Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-06-10 13:02:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm 😍❤️❤️❤️
Mikor jössz újra? 😃😍 😃😃
Nem lehet veled betelni várlak vissza sok csók

Beszámoló Marcsi +36703159115 110225 szexpartner

peti-boy a 2021-06 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR használatával könnyen ment. Na jó, amikor először nála jártam már jeleztem, hogy lesz folytatás, így kb az időpontot is belőttük, a VTR a konkretizáláshoz kellett. Üzenet váltás is volt, gyakran ránéz az oldalára és válaszol is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val könnyű, mert több busz és troli is pár tömbre tesz le tőle. A kerület csalóka lehet, mert 3 kerület sarkánál van, de a bejelölt térkép jelölőtől pár tömbnyire "rendel".
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Egy szépen felújított gangos ház majdnem legfelső emeletén van a "rendelő", szép tiszta lift vezet fel, úgy az egész ház rendezetten hat és csöndes volt. Diszkrécióra 5-t adtam, mert nem volt semmi gondom, de eléggé csúcsidőn kívül mentem. El kell haladni néhány ajtó előtt, az tény. A lakás funkcionálisan berendezett, inkább kicsit kuckósnak hatott. Marcsi egyedül vár, a tetthelyhez vezető úton az egész lakást van alkalma mindenkinek megismerni, rendben van. A fürdő közvetlen a szobából nyílik, nem túl nagy. A tus kissé le van harcolva, szegény szabadkozott is miatta most is, de amúgy tisztaság honol, van választék tusfürdőből, tiszta a törülköző, minden rendben.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Engem megint nagyon levett a lábamról. Most kiengedett hajjal várt egy kellemes ruhában. Semmit nem rejtett el (nincs is mit) és egyben mindent meg is mutatott. Az alakját nagyon szépen visszaadják a képei, amik még valószínű az előző helyén készültek, de pont így néz ki most is.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 110225 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 110225 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-06-10 13:02:15 erotikus masszázs 1102255. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-06-10 13:02:15 erotikus masszázs 1102256. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-06-10 13:02:15 erotikus masszázs 110225
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Miután túlestem a fürdésen az ágyon ülve várt. Bevallom arra már nem emlékszem, hogy még rajta volt-e a melltartó vagy már előtte levette, de nem is érdekelt. Heves csókolózásba kezdtünk, majd ágynak döntöttem és megízleltem a kelyhét, kényeztettem egy kicsit. Jól esett neki, egy idő után szólt, hogy most már ő is szeretne kényeztetni, mert a múltkor is nagyon jól esett neki, és most is, de akkor is, hadd franciázzon ő is.... :) Na most ezzel az érv rendszerrel vitatkoznátok? Én nem tettem. A franciája különleges, játékos, és közben a látvány is megvan, ráadásul úgy fordult, hogy mindenhol elérjem. Később még azért visszatértem persze a kelyhéhez is, addig nyalogattam, amíg el nem kezdett sóhajtozni - sikerrel jártam.
Ezt követően vv-t kértem, és misszionárius pózt vettük fel. Elárulta, hogy ugyan az oldalán a lovaglót jelölte meg a regisztrációkor kedvencként, rájött, mostanában már inkább ez az. Ráadásul nagyon szűk a puncija és mozira így is bőven van lehetőség, nem is bírtam sokáig, rendesen telelőttem a gumit. Még egy darabig benne maradtam (nem, nem ugrik le a farkadról, nem rohan a szilviáért, hagy lenyugodni, csókol, simogat, az utójátéknak is megadja a módját).
Ezután még kicsit beszélgettünk, majd gyors tusi és leléptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen rendben volt. Nem árul zsákbamacskát, mindenki le tudja kérni a rózsák számát a Bővebb infó gomb megnyomásával.
Rózsacsokor
peti-boy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismét jól éreztem vele magam. Kedves, barátkozós, vidám lány, beszélgetni is lehet vele. Nekem olyan szomszédlányos érzésem van vele. Ez már a második beszámolóm róla, többet nem fogok írni, hogy nehogy azt mondjátok, túlzottan elfogult vagyok, de biztos fogok még nála járni.
Ha lehetne, hazavinném, de mivel nem lehet, csak kérni tudom, hogy vigyázzatok ti is rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 23db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.