Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-09-28 15:37:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 62642 szexpartner

Cortes a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A telefont első csengetésre felvette. A cím elsőre elbizonytalanított, mivel nem ismerem a környéket és otthon felejtettem a GPSt. Végül abban állapodtunk meg hogy ha eltévedek segít, de erre nem volt szükség mert nagyon jó itinert adott.
Megközelítés
Hát, nem az a környék, amelyen az ember nap mint nap megfordul, de megvannak az előnyei is, például a fedett zárt parkoló, amire nem emlékszem a praxisom során valaha kaptam volna-e ilyen szervízt.
Helyszín
Egy ikerház a Pólus center környékén. Elég furcsa ház, kis alapterület, de annál több szint. KAren a felső szintre vitt, a szoba tökéletes, fürdőben kád, egyik oldalról zuhanyfüggöny, ami azért nem véd a kifröcsköléstől, főleg ha alapos akar lenni az ember. Kedvenc szájvizem rendelkézésre áll, ami nálam plusz pont.
Karen külseje
Karen helyes lány, kicsit magasabbnak képzeltem, de formás hátsó rögtön szembetűnik. Egy feszes színes legendben fogadott, ami látni engedte a feszes kis popsit. A hosszú szőke haj és az arc stimmel, biztos hogy Ő van a képeken. Sajnos az általam legfontosabb területen, cici fronton Karen állítása szerint hiányosságokkal küzd, bár magam erről nem bizonyosodhattam meg mivel az egy óra alatt végig magán hagyta a topot. :(
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 62642 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 62642 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2014-09-28 15:37:43 erotikus masszázs 626425. Karen +36303993701 beszámoló 2014-09-28 15:37:43 erotikus masszázs 626426. Karen +36303993701 beszámoló 2014-09-28 15:37:43 erotikus masszázs 62642
Action
Első blikkre Karen annyira izgató volt törékeny kis alakjával, szép, formás popsijával és ekkor még kellemesek ígérkező cicikkel, hogy mire a zuhanyból a szobába érkeztem, altestben már igen erős vérbőséget tapasztaltam. Ekkor belibbent Karen is, egy csini kis bugyiban és rózsaszín topban, és olyan franciázásba kezdett... Ekkor kezdeményeztem volna hogy kicsit vetkőzzön Ő is neki, de sajna csak a bugyiját volt hajlandó levenni, mondván szégyenli az ideálisnak nem mondható ciciket. Mivel Úriembernek szeretném gondolni magamat, néhány erőtlen próbálkozás után annyiban hagytam a dolgot. Ebben nagy segítségemre voltak az amúgy tökéletes hátsók. A bugyi levétele után ugyanis egy számomra nem éppen kedvelt pózzal lepett meg Karen, mégpedig reverse lovacskával. Ez normális esetben kipróbálom ugyan, de gyorsan váltok. most azonban a szűk punci a gyönyörű popsi és a technika együtt olyan eredményt hozott, hogy rendesen koncentrálnom kellett nehogy így legyen végem, wow... Ezután felpróbáltam a hátsó poziciók közül ami hirtelen eszembe jutott, de addig addig kontrolláltam magam, míg végül már arra kellett koncentráljak hogy révbe érjek valahogy, ismerős?
Azért nem volt nehéz dolgom, mert Karen egyrészt nagyon lelkesen asszisztált :),egy kicsit sem nyavalygott vagy éreztette velem hogy már befejezhetném, sőt. Ezen felül nagyon kellemes érintésű, selymes bőre van. ami nekem szintén a gyengém. Végül lovacskában lett végem úgy cirka negyven perc elteltével. A maradék időben még egy jót beszélgettünk, ezalatt megtudtam, hogy a közeli jövőben tervezi magabiztosságának tuningolását egy plasztikai operációnak a formájában. Lehet ha ez már meg lett volna, magasabb pontot adnék, mivel a melltartóban szexelés nem az esetem, de még így is egy jó numera volt.
Elszámolás
Action előtt *** nem esett szó, így nem is tudtam rendezni előre, így lehetőségem volt növelni az egyébként teljesen átlagos ajándék mértékét cserébe Karen fáradozásaiért.
Rózsacsokor
Cortes nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindenképpen a pozitív élmények közé sorolnám Karennel eltöltött 1 órámat, az említett hiányosságok ellenére. Hozzáállásból 5ös.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.