A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-07-27 17:59:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 110803 erotikus masszázs

Implacabile a 2021-07 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
2
VTR kommunikáció:
4
Töredelmesen bevallom, hogy Viki már évekkel ezelőtt bekerült a meglátogatandó hölgyek nem igazán rövid listájába. Akkor még a kerület egy teljesen más részén volt megtalálható, azt a helyet (voltam abban a lakásban) nem szerettem a nyikorgó, keskeny bukfencmatrac miatt, ami egészen oda volt tolva a falhoz, és így korlátozott volt a mozgástér.
Most azonban felfedeztem, hogy Viki már egyáltalán nem ott van, hanem a kerületen belül máshol. És azt is felfedeztem, hogy a privát üzenetemet, amit hónapokkal azelőtt írtam neki, még el se olvasta… Így bepróbálkoztam egy másnapra szóló VTR bejelentkezéssel. Erre se jött egy darabig válasz, így megpróbáltam másnap rákérdezni telefonon, hogy jó-e neki a megjelölt időpont. Pont a telefonálással egyidőben válaszolt a VTR-re, hogy neki az nem jó, de kis szervezéssel végül sikerült az általa felajánlott másik nap másik órájára szabaddá tenni magam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A VTR-es bejelentkezéshez ugye pontos cím is jár, így igazán nem volt nehéz odatalálni. A GPS ismerte, meg tulajdonképpen én is, mert évekig jártam egy a közelben lévő másik címre. Szóval nem kihívás autóval, de tömegközlekedéssel sem, majdnem az utca torkolatában tesz le a villamos, onnan igazán pár perc séta csak a négyemeletes panel. Egyébként a Béke út-Rákospatak környékét kell belőni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis utcácska kétoldalt parkolókkal, innen nyílnak a sorház bejáratai. Pont szemben volt egy árnyékosnak mondható parkoló. Pontban a megbeszélt randi időpontban hívtam Vikit, aki megadta a bejutáshoz szükségeseket, és felnavigált. A ház bár panel, egészen elfogadható, tiszta, csendes a lépcsőház. Túl magasra nem kellett menni, aztán nyílt az ajtó és beléphettem az előtérbe, ahol egy nagyon csinos, mosolygós Viki várt. A cipőimet letettem, majd beléptem a szentélybe, ahol egy jó nagy matrac várt a szoba közepén. Ezenkívül volt egy komód, meg valami ülőbútor is, arra tettem a ruháimat. Nagyon nem is néztem körbe, mert izgatott a helyzet, hogy ennyi idő után végre eljuthattam Vikihez.
A kora délutánnak köszönhetően egyedül voltunk, így a logisztika nem volt semmilyen szinten problémás. Átmentem a szemközti kádas-zuhanyfüggönyös fürdőbe, lezuhanyoztam, szájápoltam, közben Viki bekészített egy pohár vizet a komódra. Mikor visszatértem a szobába, Vikin már nem sok minden volt, így udvariasan bemutatkozhattam az ikreknek is.
Viki masszázs VIP külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Viki már a belépéskor is nagyon tetszett, de meztelen valóságában még inkább. Arányos, karcsú testalkatú, formás hölgy, aki sokat tesz a karbantartásért és az eredmény nagyon is látható. Mondhatjuk, hogy bomba teste van, de ha hozzávesszük az intellektusát, akkor még inkább érthető, hogy rajongtam érte. Megölelgettem, persze, és csókot is loptam volna, de ez nála nem játszik, maradtunk a jól elhelyezett pusziknál. A masszázs alatt az is kiderült, hogy beszélgetőpartnerként is kiemelkedő.
Aki vizuálisabb lélek, annak elárulom, hogy selymes, ápolt bőre van, nagyon szép mellei, kerek popsija és beretvírozott puncija. Gyönyörű, mosolygós szemei, bájos mosolya fokozzák az est fényét.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 110803 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 110803 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2021-07-27 17:59:46 erotikus masszázs 1108035. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2021-07-27 17:59:46 erotikus masszázs 1108036. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2021-07-27 17:59:46 erotikus masszázs 110803
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Mert a szeánsz elején a nagy masszázsmatracra hasalhattam le. Látszólag ez egy nagyméretű matrac, amit ágykeretekhez szoktak használni, de leérkezéskor azonnal kiderült, hogy ez annál sokkal keményebb cucc, kábé mint általános iskolában a tornatermi nagymatrac. Nem süpped, jól alátámaszt. Szóval jó gyerekként lehasaltam, Viki pedig hozzámlátott.
Ez egy valódi masszázs, nem krémkenegetés némi simogatással. Vikinek elég erős kezei vannak, és nem spórol ezzel az erővel. Pont olyan állapotban voltam, hogy a derekamra ráfért egy kis nyüstölés, de a feltérképezésemkor Viki rögtön közölte, hogy a hátam se kutya, de sebaj, rendbetesszük. Kicsit félni kezdtem, de – bár erős volt – egyáltalán nem volt semmi sem kellemetlen. Sőt, inkább jólesett. Nagyon profi mozdulatokkal végzett teljes testmasszázst kaptam a sarkamtól a nyakamig. A nyakam is megkapta a magáét a végén, roppant nagyot roppant.
Közben beszélgettünk erről-arról, leginkább a korábbi szalonban történteket elevenítettük fel, szót ejtve a legfurább vendégekig, akikkel Vikinek dolga volt. Kellemes cseverészés volt, egészen otthon kezdtem magam érezni, ellazultam. Még a karjaim is kaptak némi gyúrást, ehhez Viki felköltözött a fejemhez (mondjuk jobban tetszett, amikor meztelen puncival ült a hátamon :D)
De a masszázsra fordított idő lejárt, így megfordulhattam. Ennek örültem, mert így sokkal jobban elértem Vikit…
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
…meg persze ő is engem. Szépen, koncentrikusan körözve a testemen végül eljutott az éledező lovag úrhoz, én pedig hasonló mutatványokkal simogattam a hátát, popsiját, később be-besimítva combjai közé is és természetesen nem kihagyva az ikreket sem a simogatásból.
Aztán Viki átrendezte a felállást, úgy helyezkedve, hogy széttárt combjai közé férhessek a kezemmel és meg is mutatta, hogy hogyan képzelte el a továbbiakat. Odahúzta a kezem a csiklójához és finoman el is kezdhettem a túrát, ami úgy tűnt, nagyon is tetszik neki. Ő pedig elkalandozott az immár teljes életnagyságban álldogáló kollégához és csatolt részeihez, melyeket felváltva kóstolgatott, szopogatott, amitől a hangulat jól érezhetően emelkedni kezdett a kis szobában. Nagyon finom volt. Aztán 69-ben (amikor Elvis a pályája csúcsán volt, én meg majdnem a csúcson voltam) elhelyezkedve én is megkaphattam a nyelvemre az időközben szépen kikerekedett csiklót és nem is hagytam ki a ziccert. A második remegős-nyögős után pedig felajánlottam egy helycserét, nehogy már csak én legyek hanyatt, így átfordultunk és innen is megvizsgálhattam Viki minden porcikáját. Különösen tetszett, amikor a combok közül felpillantva láttam, hogy Viki szaporán gyurkássza a melleit. Ez engem mindig beindít.
Aztán, mikor Viki már túlérzékeny lett, persze én is megkaptam a kegyelemdöfést. Fel lettem térdepeltetve, Viki elém helyezkedett, úgy izgatott kézzel-nyelvvel, majd amikor a zsákutcába fordultam, akkor a melleit pocsékolhattam telibe. Még a fülem is remegett, akkora volt a detonáció.
Lerogytam, majd segédkeztem a pocsékolás nyomainak eltávolításában, végül megittam a maradék vizemet és bemásztam a kádba zuhanyozni, ahol arról méláztam, hogy az élet milyen szép.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák? Á, szerintem egy nagy extra volt, amit kaptam. Viki kimaxolta a lehetőségeket, én meg élveztem, hogy minden lehetségest megkapok.
Gyakorlott beszámolóolvasók tisztában vannak azzal, hogy Vikinél majdnemhogy tiszteletlenség a szeánsz végi ajándékot letenni a komódra, vagy urambocsá' kézbe adni. Nem, erre a célra egy szelence, egy dobozka van rendszeresítve, oda tedd amit oda kell tenni.
A mérték minden tekintetben pariban van azzal az élménnyel, amit ebben a másfél órában kaptam.
Rózsacsokor
Implacabile nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igazából az az érzés maradt meg bennem leginkább, hogy milyen hülye voltam, hogy évekig húztam az időt ezzel a látogatással. Sokkal előbb kellett volna megtennem, és akkor eddigre már a látogatások száma is emelkedhetett volna.
Szóval nagyon jó volt Vikivel és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy tegyen nála látogatást.
Megéri testnek és léleknek egyaránt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2022-01-03 05:07:36
Nagyszerű beszámoló, jó volt olvasnii! Gratulálok!

2021-08-08 15:16:54
Sajnos nekem még nincs meg ez az érzés hogy előbb kellett volna pedig nem tétlenkedek.

2021-08-08 15:16:53
Sajnos nekem még nincs meg ez az érzés hogy előbb kellett volna pedig nem tétlenkedek. Ez a beszámoló abban tuti segített hogy a listámra és annak is az elejére tegyem a hölgyet.

2021-07-30 06:42:19
Írhatnék elcsépelt közhelyeket, de inkább csak annyit : - Jobb későn, mint soha! Ui:. Szerencsére nem vártál éveket a randi történetének megírásával, így legalább ma reggel olvashattam valami üdítőt a reggeli Napsütésben.

2021-07-29 18:23:42
Sokan vagyunk úgy, hogy úgy gondoljuk már rég el kellett volna menni az adott hölgyhöz, ilyen az élet, nem lehet mindig időben ott lenni ahol kellene. Éppen ma jártam így én is.
Egészen kiváló írás, szinte etalon.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 16db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

nagyon jó: 17db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.