Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-10-11 15:08:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Én köszönöm neked kedves ❤️❤️❤️ csoda volt a randi most is olyan jó volt újra találkozni nagyon remélem, hogy hamarosan újra találkozunk egy élmény veled mindég a randink 😍😍

Beszámoló Marcsi +36703159115 111746 szexpartner

Tipon a 2021-10 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Marcsi hirdetésével itt az oldalon találkoztam.
Mivel volt már néhány remekül sikerült randink,úgy éreztem, hogy ideje lenne egy ismétlésnek. Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot,így nem okozott nehézséget az újabb találkozó leszervezése.
Előbb belső üzenetben kérdeztem rá a táncrendje alakulására, majd este telefonon megbeszéltük a ,, hajnali'' randit,amit vtr-n is megerősítettünk.
Marcsi könnyen elérhető, rugalmas az egyeztetések során.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kedvesünk rejtekhelye belvárosban található. Vtr-n kapott címet GPS ismeri, könnyen elnavigál. Parkolás fizetős,de szinte lehetetlen küldetés.
Közösségi közlekedést preferáló kalandor számára egyszerűbb a megközelítés,hiszen szinte a célobjektum ajtajában állnak meg a BKK kék csodái, és majd egyszer a metró is,amint fel lesz újítva...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A rejtekhely egy tipikus belvárosi bérházban található, szemmel láthatóan életvitelszerűen használja csinos gazdasszonya.
A lakásban egyedül fogadja a kéjre éhes vándort, így kizárt a kínos összefutás lehetősége másokkal, diszkréció adott,és maximális.

A fürdőszobában, mely a babaszobából nyílik, tisztaság uralkodik. Tusolni kádban lehet, a tusfürdő választék nem túl nagy, de azért van elegendő készlet.
A tusolás végeztével illatos,puha törölközővel száríthatjuk magunkat.
Mosdó szélén szájvíz a pohárkákkal elő van készítve.
Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

Előszobából nyílik a hangulatos játszószoba ,itt találunk egy fotelt a ruháknak,egy kisszekrényt tévé díszít.Apróságokat polcra helyezhetjük, asztalkán előkészítve a következő órácska kellékei.
A randi érdemi része nagyméretű, kényelmes kihúzható ágyon zajlik.

Összességében a helyszín tökéletesen megfelel egy kellemes pásztoróra diszkrét eltöltésére.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedvesünk egy csinos,szemtelenül fiatal leányzó.
Mivel adatlapján arcos képekkel is hirdet,nagy meglepetés nem érheti a vándort, bár fotói nem igazán adják vissza természetes báját.
Alacsony, arányosan formás testalkatú. Elbűvölő,barna szemét, csókolnivaló eperajkát, bájos mosolyát sötétbarna félhosszú hajkorona foglalja keretbe.
Bőre fehér,selymes tapintású.Figyelemreméltó keblei feszesek,szép formájúak. Rózsaszín bimbói nem túl nagyok,de meghálálják a velük való foglalkozást.
Van egy pici pocija is, ami a szememben természetessebbé, szexisebbé varázsolja.
Finom tapintású a lába,vádlija karcsú,combjai rejtekében megbújó zárt kincse illatos,frissen borotvált.
Marcsi egy természetes szépségű, mosolygós intelligens fiatal lány, túl a tinikoron, annak minden hamvasságával, bájával.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 111746 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 111746 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-10-12 09:46:32 erotikus masszázs 1117465. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-10-12 09:46:32 erotikus masszázs 1117466. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-10-12 09:46:32 erotikus masszázs 111746
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Telefonon jeleztem érkezésemet,és már csak egy akadályt kellett leküzdeni, hogy újra karjaimban tarthassam Marcsit, aki a nyitott ajtó mögött állva, mosolyogva fogadott.
Kívánatos testét csupán egy selyem köntös takarta mohó tekintetem elől.

Cipőmet magára hagyva az előszobában, átadtam szerény ajándékomat,majd követtem Marcsit a játszószobába.
Miközben a fotelba szórtam feleslegessé vált ruháimat,néhány szóval megbeszéltük az elképzeléseinket, majd egy törölközővel a kezemben elrobogtam a fürdőbe, hogy lecsapassam az út porát.

Foglalkoztatószobába visszatérve Marcsi az ágy mellett állt, formás testét már csupán egy falatnyi tanga és melltartó igyekezett elrejteni mohó szemeim elől, persze kevés sikerrel...
Odaléptem, és egymást átölelve csókokkal üdvözöltük egymást,közben szépen levettem róla az útban lévő melltartót,majd a falatnyi tangát is.

Simogattuk egymást, majd egy váratlan(?) pillanatban éreztem,hogy Kedvesem nyakoncsípte a gyanútlanul ficánkoló Kispajtit, és megkért,hogy helyezzem magam kényelembe,mert szeretne kicsit játszadozni.
Mivel nem vagyok én semmi jónak elrontója, elhelyezkedtem, és vártam a fejleményeket.
Marcsi szájon csókolt, majd végig haladt felsőtestemen, hasamon, útját apró puszikkal kísérve.

Odaérva az izgága Kispajtihoz,megsimogatta, majd lágyan körbenyalta kupakját,aztán már a száron szánkázott lefelé kíváncsi nyelvével. Lent csókkal üdvözölte a csatolt részeket, majd ismét felfelé haladt a rúdon.
Felérve simogatta, nyalogatta virgonc bűntársamat, majd lágyan ajkai közé vette, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.
Nem voltam túl mélyen,de lelkesen kényeztetett, sűrűn rámpillantva, mintegy felmérve a hatást.
A kellemes kényeztetés hatására némi mozgolódást éreztem a mélyben,ezért jeleztem is, hogy mindjárt jövök,erre s kis huncut rámkacsintott, és ajkai közé irányította örömcseppjeimet.
Hagyott ajkai közt lenyugodni, majd olyan tisztán adta vissza a cerkát, mint ahogy megkaparintotta.Az utódokat nem láttam viszont.

Utána én kértem meg Marcsit,hogy feküdjön a hátára, mert a kapott élményt szeretném viszonozni. Mosolyogva kényelembe helyezte magát,én pedig némi kellemes csókváltás után elindultam felfedezni a vágyott Déli irányt.


Először is elakadtam tinisen kemény,formás kebleinél.Alaposan feltérképezten a finom kis bimbókat, amik óvatosan hegyesedtek ki az ,,inzultálás'' hatására, közben hallottam Kedvesem elégedett sóhajait.
Majd magára hagytam a finom cici-élményparkot és folytattam utamat eredeti az célom irányába.

A célponthoz már egy óvatosan nyiladozó,selymes simaságú ,illatos kelyhet találtam.
Lágyan csókkal üdvözöltem a kis dombocskát,majd néhány puszi elhelyezése után óvatosan a csalogató,nedves nyílásba nyalintottam.

A kedvező fogadtatás hatására,és Marcsi reakcióit hallatán tempósabban kényeztettem kincsét, és rejtekéből kíváncsian előmerészkedő kéjgyöngyét.Zamatos örömnedve egyre bőségesebben csordogált,
Tündérkém sóhajai is egyre erősödtek.

Lelkesen lefetyeltem finom nedvét,mint kiscica a lopott tejfölt. Marcsi is egyre jobban tolta kelyhét a nyelvemre , majd teste hevesen megremegett, gyengéden eltolta öléből a fejemet,elröppent egy picit...

Kis szünetet,és folyadékpótlást követően újra simogatni kezdtük egymást,majd Marcsi kérésére megbeszéltük, ,hogy a ló hasznos állat,de a kutya is az, ezért így folytassuk a mókát.
Kedvesem felszerszámozta bűntársamat, majd felém pucsítva kitolta igéző popsiját.

Szépen mögé térdeltem, először is alaposan megnyalogattam a szinte tálcán kínált finomságokat,majd szorosan mögé helyezkedve rudamat a lüktető nedves nyílásba csúsztattam. Óvatosan haladtam előre a szűk alagútban, közben éreztem,hogy Marcsi is igyekszik minél jobban felnyársalni magát.

Eleinte csak finoman mozogtam, majd szépen fokoztam a tempót, amihez Kedvesem is lelkesen asszisztált.
Lelkes dugattyúzás közben simogattam popsiját,időnként előrehajolva cirógattam ruganyos kebleit,csókolgattam tarkóját. De mivel sajnos minden jónak egyszer vége lesz,megkértem Marcsit,hogy szájával vigyen el a végéig.

Kihúztam rudamat, levettem róla a védelmet, Kedvesem elém térdelt,és máris mohó ajkai közt találtam magam.
Sok dolga nem volt már velem,mert kis idő múlva megindultak örömkönnyeim,,amik újra Marcsi pocijában végezték.

Miután hagyott ajkai közt lenyugodni,nem maradt más,mint tusolás, öntözés,és némi frissítő elfogyasztása után egy kellemes élmény birtokában a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Marcsinál egyszerű a matek,mely adatlapon, telefonon,bővebb infóból is megtudható, korrekt módon a helyszínen sem változik,és most még a Vtr kedvezmény is csábító lehetőség. Átlagos méretű bokrétáért cserébe átlagon felüli élményben lesz részünk.
Szokásomhoz híven érkezéskor fejeztem ki hálámat némi kis boldogság hormon kíséretében, hogy ne kelljen később megtörni a pillanat varázsát.
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismét kitűnően sikerült, randink volt Marcsival.A barátnős érzés nála maximálisan garantált.. A randi során végig figyelmes, kedves volt.Ösztönösen megérzi,hogy mire van szükségünk ,és nem ijed meg a ,,kihívástól'.
Természetesen erősen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek, aki egy igazi,cserfes fiatal lány bájaira vágyik .

Kedves Marcsi!
Örülök,hogy ismét találkoztunk, miként eddig minden alkalommal,úgy most fantasztikusan éreztem magam!
Részemről biztos a folytatás,hiszen a jóból nem lehet elég...
KÖSZÖNÖM A RANDIT!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 23db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.