Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-01-26 21:42:17

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 54364 szexpartner

V.I.P a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon próbálkoztam többször is, mert ki akartam próbálni. Sokszor nem tudtam elérni. Írtam neki SMS-t arra válaszolt. Délelőtt hívtam és délutánra egyeztettünk időpontot. Érkezés előtt félórával kért egy megerősítést. Telefonban kedves és készséges volt.
Megközelítés
Az M3 kivezetőjének a környékén volt. Tömegközlekedéssel nem tudom, hogy lehet megközelíteni, de autóval egyszerűen megtalálható. Parkolás a ház alsó szintjén lévő parkolóban megoldható. Az utcán is parkolhatsz akár, csak egy kicsit az macerás.
Helyszín
A helyszín egy új építésű (Külön erre a célra épített?) iker sorház. Minden nagyon szépen be van rendezve. A szoba hangulatos, fürdő szintén. A tett helyszíne az emeleten található.
Karen külseje
A külső teljesen megnyerő. Szolizott bőrű, vékony, formás lány. Szerintem előző nap sokáig lehetett fent, mert fáradtnak tűnt. Kicsit távolságtartó, de kedves. Szerintem szép csaj, nem kellene rá műszempilla és póthaj, az csak ront a szépségén, de ez ugye szubjektív. A tetoválásai ízlésesek. Csinos.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 54364 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 54364 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2014-01-26 21:42:17 erotikus masszázs 543645. Karen +36303993701 beszámoló 2014-01-26 21:42:17 erotikus masszázs 543646. Karen +36303993701 beszámoló 2014-01-26 21:42:17 erotikus masszázs 54364
Action
Érkezéskor váltottunk pár szót, felmentünk a szobába, ott ledobtam a textilt a szobainasra. Kezembe nyomta a törölközőt. Elmentem zuhanyozni. A fürdő is a házhoz hasonlatosan igényesen kivitelezett. Tusfürdő választék van. Szájvíz is van.Mi kellhet még?
Zuhanyból kiérve már a szobában várt. Kicsit feszült volt a hangulat, de hamar oldódott. Én az ágy közepén elterültem, ő pedig megkereste a cerkát. Elkezdett vele szájjal játszadozni. Környékét sem kímélte. Amilyen mélyen csak tudta, torokra vette. Nem ment le teljesen, mert elég vastag vagyok. De nagyon kellemes volt. Szereti csinálni. Addig én a punciját izgattam kézzel. Nem nyúltam be, csak a klitoriszt izgattam. Közel jártam a csúcshoz, szóltam nehogy kivégezzen, mert előtte még tornászunk egy kicsit. Kaptam egy sityakot. Beleguggoltattam, mert az a kedvenc. Kézzel rásegítettem a fel le mozgásban, mert elég fárasztó lehet. Itt is a csúcs környékén jártam,lassítani kell. Csináltuk ezt a pózt felém nézve és háttal nekem. Nagyon szép a feneke.Utána kutyus és misszionárius következett. Szereti szerintem, de nem lehet megmondani,hogy valóban így van -e? Mikor már nem bírtam megkértem, hogy hadd landoljak a szájában gumi nélkül. Teljesítette is, nagyon ügyes. Második menetre már idő sem lett volna elég, ezért mondtam azt hagyjuk ki. Az egy órából így is elment 45 perc kb. Beszélgettünk még pár mondatot és angolosan távoztam.
Elszámolás
Pesti átlag. Ez szimpatikus, nem erőlteti.
Rózsacsokor
V.I.P nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Átlag szolgáltató. Hozzáállása szimpatikus. Kedves, fiatal csaj, szép alakkal. Szép arccal. Tetoválások sem zavarók, az orálban nagyon oda teszi magát. A többiben is teljesíti az ember kéréseit. Szerintem fáradt volt. Lakás jó állapotú. Ajándék korrekt. A toppot nem vette le, a ciciket nem láttam de nem erőltettem a dolgot.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.