Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LINETT

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-06-07 12:30:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LINETT +36306793729 110186 erotikus masszázs

Gyurii75 a 2021-06 hónapi randiján történteket írta meg LINETT hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Nem ő vette fel - egyéb elfoglaltsága miatt, de az időpontban és a programban meg tudtunk egyezi, szóval simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Messziről érkeztem motorral, így a parkolás nem volt gond. De ahogy láttam kocsival se lett volna gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rednezett a célnak megfelelőn kialakított lakás, több szobával. Több hölgy is van a címen, de diszkréten logisztikáznak és így mással nem találkoztam.
LINETT külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szép szem, szép haj, aranyos arc, vékony alkat, kis sportos mellek, lapos has, kerek popsi, egészében sportosan szexi látványt nyújtó nő. És imádnivaló huncut mosoly!
1. LINETT +36306793729 beszámoló Budapest 110186 erotikus masszázs
3. LINETT +36306793729 beszámoló Budapest 110186 erotikus masszázs4. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-06-07 12:30:06 erotikus masszázs 1101865. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-06-07 12:30:06 erotikus masszázs 1101866. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-06-07 12:30:06 erotikus masszázs 110186
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Mint már előző beszámolómban említettem, nem egy csontropogtatós masszőr. Viszont a gyengéd masszázsa pezsdítő, frissítő, erotikus töltetű.
Érkezésemkor bevezetett a tetthelyre, majd megszabadultam ruháimtól és irány a vizesblokk. Mikor végeztem a tisztálkodással, visszamentem a szobába. Ő nem volt bent, de pár perc múlva bejött - nekem nagyon fontosak a érzések és a pillanatnyi tapasztalások, amit leginkább Karinthy egy idézetéve tudnám most leírni: "Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába." .... szóval bejött Linett, egymás szemébe néztünk - éreztem, hogy férfi lettem -, mosolya csábító volt, megpuszilta az arcom, visszapusziltam, ajkaimra is kaptam egy puszit, majd csókot - Őt nagyon nőnek éreztem, amitől én "nagyon" férfinak kezdtem magam érezni..... úgy éreztem, hogy megérkeztem oda ahova szerettem volna!
Kevés verbális kommunikáció volt, de annál több testi jel: sóhajok, ölelések, csókok, összesimulások .... kezeivel levette a derekamról a törölközőt, simogatta a fenekem amikor megkérdeztem ,hogy meg sem beszéltük a programot. Két csók között csak annyit mondott, hogy másfél órás programnak pontosan tudja a lehetőségeit és emlékszik még a legutolsó találkozónkra is. Összenéztünk és nyugtáztam ,hogy közös nevezőn érzem magunkat. Közben Ő mindenem simogatta, kezei a már keményedő férfiasságomra is odaértek, közben levettem melltartóját és viszont is simogattam mindenhol. Mint a kiéhezett, úgy éreztem magam, de vissza kellett magam fogni :) .... Úgy éreztem, hogy nem vagyunk egyformán "felöltözve", amit úgy oldottam ,meg, hogy Linett mögé léptem, úgy irányítottam, hogy a masszázságyra támaszkodjon, csókoltam a nyakát, vállait, hátát és közben lassan megszabadítottam tangájától. A combfixnek kérésére maradni kellett, de ezen nem is akadtam meg - szexi látvány volt benne. Ahogy lassan fejtettem le róla a bugyit és a fenekénél járt az arcom, nem bírtam és megcsókolgattam a csodálatosan kerek és formás farpofáit. Ekkor kicsit előrehajolt, kinyomta fenekét, felkínálta további élvezkedésre, sőt, hogy fokozza a lehetőségeim, teljesen ráfeküdt a masszázspadra. Mögötte térdeltem, csókoltam combjait, fenekét, majd kicsit beljebb a belenyalhattam a kéj kapujába.... illatosan csábító illata volt, nem is bírtam volna kihagyni. Teljes nyelvemmel kényeztettem ánuszát, szeméremajkait, időnként belenyalva barlangjába is miközben ő finoman ringatta csípőjét.... megint csak vissza kellett fogjam magam, de úgy éreztem, hogy a múltkori alkalommal érzet kémia most is működik.
Pár gondolat közben: Linett most kicsit szűkszavúbb volt, mintha szerepet játszana, egyszerre volt szenvedélyes és távolságtartó - pont a szótlansága miatt éreztem ezt. De így is megvolt benne minden amitől férfinek tudtam magam érezni, nem annyira mint az első alkalommal, de mégis felforralta a vérem..... de ugye erotikus masszázsra jöttem, így hát legye masszázsról is szó.
Miután alaposan megízlelgettem Őt, felálltam és szembefordultunk egymással és folytattuk a csókcsatát - finoman csókol, barátnősen, mintha élvezné is, de én nagyon élveztem .... javasoltam hogy a masszázst egyből a tatamin kezdjük, illetve folytassuk a ott a "felvezetést". Ő lefeküdt a hátára, én mellé helyezkedtem és ismét felajánlottam, hogy szívesem masszírozom őt egy kicsit ami ellen nem ellenkezett. Pár csók az ajkaira, nyakára, , mindkét mellbimbóra, hasára, majd elhelyezkedtem a lábai között. Az odakészített masszázskrémből tettem a kezeimre, majd elkezdtem bekenni törékeny testét - nekem akkor olyan törékenynek tűnt, hogy nem mertem erősebben megszorítani..... viszont finoman simogatva masszíroztam melleit, míg nem éreztem, hogy a megkeményedett bimbók viszont masszírozzák a tenyerem...vállai és karjai is kaptak a simogatásból, majd a hasa és szemérme.
Mi lesz itt most? Valami tantrikus masszázsra készülsz? - Hangzott el Linettől a kérdés. Mondtam, hogy - igen megpróbálkozom vele! Finoman masszírozni kezdtem szeméremajkait és belső combját, miközben egyre szélesebb terpeszben helyezkedett, így közelebb guggolhattam, hogy kemény farkam csak pár centire volt puncijától.... Ujjaim gyengéden simogatták szeméremjakit, csiklóját, Linett közben becsukott szemmel "tűrte" ténykedésem. Éreztem hogy kezd felizgulni, bátrabb fokozatba kapcsoltam és egyik ujjammal kicsit felnyúltam a hüvelyébe - hangosabban kezdte el venni a levegőt.... teste hullámzása sejtetem velem, hogy egy hullámhosszon lehetünk. Megléptem a következő lépést és nyelvemmel folytattam a kényeztetés..... hullámzó teste izgató volt, csókoltam punciját, de száját is akartam, felcsúsztam csókoltam forró ajkait, miközben farkam a punciján és hasán csúsztattam, testünk közös hullámzásba kezdett..... Majd megfogta vállaim és a hátamra tessékelt. Lecsúszott és ajkai közé vette robbanni készülő farkam. Szenvedélyesen szopni kezdett - mármint én innentől kezdve csak az érzésekre emlékszem, a tettekre már nem! Viszont az érzés csak fokozódott..... mikor elmúlt a tüzijáték ő az ölembe ült, farkamat puncis csúszkájával robbantotta fel és lihegve rám feküdt és csókolt, hagyott megpihenni.... ahogy rám feküdt, éreztem a lüktető farkam a hasa és hasam között elernyedni .... pár perc, vagy nem is tudom mennyi idő múlva , tisztogatás, ő kiment kis időre. Mikor visszatért , a hasamon feküdtem bizseregve még..... rám feküdt és kezdetét vette a masszázs. Bekent mindenhol, nagyon finoman masszírozta a tarkóm is, egészen a bokámig. Közben beszélgettünk, de inkább csak hagyott engem beszélni - mint említettem, úgy éreztem nem volt beszélgetős kedvében. Egyszerre volt távol és közel is. Közel leginkább a testével...de mennyire közel!!!
Majd kb 20 perc simogatás után kérte ,hogy forduljak meg. A masszázsról lehetne többet is írni, mert annyira nem volt rovid, de....de jó volt, felpezsditett, ellazított....de a "többiről" szivesebben emlékezek meg!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A "levezetés" a masszázs folytatása volt, csak szemből. bekent elölről is, végig simogatott, fejem alá párnát helyeztem, hogy lássam ténykedését. Csak néztük egymást - ma nem a szavak napja volt, de jól állt neki a pokerface! Szóval néztem mosolygós arcát, miközben ő rátért a farkam masszírozására. Finom kezeinek hála, ahogy mondani szokták: a foglalkozás elérte célját. Egyre keményebb lettem, egyre jobban kezdtem eltávolodni a Föld nevű bolygótól..teljesen átadtam magam Neki!. Mintha, de mondom, hogy csak "mintha" éreztem hogy időnként a szájába vesz, aztán mintha teljes testével rajtam csúszkálna, fenekét markolom, melleit csókolgatom..... valahogy alám került, a hátán csúszkálok, farkam fenekén siklik, hátrafordítja fejét csókra kínálva száját, csókolózunk.... idő megáll.... együtt hullámzunk...... rajta feküdve csendesedek le, nyugszunk vissza!
Majd megnézem mennyi az idő és hoppá - mindjárt kiszaladunk a z időből! Egy utolsó ölelés, gyors fürdés.... maradnék még, de van következő vendég.... mosolyogva távozás!
Elszámolás
Az előzőleg telefonon megbeszélt összeg nem változott. Nem ismerem a többi hirdető hölgy árait, így összehasonlítani sem tudnám. Leragadtam Linettnél aki már elsőre is maximálisan megfelelt nekem
Rózsacsokor
Gyurii75 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ezen alkalommal is sikerült elvarázsolni Linettnek! Furcsa volt ez a kedves szenvedéllyel kevert távolságtartása, amit lehet csak én értettem félre. De lehet a mai játéka részét képezte ez, hogy ezzel is húzzon, miközben irányít és terelget az ő általa gondolt úton. Ha így volt, hát nagyon élveztem a játékot, a közös játékunk. Ismét egy kiváló szeretett masszázst éltem meg!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LINETT erotikus masszázs beszámolójáról


2021-07-09 11:28:22
Még új vagyok itt és elsőnek nem lehet magasabb besorolást adni- asszem. De annyira nem mélyedtem bele ezekbe, a lényeg a beszámolókból kiderül.

2021-07-09 11:22:43
Gyurii75, ha elvarázsolt, akkor miért sárgát adtál és nem jobb besorolást?

2021-07-09 10:15:05
Ismét meglátogattam, ismét elvarázsolt, sőt a jelek alapján ő is (nagyon) jól érezte magát velem......
Beszámolót nem írnék most már róla (4-ik alkalommal találkoztunk), a találkozásainkról, mert azok úgy érzem csak ránk tartoznak, mindent nem írhatok le, amúgy meg csak ismételném magam!
Hazaérve tapasztalom hogy nem tudok neki üzenni az oldalon, le vagyok tiltva! Nem köszönhetem meg neki ismételten a szenvedélyes közös perceinket!
Sms-re nem reagál, hívásom nem veszi fel...... 🤔
Nem tudom mire vélni..... mert ugye néma gyereknek anyja se érti szavát!
Furcsa ez a szótlan reakció egy magát intelligensnek tartó embertől!

2021-06-16 12:00:24
az íráshoz, szuper élmény lehetett,

2021-06-14 15:05:26
A varázslat megvolt, ismét..... a tánchoz két ember kell, és mint olvashattátok, nekem izgalmas partnerem volt most is, akivel jól össze tudtam hangolódni 😉 Ahogy ő foglamazott: Kerek volt minden!
Mutasd mindet

FunkciókLINETT legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

felejthetetlen: 18db
(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

(2023-03-03) : A masszázs kezdett lingammá alakulni, mégpedig olyan lingamba, amelybe az ajkaival és a nyelvével is besegített, így ez francia lingam volt. Amit még tovább turbózott mert a melleit is bevetette, így már kebelszexes francia lingammal kápráztatott el.

nagyon jó: 13db
(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

(2023-09-11) : Ügyesen bánik a kezével, most itt ne valami svéd-masszázsra kell gondolni, inkább képzeld el azt, hogy egy modern kori gésa van melletted aki lágyan-közepesen gyúr, foglalkozik a testeddel, egy cm2-sem kihagyva.

: 13db
(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot