Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-09-23 14:39:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm kedves ❤️ Nagyon jó volt veled újra ❤️nagyon imádlak 😍 csodás reggel volt 😍 alig várom, hogy újra találkozunk sok sok csók

Beszámoló Marcsi +36703159115 111497 szexpartner

milf1 a 2021-09 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pár nappal hamarabb szerettem volna menni Marcsihoz, de sajnos akkor lemondta a VTR-t nem sokkal a randi időpontja előtt. Én elfogadtam és éppen ezért nem is büntettem, mert emberek vagyunk bárkinek közbe jöhet bármi .Ez most Marcsinál történt meg. Tegnap reggel újra kértem VTR-t ma reggelre, amit rövid időn belül el is fogadott így nem volt most semmilyen akadálya, hogy összejöjjön a randevú bájos Marcsival.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalog mentem, mert ott ahol leledzik Marcsi lak nem egyszerű a parkolást lebonyolítani. Így az autót még a 8. kerületben hagytam, majd busszal mentem a VTR-en megkapott kapott pontos címre. A busz megállótól pár lépésre található a cím. Így keresni se kellett egyértelmű volt részemre, hogy hová is kell érkezzem. A cím a régi házban van ott ahol már voltam csak másik lakásban. Az összes BKV járat is meg áll, ami arra közlekedik így nagyon válogatni se kell. A GPS-t ezért nem is teszteltem. A bejutás is teljes diszkréció mellett történt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tágas szép nagy szobában van a randevú érdemi része. Higiéniailag is teljesen rendben van. Van tusfürdő választék az én kedvenceim nélkül. Szép nagy nedvszívó törölközőt is kaptam A szobában pedig egy nagy méretű ágyon lehetséges az hancúrt véghez vinni. Tökéletes randevú helyszín.
Marcsi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Külsejéről képei mindent elárulnak úgy a helyes arcát mint az alakját. Minden eredeti rajta szoli mentes finom tapintású bőre van. Eredeti ikrekkel, szóval semmi mű nincs rajta. Egy selyem köntösben fogadott alatta pedig egy szexi fehérnemű volt. Tökéletes fogadtatásban volt részem. Semmilyen kivetni valót nem tudok írni vagy mondani róla.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 111497 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 111497 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-09-23 20:27:22 erotikus masszázs 1114975. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-09-23 20:27:22 erotikus masszázs 1114976. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-09-23 20:27:22 erotikus masszázs 111497
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Hamarabb érkeztem kb. 15 perccel írtam neki egy üzenetet, hogy mehetnék e korábban. Jött is az igenlő válasz. Bejutás egyszerű volt az utcáról egy átjáróba érkezünk ott kell csengetni a megkapott számmal.

A lakásba liftből kilépve egy jobbos és egy balos után már ott is voltam a lakás ajtaja előtt, ami nyílt az ajtó mögött volt a bájos vendéglátóm Marcsi. Puszikkal üdvözöltük egymást majd elnézést kért a pár nappal ezelőtti lemondásért.

Cipő levétele után bementünk a tágas szobába, ahol egy fotelra tudtam letenni a ruháimat és egyebeket. Levetkőztem megmutatta a fürdőszobát felhívva a figyelmemet a meleg vízre nehogy leforrázzam magam. A tusolás után szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába.

Ahol már várta érkezésemet fehérneműben levetve már a selyem köntösét. Állva kezdünk csókolózással ennek a vélhetően remekül alakuló együttlétnek gyorsan pörgő nyelvével nagyon kellemes a csókja. Nemsokára azt vettem észre, hogy lekerült róla a fehérnemű együttes felső része és hozzá férhettem a formás ikreihez is. Kis idő múlva vízszintesbe tettük magunkat ekkor lekerült az fehérnemű alsó része is.

Egymás mellé feküdtünk és ott folytattuk, ahol abbahagytuk állva, csókkal a kezeimmel kerestem formás ikreit, amiket meg is találtam kezeim simogatásának hatására egy kicsit keményedtek bimbói is éreztetve velem, hogy tetszett neki.

Elkezdte dél felé venni az irányt apró puszikat adva hab testemnek. Elérkezett barátom társaságához. Adott is pörgő nyelvecskéjével kényeztetést barátomnak. Közel lehetett a mélytorokhoz is, de mivel az nincs a lehetőségek között így csak közel lehetett hozzá, de nagyon ügyesen járt a nyelve végig töviről hegyire többször is ismételve.

A barátomnak is tetszett ez a kényeztetés végig kemény maradt nagy odaadással ténykedett. Sajnos véget kellett vetnem, mielőtt nagyobb baj lenne és idő előtt kivégezne. Én is szerettem volna kényeztetni teste minden porcikáját. Újabb csókkal folytattuk ez a csodás randevút.

Fordultunk egyet balra most már én voltam felül. Ismét csókkal kezdtem bár most már rövidebb csók volt. A nyakát is körbe puszilva majd az ikrei kényeztetésével folytattam a testének adott törődést, hasát is végig puszilva a hasára adva egy baba puszit, ami kihagyhatatlan.

A végállomás a finom és rendkívül szűk puncija volt. Ott lent kicsit több időt töltöttem az öröm szerzés reményében tettem dolgomat. Az ujjammal is betekintést kértem és kaptam a punciba meg a popsijába is óvatosan, hogy ne okozzak neki kellemetlenséget. A puncijának ujjazásánál éreztem puncija szorítását is. A popóba is finoman bemutattam ujjamat kezdetben óvatosan, de mikor már bent voltam rendesen akkor már lehetett intenzívebben is mozgolódni a popsiba.

A punci se volt elfelejtve együtt ténykedtem az ujjammal és a nyelvemmel, aminek meg is lett az eredménye halk sóhajok közepette sikerült az öröm szerzés drága vendéglátómnak. Érzékennyé is vált a punci környéke. Adtam neki egy kis szünetet csókkal folytattuk.

Kicsit később felajánlottam az egy híján 70-es pózt Marcsinak, ami nem volt ellenére helycserés támadást követően így nyaltuk faltuk egymást finom puncijával nehezen lehetett betelni. Most jött el az ideje bohócruhába öltöztetésnek ezt jeleztem neki.

Meg is kaptam bohócruhácskát. Lovacskázással kezdtük szemből pattant a nyeregbe megbeszéltük, ha sikerül akkor kutyusba folytassuk és fejezzük be. Előtte lovacskázás volt a műsoron magamra húztam csókolózás reményében, amit meg is kaptam vendéglátóm pedig rendületlenül mozgott barátomon.

Kértem a póz cserét, ahogy megbeszéltük az elején. Már pucsított is én pedig beirányítottam a szűk és benedvesedett puncijába. Adtunk az élvezeteknek rendesen keményen tolhattam neki, aminek meg is lett a várt eredménye nagyot robbantva eldurrant a patron.

Hagyott egy kicsit még punci melegében. Kölcsönösen adtunk bókokat egymásnak, hogy nagyon jól sikerült ez a kora reggeli randevú. A bohócruha eltávolítását rám bízva nedves törlőt biztosítva a tisztába tevéshez.

Egy keveset még beszélgettünk majd gyors tusolásra mentem, mivel úgy éreztem, hogy az időnk is a vége felé járhat. Amíg öltöztem megkínált üdítővel, amit elfogadtam majd elfogyasztva cipő fel, majd búcsú puszikat kapva hagytam el Marcsi lakot. Ismét remekül éreztem magam, ami bízom benne, hogy kölcsönös. Köszönök mindent. Csókollak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szokásos koreográfia volt. A neki vitt boldogsághormont előre érkezésemkor átadtam neki . Az ő varágszálait pedig utólag tettem le a szoba közepén lévő kis asztalra. Pesti átlagnak megfelelően, ami jelenleg akciós ha VTR-en jelentkezünk be.
Rózsacsokor
milf1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismét remek randiban volt részem, ami köszönhető Marcsinak, mert mindenben partner volt csak a vendégre fókuszál és ez így van rendjén. Külön köszönöm szépen rugalmasságodat az időponttal kapcsolatban. Csókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2021-09-23 22:00:51
Jól megírt, összeszedett, igényes és alapos élménybeszámoló! Hangulatos kedvcsináló!
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

(2022-08-30) : Marcsi rögtön elértette, és megsimogatta a keményedő farkam az alsónadrágon keresztül. Majd rögtön le is húzta rólam egyetlen ruhadarabom, és hogy nehogy az ezredes megfázzon, szájába kapta. Szopogatta, nyalogatta, szívogatta, amire rendesen megkeményedett. Kányszer franciát nem vállal a Hölgy, de ingerenciám támadt, hogy kicsit mélyebben a szájába toljam.

felejthetetlen: 23db
(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

(2022-10-13) : Nagyon élveztem és mézédes volt a csókja, ami nagyon tetszett. Ezután megkérdezte, hogy mit csináljunk. Kaptam tőle egy nagyszerű franciát, ami első osztályú, és annyira élveztem, hogy hagytam végig franciázni

nagyon jó: 35db
(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

(2022-12-23) : After a while, she came back to the front and continued to suck me. After a while, i felt it's a good time to move on so I put on a condom, and after a slight lubrication, i penetrated her in a doggie position. Her pussy was tight and wet and she pushed herself back and forth on my dick. Awesome! Later we changed to a riding position and after a while we changed again to a side-fuck. In all the positions, we was into the game, and gave a wonderful GFE feeling.

: 41db
(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.

(2023-01-17) : Kicsit le kellett állítanom, nehogy gyorsan vége legyen, de ő vette a lapot, váltott, és a zacskót kezdte kényeztetni a nyelvével és a kis kezével. Ez fantasztikus volt, de tudta még fokozni, kezdeményezte a popsinyalást, amit nagyon lelkesen csinált, hátrahúzott lábakkal, "döglöttbogár" pózba vágtam magam, és nyalattam vele a se..em rendesen. Aztán cseréltünk, ő került alám, néhány puszit leheltem a combja belsejére és a puncira, de már nagyon kívántam az aktust (és egyébként sem akartam húzni az idejét), így a gumi felhúzása után szemből kértem be magam a puncijába.