Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-06-02 01:02:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen ❤️😍
Nagyon örülök, hogy megismertelek ritka kincs vagy ❤️😍
Csodás volt veled és nagyon jól esett, hogy beszélgetünk is
Izgatottan várom a következő radinkat sok csók

Beszámoló Marcsi +36703159115 110112 szexpartner

peti-boy a 2021-06 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en keresztül egyeztettem az időpontot, gyorsan válaszolt, így nem volt semmi gond. Másnap délutánra találtam az első szabad időpontot. Először megfordult a fejemben, hogy nagyon jól néz ki, ennyire futószalag lehet nála, de egyáltalán nem, sőt, utánam pl. mást már nem is fogadott hiába tartott volna még bőven a nyitvatartási ideje.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-vel érkeztem, busz van a legközelebb hozzá, onnan tényleg pár lépés csak a ház, de a metró és villamos is közel van. A cím könnyen megtalálható, én VTR-ben megkaptam kaputelefonnal, emelet lakásszámmal együtt.
Azon kevesek közé tartozik, aki bele is szól a kaputelefonos hívásnál a kis csengő hangjával és már ott köszön, nem csak nyomja a gombot.
A parkolás milyenségére nem tudok mit mondani, a belvárosban nem használok autót, ha kell több garázs is van a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Kis kompakt lakás egy felsőbb emeleten. A környezet szép, rendezett (a lépcsőház is), a lift is szépen felújítva, tisztán várt. A lakás a célnak megfelel, Marcsi egyedül fogad. A szobában szép nagy franciaágy, rendes matracos, jó vastag matraccal. Egyik korábbi beszámolóban olvastam, hogy megfelelően heves akció közben hangos - nos, én ezt nem tapasztaltam. Vagy nem voltam elég heves, vagy az még a hölgy korábbi helyére vonatkozott. Ellenben nagyon jó a rugózás, annak minden pozitív hozadékával. Ami engem még megfogott, az a csönd (=igen diszkrét tud lenni a kuckó, semmi nem hallatszik ki/be, és igen, olyan kuckósnak tűnt az egész).
A fürdő a tetthelyről nyílik, kicsi, a célnak megfelel. Tisztaság fogadott, egy nem túl nagy sarok zuhany kabin masszázsos tussal, 3-4 tusfürdővel és egy leszakadt ajtóval (remélem, hamarosan megjavul). Nagyobb daraboknak gond lehet a megfordulás, a közös fürdést nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan képzeli el, pedig én kimondottan vékony vagyok. Kicsit trükkös a zuhany "normál" használata, de Marcsi készségesen bemutatja.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arcos képpel hirdet így meglepetés senkit nem érhet, a képei frissek, nem retusáltak, pont úgy néz ki élőben is, ahogy azt vártam. Egy fekete ruhában fogadott, mire a fürdőből visszaértem az egyik képről ismerős fehér fehérnemű volt rajta (a képek a szobában készültek). A képekhez képesti különbség, hogy össze volt kötve a haja, amit meg is jegyeztem, de ettől még jól nézett ki.
Marcsi egy az egyben nagyon bejött nekem, a mosolya olyan ártatlan, mint az arcos képein (végig, bármikor ránéztem, mosolygott, és nem az látszott rajta, hogy kínnal, ezért is gondoltam, hogy itt nem feltétlen futószalagról van szó, hanem, hogy pihen is, nem fogad sok vendéget egy nap). Az illata is finom. Sokszor van az az érzésem, hogy a légfrissítő és az aktívan használt intim törlőkendő illata érződik a szobában és a lányokon, de itt nem ez fogadott. Marcsi bőre puha, selymes, és jó volt az illata (természetes).
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 110112 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 110112 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-06-02 01:02:00 erotikus masszázs 1101125. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-06-02 01:02:00 erotikus masszázs 1101126. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-06-02 01:02:00 erotikus masszázs 110112
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy órára mentem, a nagy forgalom miatt késtem pár percet, de nem problémázott rajta, mintha mi se történt volna. (A végén az ágyon elnyúlva ő maga mondta, hogy ne siessek, ő ráér, 10 perc plusz nyújtózás és kölcsönös simi még belefér. De ezt majd a végén...)
Érkezéskor látszott rajta, hogy izgul. Én is izgultam, mert az első VTR-es foglalásom volt, előtte mindig telefont használtam - így a hangomat akkor hallotta először amikor felcsörgettem a kapuból. (Ráadásul jelezném a fejlesztőknek, a VTR felülete és műkökdése nem teljesen úgy néz ki, mint az útmutatóban, az egy régebbi verzió lehet, ez okozott egy kis izgalmat.) Sebaj, udvariassági körökön gyorsan túlestünk, át is adtam előre a rózsaszálakat, nem kérte külön, de elsőre mindig így szoktam. Bekísért a szobába egy előmelegített törülközőt nyomott a kezembe és bekísért a fürdőbe (megmutatni a zuhany működését). Mire visszaértem, fehérneműben várt az ágy szélén ülve. Rögtön éreztem, hogy tényleg jó helyen járok, elkezdett a fantáziám beindulni.
Csókolózni és ölelkezni kezdtük, ami nagyon kellemes volt. A nyelvét is használja, és trükkösen ekkor még egy magas sarkú cipőben volt, így a magasság különbség sem volt számottevő, kényelmesen elértem a popóját is. Nemsokára megszabadult a maradék ruhájától (segítettem benne), majd ágynak döntöttem és úgy folytattuk a csókolózást. Igyekeztem feltérképezni a testét is, elindultam délnek, elidőztem a kebleinél majd a kelyhét kényeztettem. A jelek azt mutatták, hogy tetszett neki, bár a csúcsig nem tudtam eljuttatni.
Ezt követően mellé heveredtem, és rábíztam magam. Egy nem túl erős franciával indított (kéz nélkül), ami ahhoz kiváló volt, hogy újból felcsigázzón, közben gyönyörködjem a testében és simogassam a punciját. Az ujjazást is engedi, igyekeztem óvatosan bánni vele. Hamarosan vv-t kértem és belém ültettem. Na, a lovaglás győzött meg arról, hogy 1: az ágy szuper, 2: a mozi is - a melleit hol hagytam ringatózni, hol a kezemben tartottam őket. Hol gyorsabban hol lassabban haladtunk. Hamarosan fordultunk, misszionáriusban folytattuk, a végén a szájában lett végem (bárhova mehet, nincs megkötés, szó nélkül le is nyelte). Nem, nem szaladt el azonnal öklendezve szájat mosni, hanem odakuporodott mellém, és volt rendes simogatós utójáték.
Második menet nem volt, nem is terveztem, inkább beszélgettünk és végig simogattuk egymást, ami nekem is igen jól esett, de valahogy úgy éreztem, neki is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálak számát a "Bővebb infót kérek" gomb elárulja, így meglepetés nem érhet. Szerintem teljesen korrekt. Előre átadtam neki, így gyorsan túl is estünk a dolgon. Extrákat nem vettem igénybe, pedig VTR foglalásnál jár egy ingyen. Ár/érték arányban kiváló választás volt meglátogatni.
Rózsacsokor
peti-boy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon pozitív a benyomásom a randi után. Elsőre jártam nála, egészen biztosan nem utoljára. Az a természetes báj amit fentebb is írtam a külsőnél nagyon átjött, rég éreztem már magam így. Végig mosolygott, vidám, humoros volt. Nem ismertük egymást, mégis úgy tudtunk beszélni sokmindenről, mintha ezer éve ismerősök lennénk, és az egész szolgáltatás jelleg sem érződött a találkozón. Ja, és miután bemutatkoztam, onnantól végig a nevemen szólított, nem "drága" és "kedves" voltam. Ezt mondják barátnő feelingnek? (Ha tehetném, szó nélkül hazavinném :) )
Vissza fogok menni, addig kéretik vigyázni rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

(2022-08-30) : Marcsi rögtön elértette, és megsimogatta a keményedő farkam az alsónadrágon keresztül. Majd rögtön le is húzta rólam egyetlen ruhadarabom, és hogy nehogy az ezredes megfázzon, szájába kapta. Szopogatta, nyalogatta, szívogatta, amire rendesen megkeményedett. Kányszer franciát nem vállal a Hölgy, de ingerenciám támadt, hogy kicsit mélyebben a szájába toljam.

felejthetetlen: 23db
(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

(2022-10-13) : Nagyon élveztem és mézédes volt a csókja, ami nagyon tetszett. Ezután megkérdezte, hogy mit csináljunk. Kaptam tőle egy nagyszerű franciát, ami első osztályú, és annyira élveztem, hogy hagytam végig franciázni

nagyon jó: 34db
(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

(2022-12-23) : After a while, she came back to the front and continued to suck me. After a while, i felt it's a good time to move on so I put on a condom, and after a slight lubrication, i penetrated her in a doggie position. Her pussy was tight and wet and she pushed herself back and forth on my dick. Awesome! Later we changed to a riding position and after a while we changed again to a side-fuck. In all the positions, we was into the game, and gave a wonderful GFE feeling.

: 42db
(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.

(2023-01-17) : Kicsit le kellett állítanom, nehogy gyorsan vége legyen, de ő vette a lapot, váltott, és a zacskót kezdte kényeztetni a nyelvével és a kis kezével. Ez fantasztikus volt, de tudta még fokozni, kezdeményezte a popsinyalást, amit nagyon lelkesen csinált, hátrahúzott lábakkal, "döglöttbogár" pózba vágtam magam, és nyalattam vele a se..em rendesen. Aztán cseréltünk, ő került alám, néhány puszit leheltem a combja belsejére és a puncira, de már nagyon kívántam az aktust (és egyébként sem akartam húzni az idejét), így a gumi felhúzása után szemből kértem be magam a puncijába.