Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2014-06-09 16:50:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 59005 szexpartner

ksi a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Du. fél 6-kor hívtam, ki volt (már) kapcsolva, sebaj, majd hívom holnap - gondoltam.
Dél körül próbálkoztam újra, hamar fel is vette, nagyon kedves és közvetlen volt, a részleteket is mondta volna magától, de ennek nem éreztem szükségét, mivel úgy gondoltam, mindent fontos dolgot tudok már innen, az oldalról. Lefixáltunk egy másnap délelőtti időpontot, megadta a pontos címet, de kérte, hogy 10-ig dobjak egy SMS-t, hogy tuti megyek-e. Persze, hogy írtam.
Megközelítés
Autóval jól megközelíthető, még úgy is, hogy nem vagyok errefelé járatos. A ház előtt lesz szabad hely a fizetős utcán, de Jázmin ad egy tippet telefonon, hogy a közeli drogéria ingyenes parkolóját használhatom. Én azonban inkább az utcán álltam meg, mert jó kis árnyékos hely volt, ami nagyon jól jött ebben a melegben. Ezt a fizetős parkoló problémát amúgy sem értem.
Mint írtam, nem ismerem annyira a környéket, így a tömegközlekedést pláne nem tudom megítélni.
Helyszín
Pár éves ház, a street view-n mindenki megnézheti. Házszám a helyén, de az ovi maps, google maps is pontosan tudja a címet. A kapu előtt hívtam, mondta volna a kódot, de nyitva volt a kapu, így csak az emelet/ajtót említette. A feljutáshoz a liftet nem muszáj használni. A lakás tiszta, rendesen bútorozott, teljesen vállalható, és akár lakható is lenne, azonban Jázminnak csak a munkahelye. A fürdő is tiszta, igényes, jó a zuhanykabin/csap is, tusfürdő 4-5-féle van. A nappaliban van a franciaágy, mellyel szintén nincs gond, a halk muzsika a tv-ről megy.
Jázmin külseje
B*szki, nagyon kemény. Azt próbáld elképzelni, hogy adott egy tökéletes női test, két nagyméretű, totál kerek, kőkemény cickókkal, és egy nagyon szexi, szilikon szájas arccal, gyönyörű szőke hajjal. Az itteni műtermes képek nekem nem adják őt vissza, szerintem élőben sokkal jobb. Talán az amatőr, ápolónős képek a legélethűbbek, csak az ott látottaknál már nagyobbak a cicik. Egy-két, nem zavaró tetkó, egy mellek közti és egy nyelv ékszer díszíti még Jázmint. Számomra a legdögösebb nő, akit valaha láttam, beleértve az utcát, a magazinokat, de még az internetet is.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 59005 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 59005 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2014-06-09 16:50:20 erotikus masszázs 590055. Jázmin +36707423697 beszámoló 2014-06-09 16:50:20 erotikus masszázs 590056. Jázmin +36707423697 beszámoló 2014-06-09 16:50:20 erotikus masszázs 59005
Action
Csók:
5
Kinyitotta az ajtót, beléptem és megláttam: a fent leírt hölgy üdvözölt és mosolygott rám egy fekete magas sarkúban, fekete bugyiban és melltartóban, melyekről egy felsőre és szoknyára hasonlítóan lógtak az átlátszó, szintén fekete selymes alkatrészek. Szőke haja hátul összefogva, káprázatos látvány.
Cipő le, a redőnytől félhomályos nappaliban leültet, és elmondja a lehetőségeket, melyekből én az egy órásat választottam. Ad egy tiszta törülközőt, de fürdés előtt még frissítővel kínál. Miután letudtam a zuhanyt, visszamentem a szobába, ahol elvette tőlem a törülközőt. Az ágyhoz húzott, és mindenféle kérdezősködés nélkül elkezdett franciázni. Én álltam az ágy előtt, ő pedig előttem térdelt/ült, szép hátratolt popsival. Lassabban kezdte, bevonta a környéket is, majd amikor már keményen álltam, gyorsított és durvult: arc és nyelv paskolás, köpködte, és közben fantasztikus hangokat hallatott. Hamar átvettem a stílusát, így könnyű volt válaszolnom a „Dugd mag a szám” és hasonló óhajaira. Egy idő után kis szünetet kértem, felmásztam én is az ágyra, és vad smárolásba kezdtünk. Utána megint folytatta a franciát, hasonlóan hangosan és kemény stílusban, de ekkor már az ágyon feküdtem. Megint szünet és csók, de ekkor már a kőkemény mellekkel is foglalkoztam, majd egyszer csak magához (illetve melleihez) szorítja a fejem. El sem akartam hinni. Ezután tovább folytatta vad franciáját, ekkor már nem bírtam tovább, és eldurrantam. Először sajnáltam, hogy a feléig bírtam, mert általában egy lövetű vagyok, de később minden jóra fordult. :)
Együtt letisztogattuk, amit le kell, majd kaptam egy simogatós masszázst, amit mindig örömmel fogadok. Közben és utána jót beszélgettünk, rólam is és őróla is. Ekkor kezdtem érezni, hogy ez ma nem egy menet lesz, hihetetlen látvány volt Jázmin, ahogy mellettem feküdt.
Gyakorlatilag nem is kellett szólnom neki, hogy indulhat a második menet, tökéletes időzítéssel kezdeményezett. Franciájával bekeményített, és kérésemre kiváló technikával gumit húzott a farkamra. Kutyusba parancsoltam és eleget tettem a Dugj meg, Dugj meg keményen kéréseinek. Finom szűk puncija van, melyben tövig tolhattam, megfogtam gyönyörű csípőjét és egyre keményebben támadtam. Közben a franciánál már megismert hangok és felszólítások, melyekre hasonlóan mocskosul válaszoltam. Nem variáltam, itt végeztem másodjára.
Elszámolás
Az elején elmondta mi, merre, hány méter, de utána szóba sem került. Letettem az asztalra a bp-i átlagnál egy picit nagyobb alap ajándékot.
Rózsacsokor
ksi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jázmin egy nagyon közvetlen, nagyon kedves, a külsejére maximalista hölgy. Nagyon jó vendéglátó, kiváló szexpartner (szex, nem pedig szeretkező – ez azért fontos különbség) és mindezek mellett, ha igényled, még jó beszélgetőpartner is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 08:01:47
Első osztályú anyag, tetszett.

2014-07-07 09:18:36
Részeletes, minden fontosan tartalmazó beszámoló.

2014-06-19 16:37:56
részletes alapos és szép olvasmányos

2014-06-18 08:35:18
A hangvétel kellemes, a informáciomennyiség is megfelelő. Ez egy jó beszámoló. :)

2014-06-11 17:46:42
Az ember kedvet kap Jázminhoz! Nagyon jó beszi, nekem is hasonló emlékeim vannak róla!
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.