Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Mesi

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2013-04-22 12:32:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Threewishes!
Köszönöm szépen ezt a kedves beszámolót, örülök, hogy nagyon jól érezted magad, várlak vissza mihamarabb. Mire újra jössz a hasam is ugyan olyan feszes lesz,mint a testem többi része amit úgy imádtál rajtam!Hány kockát szeretnél, hatot vagy nyolcat???:-)
Millió csók!
Mesi

Beszámoló Mesi +36703511293 46994 szexpartner

threewishes a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mesi hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon reggel bejelentkeztem délutánra. Ment egyszerűen.
Kedves, barátságos volt.
Megközelítés
GPS a ház előtt, a Duna parttól nem messze állított meg.
Tömegközlekedéssel, gondolom pár perc séta is benne van.
Helyszín
Új, tiszta, hangulatos. A szobában hangulat fény és halk zene. Szobainasra ő hívta fel a figyelmem, mivel én mással szemeztem inkább.
Nem egyedül fogad, de a többiekkel nem találkoztam.
Sok tusfürdő fanoknak.
Mesi külseje
Itt jön az, hogy miért is nem láttam a szobainast. Mert őt néztem.
Olyan volt mint amilyet szerettem volna. Magas, húsos, nagy mellű és kedves.
A korát nem tudnám megsaccolni, de ebben mindig rossz voltam. Egyébként nagy eltérés a kiírttól nem hiszem, hogy van.
Én egy dolgot fedeztem fel a képekhez képest, ami engem a nagy egészben nem zavart, de lehet, hogy van aki felhánytorgatná. Ez pedig az, hogy a hasa nem feszes. Látva az egész testét és a bőrét érintve, kicsit meglepett, mert annak ellenére, hogy ő tiltakozott ellene, én állíthatom, hogy nagyon feszes rugalmas bőre van egyébként. Élveztem is az érintését amikor simogattam vagy később mikor csókolgattam a testét. Ezt csak azoknak, akiket zavar az ilyesmi.
1. Mesi +36703511293 beszámoló Budapest 46994 erotikus masszázs
3. Mesi +36703511293 beszámoló Budapest 46994 erotikus masszázs4. Mesi +36703511293 beszámoló 2013-04-22 12:32:26 erotikus masszázs 469945. Mesi +36703511293 beszámoló 2013-04-22 12:32:26 erotikus masszázs 469946. Mesi +36703511293 beszámoló 2013-04-22 12:32:26 erotikus masszázs 46994
Action
A fürdés előtt tisztáztuk, hogy a végén szexre is sort kerítünk, mert szerettem volna magam alatt tudni.
Miután nagy vonalakban tisztáztuk a menetrendet, letettem az ajándékot ami másfél óráért járt és elmentem fürödni.
Visszaérve, mikor hasra feküdtem már nem volt rajta semmi. Na itt kicsit megakasztottam a tervezett menetrendet, mert nem tudtam megállni, hogy ne simogassam végig a testét. Régóta vágytam egy ilyen alkatú hölgyre, így hát most élvezni is akartam.
Majd hasra fekvés, lábtól indítva alaposan átmasszírozott a nyakamig. Nekem kicsit hosszú volt, de jól elbeszélgettünk és végül is nem reklamáltam, mert élveztem a keze között lenni.
Utána beolajozhattam a testét, majd jött a csúszka masszázs elölről.
Csodálatos alkata van. Meg is mutattam neki, hogy testének melyik vonalai ragadtak meg legjobban. A tükörben nézve, ki is élvezkedtem magam.
Majd átcsapott lassan franciába és hol a melleivel, hol finoman a kezével vagy éppen az egész testével ingerelte a a farkam, ami után csak azt tudtam kérni, hogy tegyük be.
Alulra jött felszerszámozott és finoman becsúsztam. Erősen nem is bírtam volna, mert elmentem volna rögtön az előzmények után.
Ekkor a tenyerére vett kis kenőcsöt és míg én éppen csak bent voltam lassan élvezve a csiklóját simogatva a ment a cél felé. Én csak kicsiket mozogtam, hogy fent tartsam az állapotom és élveztem nézve ahogy egyre feljebb száll és közben azt mondta, hogy ne siessek. Aztán pár perc múlva mikor már elért a csúcs közelébe kérte, hogy kezdjem el tolni.
Hááát....megtettem és igen hamar elélveztünk.
Majd pihi. Szólt, hogy ráérünk. Visszafeküdtem és simogattam beszélgetünk egy kicsit.
Együtt lefürödtünk majd öltöztem és indultam.
Elszámolás
Az előre megbeszélt másfél órás ajándék, amit még fürdés előtt letettem a szekrényre.
Nem tudom viszonyítani, mert ilyen szolgáltatást kompletten, én még nem kaptam egyben.
Rózsacsokor
threewishes nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam.
Talán annyit változtatnék a következő alkalommal, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnék a szexre és kevesebbet a masszázsra, mert így kicsit kevesebbet érezhettem a testét, ahhoz képest hogy milyen régóta szerettem volna már találkozni egy ilyen dús alkatú hölggyel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

(2017-08-21) : majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában.

: 45db
(2024-02-02) : TÖBB BECENÉV (tomszi)

(2022-12-23) : Ugyebár a maszírozást minden textilt nélkülözve csinálja, és a kezdéskor jeleztem is neki poénosan, hogy remélem 2 percnél nem lesz több a maszír, hogy láthassam is, de " itt se ismert tréfát ". Igazi határozott nagybetűs MILF, aki emellett végtelenül kedves, beszélgetős, odafigyel, jelez, a jelzéseket veszi.

(2022-04-22) : A masszázs első felében ki kellett hevernem az előző élményt, így csendben csak élveztem, ahogy először a bal vádlim, majd a combom, majd a jobb vádlim és combom került sorra. A fenekem következett, ez kifejezetten jól esett, a hét elejéről maradt egy kis izomláz,