Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-12-16 14:24:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 53223 szexpartner

erospistuka a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon elsőre sikerült egyeztetni időpontot aznapra. Ő veszi fel a telefont, rugalmas, érkezés előtt fél órával meg kell erősíteni a jelenést.
Megközelítés
Autóval mentem, Rákos útról könnyen megtalálható. telefonban előre megkaptam a pontos címet. Parkolás ingyenes, sőt zárt garázsba lehet beállni.
Helyszín
Kertvárosi részen utcafrontos családi ház - full extra. A ház kívül-belül tip-top, a fürdőt és a hálót is beleértve. Kényelmes, nagy franciaágy, tükrös szekrény, ruhainas a baszobában. Sok tusfürdő, tiszta törülköző a fürdőben. Elvileg két lány tud vendéget fogadni, de amikor én voltam, akkor nem volt rajtunk kívül senki.
Karen külseje
A képeken ő van, igényes, ápolt fiatal lány. Lábai és a popsija észbontó! Cicit sajnos nem láttam, mert szégyenlős volt. :( Arca helyes, bár nekem a sminkje túl erős volt. Hegyes műkörmök, amik a masszírozást megakadályozzák.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 53223 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 53223 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2013-12-16 14:24:43 erotikus masszázs 532235. Karen +36303993701 beszámoló 2013-12-16 14:24:43 erotikus masszázs 532236. Karen +36303993701 beszámoló 2013-12-16 14:24:43 erotikus masszázs 53223
Action
Ásványvízzel fogadott (azt kértem), majd felkísért az emeletre, a tett helyszínére. Zuhanyzás után kisebb csókcsatával kezdtünk. Ezután egy finom franciát kaptam kéz nélkül, tövig eltüntetve a szerszámot. Felajánlotta a védőfelszerelésbe öltözést, amit nem tudtam visszautasítani, mert már alig vártam, hogy mélyebben megismerkedjünk. Hátulról kezdtük és a szűk punci + csodálatos popó kombó hatására így is fejeztük be elég hamar. Ezután kicsit elcsacsogtuk az időt, a végén még belefogtunk egy kanyarba, de sajnos nem tudtam még egyszer odaérni a mézes csuporhoz, pedig Karen mindent megtett. A végén én szóltam, hogy szerintem már ütött az órám, sürgetve egyáltalán nem voltam.
Elszámolás
Pesti átlag adatlap szerintiek az alapban. Végén adtam oda az ajándékot.
Rózsacsokor
erospistuka nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon kellemes órát töltöttem Karennel. Alakja épp az ideálom. Szeretnék még vele több pózt kipróbálni, ezért feltehetően meg fogom még látogatni. Remélem akkor megszabadul a melltartójától is, illetve szolidabb körmökkel vár majd, hogy a masszírtudományát is megcsillanhassa. Aki szereti a vékony, de formás lányokat, annak melegen ajánlom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.