Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-10-07 16:08:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Olyan jó volt kedves ❤️❤️❤️ nagyon szeretnék még sok ilyen randit ugye lesz még?!! 😍😍😍🤩 Csók sokszor, köszönök mindent!

Beszámoló Marcsi +36703159115 111698 szexpartner

Lordi a 2021-10 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Már egy ideje készültem hozzá. Hét elején Vtr_en jeleztem látogatási szándékom. Mind a nap, mind az időpont neki is megfelelt, így egykettőre vissza is igazolta pár kedves szó kíséretében. A pontos címet és bejutási kódot is megadta egyben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros. Így a rozsdaboglyával történő megközelítésről letettem a nehézkes parkolás okán és választottam a tömegközlekedést. Árkádban kocsi lerakva és Metróval az Astóriáig. Innen egy kellemes séta a Párizsi udvar tömbje. Lehet még busszal is menni mi pont a kapuval szemben áll meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérház többedik emelete. Magas beltér, patyolat rend, tisztaság, jó levegő. Jó világítással, mi végig így is maradt. Előszobából nyílik a tetthely. Szép tágas szoba kanapé ággyal. Asztal, fotel, hova ruháimat tettem. Innen nyílik a tágas fürdődzoba, minek felszerelése hiánytalanul bőséges. Pompás helyszín.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arcos képpel hirdet, így meglepetés kizárva. Kicsi lány,de roppant arányos, csodás tömör cicikkel megáldva. Arcán huncut mosoly, mi végig kitartott. Szemei huncutul csillognak. Járása libegős, mit a viselt mályva színű köntös hűen lekövetett. Bőre selymes, fehér és jó illatú. Látványa kellemes érzésekkel töltött el.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 111698 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 111698 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-10-07 20:56:07 erotikus masszázs 1116985. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-10-07 20:56:07 erotikus masszázs 1116986. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-10-07 20:56:07 erotikus masszázs 111698
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Belépve puszi és bemutatkozás. Ezután cipő le és máris a szobában voltunk. Az szobs ajtó kattanva becxukódott mi pedig egymást fürkészve bexzélgetni kezdtünk. Ruháimtól megszabadultam. A fotelba raktam. Mire végeztem már nyújtotta felém a puha, friss törcsit és kísért a fürdőbe. Külön figyelmeztetett a víz beállításra.
Gyorsan végeztem. Illatosan,üde lehelettel már karjaimban pipiskedett. Köntös, melltartó már nem volt rajta. Puszilgatások, mik gyorsan csókba váltottak. Simogattam fiatal testét közben, az ágyra ültem és a falatnyi bugyit is száműztem. Marcsi előttem állt. Mellei pont szám előtt kellették magukat. Szambáztam is egyiktől a másikig. Tünemények.
Ágyra keveredtünk, hol a csók folytatódott. Marcsi került fölülre. Puszilt, cirógatott hol ért és került egyre lejjebb. 0Fejed alá párna? kérdezte. Egyet kértem,de végül kettő lett. Szemeim mint teleobjektívek követték az eseményeket.
Farkamhoz érve ellőször végig nyalta. Lehet méretet vett? Egy puszi következett a makkomra és kezdetét vette egy kitűnő, változatos francia. Nyálával sem spórolva kezdett szopni. Nyelvét pörgetve farkam hegyén nyelte egyre mélyebben. Mélytorok határát súrolva bólogatott, majd nem csak nyelvét pörgette, fejével is kőrözött. A szívó hatás is kellemes volt. Kedvvel csinálta így hosszan élveztem franciáját. Gyalázat,de végem lesz.
Kértem a védelmet. Rutinosan felhelyezte és kérésemre nyeregbe pattant. Szép lassan ereszkedett meredező farkamra. Miután tövig benyelte puncija, mozogni kezdett. Ügyesen bánt a gyeplővel. Lassan engedte szabadjára a lovakat. Feneke járta táncát, majd felegyenesedve dörgölte punciját előre hátra mozogva. Farkam mint részeg vitorla rúd bolyongott szűk puncijában. Ezt is muszály volt megszakítanom.
Kértem feküdjön hátára és nyalni kezdtem. Finoman,majd egyre intenzívebben. Először nézte, aztán fejét leeresztve, szemeit behúnyva élvezte ténykedésem.Kis sóhajok jelezték, tetszik a játékom. Ekkor két ujjam is segítsegemre jött és belülröl izgatta szűk punciját. Végül is előrébb nem haladtunk. Próbáltunk egy misszit, de visszapuhultam.
Kértem szopjon keményre. Kaucsuk le és újra csodás szájában voltam. Kezét mellbimbómhoz irányítottam. Ez dobott még egy lapáttal kéjérzetemre. Popsiját felém fordította így elértem punciját mit azonnal ujjazni kezdtem. A vörös köd kezdett elönteni. Hörögve, remegve élveztem szájába. Türelmesen végig szájában tartva vezette le lenyugvásom. Kiszívta az utolsó örömcseppjeimet is. Nedves törlővel megtöröte száját és mellém bújt.
Puszik és csókok kíséretében belefeledkezve folyt a csevej. Nem csoda, hogy kicsit túlszaladtunk az idővel, de még egy gyors tusi mégis belefért.
Öltözés, puszi, legyen szép a napod és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút nincs tipli. Időt túl léptük, de nem foglalkozott vele. Kérdeztem,de a helyszínen sem változott a hirdetéséből ismert rezsi hozzájárulás. Abszolúte korrekt és megérte.
Rózsacsokor
Lordi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Első randi lévén a kezdeti ismerkedést hamar felváltotta a kölcsönös bizalom, megértés. Egy igen csak kellemes, barátnő filinges tali kerekedett ki. A lehetőségek tárháza közel sem lett kimerítve, de ez csak rajtam múlott. De így van miért visszamenni hozza. Persze ehhez az Ő beleegyezése is szükségeltetik. Köszönöm a rám fordított idődet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2021-10-08 14:48:42
Beszámolód alapján el tudom képzelni a Marcsival megélhető élményeket.
A besorolás is a helyén van, mivel még kezdő vagy, így a lehetőségeid még korlátozottak.
Gratulálok az élményhez és annak az ilyen formában történő közreadásához.

2021-10-08 00:09:54
Jól megírt első randi Marcsival valóban minden úgy szokott lenni ahogy írtad. A besorolás azért lehetne más szín, mert így a pontozás nincs összhangban. Gratulálok mindkettőtöknek.
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

(2022-08-30) : Marcsi rögtön elértette, és megsimogatta a keményedő farkam az alsónadrágon keresztül. Majd rögtön le is húzta rólam egyetlen ruhadarabom, és hogy nehogy az ezredes megfázzon, szájába kapta. Szopogatta, nyalogatta, szívogatta, amire rendesen megkeményedett. Kányszer franciát nem vállal a Hölgy, de ingerenciám támadt, hogy kicsit mélyebben a szájába toljam.

felejthetetlen: 23db
(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

(2022-10-13) : Nagyon élveztem és mézédes volt a csókja, ami nagyon tetszett. Ezután megkérdezte, hogy mit csináljunk. Kaptam tőle egy nagyszerű franciát, ami első osztályú, és annyira élveztem, hogy hagytam végig franciázni

nagyon jó: 35db
(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

(2022-12-23) : After a while, she came back to the front and continued to suck me. After a while, i felt it's a good time to move on so I put on a condom, and after a slight lubrication, i penetrated her in a doggie position. Her pussy was tight and wet and she pushed herself back and forth on my dick. Awesome! Later we changed to a riding position and after a while we changed again to a side-fuck. In all the positions, we was into the game, and gave a wonderful GFE feeling.

: 41db
(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.

(2023-01-17) : Kicsit le kellett állítanom, nehogy gyorsan vége legyen, de ő vette a lapot, váltott, és a zacskót kezdte kényeztetni a nyelvével és a kis kezével. Ez fantasztikus volt, de tudta még fokozni, kezdeményezte a popsinyalást, amit nagyon lelkesen csinált, hátrahúzott lábakkal, "döglöttbogár" pózba vágtam magam, és nyalattam vele a se..em rendesen. Aztán cseréltünk, ő került alám, néhány puszit leheltem a combja belsejére és a puncira, de már nagyon kívántam az aktust (és egyébként sem akartam húzni az idejét), így a gumi felhúzása után szemből kértem be magam a puncijába.