A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-08-10 18:09:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen kedvesem ❤️ mindég boldog vagyok mikor találkozunk 😘
Mint mindég most is csodás volt veled! Remélem még sokszor találkozunk persze tudom hogy téged mindenki vár vissza ami érthető de nagyon örülök neki, hogy engem sem felejtesz el ❤️
Gyere hamar újra csók!

Beszámoló Marcsi +36703159115 110979 szexpartner

milf1 a 2021-08 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Privát üzenetben beszéltük le a randit, amit, mint minden alkalommal VTR-en is megerősítek, feltéve, ha sikerül megfelelő időpontot találnunk, mert már lassan egy hónapja próbálkoztam eljutni hozzá kevés sikerrel. Ami most sikerült végre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Félig autóval mentem, mert a környéken eléggé macerás a parkolás így a Blahán egy kis utcában parkoltam le az autót onnan BKV járművel közelítettem meg a helyszínt. BKV pontosan a ház előtt áll meg így csak pár lépés és a házban is voltam, ami a régi helye, ahol már jártam régebben csak másik lakásban, itt egy kicsit bonyolultabb a lakáshoz jutás, de korrektül elmondja, hogy merre kell menni. Könnyen megtalálható helyszín nincs eldugott helyen. GPS-t nem teszteltem most, de régebben se, mert akkor is és most is BKV-val mentem a házhoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín a régi helye, ahol voltam már nála csak egy másik lakásban, de kényelem szempontjából ez is tökéletes helyszín az ilyen alkalmakra. A fürdő is rendben volt nem volt sok tusfürdő választék, viszont szép tiszta higiénikus lakás rendben van tartva. Szájvíz is rendelkezésre állt, amit illik is használni. Tiszta nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobában pedig egy kényelmes nem túl nagy heverőn volt a hancur amelyen simán elfértünk. Ami nem rég lett kicserélve, mert a régivel történt egy kis baleset.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei retusálás nélküliek így csalódás kizárva azt kapjuk, amit a képeken is látunk csak annyi különbséggel, hogy mindezt élőben. Abszolút a valóságot tükrözik a képei. Kemény formás tenyerébe illő tini ikrekkel és szintén kemény formás popsival van megáldva egy mosolygós barátságos lány, de ezt tudtam már az előbbi látogatásom alkalmából adódóan így nem volt semmi meglepetés. Csak egy fekete ruha volt rajta alatta pedig szintén fekete fehérneműben fogadott, ami a tusolásom után a szobában került le róla. Előbukkantak a formás tini ikrei a finom puncija és a kerek popsija.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 110979 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 110979 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-08-10 18:09:43 erotikus masszázs 1109795. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-08-10 18:09:43 erotikus masszázs 1109796. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-08-10 18:09:43 erotikus masszázs 110979
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pár perccel korábban érkeztem, de nem volt gond mehettem is. Pontosan útba igazított, hogy merre is kell menjek, ha az emeletre érkezem. Így simán ment minden a bejutás illetően. A lakásban puszikkal üdvözöltük egymást. Beljebb mentünk a szoba felé, ahol lecuccoltam egy székre és az asztalra. Szép tiszta és nagy nedvszívó törölközőt megkapva a fürdőszoba felé vettem az irányt, büszkén mondta, hogy nem rég lett megcsinálva a tusoló kabin előtte egy zuhany függöny volt. Gyors zuhany után visszatértem szobába, ahol már kedves várt.

Igazi csókkal kezdtük még állva ágy előtt egymáshoz simulva pörgős nyelvjátéka teszi egyedivé csókját. Majd letelepedtünk az ágyra. Ott folytattuk, ahol állva abbahagytuk csókkal, majd elindult dél felé barátom társaságát keresve és megtalálva kellemes, de nem túl mélyen vette a szájába, de ezt nem is vártam, mert nincs mélytorkos francia nála. Egy párszor végig is nyalogatta barátomat, majd ismét a szájában kötött ki barátom.

Szóltam neki, hogy most következik a helycserés támadás. Nem is kellett kétszer mondanom már fordított állásban voltunk én felül ő pedig a hátán feküdve várta nyelvem csapásait. Amire nem kellett sokat várni, de előtte csókot váltottunk. Majd nyelv csapásaimmal adtam az ikreiknek majd a puncija is kapott nyelvészkedésemből rendesen. Mikor már kellően nedvesnek éreztem bevetettem az ujjaimat is. Még a popsija is kapott egyelőre csak az ujjammal, majd később másképp is, de erről kicsit később. Meg is lett a nyelvészkedésem hatása sikerült örömöt okoznom kedvesemnek ezt a mély sóhajok is alátámasztották.

Szólt, hogy most ismét ő szeretne ténykedni barátom társaságában így visszaadtam neki használatra barátomat. Nem hagytam most sokáig nyalakodni egyedül, mert kértem, hogy folytassuk az egy híján 70 pózban. Vette a lapot és már előttem is volt a popsija és finom puncija. Így kényeztettük egymást mindkettőnk örömére. Én még a popsiját is kezelésbe vettem a nyelvemmel és az ujjammal is.

Gondoltam eljött az én időm is. Kértem a bohócruhát, amit ügyesen fel is helyezett és ha már feküdtem akkor kértem, hogy szálljon nyeregbe. Ő pedig fiatalos lendülettel pattant a nyeregbe és egy fergeteges lovacskázásba kezdett. Én pedig az ikreit simogattam rendületlenül. Most jött el annak az ideje amiért mentem a popsi támadás.

Bohócruha csere után egy kis síkosító popsira és a bohócruhára kis bénázásom után egy kis segítséggel sikerült bevennem a popsiját, de annyira mozogtam benne, hogy kicsúszott a popsiból, majd újabb bénázás következett, de most már azért ügyesebb voltam. Sikerült visszavarázsolnom barátomat a popsiba. Látszott rajtam, hogy még nincs gyakorlatom a popsiszexnél. Közben végig biztatott mondta, hogy mozoghatok rendesen. Azért sikerült még így is kicsinálnia barátomat és eldurrantania patront. Egy kicsit hagyott még popsija szorításában. Előbújva popsija szorításából a bohócruha eltávolítását rám bízta majd törölgetést is.

Tisztába tevés után kicsit még összebújtunk puszilgattuk egymást és beszélgettünk közben. Aztán úgy éreztem, hogy az időnk is lejár lassan így elkezdtem felöltözni. Búcsú puszikkal engedett utamra. Jó utat kívánva vidéki utamra, mert oda tartottam anyumhoz. Míg el nem felejtem köszönöm az időpont rugalmas elfogadását, hogy rendelési időn kívül tudtam menni hozzád. Csókollak
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Itt a szokásos koreográfia volt a neki vitt csekély nasit előre az ő virágszálait, amin emelt egy keveset így most már pesti átlagnak megfelelő volt, amit távozásom előtt tettem le.
Rózsacsokor
milf1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Most se csalódtam benne, de ezt már tudtam az előző látogatásaim alkalmával, hogy jó helyre megyek, ahol mindent megkapok, amire szükségem van. Valóban mindent megkaptam így teljesen megérdemelten választottam ismét Marcsit. Viszont bármennyire is szeretném, nem tudok sajnos jobb besorolást adni, mint zöldet pedig megérdemelné. Bízom benne, hogy nem neheztel rám ezért és megérti. Csókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2021-08-16 15:21:18
Nekem minden beszim a valóságot tükrözi, így ez a beszi is se többet se kevesebbet pontosan ami történt ebben az egy órában.

2021-08-11 09:59:18
Könnyű annak akit mindenki visszavár.... Ennél szebb, kedvesebb reagálást nem sokan kapnak. Jó beszi, ismét kitettél magadért :) !
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 42db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.