Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(20+)
Budapest IX.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lolita

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-02-23 19:36:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a véleményed. igazán jól esik.

Beszámoló Lolita +36302153801 66851 szexpartner

Mirrmurr47 a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Lolita hirdetővel
Egyeztetés
Napokon keresztül hívogattam, közben a róla szóló besziket olvasgattam és csurgattam a nyálam.Végén üzenetben az oldalon keresztül tudtam elérni. 2 nappal későbbre reggeli időpontot kértem. Visszaírt, hogy legyen inkább 12, mert reggel úszni megy. Ennek külön örültem, hogy friss és laza lesz a drága !
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A lakótelepeket szívből utálom, kivéve Gazdagrétet, talán a Szomszédok, vagy a dimbes-dombos területet, a kanyargó utcákat. Autóval mentem , ingyen parkolót találtam csomót a ház előtt is. Az oldalon megadott cím pontos volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Síma lakótelepi lakás, se több, se kevesebb , Lolitáéké. Az ő kis szobája pont elegendő, légkondival, hatalmas ággyal, jó vastag szivaccsal, végigmenő szekrénysorral. Nem sötétített be, csak a függönyt húzta össze egy kicsit, a lakásban egyedül voltunk. Ruháimat a szekrénysorra dobáltam le , mert Lolita beindított már az utcán a kisugárzásával.
Lolita külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Én az utcán a vékony, nyulánk lányokat szeretem, az ágyban meg a kicsi vékonyka lányokat, marokba illő kicsiny popsival, vidám személyiséggel. Lolita minden vágyamat megtestesíti, bájos arcocskájával,
kedves mosolyával , hangocskájával megkoronázva . Lejött értem szokásához híven a tündérke, egy rövidujjú pólóban, egy szál farmerben, úgyhogy már a liftben magamhoz vontam , védve a hideg ellen.Édesen csacsogott és mosolygott, meg kellett csókolnom azonnal.
1. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 66851 erotikus masszázs
3. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 66851 erotikus masszázs4. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-02-23 19:36:39 erotikus masszázs 668515. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-02-23 19:36:39 erotikus masszázs 668516. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-02-23 19:36:39 erotikus masszázs 66851
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Tusolásból jövet , mint egy ártatlan lányka, az ágy végében kuporgott egy kis falat bugyiban, félig ülve. Mellecskéi keményen dudorodtak, kicsit nagyobbak, mint a képeken , és kedvemre valóan rugalmas a tapintásuk. A szemében láttam , hogy élvezi csodálatomat és félénk közeledésemet. Mellé bújtam és nyelvemmel indultam felfedező útra , amit a kezeim óvatosan követett. Alabástrom bőrét megérinteni csodálatos érzés. A mellbimbói érintésemre megkeményedtek , a nyelvemmel folytattam a játékot. Csókolózni nagyon jó vele, kértem dugja ki a nyelvét, amit szívesen megtett ingerkedve. A köldökét is nyalogattam a testékszere körül, és lassan szétnyitottam a lábait. Egy kis csupasz babapuncit találtam, amit gyönyör volt nézni és nyalogatni egyaránt. 69-ben folytattuk, mert ő is aktivizálódni szeretett volna , én meg folytatni, amit elkezdtem. Én alul maradtam, a két kezemmel hol a popsiját markoltam, hol a derekát , a hátát szorítottam , hogy a nyelvem beljebb kerüljön. Ő szépen lassan, csemegézett, játszott a makkommal, aztán kis szájával eltüntette, ami kilógott belőlem. Mivel a hanghatások ellenére nem találtam elég nedvesnek, kértem, hogy lovagoljon meg. Kis sikosítás után óvatosan beillesztettük a makkom, aztán lassan beljebb , és beljebb. Ekkor elöntötte az orgazmus , mint egy búvópatak és elindulhatott a ki-be mozgás rendesen. Kutyusban igyekeztem minél beljebb hatolni, ő is ezen ügyködött
Papás-mamásban folytattuk, a két lábát igyekeztem pozícióba hozni, végül nyakamban volt mind a kettő, a popsiját két kézzel kiemeltem és nyomtam neki, amíg el nem élveztem.
Hagyott pihenni, amíg magamhoz nem tértem, aztán közösen lerángattuk viháncolás közben a gumivé-
delmet. Nem engedtem kimenni, a nyelvemmel nyaltam ki édes nedvét, mint maci a mézet, nem bírtam betelni kis kelyhével.
Egy kicsit beszélgettünk , főleg intim dolgokon , a Kamagráról is eszmét cseréltünk nagy vihogással, de
a szemem nem bírtam levenni róla, a kezem is járt mint a motolla. A punciját addig simiztem, míg megkérdezte : Kérsz még egy gumit ?
A válasz egy csók volt, ő ráhajolt a lényegre , a gyönyörű hajával eltakarta a látványt. Most már könnyebben ment a behatolás, nem is siettem, mert isteni dolog benne lenni. Azért végig vettük a korábbi gyakorlatokat szépen . A végén megint alul maradtam, Lolita is a hátán volt de fölöttem . Én forgattam a lábaival, a derékszög volt a legjobb pozíció, úgyhogy benne voltam , de közben csókolni és símogatni is tudtam egyszerre . A két kezemmel a karcsú derekánál és popsiját fogva tudtam a sebességet változtatni. Itt aztán begyorsultunk, és egymás hanghatásait figyelve , egyszerre értük el a Paradicsom kapuját.
Mivel közben lejárt az időm és a maradékot is csókolózással töltöttem , zuhanyra nem maradt idő, csak a végét tisztogattam le és beugrottam farmerembe. Búcsú után gyalog szédelegtem le a lépcsőn, hogy magamhoz térjek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első dolgom volt volt az ajándékot és liliomszálakat a szekrénysorra helyezni szokásomhoz híven, mert
félek, a végén biztosan elfelejteném. Amit én kaptam, az **** nem kifejezhető.
Rózsacsokor
Mirrmurr47 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lolita olyan mint egy törékeny virágszál, vigyázni kell rá. Mint egy időutazás, olyan Lolita bűvkörébe
kerülni, vissza a gimnáziumi házibulikba ! Már tervezem a következő talit !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 11db
(2023-11-14) : Élvezte, de nem volt orgazmusa. Megfordultam, hogy elérje ágaskodó farkamat, szinte felkínáltam neki, hogy kényeztesse. Hamarosan szopizni kezdet, ami igazán kellemes volt számomra.

(2023-11-11) : Puncija bimbóként megnyílik, a kis ajkak közé bekóstolva tökéletessé válik a nirvána. Közben tovább simogat ahol ér, majd oldalra nyúlva védőfelszerelést bont és felöltöztet, el helyezkedik és befogad . . (nem vagyok már hozzászokva, de neki megint sikerült).

(2022-10-01) : Ezek után lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam.

nagyon jó: 23db
(2022-10-11) : Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta.

(2021-12-09) : Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem,

(2020-07-28) : Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el.

: 18db
(2024-03-05) : Ajtóban már csókkal fogadott , aztán irány a szoba ,ahol ismét lecsekkoltam beszélgetés közben . Gyors tusolás majd ott folytattuk ahol abbahagytuk .Az mámorító csókjai után kezelésbe vette a farkamat ami már úgy állt mint a cövek . Változatosan franciázott, néha csak a végével incselkedett , hol teljesen eltüntetett, néha pedig csak a végét csókolgatta. Mindvégig fantasztikus szenvedéllyel és odaadással csinálta .Gumi húzás után bele ült háttal, nagyon izgalmas volt ,közbe a finom popsiját markoltam és mozgattam .

(2022-11-27) : Teljesen barátnő feeling volt végig, mindig. Nagyon kis ügyes, aktívan résztvesz a programban. Figyel az emberre, persze ez kölcsönös.

(2022-05-31) : Lelkesen csinálja, nem gyorsan, leginkább kéz nélkül, közben időnként szemkontaktus, az egész nagyon jó. Utána nyalás amit olyan hangokkal kisér mintha élvezné. Lovaglással folytattuk és nem is maradt lehetőség más pózra mert hamar elmentem. Utána beszélgetés, 15 perccel a vége előtt gondoltam hogy mégegy SOS francia beleférhet.