Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

LINETT

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-06-17 04:57:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Torta69!

Csak ámulok és bámulok, hogy milyen kedveseket írsz Te rólam. Köszönöm! :)
Sugárzik a soraidból a Nők iránti tisztelet és szeretet, amelyet én annyira nagyra tudok becsülni egy Férfiban.
Olyan kedves voltál a randink alatt végig, nem is tudtam volna másképpen viseltetni irányodba, mint kedvességgel és szeretettel.
Várlak szeretettel a következő találkánkra is, addig is sok puszit küldök neked! :)

-Linett

Beszámoló LINETT +36306793729 110315 erotikus masszázs

NincsTorta a 2021-06 hónapi randiján történteket írta meg LINETT hirdetővel
érzéki hang
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt láttam Linettet. Ígéretes beszik vannak róla, fölhívtam. Szimpatikus volt. Elsőre hétvégén mentem volna, amikor nem elérhető.
Később írtam neki üzenetet. Hamar és hosszan válaszolt. Végül üzenetben egy péntekben maradtunk, több nappal előtte. Amit aztán időben megerősítettem.
Megközelítés
Ismert intézmény. Stadiontól pár perc sétára. Autóval se gond.
Helyszín
Több szoba, amiből egy nagyot láttam. Masszpad, tatami és kanapé is van! Plusz légkondi, hangulatfénnyel. Logisztikára ügyelnek.
LINETT külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Linett gyönyörű NŐ! Rendkívül elegáns arca van. Mellé modellszerű szép hajjal. Ami (utólag esett le) végig kibontva maradt, szabad volt simogatnom.
A teste karcsú, formás. A képek reálisak.
A kisugárzása páratlan! Árad belőle a női energia, mint kiderült később.
1. LINETT +36306793729 beszámoló Budapest 110315 erotikus masszázs
3. LINETT +36306793729 beszámoló Budapest 110315 erotikus masszázs4. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-06-17 04:57:27 erotikus masszázs 1103155. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-06-17 04:57:27 erotikus masszázs 1103156. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-06-17 04:57:27 erotikus masszázs 110315
Erotikus masszázs
Kivételesen késtem a káoszos forgalom miatt. Sms-ben szóltam előre; válaszolt hogy nem gond. Ettől még rajtam maradt a stressz, így kissé hivatalos lett az első pár percünk. Protokolloztunk :)
Kellett a zuhany hogy lenyugodjak. Utána pedig rögtön irány a masszázspad. Addig úgy emlékszem csak puszik voltak, és a fehérnemű is fönt maradt. Hát minek stresszelek amikor egy ilyen kedves lányhoz eljöhetek ?
Linett óvatosan fölmért, kellemes masszázs közben kezdtünk beszélgetni. Asszem olajat használt. Közepes erősséggel, inkább finoman masszírozott. Érezni hogy szakszerű és tud. Ő pedig azt érezte, hogy nem ezen lesz a fő hangsúly ma. Empatikusan velem volt, dumáltunk tovább.
Apropó, olyan hangszíne van! Relax cd-ket gyárthatna, meditálnék rá szívesen. Élveztem hallgatni Őt, ettől kerültem hangulatba.
Idő előtt gondoltam fölkelek, de aranyosan visszaparancsolt, hogy befejezzük! Oké, megígérem jó leszek... Megvolt az átfogó masszázs, kb fél óránál tartunk. Másfélre jöttem és már nagyon jó hangulatban várom a továbbit.
Levezetés
Nem tudom már mi milyen sorrendben jött. Az érzések maradtak meg intenzíven.
A padról leszállás után közelebbi testkontaktba kezdtünk. Lekerült a ruhák nagyobb része. Combfix maradt.
Linett kezdeményezte a csókot. Odaadóan, több mint barátnősen. Olyat, amit a többségünk meg sem érdemelne :))
Kölcsönös ölelések, simogatások, harap(dál)ni lehet az intim légkört. Mint egymás füleit időnként :) Azt hiszem Veled ruhában egy padon ülve is sokáig ellennék.

Egy idő után persze jön aminek jönnie kell: ízeket akarok! A tatamira költözünk, megkóstoljuk egymást. Mmmm :p Finom, mi más lehetne.
69-be kerülünk, kedvesem az arcomra ül! Nem bánom, ha véletlen megfulladnék.. a legjobb helyen fejezném be. A szája foglalkozik az én alkatrészemmel, ami szintén kellemes. Így vagyunk egy darabig. Aztán egyszercsak azt venni észre, egyre kevésbé érinti az én zónámat.. Helyette a puncival bemozogja magát, tetszik neki a nyelvmunkám :p
Most én szólok rá Linettre. Ha jó lesz akkor ülj föl /rám, megcsináljuk neked! A hangjaiból egyetértést hallok ki, én is élvezem a helyzetet. Fogom a lábait le ne essen. Mmmm mégtöbb íz...... Sikerrel járunk!

A téma és a légkör forró maradt, folytatódott később további sikerrel. Ugorjunk az én mechanikám végére. Ez már a kanapén történt. Ő örömmel térdelt elém és kényeztetett szájjal. Közben fogtuk egymás kezét.
Amikor tudom hogy mindjárt jövök, megkérem lassítson. Megteszi, ahh még egyet lassíts plíz. Igen kitartjuk kicsit... Végül nincs más kiengedem aahhhh Megtöltöm a kedves szájacskát. Ő türelmesen megvár, csak a legvégén nyúl törlőért.
Fontos pont: nem szalad ki a szobából. Ölembe ül, és ismét ölelések jönnek. Némi levezető beszélgetéssel.

Az egész randin Linett jóvoltából áradt a teljes női energia. Nem fojtja le magát, hagyja kiáramlani ami benne van. A masszázs utántól mondhatom végig szeretgetés volt. Köszönöm az élményt! :*
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mai sztenderd BP szint.. Egy ilyen emlékért!
Rózsacsokor
NincsTorta nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mit is írjak.. kevéssel a randi után egyeztettük a következő időpontunk! Minden jel szerint örül hogy ismét találkozunk, hát még én :) Bízom benne jók leszünk együtt.
A beszámolóim darabszáma után nemsoká megkapom a 2. istennő szalagom. Ami rád fog kerülni! Csak bírjuk kivárni a színt.
Köszönöm az együttlétet, puszillak nagyon :* :*

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LINETT erotikus masszázs beszámolójáról


2023-06-27 16:50:30
Remek ilyeneket olvasni a sok scammer után. :) Köszönöm!

2021-06-21 21:09:55
Ki ne szeretne ehhez hasonló elismerő hangú kedves reagot kapni egy csodás hölgytől? Ezért külön dicséret Linettnek, mert sajnos nagyon kevés lány ír. Az írásod méltó megemlékezés az örökre emlékeidbe vésődött randitokról. Több besziből is kiderül, hogy Linett egy Tündérke lehet! !

2021-06-18 12:08:01
Szép részletes leírás, mindamellett hogy Linett varázsa személyesen sokkal jobban érezhető, átélhető amit nehéz belevinni a leírásba - ez személyes tapasztalat.

2021-06-17 19:54:09
Jogos a felvetésed, már ez a randi is a legmagasabb jelzőt érdemelne ! Kitűnően tártad elénk a Kisaszonnyal eltöltött időt, az Ő reagálását bizonyára sokunk szívesen venné magára. Dicséretes az ilyen jellegű hozzá állás, mindkettőtöknek !

2021-06-17 15:48:31
Jó és hasznos beszámoló. Mit is mondhatnék még? és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókLINETT legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

(2023-08-31) : Linettet, pedig kértem, hogy üljön a számra. Ezt meg is tette, arccal a farkam felé. Naná, majd kimarad a medveölés látványából? Kis levegőhöz jutva hörögtem, hogy most fogok elélvezni. Na, akkor megyek osztozkodni, mondta Linett.

felejthetetlen: 19db
(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

nagyon jó: 13db
(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

(2023-09-11) : Ügyesen bánik a kezével, most itt ne valami svéd-masszázsra kell gondolni, inkább képzeld el azt, hogy egy modern kori gésa van melletted aki lágyan-közepesen gyúr, foglalkozik a testeddel, egy cm2-sem kihagyva.

: 14db
(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot