Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2021-11-06 08:21:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 112030 szexpartner

Zsozso76 a 2021-11 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A randi elött egy nappal az oldalon írtam neki üzenetet. Egyből válaszolt, majd telefono lebeszéltük a másnap reggeli időpontot.
Nagyn kedves és rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tíz emeletes panel ház. A ház elött egyből találtam parkolót. A GPS pontosan oda vitt. BKV-t nem tudom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szép, tiszta, rendezett. A fürdőben kád, sok fajta tusfűrdővel, még illatmentes is volt:). A szobában nagy kihúzhatós ágy.
Szolga lány külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Az első benyomásom pozitív volt. Kedvesen, mosolygósan fogadott, és ez a mosolygás a randi végéig meg is maradt.
Alakja a képeknek megfelel, arca kedves, átlagos. Mellei nekem picik, viszont kárpótolnak a nagy hegyes bimbók. Bőre szép, popsi, has feszes.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 112030 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 112030 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-11-11 10:00:49 erotikus masszázs 1120305. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-11-11 10:00:49 erotikus masszázs 1120306. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-11-11 10:00:49 erotikus masszázs 112030
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Öklözés (Faust):
5
Popó:
5
Szendvics:
5
Ujjazni:
5
Vibrátoros játék:
5
Barátnő feeling:
4
Pornós feeling:
5
A képeken lévő hálós ruhában fogadott. Egyből behívott a szobába, ahol az asztal melletti székre le is raktam a ruhámat.
Utána megmutatta az asztalon lévő játékszereket, és mondta válasszam ki melyikkel szeretnék játszani.
Kiválasztottam vagy 3 vibri, köztük egy golyósa, meg egy hatalmas feketét.
Zuhany után az ágy elött térdelve várt, és egyből rábukott a cerkára. Úgy szívta, szopta nyalta mintha az élete múlna rajta.
A farkam az átlagosná vastagabb és hoszabb, de a mélytoroknál az orra tényleg a hasamat érte. A felyét nyugodtanrá lehet húzni a cerkára, és a száját is meg lehet dugni. Én úgy éreztem ezt igégyli is.
Ezek után felfeküdt hanyadt az ágyra, oldalra fordította a felyét és úgy szopott tovább, én meg el kezdtem a puncit és a popsit újjazgatni, hol felváltva, hol egyszerre mind a kettőt. Amikor már nem bírtam, megkérdeztem mehet e gy kis faust, ő mosolyogva mondta persze. A puncija már tényleg tocsogott a szopástól, de mivel nincs kis kezem csak 4 újjam ment be, de készségessen csorgatott egy kis sikosítót rá és mosolyogvan mondta, na gyerünk.
Én már voltam pár lánynál, aki vállal faustot, de az egész óklóm csuklóig egyiknél sem ment be.
Vele más volt, mintha egy rám szabott kesztyü lett volna úgy csusszant be a kezem. Mivel nagyon fázott a kezem mikor megérkeztem, most viccessn meg is jegyezte, remélem már nem fázik a kezed.
Na szoval a faust nála tökéletes, minnél keményebben tolja neki az ember, ő annál jobban élvezi.
Faust után feltérdelt az ágyra, bedugtam a puncia egy vibrit, és mellé a farkam, úgy dugtunk egy kicsit, majd a farkam ki, át a popsiba, úgy hogy a vibri a punciba marad.
A popót is szerintem imádja, lehet meki tolni rendesen, rólam már folyt a víz. Mikor már közeledett a vég, hanyedt feküd az ágy francia, úgy hogy közben a hatalmas fekete vibrivel dugtam a puncit. Az első menetnek a szájába lett vége, a végeredmény utolsó cseppig lenyelte.
A felyét nem húzta el, hagyott lenyugodni, szinte nekem kellett elhúzni tőle a cerkát, mert már nem bírtam.
Action után kicsit lemostam magam, mert szakadt rólam a víz, ő közben üdítővel kinált, majd ledőltem az ágyra.
Kis beszélgetés, majd javasolta a másodig kőrt.
Én nem sok reményt fűztem hozzá, de ö nem hagyta annyiba, a lábam közé térdelt, és úgy szopott mintha mindel vágy az lenne, hogy akis balátomat felálítsa, persze sikerült is neki.
Persze aztán úgy helyezkedtett, hogy a popsija elérhető közelségbe legyen, mintha igényelné, én is foglalkozzak vele.
Így aztán elkezdem újjazi a puncit és popsit egyszerren.
Ő erre úgy beindúlt, néha annyiira letólta magának mélytorokra, hogy az öklendezéstő megyfeszűlt punci és popsi majdnem előrte az újjam , és éseztem a nyála már a zacsikat .
Utána majd még volt egy kis popsidugás, olyan igazi pornós, majd kézzel segítettem az utódokat a szájába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden az alapban.
Olyan azt csinálsz vele amit akarsz lány.
Rózsacsokor
Zsozso76 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nekem makszimálissan megérte.
Olyan lány, akiből kevés az egy óra, hogy mindent kipróbál.
Én tuti visszatérő leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2021-11-17 00:08:56
Egy két betű? Felyem, újjam, stb.... Szegény Kazinczy!
Légyszíves figyelj jobban, egészen jó helyesírást ellenőrző programok vannak már. Olyan szép a magyar nyelv, ne tegyük már tönkre...

Máskülönben a beszi rendben volt, irigyellek az élményért.

2021-11-12 11:51:03
Elnézést a helyesírásért.
Telefonon pötyögtem, és a végére már nekem is jojózott a szemem.
Igazság szerint át se olvastam, úgy kűldtem be, csak utólag vettem észre, hogy egy-két betű férrement.
Legközelebb jobban figyelek, és átolvasom.

2021-11-12 10:16:58
Eltekintve a helyesírástól, igazán mélyreaható(ló) élményben lehetett részed. Ezt színesen részletezted is, Az elszámolás utolsó mondata releváns...

2021-11-12 09:56:23
Kicsit ugyan belesajdult a "felyem" a helyesírásba, de a megélt élményt azért sikerült átadnod.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 14db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 9db
(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

: 22db
(2024-04-15) : Kényszer francia mélytorok közben egy játékszer a punciba vagy a popsiba ezt időnként cserélgetem. az első körben így élveztem az arcára. Szünetben csevegtünk, hiszen régen nem találkoztunk így volt mit kérdezni.

(2024-01-12) : Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával.

(2024-01-05) : Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán.