Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

LOTTI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-07-18 09:43:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Lallerem!

Köszönöm szépen az újabb csodás kis írást,a szavam elállt 🥰. Őrülök,hogy egyre jobban egymásra hangolodunk,és hogy megtisztelsz e csodás besorolással. Nagyon jól érzem magam veled,és tudod ezt mindig lehet fokozni 😉

Legyen csoda szép napod
Csokollak 💋
Lotti

Beszámoló LOTTI +36707096567 110691 erotikus masszázs

Tipon a 2021-07 hónapi randiján történteket írta meg LOTTI hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon találkoztam Lotti hirdetésével már volt is néhány igazán kitűnő randink.
Szinte napi kapcsolatban állunk belső levelezésben,és telefonon.
Így aztán ,mikor újból rámtört a kínzó Lotti-elvonás,nem volt nehéz üzenetben megkérni Istennőm kezét-mását.
Mikor megkaptam aljas szándékaimra a kedvező választ,telefonon választottunk magunknak és egy közeli csillagot,amit vtr-n is hivatalossá tettünk.
Lotti könnyen elérhető, rugalmas volt,amit ezúton is köszönök Neki .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A célpont,mely címét vtr-n kapjuk meg, Budán található.
Megközelítés szempontjából ajánlott a közösségi közlekedés , mivel a BKK sárga hernyója szinte a ház előtt bocsájtja el a vándort.
Autós kalandort a GPS gond nélkül a címre navigálja. Parkolás immár fizetős, bár továbbra is pokoli nehéz. Erre talán a közeli pláza garázsa lehet opció, ahonnan minimális sétával máris Lotti búvóhelyénél vagyunk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kedvesünk kuckóját egy társasház emeletén találjuk,hová lift repíti a vándort.
Bár nem ingatlan vásárlási szándékkal érkeztem, mégis ejtenék pár szót a célobjektumról.
A lakás több szobás, kitűnő berendezésű, láthatóan célirányosan funkcionál. A diszkréció maximális a Hölgyek ugyanis gondosan figyelnek a logisztikára.

Foglalkoztató szoba funkcionálisan van kialakítva. A sarokban álló fotelba tehetjük a ruhákat,kis komódra pakolhatjuk az apróságokat. A falon két oldalt jól elhelyezett tükrök igyekszenek fokozni a vizuális élményeket.
A randi érdemi része a földre helyezett , megfelelő keménységű tatamin történik, az esetlegesen kiszivárgó hangokat kellemes háttérzene tompítja.

A fürdőben csúszásgátlóval ellátott kádban tusolhatunk,amihez bőséges tusfürdő választék áll rendelkezésre. Elkószáló vízcseppeknek beépített plexifal próbálja az útját állni, több-kevesebb sikerrel.

Tusolás végeztével tiszta, száraz kilépőre állva törölhetjük szárazra magunkat a puha, nagyméretű törölközővel,melyből a randi végén másikat kapunk.
Mosdónál elő van készítve a szájvíz a pohárkákkal,és még többféle dezodor közül is választhatunk. Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokollhoz.

Összességében elmondható,hogy a helyszín kiválóan megfelel egy kellemes randi diszkrét eltöltésére.
LOTTI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti késő húszas éveiben járó, elbűvölő NŐ. Középmagasságával arányos testalkatú, kimondottan nőies,vesztünkre hatalmas erotikus kisugárzással van megáldva.

Adatlapján mindig friss képek találhatók. Kimondottan szép arcát világosbarna hajzuhatag koronázza.Mindig mosolygós, ajkai csókra állnak,igéző barna szeme ki nem mondott ígéreteket sugall.

Kívánatos alakjának méltó díszei a ruganyos,telt keblek, csúcsukon a gyémánt keménységű bimbókkal,melyek meghálálják a kellemes kényeztetést.
Selymes tapintású,karcsú dereka, kemény, formás popsija mágnesként vonzza a falánk tekintetet.
Izmos lába, kívánatos vádlija van. Bársonyos combjai közt kíváncsian bújik meg simára borotvált illatos kincse.

Kedvesünk egy szépséges, kedves, Nő, akivel élmény minden nő együtt töltött pillanat, hiszen nem csak kitűnő masszőr,hanem intelligens Partner is, aki után az utcán gyorsan visszafordulnak a férfiak,a felébredő ősi ösztönöktől hajtva.
1. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 110691 erotikus masszázs
3. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 110691 erotikus masszázs4. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-07-18 09:43:00 erotikus masszázs 1106915. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-07-18 09:43:00 erotikus masszázs 1106916. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-07-18 09:43:00 erotikus masszázs 110691
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Pontos érkezést követően megtörtént a telefonos beléptetés,majd a megadott emeleten a liftet sorsára hagyva már igyekeztem is a Lottit rejtő ajtó elé.
Az ajtó mögött bújkáló Kedvesem már a puszta megjelenésével elvette az eszemet.Ugyanis kívánatos testét mindössze egy kék tanga,és egy elöl nyitva hagyott fehér blúz igyekezett rejtegetni mohó tekintetem elől.

Miután cipőmet leparkoltam,máris követtem Lottit a már jól ismert masszobába. Itt némi frissítő elfogyasztása közben megváltam gönceimtől,és törölközővel a kezemben elrobogtam,hogy lecsapassam magamról a hosszú út porát.

Gyors,és alapos tusolás,szájvizezés után már siettem is vissza a foglalkoztató helyiségbe,mert nem szerettem volna,hogy Kedvesem sokáig unatkozom egyedül.
Jókor érkeztem, mert Lotti épp ledobta fogadó blúzát,és mohó szemeim elé tárta szépséges kebleit. Nem voltam rest,gyorsan ledobtam a törcsit,odaléptem,és áhítatosan megcsókoltam a hívogató ikreket.
Lotti elmosolyodott,és hasra parancsolt a tatamin, ami ugye álló cerkával nem kényelmes feladat,de mindent a cél érdekében.
Miután külön felhívta a figyelmemet a tükör hasznosságára,csinos vendéglátóm illatmentes krémet vett elő,és megkezdte áldásos tevékenységét.
Először a bokáimat vette kezelésbe,majd átgyúrta vádlimat,combjaimat, közben mintegy véletlenül megcirógatva a csatolt tartományt. Erre az inzultusra Kispajti még jobban felhúzta az orrát,de még várnia kellett a ,,táncra''.
Lotti közepes erősséggel masszírozta derekamat,időnként fájdogáló hátamat. A kényesebb pontoknál kérésemre erősebb gyúrást kaptam,utána szinte újjászülettem.
Majd lassan elhangzott a várva várt varázsige :
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
- megfordulhatsz!
Ezzel rá is tértünk a kényeztetés fejezetre, ami szerintem nem érdekel senkit...

De ha mégis érdekelne valakit,akkor megosztom a történetet.
Szóval,itt már lekerült Lottiról a falatnyi tanga, és felkerült a hab a tortára, illetve a csillogó olaj Kedvesem formás kebleire,természetesen az olajozásban lelkesen segítettem.
Majd hátamra dőltem,mint egy zsák krumpli, Lotti pedig elkezdte bemutatni a csúszka magasiskoláját.
Először oldalról csúszkált rajtam, majd hosszirányban is közben rendesen felkorbácsolva a vágyaimat.Hirtelen azt vettem észre, hogy a csúszás egyre inkább lefelé irányul, majd Kispajti kobakján éreztem Kedvesem gyémánt kemény bimbóit, utána pedig csodás keblei közé szorítva játszott rudammal. Aztán megsimogatta ficánkoló bűntársamat,majd üdvözölte a zsákos családot is.
Rám kacsintott majd lágyan ajkai közé vett. Lágyan,ráérősen játszott bűntársammal, érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem az öröm elnyújtására törekedett.

Szeretek én is kedveskedni partneremnek , ezért megkértem csinos vendéglátómat,hogy helyezze magát kényelembe,mert viszonozni szeretném a Tőle kapott kedvességet.
Kedvesem hanyatt feküdt,és kacér mosollyal várta a további eseményeket.
Szép lassan elindultam Déli irányba. Először üdvözöltem Lotti olajtól csillogó ruganyos kebleit, alaposan körbecsókolva , a csodás dombokat, nyelvem vidáman járattam a hegyes, kemény bimbókon,élvezve,hogy nilyen szerencsés flótás vagyok:-)
Aztán lassan otthagytam a kellemes cici-játszóteret,és tovább haladtam Dél felé ,utamat apró csókokkal kísérve .

Célomhoz érve egy illatos,frissen borotvált kelyhet találtam. Köszönésképp csókokkal hintettem meg az elém tárt csábító völgyet, majd Kedvesem sóhajait hallva lágyan a szirmai közé nyalintottam, ahol kellemes nedvességet találtam. Előbb csak lassan , majd a reakcióit érezve tempósabban kényeztettem Kedvesem kincsét.

Kis idő múlva Lotti lágyan eltolta a fejem öléből , és jelezte,hogy visszatérne játékszeréhez.Így aztán megkértem, hogy helyezkedjünk a slágerlista élén álló számba.

Kérésemet mosolyogva nyugtázta,és máris 69-ben találtuk magunkat. Édes kelyhét arcomhoz illesztette, majd éreztem is, hogy cerkám ismét ajkai fogságába került, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

Igyekeztem én is örömet okozni, ezért lelkesen merültem el a kinyíló szirmok között ,miközben Kedvesem is szorgalmasan kényeztetett csodás ajkaival. Lassacskán éreztem,hogy vége lesz a dalnak,ezt jeleztem is Kedvesemnek,aki néhány pillanat múlva ajkai közé irányította kitörő örömömet.

Hagyott ajkai közt lenyugodni, majd egy kiszaladt egy pillanatra, azután együtt eltakarítottuk a romokat. Innivalóval kínált, majd egy új törcsivel a kezemben a fürdőben összekaptam magam, öltöztem, és egy újabb kitűnő élménnyel a tarsolyomban elbúcsúztam a szépséges Lottitól
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Lottinál nem bonyolult a matek.
A bokréta mérete telefonon ,vagy bővebb infóból is megtudható. A csokor átlagos, egy kitűnő élményért cserébe, ami korrekten a helyszínen sem változik.
Szokásomhoz szerint, érkezéskor adtam át bokrétámat némi kis apróság kíséretében,ne kelljen később ezzel megtörni a varázst.
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szokás szerint kitűnő volt a randink a szépséges Lottival. Ismét jó döntés volt,hogy Őt kértem fel partneremnek,mert egy elbűvölő Nővel találkozhattam újra. Természetesen ajánlom Lottit minden Úriembernek,aki szeretne kellemesen felfrissülni egy bájos Nő karjaiban.

Kedves Lotti!
Boldog vagyok,hogy ismét találkoztunk, úgy érzem,egyre jobbak lesznek a randijaink. Türelmetlenül várom a folytatást...
KÖSZÖNÖK MINDENT!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról


2021-07-19 20:34:09
Amikor ilyen remek írást olvasók, akkor egy egy elütést észre sem veszek, annyira leköt a cselekmény. Ez így van jól

2021-07-19 18:47:14
Nahh tessék.... a Lali megint elveszett a csodás dombok között, a csábító, illatos völgy felé vezető selymes úton...Gyönyörű mondhatom...;))) Én meg itt idegeskedek, hogy hol van már egy újabb szupi Laller-beszi! És íme, ma egy Lila-Lali beszámoló jelenik meg hirtelen a világos oldal nyugis platformján... Tetszett, alap a jól megírt! Köszi és üdvözöl a kis milkyke, mert most úgyis cukiban nyomom......;)

2021-07-19 12:54:49
Apple 61 teljes mértékben igazad van,mert itt elkövettem egy hibát, amit már a beküldés után vettem észre. Ez van,ha telefonról ír az ember,és a készülék időnként átírja az egyébként sűrűbben használt kifejezéseket...
Legközelebb több figyelmet szentelek az ilyen megzavaró dolgoknak. Köszi a jelzést!

2021-07-19 12:38:54
"Itt ugyan arckitakarással hirdet,de nem kell megijedni, mert ez csak az inkognitó miatt van." - az egyébként példás beszi egyetlen olyan pontja, amivel nem tudok mit kezdeni. Vagy figyelmetlenség, vagy Én egy teljesen más hirdetést látok ;-)

2021-07-19 11:23:28
Azt a mindenit egy újabb remek beszi. Csak tudok ehhez a remek randihoz. Teljesen átjött a kapott élmény amiben részesültél. megegyszer.
Mutasd mindet

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-08-07) : A lényeg, gyorsan zajlik. Erről senki nem tehet! Masszázs, légyatoppon, óóócsakteddmárbe! :) itt már csak az érzés számít... talán egyszer fordulót kérsz.. Lotti szépem csendben átveszi az uralmat! Nem számít hogy mit szeretnél, mert nem ezen múlik majd. Csak élvezd!

(2021-12-22) : megbeszéltük, hogy mi lesz a program, én egyszerű pasi vagyok, csak egy francia-doggy-francia kombót kértem, amit úgy teljesített, mintha be akarna vágódni nálam. sikerült is. a vsz-t finoman, csúszósan csinálta, eszméletlen volt! Inkább barátnős élmény. utána még egy szaloncukrot is kaptam,

(2021-04-25) : Lotti szépen lábaimhoz telepedett és finoman jelezte, hogy műsor közben ér ám a tükörben mozizni. Kérésemre illatmentes krémmel végezte a kezelést ,bokáimtól kezdve felfelé alaposan átgyúrta végtagjaimat , és ahol valamilyen problémás helyet észlelt,ott kicsit keményebben nyomkodta át letapadt izmaimat. Lotti közepes erősséggel masszírozott, én pedig teljes erősséggel lestem a tükörben ringó, formás kebleit.Időnként elcsíptem egy-egy kacér mosolyát,amivel nyugtázta , ahogy falánk pillantásokat vetek gömbölyű ikreire.

felejthetetlen: 4db
(2022-04-24) : Először természetesen megálltam,hogy üdvözöljem ruganyos kebleit. Alaposan végigcsókoltam, simogattam az elém tárt selymes bőrfelület minden pontját, majd elakadtam Kedvesem immár harciasan előremeredő bimbóiban,melyek olyanok voltak, mint két málna szem a kis cukorgallérral. Lelkesen pörgettem nyelvemet a két kőkemény csúcson,majd lassan elköszöntem játszótársaimtól és továbbhaladtam eredeti célomhoz. Lassan meg is érkeztem a csodás völgybe,ahol az előzmények hatására Lotti nedvesen csillogó ,frissen borotvált illatos kelyhével találtam szembe magam.

(2022-01-19) : A lift jó, a ház nagyon rendezett. A lakás szépen berendezett, szerintem még valaki dolgozik ott, erről nem beszéltünk, csak egy pár csizmával több volt, amikor távoztam. Nagyon adnak a higiéniára, rendre, ez látszik. Ennyire szakszerűen fertőtlenített törölközőt még nem kaptam sehol.

(2021-08-07) : Erős keze van, amit én kifejezetten szeretek, sőt igénylem is, így nagyon jól esett a masszázs. Ami még jobb, hogy közben beszélgettünk is rengeteg mindenről, főként a tükörben tartva szemkontaktust. Kaptam egy újabb megerősítést arról, mennyire kedves, vagány lány Lotti. Cserfes, érdeklődő, őszinte, beszólós, vicces - élveztem a beszélgetést legalább annyira, mint a masszázst.

nagyon jó: 12db
(2022-05-02) : A tatamin fekve gumis franciával indítottunk, aztán szemből támadtam.Húzott magába, kellemes együttlét volt, csókolózás szimpátia függően szerencsémre működött. Az első menet ebben a pózban ért véget barátnősen. Szünnetben beszélgettünk kicsit, aztán sikerült újra hadrendbe állnom, ismét tökéletes gumis franciát kaptam, majd beleült.

(2022-03-13) : Hanyatt feküdtem, és elkezdte a mágiát. Először kézzel, aztán szájjal kezdte el ápolni legnemesebb testrészemet. Közben simogatott, és nem hagyta ki a csatolt részeket sem. Nekem is jutott a jóból, úgy helyezkedett, hogy könnyedén elérjem, így amíg ő a kishaverral játszott, én combját, fenekét, hátán és később mellét simogatva élveztem a helyzetet.

(2021-12-26) : Ahogy a feneke feszül a markomban két mély lovaglás üteme között, ahogy a mellei táncolnak az orrom előtt, ahogy a harisnya simul a combjain, úristen, itt meg kell halni újra és újra. Thermopülai csatának éltem meg azt a helytállást ahogy végül nem mentem el minden egyes alkalommal amikor rákezdett a fenekével arra twerkelő mozdulatsorra amit jópárszor beprodukált a zászlórúdon táncolva.

: 16db
(2022-07-08) : Ezt követően Lovaglásra váltottunk ,ebben is nagyon ügyes ,egy párszor rám is szorított azzal is majdnem kivégzett .Ez után kértem ,hogy feküdjön hasra és hátulról támadtam be :D. Így folytattuk még percekig és utána így is lett végem. Hagyott egy kicsit lenyugodni utána kaptam törlőkendőt és letisztogattam magam .

(2022-07-01) : This lasted for several minutes but I wanted more. She turned into 69 position and I could admire her beautiful pussy and ass (check again the picture 2). First, I tasted the fruit then I licked intensively and pushed my tongue in to squeeze out all the nectar into my mouth.

(2022-06-21) : Óvatos egybeolvadás majd Lassan kezdett meglovagolni közben fogtam azt a csodálatos, kerek popsiját. Ciciket is óvatosan megmarkoltam, lehetetlen ellenállni ennek a két testrésznek. Hirtelen gondolattól vezérelve rám dől és rendesen elkezdi rázni, brutális lovaglás. Ezen a résznél ember legyen aki bírja sokáig. Ezzel be is vallottam, hogy itt lett végem, teljesen kivégzett. Azt hittem érzi ő is, szégyelltem szólni neki, hogy itt a vége.