Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-02-14 17:44:23

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Alfonz!
Köszönöm szépen a csodálatos beszámolót, én is nagyon jól éreztem magam Veled és remélem mihamarabb folytatjuk, mert tényleg úgy gondolom azt, amit mondtam :).
Csók Alice

Beszámoló ALICE +36307482875 66553 erotikus masszázs

az_alfonz a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Online foglalás volt. Új időpontot kért, amit elfogadtam, így létre jöhetett a randi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtatlálható cím, parkolás nem gond, csak fizetős. Valami busz jár a közleben, de egy nagy csomópont sincs 5-7 per sétánál többre.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
SOkadik emelet, külön rácsos ajtó a folyosón. Afféle panel szokás. A hivatlan vendégtől biztos véd, de tűz esetén... Amúgy kedves ki kuckó. Szűk folyosó, aprócska szoba, a fürdő sem táncterem, de végül is a célnak megfelel. Így legalább mindig közel volt Alice egy könnyed érintésre. A törülköző amúgy elég nagy, a puhasági faktor is megfelelő. Tusfürdő van sokféle. A tetthely 85%-át az ágy teszi ki. ruhának viszont így is jutott hely.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Élőben sokkal jobb. mint a képeken. Élőben mosolyog a szeme is, átjön a csalfa szendesége, ami mögött egy vadmacska lakozik. Egy rövid farmerf ruhában fogadott, ami alatt - később kiderült - csodás fehérnemű takarta gyönyörű testét. Termetéhez arányos szép cicik és világbajnok popsi párosul. Nekem fontos minden részlet és itt a punci is igencsak rendben van. Fotózni valóan szép és isteni finom.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 66553 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 66553 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-02-14 17:44:23 erotikus masszázs 665535. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-02-14 17:44:23 erotikus masszázs 665536. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-02-14 17:44:23 erotikus masszázs 66553
Erotikus masszázs
Talpmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
4
Hátmasszázs:
5
A masszázs a végére került, miután a fürdőből visszaérve egymásnak esetünk. Igaz, már az ajtóban csókkal fogadott, újfent örülve jöttömnek. A masszázs elején szabadkozott az erejét illetően, tudniillik, hogy mindent kivettem belőle, ennek ellenére elég jól kinyomkodta a csomókat. Az idő szűke miatt csak a hátamra koncentrálhatott, de ennél több akkor, ott nem is kellett. Szépen végig kereste a megfelelő pontokat és kellő erővel átgyúrt. A nyakamat és a vállamat is megdolgozta. Tökéletes lazítás volt a hosszú felvezetés után, szinte el is aludtam, míg ő dolgozott. Ez önzőség volt tőlem, de nagyon jól esett és nem tudtam visszautasítani.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A levezetés a felvezetés volt, mivel ezzel indítottunk. A fürdőből visszatérve már csak egy szép piros-fekete szetben várt, amihez combfix is társult. Csókolózás, simogatás, melltartó eltávolítás, cici kényeztetés után fogta magát és leült az ágyra, majd rácuppant a már ágaskodó farkamra. Istenien csinálja a finom, puha szájacskájával. Közben a nyelvét is használja. Nem veszi be egyből, először csak a végével játszik, majd egy mélyebbre engedi. Érzem, így nem fogm sokáig bírni, ezért elkapom és hanyatt döntöm és csókokkal borítom a szájától lefelé a mellein át a comja hajlatáig. Lehúzom a falatnyi bugyiját és hasra fordítom. Muszáj a világbajnok popsit megkóstolnom. Nem sokáig engedi, csikis egy kicsit. Magint hagyat fektetem és a punciját veszem célba. Sokáig kényeztetem játszva a gyönyörű és finom ajkaival. Nem adja könnyen magát, de egyszer csak elélvez. Hagyom lenyugodni, aztán úgyis rám veti agát és folytatja a megkezdett francia játékot most már mélyebben keményebben. Többször oda vissza játszuk a cserét, 69-be is fordulunk néha. Nem tudom meddig tartott, de egy idő után megkérdeztem mehet-e a szájába, csak hümmögött, mivel akkor is éppen teli volt. :) Így is lett, a végtermékek aztán eltűntek valahová, amíg én próbáltam magamhoz térni. Eztuán jött a masszázs.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag a végé az asztalra helyezve. Nem volt téma, tudtam mennyi.
Rózsacsokor
az_alfonz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Imádni való kis teremtés. Masszázs közben nagyon jót beszélgettünk és olyanokat mondott, amitől 1 napig lebegtem. És most nem a teljesítményemre kell gondolni. Köszönöm Alice, látni fogsz még. :*

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE erotikus masszázs beszámolójáról


2015-03-10 10:08:49
A csodaországban jártál ? - mert Alice rendesen elvarázsolt :-)

2015-02-27 17:17:21
részletes, informativ jól megirt beszámoló

2015-02-18 16:33:21
Kulturáltan visszafogott és kellemesen olvasmányos beszi, minden lényeges tartalmi elem pipa. Én is lebegni akarok!:)

2015-02-17 11:20:37
Élményszerű, jó beszámoló egy nagyszerű élményről.

2015-02-17 00:31:57
Az a hümmögős befejezés tetszett :D. A helyszín, külső, stb. leírása kiváló, Alice a kedvenceim közé került.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.