Kiemelt
Eszter a bos.(36+)
Budapest XI.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lolita

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-04-16 21:03:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm vissza jelzésed, csodás volt nekem is.

Beszámoló Lolita +36302153801 68443 szexpartner

Flamex a 2015-04 hónapi randiján történteket írta meg Lolita hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
A múlt héten levelezéssel ismerkedtünk meg, majd erre a hétre sikerült időpontot egyeztetnünk. Az ONLINE időpont egyeztetés remekül működött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a déli időpontban nem volt nagy forgalom, parkolót is egyszerűen találtam a ház előtt, a parkolás ingyenes.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Tipikus 10 emelete lakótelepi tömb egyik emeleti lakása. Megérkezésem és telefonhívásom után Lolita lejött értem a kapuba, Ő engedett be. Viszonylag nincs nagy forgalom napközben a kapu környékén, így a bejutást diszkrétnek mondhatom. Együtt fellifteztünk az emeletre, majd bementünk a lakásba. A lakás átlagos lakótelepi lakásnak mondható, bizony ráférne egy alapos felújítás. A fürdőszoba nagyon szűk, a zuhannyal egy kicsit befürödtem, vagyis segítséget kellett igénybevennem az átkapcsoláshoz, ettől a tipustól már teljesen elszoktam, Lolita simán megoldotta ezen műszaki problémát, ezek után gyorsan lezuhanyoztam. Találtam fogkefét, szájvizet, ebből csak a szájvizet vettem igénybe a kikészített pohárral. A hálószobában az ágy érdemel figyelmet, sötétben nagyon jól mutat az alsó világítás, de ezt nem élvezhettem, mivel napközben voltam, a besötétítés pedig nem engedte kibontakozni a hangulatfényt.
Lolita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Arc:
5
Lolíta már a fotói alapján nagyon felizgatott, habár a műtermi képek alaposan retusáltak. A testfestés és az előnyös beállítás profi fotóskéz munkája, azonban fotói között van egypár egyszerű pólós farmeros, no ez adja vissza Lolita igazi énjét. Nekem nagyon bejött kislányos alkata, és mosolya. Farmerban és pólóban tipikus tinilány, az utcán is megkívánnám, ha lehetőségem lenne rá, de persze nem szoktam tinilányokkal ismerkedni, ezért inkább itt az oldalon vadászom le Őket.
1. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 68443 erotikus masszázs
3. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 68443 erotikus masszázs4. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-04-16 21:03:54 erotikus masszázs 684435. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-04-16 21:03:54 erotikus masszázs 684436. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-04-16 21:03:54 erotikus masszázs 68443
Action
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
A fürdőszobai nehézségek után már a hálószobában várt rám, a csodaágyon feküdt egy-szál bugyiban hivogató tekintettel. A törülközőt egyből levettem magamról, és az ágy szélére ültem. Lolita nagyon elvarázsolt csak ültem és ültem, néztem és néztem, és szóhoz sem tudtam jutni. Valahogy úgy éreztem, hogy legszebb vágyaim fognak valóra válni, ezt minél tovább ki szerettem volna élvezni, úgyhogy szép lassan elkezdtem simogatni, csodás és formás testét. Szép lassan haladtam lefele közben finom puszikat is váltottunk. Csókja nagyon kellemes volt, ifjúkorom barátnőit idézte, tényleg igazi csókok voltak. A csókok után a falatnyi bugyi is lekerült Lolitáról, feltárult előttem az isteni sunci, azok a kis piheszőrök teljesen elvarázsoltak. Először csak simogattam, majd elkezdtem nyelvemmel először finoman majd egyre mélyebben nyalinkózni, közben gyönyörködhettem a szépen kinyíló kelyhecskében. Nyaltam és simogattam, majd újra nyaltam, szóval nagyon lelkesem kényeztettem sunciját, míg ténykedésemet kisebb orgazmus kísérte, de erről ő tudna csak beszámolni. Kis pihenő és érzéki csókjai után Ő kezdett kényeztetni. Franciája nagyon jól esett, próbáltam minnél tovább élvezni igen jó technikáját, különösen tettszett a makk gyors nyelvcsapásokkal való ingerlése, ezt nem sokáig bírtam volna, úgyhogy közös megegyezéssel gumit húzott rám és ügyesen a sunciba helyezte meredező szerszámomat. Gyorsan megtaláltuk a közös ritmust, rövid vágta után a kezdő pozícióban lett végem, jól mozgott és átadtam magam az élvezetnek, Lolíta a menyekbe juttatott. Olyan jól esett, hogy utána kellett egy kis lenyugvás, nehezen indult a beszélgetés. Simogattam és nem tudtam betelni testének birtoklásával, mire magamhoz tértem sajnos közeledett látogatásom vége, így rövid zuhany után összekészültem, aztán érzékeny búcsút vettem Lolitától.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A telefonban megbeszéltük, a látogatás elején az asztalra csempésztem, így nem is került többet szóba. Kerületi átlag.
Rózsacsokor
Flamex nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lolita nagyon szép és kedves lány, de valahogy a barátnő érzést nem éreztem, ezért nem kapott nálam magasabb besorolást, habár a sunci nagyon finom volt, az aktus is igen jól sikerült, de nem találtam meg azt a pluszt, amitől elfelejtettem volna, hogy SZT.-nél vagyok, pedig ez nekem nagyon fontos. Lehet hogy az első alkalom miatt, vagy esetleg a többi lány nagyon elkényeztetett eddig?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 11db
(2023-11-14) : Élvezte, de nem volt orgazmusa. Megfordultam, hogy elérje ágaskodó farkamat, szinte felkínáltam neki, hogy kényeztesse. Hamarosan szopizni kezdet, ami igazán kellemes volt számomra.

(2023-11-11) : Puncija bimbóként megnyílik, a kis ajkak közé bekóstolva tökéletessé válik a nirvána. Közben tovább simogat ahol ér, majd oldalra nyúlva védőfelszerelést bont és felöltöztet, el helyezkedik és befogad . . (nem vagyok már hozzászokva, de neki megint sikerült).

(2022-10-01) : Ezek után lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam.

nagyon jó: 23db
(2022-10-11) : Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta.

(2021-12-09) : Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem,

(2020-07-28) : Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el.

: 18db
(2024-03-05) : Ajtóban már csókkal fogadott , aztán irány a szoba ,ahol ismét lecsekkoltam beszélgetés közben . Gyors tusolás majd ott folytattuk ahol abbahagytuk .Az mámorító csókjai után kezelésbe vette a farkamat ami már úgy állt mint a cövek . Változatosan franciázott, néha csak a végével incselkedett , hol teljesen eltüntetett, néha pedig csak a végét csókolgatta. Mindvégig fantasztikus szenvedéllyel és odaadással csinálta .Gumi húzás után bele ült háttal, nagyon izgalmas volt ,közbe a finom popsiját markoltam és mozgattam .

(2022-11-27) : Teljesen barátnő feeling volt végig, mindig. Nagyon kis ügyes, aktívan résztvesz a programban. Figyel az emberre, persze ez kölcsönös.

(2022-05-31) : Lelkesen csinálja, nem gyorsan, leginkább kéz nélkül, közben időnként szemkontaktus, az egész nagyon jó. Utána nyalás amit olyan hangokkal kisér mintha élvezné. Lovaglással folytattuk és nem is maradt lehetőség más pózra mert hamar elmentem. Utána beszélgetés, 15 perccel a vége előtt gondoltam hogy mégegy SOS francia beleférhet.