Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Giulia

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2014-06-22 07:01:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nem csalódtam, drága!:-))A beszi vége, az összkép tetszett a legjobban.Így van ez: mindenjó, ha a vége jó....

Beszámoló Giulia +36705863955 59482 erotikus masszázs

Csizmáskandúr a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Giulia hirdetővel
Egyeztetés
SZÉP NAPOT címmel egy pici játékot kezdtem el egyik hételeji délelőtt. Mivel a 7 közepére jutott egy kis szabadidőm, úgy gondoltam, hogy legszívesebben az oldalon lévő lányok valamelyikével tölteném szivesen. Mivel rengeteg csinos széplány van mindkét oldalon, nehéz választani olykor közülük, ezért a sorsra és a lányok gyorsaságára bírtam magam. Minkét oldalon válogattam, és beírtam a SZÉP NAPOT köszönést a csevijükbe. Nagyon kellett sietni,nehogy idő előtt beírjon valaki. Végül sikerült beköszönni minden lánynak szinte. Kíváncsi voltam melyik van jelen az életében a legjobban, leggyorsabban. Kis időn belül érkeztek a visszajelzések szépen sorban, bár van olyan is aki még mostanáig sem írt, köszönt vissza. Lényegében Giulia volt az első, így ő nyerte a randit a kisherceggel. Előbb telcsijén hívtam az időpont egyeztetés miatt, hangja kedves volt végig. Később az onlines bejelentkezést is elfogadta.
Megközelítés
A Marina partra autóval mentem, parkolót találtam szinte a ház előtt. Ingyenes környék, kivéve néhány rokkant parkoló részt, az ottani parkolás horror a megfelelő kártya hiányában. BKV járat megállók a közeli Gyöngyössi útnál vannak, ahonnan csak pár perc gyalogosan a Duna felé.
Helyszín
Gyönyörű lakópark, a lakás Dunára néző panorámával tökéletes.A lakás tágas, tiszta jóillatú. Ízlésesen berendezve a 2 szoba, masszázs részére. A szobában és az előtérben van hely a levetett ruháknak. Fogas, tükör stb,a szobában nagy fotel kínálja magát. A franciaágyas szobába mentünk, ahol tükör a falon kissé megdöntve kiváló látványt nyújt, de oldalt is található még. Ezek szépen bekeretezve mintegy szobadíszként is. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel is ellátott, többféle tusfürdő közül lehetett válogatni. Törcsi volt már jobb is, frottírosabb is, most nem olyan jutott.)) A szobában van légkondi, ami nagyon jó volt a nagy meleg miatt. Ügyesen be lett állítva, nem fáztam egyáltalán.
Giulia külseje
Vékony magas hölgy, helyes arccal igazán dögös. Szerintem nincs rajta felesleg sehol, sokat fittneszezik, sportol és ez minden porcikáján meglátszik. Feszes mindenhol, popsi, mellek stb. Bőre szépen szolizott,v. napbarnított, tökéletes színű. Mellei szilikonosak, feszesek formásak, dicséretes orvosi munka, imádom kényeztetni az ikreket.))Nagyon szép popsija van.))
1. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 59482 erotikus masszázs
3. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 59482 erotikus masszázs4. Giulia +36705863955 beszámoló 2014-06-22 07:01:49 erotikus masszázs 594825. Giulia +36705863955 beszámoló 2014-06-22 07:01:49 erotikus masszázs 594826. Giulia +36705863955 beszámoló 2014-06-22 07:01:49 erotikus masszázs 59482
Erotikus masszázs
A fürdőből visszatérve közepes erősségű svédmasszázst kértem. A franciaágyon jól kinyújtottam magam és kezdődhetett. Olajjal masszírozott végig, a lábaktól felfelé. Nagyon alaposan masszírozott minden porcikámat. Főleg a dereket, hátat és vállaimnak esett nagyon jól. Közben végig beszélgettük, nevetgéltül a teljes időt. Masszázs közben lassan estek le a bikini darabjai, előbb a felső, majd az alsó is, rendesen ott tartva a figyelmem. Az elején felajánlottam egy kis kényeztető masszázst, ha elfogadja tőlem ajándékként, aminek nagyon örült. Szereti magát kényeztetni. Végigcsókoltam a nyakától kezdve szépen lefelé, az olajjal rendesen átmasszírozva alaposan. Erogén zónákat sem kihagyva.
Levezetés
A végét happy finish-el zártam,orgazmusáig franciáztam. Mint régi törzsvendégként ismerjük egymást már. Elfeküdtem a franciaágyon és szépen olajjal kenegette magát,apró finom csókokkal indítottunk. Tekeri a testét keményen álló hercegem körül. Popsit jól kitolva a tükör felé, mindenre kiterjedő franciájával kényeztet. Ilyenkor főleg előjön belőle az az igazi dögös macska. Nézésétől begerjed főleg az ember. Kézzel is besegítve, de nagyon jó az összhatás együtt, főleg. Kicsit hagytam magam így kényeztetni, s a végéra 69-es pózba fordultuk,a hol szinte együtt élveztünk el, nagyon nagyot. Vitaminjaimat ő irányította, beterítettem rendesen.)) Kis tisztálkodás után még összebújtunk egy kis időre. Fürdés és öltözködés után együtt mentünk el a lakásból.
Elszámolás
Egy órás randira jöttem most, ő sem ért rá nagyon tovább maradni. A szokásos pesti átlagos ajándékért egy csodás órát töltöttem vele megint, nagyon megéri. Az elején többféle gyümis nasival kedveskedtem,nagyon örült neki.
Rózsacsokor
Csizmáskandúr nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Giulia fantasztikus csaj,tökéletesen masszíroz, ismeri keresi az ember kívánságait,érezhető hogy szereti csinálni is. Értelmes, okos NŐ, sok mindenről lehet beszélgetni vele. Kisugárzása igazi szexi dög, amit főleg imádok rajta. Talán ez az, ami állandóan húz vissza hozzá. Levezetés nála kiváló, teljesen kicsavar mindig, hatalmasat élvezek nála. Ami pici negatívum, szerintem kissé szétszórt, rohan állandóan a világában, és kissé rabja a virtuális világnak mostanság. Így kevés ideje van RÁM.)) Igyekeztem ,hogy kellemes legyen a megnyert randi velem. Én mindig szívesen jövök hozzá, jó szívvel ajánlom a hölgyet nektek is, akik készülődnének hozzá. Csók szépséges CICUS.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-12) : Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam.

(2023-04-28) : gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele.

(2022-01-30) : A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás.

felejthetetlen: 13db
(2023-09-25) : A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát.

(2023-06-01) : Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .

(2023-01-12) : Mélytorkos technikája tanítani való!!! Eredetileg nem így terveztem és elég jól bírtam, de lila köd borult rám, engedtem az érzéki franciának és a szájában lett végem. Diszkrét zsepihasználat után elmentem frissítő zuhanyt venni. Utána dumcsi, nagyon jó fej, nyílt, sok mindenről lehet vele beszélgetni.

nagyon jó: 14db
(2023-11-06) : Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan.

(2022-10-25) : Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan,

(2022-05-12) : Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel.

: 38db
(2024-02-28) : Cicik szilikonosak de az alakját a 20 évesek megirigyelhetik. Nyilván rengeteg sport van benne de látszik az eredmény.

(2023-12-04) : After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

(2022-04-09) : Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában,