Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Jazmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2009-12-07 20:11:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jazmin +36707423697 17293 szexpartner

qpdb a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Jazmin hirdetővel
Egyeztetés
A telefont elsőre Ő vette fel.Jazmin nagyon barátságos és a kezdeti bizalmatlanságom azonnal elszállt.A hangját hallva éreztem, hogy jól fogom érezni magam nála.Mindig tartok attól hogy meglesz e a szimpátia néhány perc alatt amikor találkozni fogunk.Azoknál a lányoknál akik nem fektetnek hangsújt a hangulat megteremtésére a szex csak fizikai kielégülést ad és nincs meg az az illúzió, hogy szerelmeskedtem a barátnőmmel.
Megközelítés
A lakás 4 emeletes lakótelepen ,szerintem jó helyen van.A lépcsőházat nem egyszerű megtalálni ,nekem sikerült.
Helyszín
A lakás minden igényt kielégít,nagyon nagy rend fogadott és végig odafigyeltem arra,hogy ne legyen utánam se rendetlenség.A szoba tágas,hangulatos új berendezési tárgyakkal,hangulatfokozó világítással.(a fotók zöme ott készült)Új lepedő fogadott az új ágyon,a fürdőben tiszta törölköző.Tusfürdőből nagy a választék.Azt hiszem ennél többet Ő nem tehet a vendégek kényelméért.
Jazmin külseje
Jazmin nyitott ajtót egy több részes szettben.Nagyon erotikus volt a fogadtatás,és a telefonbeszélgetés alatt elképzelt hangulat máris kezdett összeállni bennem.Jazmin alakja a képeknek teljesen megfelelő.Szerencsére nem műtermi képek ezért semmilyen csalódás nem ért az ajtóban.

A bőre finom kellemes illatú a popsija jó fogású és feszes.A mellei nem túl nagyok ,de nekem semmi hiányérzetem nem volt velük kapcsolatban.Az arca kedves kicsit kislányos annak ellenére,hogy igazi nő is egyben aki pontosan tudja, hogy nézzen ki egy randin.
1. Jazmin +36707423697 beszámoló Budapest 17293 erotikus masszázs
3. Jazmin +36707423697 beszámoló Budapest 17293 erotikus masszázs4. Jazmin +36707423697 beszámoló 2009-12-07 20:11:46 erotikus masszázs 172935. Jazmin +36707423697 beszámoló 2009-12-07 20:11:46 erotikus masszázs 172936. Jazmin +36707423697 beszámoló 2009-12-07 20:11:46 erotikus masszázs 17293
Action
A első kislányos zavaromat hamar feloldotta,itallal kinált és mindent megtett,hogy könnyedén ráhangolódjunk egymásra.Közben érintettük az üzletet is,én a fullos csomagot választottam.Az elején külön fürödtűnk,majd a szobába visszaérve nagyon gyorsan hanyatt fekve alatta találtam magam az ágyon,ahol olyan csókolózásban és simogatásban, ölelésben volt részem ,mintha most érkeztem volna a barátnőmhöz egy 10 napos kiküldetés után.Kf közben mondanom sem kell, nagyon kellett figyelnem arra ,nehogy idő elött élvezzek bele a csodálatos szájacskájába.Öröm volt végre a punájába érezni magam.Kellemes szűk punciját kényeztetve jó volt hallgatni visszafogott nyögdécseléseit ahogy végigpróbáltuk az egyszerűbb pózokat.A szemeivel végig keresi a kontaktust ,hihetetlen erotikus volt a vele töltött óra. Lovagló pózban lett vége a csodának és mivel előre nem kértem ,nem tudtam a szájába engedni utódaim sorát.Késöbb Ő is szomorkodott ,hogy nem kértem tőle ezt a befejezést,szívesen teljesítette volna nekem.Közös fürdőzés alatt nagyon gyengéden lemosdatott majd a törülközés után ismét az ágyon fekfe bújtunk egymás karjaiba.Kellemes beszélgetőtárs olyan témákban is amikről nem gondoltam volna,hogy vele fogom megbeszélni.Jól eltöltöttük a hátralévő kis időt.
Elszámolás
Utólag.Teljesen korrekt,majdnem kevesebbet adtam neki a megbeszéltnél!:jót nevettünk rajta.Remélem őszintén!Nem volt szándékos.
Rózsacsokor
qpdb nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jazmin nagyon kedves a telefonos egyeztetéstől kezdve a megérkezésen keresztül a teljes ott töltött idő alatt.Figyelmes.odaadó,gyengéd mert ezt szeretem.Biztos vagyok benne tudott volna vadulni is,ha ez lett volna a stílusom.Ő pontosan azt tette végig ami nekem a legnagyobb öröm.A szerelmesek közti szeretkezés ilúzióját adta.Azt gondolom ennél nem adhatott többet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jazmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 05:45:31
Sallangoktól mentes jó beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókJazmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 82db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-01-03) : Eldobta a krémet és nekiállt, de ez Uraim, nem a hóbeleflancos francia volt, hanem az igazi szopás. Mélytorkosan, köpködve, kényszerfranciásan, úgy ahogy ő azt szereti. Pörgette a nyelvét, hamar hadrendbe állitott és szerettem volna mindenhogyan is torkoztatni.

: 175db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.