Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Mystique

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-06-08 14:18:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mystique +36306851194 69944 erotikus masszázs

JeffHell a 2015-06 hónapi randiján történteket írta meg Mystique hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon ment, barátnőjével beszéltem, aki készségesen tájékoztatott, elmondta a lehetőségeket megadta a címet, kapukódot.
Megközelítés
Az amfiteátrum közelébe van pár perc séta, Bkv-val mentem egy utcára áll még a háztól párperc séta. A parkolásról csak annyit hétvége révén nem sok helyet láttam a közelben.
Helyszín
A bejutás könnyű a kapucsengőt már a telefonban megkaptam, csengő aztán engedtek is na itt azért meglepődtem mikor egy garázsban találtam magam de szembe található a lépcső azon fel fél emelet aztán már meg is érkeztünk a célhoz. Maga a szalon célnak megfelelt és berendezett, szobában masszázs ágy van. A zuhanyban van túsfürdő, lehet válogatni bőven.
Mystique külseje
Mivel arccal hirdet ezért nem árul zsákba macskát, a képekhez képest egy kicsi azért felszaladt rá a készülés ideje óta hasi tájékra. De ami szembetűnő és felejthetetlen azok a keblei nehéz levenni róla a tekintetet.
1. Mystique +36306851194 beszámoló Budapest 69944 erotikus masszázs
3. Mystique +36306851194 beszámoló Budapest 69944 erotikus masszázs4. Mystique +36306851194 beszámoló 2015-06-08 14:18:11 erotikus masszázs 699445. Mystique +36306851194 beszámoló 2015-06-08 14:18:11 erotikus masszázs 699446. Mystique +36306851194 beszámoló 2015-06-08 14:18:11 erotikus masszázs 69944
Erotikus masszázs
Mikor megvolt a köszönés, egyeztetés én elmentem zuhizni Ő addig hozott vizet, mikor vissza érkeztem fel az ágyra és kezdetét vette a masszázs (itt már a melltartótól megszabadult). A hátamon kezdete kérdezte, hogy milyen erősen csinálja a lehetőségekhez mérten erősen kértem, hát, lapocka, karok (comb közé fogással) közben beszéltünk az élet nagy kérdéseiről mit tervez a jövőjével, merre megy tovább, milyen céljai vannak stb. Összességében egy nagyon értelmes lánnyal ismerkedtem meg akinek valamiféle rabul ejtő kisugárzása van. Közben a falon lévő tükörből lehetett szemlélni azt, hogyan dolgozik. Közben elértünk a lábakhoz itt ezeket is alaposan végig gyúrta közben simogatta a fenék tájékomat így fokozva az egyre növekedő vágyamat. Alaposan masszíroz látszik rajta, hogy tanulta és szerintem a megfelelő szexuális töltet is megvan benne.
Levezetés
Mikor megkegyelmezett rajtam és megengedte, hogy megforduljak elém tárult hatalmas keble, amivel nem tudtam betelni, ezután kezdetét vette a franciás kényeztetés (kölcsönösség sajnos egy órában nem lehetett) közben kértem, hogy használja a melleit is majd jött egy fenomenális csúszka, mikor már alig bírtam a testére lett végem.
Elszámolás
Korrekt, pesti kerületi átlag egy óráért, ami bőven megérni szerintem. A végén volt, letettem az ágyra.
Rózsacsokor
JeffHell nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összegezve egy kedves, bájos lányt ismerhettem meg Bogi személyében. A masszázstudása szerintem jó, keresi, hogy hogy jó neked és látszik rajta, hogy Ő is élvezni, amit csinál, megvan a megfelelő szexuális kisugárzása a masszázs is kellően erotikus. Ha időm engedi, biztos vissza fogok még téri hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mystique erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMystique legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 46db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.