A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jazmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2010-02-24 14:12:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jazmin +36707423697 19161 szexpartner

brokkoli a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Jazmin hirdetővel
Egyeztetés
Az volt az érzésem, hogy vele beszéltem a telefonban is, de nem biztos. Simán egyeztettünk délelőtt délutánra időpontot.
Megközelítés
Nehéz megtalálni a házat a panelek érdekes számozása miatt, de 80-as IQ felett nem jelenthet gondot.
Helyszín
A helyszín panel, de ha belépsz ott ezt már egyáltalán nem lehet érzékelni, normálisan felújított lakás. 4-5 féle tusfürdő, rendes törülköző.
Jazmin külseje
Sztem olyan 160 körüli csaj lehet Jázmin. Ez nem derült ki pontosan, mert egy magassarkú topánban fogadott, amit végig rajta is hagytam :) Helyes a pofikája, de valóban festett szemöldöke van, amit én nem szeretek és a felső ajka kicsit fel van töltve...  A teste viszont gyönyörű, hibátlan, feszes a combja, a hasa, apró cicik az izgalomra keményedő bimbókkal. Nem kérdeztem, de biztos konditermezik. A punci tetején kis piercing, mondtam célszerű lett volna kicsit lejjebb tenni, hogy a mozgatása esetén a csiklóját izgassa, az én nyelvemnek nem különösebb kéj egy kis fémdarabbal csókolózni. Teljesen borotvált volt, tehát a punci körül is nulla borosta és a lába meg a keze is teljesen sima volt.
1. Jazmin +36707423697 beszámoló Budapest 19161 erotikus masszázs
3. Jazmin +36707423697 beszámoló Budapest 19161 erotikus masszázs4. Jazmin +36707423697 beszámoló 2010-02-24 14:12:22 erotikus masszázs 191615. Jazmin +36707423697 beszámoló 2010-02-24 14:12:22 erotikus masszázs 191616. Jazmin +36707423697 beszámoló 2010-02-24 14:12:22 erotikus masszázs 19161
Action
Egy kis átlátszó tanga és top összeállításban fogadott. Mosolygós, kedves lány. Én el fürdeni, ő már fürdött. Szobába vissza. Zeneválasztás, nekem mindegy. Kis csókolózás, simogatások, markolászások, a topját felhajtottam és ciciteszt, ciciszex nincs :) Bugyiját lekapva nyalni kezdtem. Az volt a  tapasztalatom, hogy inkább a keményebb, gyorsabb mozdulatokat szereti, pár perc tevékenykedés és egyre gyorsabb és erősebb mozgás után valódi sikongatásokat produkált, amit öröm volt hallani. Gyanítom nem élvezett, de élvezte, dehát nem is azért jöttünk. Viszont felizgatott vele.  Ezután szájbavett, szépen engedte is, kicsit a kezemmel rásegítettem, majd amikor kellett ismét odaillesztettem a fejét és egy hatalmasat élveztem a szájába. Szilvia neki is nekem is.
Szünetben kicsit dumáltunk, magánélet, fiúk, lányok. Közben \megmasszírozott\, bekente a hátamat krémmel. Azután átfordultam és kis dumcsi után ismét rátoltam a fejét a helyére. Franciázott, gumit kértem. Az ágy oldalához rendeltem a bepucsított Jázmint és hátulról kzdtem döngetni. Aztán ennek különböző változatai következtek. Fél lábbal az ágyra támaszkodva. Én is feltérdelve az ágyra. Jázmint az ágyra nyomva, a lábai pedig összeszorítva. A jobb lábát felhúzva. Amikor kicsit lejjebb ernyedtem a nagy igyekezetben csak kicsit kijjebb kellett húzni magamat Jázmin azonnal fordult és már franciázott is. Utána misszionárius és annak változatai. Újra cumiztatás. És aztán újra. Nekidőltem az ágy végének és bele kellett kapaszkodnom, mert Jázmin olyan vehemenciával franciázott, hogy egyrészt recsegett bele az ágy, másrészt tényleg kapaszkodnom kellett. Közben persze kivettem a szájából - elég nehezen engedte el - és a nyelvét, arcát csapkodtam vele. Ösztönösen érezte, hogy ilyenkor milyen jól esik ha bámul. Próbáltam is magam kiverni, de nem jött össze. 69-ben folytattuk. Itt meg tudtam vele csinálni, hogy amíg a csiklóját rászorította a számra, addig én a kezemmel fogtam a tarkójánál és a kitátott szájában pumpáltam. Utána oldalról. Francia én pedig a fenekét paskoltam, a punciját simogattam. Szóval az az igazság, hogy a maga részéről Jázmin mindent elkövetett, de a második lövés mégsem jött össze. Dumcsiztunk még kicsit, csodáltam egy kicsit a testét majd búcsút intettünk egymásnak.
A lelkesedése mindenképpen figyelemreméltó. Ha mindent figyelembe veszünk legalább 40 percen át bólogatott a farkamon, tövig bekapva, és igencsak tempósan. Tehát igencsak pornófilmekbe illően akciózott. Viszont ezt tartom a gyengéjének is. Kevés a technikai repertoárja, nem tudott váltani, kicsit lejjebb venni a tempót, incselkedni, kéretni magát stb. Ezt elsősorban a fiatalságának tudom be (21 év). Csodálatos az a technika, ahogy az aktus közben ellenmozgást végez és valóban kevesen tudják megcsinálni, ha rájuk nehezedik egy 80-100 kilós test. Viszont nem mindig van erre szükség. Néha nagyon nagy örömet tud okozni egy kiszolgáltatott, mozdulatlan punci is. A lelkesedése, hozzáállása viszont nagyon pozitív.
Elszámolás
Van egy alapcsomag francia dolgokkal, aki arra vágyik, hogy egy szuper kis fiatal test szájacskája egy órán át szivattyúzzon a farkán megállás (és beleérzés) nélkül, annak ez tökéletes választás. A fullos csomag ugyanez szex-szel és krém bedörzsöléssel a hátra. Van egy fullos fullos csomag, ahol nem figyeltem igazán popsi benne van-e, de az arcocskára élvezés ide tartozik, a sima fullban csak a torkát koszolhatod.
Rózsacsokor
brokkoli nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pici hiányérzet maradt bennem, de ez nem teljesen Jázmin hibája volt. A maga jelenlegi tudása szerint mindent megtett, hogy jól érezzem magamat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jazmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 05:50:33
Minden benne van aminek benne kell lennie.
Mutasd mindet

FunkciókJazmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 81db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-01-03) : Eldobta a krémet és nekiállt, de ez Uraim, nem a hóbeleflancos francia volt, hanem az igazi szopás. Mélytorkosan, köpködve, kényszerfranciásan, úgy ahogy ő azt szereti. Pörgette a nyelvét, hamar hadrendbe állitott és szerettem volna mindenhogyan is torkoztatni.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.