Alma erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alma-

Prémium hirdető
Beküldve:
2011-12-10 23:20:26

G3mini
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Alma Budapest 2011-12-10

Egyeztetés
Jó ideje megvolt már, mikor utoljára találkoztunk. Próbaképpen rácsörögtem a hét egyik délutánján, hátha szabad aznap este, de nem volt szerencsém. Sőt, még a másnap délelőttje is be volt táblázva, de aztán este rámírt, amikor kiderült, hogy a délelőttje mégis oké. Remek!
 
Megközelítés
Odatalálás:
5
Belváros. Deák térhez közel. Ideális, ha nem autóval érkezel. Ha igen, akkor horror. Most gyalog voltam, szabad helyet nem láttam.
Helyszín
Picit arrébb költözött (talán 3 háztömbnyivel), de ez a - kisebb - lakás is teljesen rendben van. Portaszolgálat nem sok vizet zavar, de igyekeztem határozottan és céltudatosan haladni a megfelelőnek sejetett irányba, elvégre egy baráthoz jöttem.
Alma egyedül dolgozik. A masszázs ugyanúgy egy külön, saját fürdővel ellátott szobában történik. A masszázságyat például megmelegítette nekem, amíg lefürdötem.
Alma külseje
Szépségéből semmit sem veszített. Arca elé ugyanúgy lelibbennek a fürtjei, mint korábbi találkozásunk alkalmával. Azóta ledobott pár kilót - nem mintha szüksége lett volna erre -, semmi felesleg nincs rajta, de ahol kell ott kerek. Már ruhában is vadító volt, hát még amikor ledobta a sarokba.

Erotikus masszázs
Tusolás után felhasaltam a masszázságyra. Mint régi barátok, akik rég nem látták egymást, úgy beszélgettünk. Alma nagyon ért a hangulatteremtéshez: csacsogtam, mint egy kamaszlány, pedig elég ritkán nyílok meg. Nem üres diskurzus volt, intelligensen kommunikál, de azért incselkedik is, nehogy elfejejtsd, hogy hol vagy és miért jöttél.
Lábfejtől indult felfelé, alaposan átgyúrt. Nem mis-másolt, néha el is akadt a szavam egy-egy erősebb mozdulatra. Bár egyébként is össze voltak kuszálódva a gondolataim (munka, hahh...), ezért sajnálom, hogy nem tudtam rá annyi figyelmet szentelni, amennyit megérdemelt volna. Ahogy feljebb haladt, tett néha egy huncut mozdulatot, mintha csak véletlenül történt volna, de arra pont elég volt, hogy a falakon kívüli dolgaimat elhesegessem magamtól.
A hátam és vállam lerendezése után következett a fordulás. Kaptam egy remek arc és fejmasszázst, talán emlékezett rá, hogy fejfájós vagyok. Amikor végzett, akkor játékosan letépte rólam a törölközőt és mondta, hogy most az ő szórakozása következik. Nocsak! Vigyorogtam, mint egy tejbetök, amikor elkezdte rámcsorgatni az olajat. Szépen lassan, a combokkal kezdett, majd a hasamra, végül mindenhova került. Először a kezével gondosan kikerült, látszólag csak oda, arra a területre nem koncentrált, de a szeme árulkodó volt, ahogy belém fúrta a tekintetét. Már talán éppen szólni akartam, amikor belekezdett egy kéznélküli franciába. Kezei elkalandoztak, játszottak mindennel. Alma kérés nélkül úgy helyezkedett az ágy mellett, hogy kényelmesen simogathassam - persze, az ismert(etett) keretek között. Egy kis pihenőt kellett kérnem, közben cirógatott, hasamra hajtotta a fejét, kaptam puszikat, amik kisvártatva egyre közelebb cuppantak, majd folytatta a franciát egyészen a kirobbanó végkifejletig. Csodalány.
Elszámolás
Talán túl régen voltam már nála, mert meglepett az ajándék csekély mértékével. Számomra abszolút megfelelő, az ott töltött idő mennyiségével és minőségével nincs összhangban. Kiváló érték arány!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nősülni nem nősülök, ezért a 8-as, de egy év nem lenne elég Almából! Nem véletlenül van sok visszajáró vendége. Én is a rajongója vagyok. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alma erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-11-08 06:19:18
Igazi rajongói beszámolót írtál.

csókkirály
www.onlinepöcs.hu
2014-06-27 05:02:46
ez elég rövidre sikeredett, de jó

FunkciókAlma legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2018-05-22) : Bementünk az ágyra, hasra parancsolt, majd kezdődött a masszázs. Ekkor már meztelen volt.A szokásos menetrend volt a lábaktól felfele , alapos minden porcikára kiterjedő. Néha pihenés gyanánt rám feküdt, simogattuk egymást.

(2017-09-16) : A fürdés után először alaposan"megszeretgetett" :), és ezután került sor a masszázsra. Talptól, lábujjaktól kezdi a masszírozást. Előbb az egyik, majd a másik lábam került sorra.

(2016-03-15) : Nem igazán tudom leírni pontosan, hogy hogyan zajlott le az egész, mert nincs pontos koreográfia, minden spontán alakul. Annyi biztos, hogy a lábaim, hátam és a karjaim megmasszírozta.

felejthetetlen: 19db
(2017-08-08) : Masszázzsal kezdtünk, de erotikus elemek állandóan jelen voltak. Először a hátamat vette kezelésbe, kiderült, hogy erős a keze és kemény a könyöke. A vállamat és a karjaimat egyaránt átdolgozta.

(2017-01-27) : Soha nem gondoltam, hogy ennyi gondozásra váró izom van a lábamon!!! És azt sem, hogy könyökkel fog találkozni a fenekem izomzata... Hát nem is volt boldog!! :D Kinga alapos... teszi, keményen,

(2017-01-26) : Az ágyra leheveredve megmasszírozta a lábaimat és a fenekemet. Van benne erő bőven, és szakszerűnek is éreztem, így aki alapos, gyúrós masszázsra vágyik, az sem fog csalódni.

nagyon jó: 22db
(2018-04-03) : Lábujjaktól a nyakig mindenen végigment. Nagyon kellemes élmény volt. Közben volt kis bújás, puszik és kellemes beszélgetés. Olajjal masszíroz és nagyon alapos. Itt is érződik, hogy van idő mindenre.

(2015-11-30) : megmosdat, és utána hellyel kínál az ágyon.. mindezt szép ráérősen, lazán. Elkezdődik a masszázs, végig beszéltek, és hülyültök. Ez a rész jó hosszan elnyúlik és nem is veszed észre de száguld az idő..

(2015-11-07) : Végigment a lábakon, következett a fenekem, majd átcsapott erotikába, mely után talpmasszázzsal folytatta, s végül jött a hátam. És még nem volt vége....ismét erotikába csaptunk át.

: 54db
(2018-07-29) : minden alkatrészed alapos, kényeztető mosdatást kap a masszázst előkészítendő. Közben lélekmosdatás is folyik, megtisztulsz, regenerálódsz, ellazulsz. Lábtól felfelé masszíroz, erőteljes fogásokkal, amit én szeretek.

(2018-06-18) : Gátlástalanul használja a könyökét is a cél érdekében, és amikor már majdnem elpilledek, egy-egy buja fogással visszaránt a jelenbe. Egyszer akkorát roppant a hátam, mintha letépte volna a lapockámat,

(2018-02-01) : Talpmasszázzsal kezdte és az egész testemet kezelésbe vette, de a hátamra fordította a legtöbb figyelmet. Van két hegyes könyöke, és nem fél használni azokat.

lehetne jobb: 2db
(2016-03-11) : Fekszel a vízben, belealszol majdnem, ő pedig kézzel, szivaccsal végig mosdat, simogat. Így ellazulva irány a franciaágy, hasra és jön a profi, kőkemény masszázs. Fogak összeszorítása, némi hörgés, küzdelem a fájdalommal, ahogy rendbe teszi a combot, derekat, hátat, vállat. Hibátlan.

(2015-04-14) : Nagyon kellemes láb illetve talpmasszázst kaptam. Utána kissé mellém feküdt, kicsit odabújtunk egymáshoz, majd folytatódott a masszázs. Kis idő múlva megint hozzám bújt,