Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2021-05-21 15:13:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 109974 szexpartner

cowboy a 2021-05 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Ha úgy vesszük, egyszerű volt, hiszen írtam neki vtr-en előző nap, elfogadta az időpontot és mentem. Persze ha azt nézem, hogy már vagy 2 hete szerettem volna menni, de sosem jött össze, hogy ő is ráérjen és én is, akkor már nem annyira. :-) Szerencsére most sikerült összeegyeztetni a ráérős órákat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez most új hely volt, nem a legutóbbi kaszásdűlői környék, hanem a Gyöngyösi utca környéke. Mondjuk hozzám ez sincs közelebb :-) Lakótelep. Metró a közelben áll meg, némi egészségügyi séta meg mindig jót tesz. Parkolás is megoldható, bár nem elsőre sikerült megállnom. GPS pontosan ismeri a helyet, melyet a vtr-ből megtudtam. Bejárat van a ház mindkét felén, de a hátsó oldalon van a főbejárat. Odaéréskor telefon és kapom a bejutás paramétereit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakótelepi, másfél szobás lakás. Ennek megfelelő méretekkel. Tiszta, rendezett. A fürdőben zuhanytálca zuhanyfüggönnyel, mosdó. Tusfürdő van pár darab, szájvíz is a mosdónál. A törölköző nagy és nedvszívó. A nagyszobában egy kinyitott kanapé. Itt történnek az események. A szobában egy dohányzó asztalon a kellékek sorakoznak.
Szolga lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsőre tökéletesen megfelel a képeknek. Magas, vékony hölgy, kicsi, gravitáló mellekkel. Kedves arc, formás lábak, popó. Lehet vele értelmesen beszélgetni is. Az öltözete most különösen tetszett. fekete harisnya, bugyi, melltartó és valami fűző. Lábán magassarkú szandál volt. Nagyon izgató szettet sikerült felvennie.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 109974 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 109974 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-05-21 15:13:31 erotikus masszázs 1099745. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-05-21 15:13:31 erotikus masszázs 1099746. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-05-21 15:13:31 erotikus masszázs 109974
Action
Csók:
5
Öklözés (Faust):
5
Fenekelés:
5
Lábimádat:
5
Pisiszex:
5
Barátnő feeling:
5
S/M:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szendvics:
5
Ujjazni:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Bizar:
5
Megérkezéskor megcsodáltam a fent már leírt ruházatát. Megdicsértem és mindjárt csókot is loptam tőle. Cipő, kabát le és bementünk a nappaliba. Megmutatta a helyet, beszélgettünk, közben a melleit is kiszabadítottam a melltartóból és megcsócsáltam a bimbókat. Gyorsan levetkőztem, kértem ő is vegyen le mindent a fürdéshez, de jeleztem, hogy utána a harisnyát ismét felvehetné. Bevonultunk a fürdőbe, elfüggönyöztük magunkat csókok, közben lemosdatott. Ezután letérdelt, szájába vett és kezdetét vette a perverzebb pisis játék. Lelkesen fogadta, időnként lenyelve, meg a melleire engedve. Mikor kifogytam a munícióból leöblített, majd kiléptem törölközni, míg ő is lemossa magát. Utánam jött a szobába, gyorsan felvette a harisnyákat és megállt előttem. Megfogtam a fejét, rábuktam a szájára. Vadul csókolóztunk, közben a fenekét szorongattam, majd rátértem a melleire. Szorongattam, csavargattam, bimbókat morzsolgattam. Néha számmal is elkaptam, mélyen beszívtam, harapdáltam. Az első lendület után letérdelt és szemügyre vette a főnököt. Gyorsan magamhoz vettem az asztalról a szívecskés lovaglópálcát. Iza elkezdett kényeztetni, előbb finoman, majd durván torokra véve. Ebben az igyekezetében a kezeimmel is segítettem.
Miközben ő munkálkodott, én sem maradtam tétlen. A lovaglópálcával "simogattam" meg izgató fenekét, combjait, néha kicsit a talpát is megcsiklandoztam. Egyre lelkesebben szopott, közben haladtunk az ágy felé. Végül ledöntöttem hanyatt az ágyra (a főnök még mindig a szájában) és szinte ráfekve a fejére dugtam a torkát. Úgy tűnt nagyon élvezi, ha kicsit kihúztam mindjárt vette is vissza a szájába. Ha már volt pálcám úgy gondoltam használom is. Így, hogy hanyatt feküdt a puncija szépen kitárulkozott. Combokkal kezdtem, majd a puncin folytattam a pálcás paskolást. Egy-egy nagyobb csapásnál még mélyebbre került a vezérlő egységem a torkára.
A pálcázás szüneteiben a kezeimmel a melleket nyúztam, illetve a puncit ujjaztam, csapkodtam. Felvettük a 69-es pozitúrát úgy, hogy én voltam felül. Dugtam a torkát és közben a számmal szívtam a csiklót, nyalogattam a puncit. Kezeimmel a fenekét szorongattam. Veszélyes pozitúra volt ez, könnyen a végemhez vezethetett volna, így mikor éreztem, hogy túl jó, inkább leszálltam róla. Az asztalról felvettem a nagyobbik análplug-ot és a síkosítót és elhelyezkedtem Iza lábai között. Végignyaltam a nyílásokat, majd a síkosító segítségével a plugot feltoltam Iza fenekébe, Harmadik mozdulatra sikerült is, Iza aktívan segédkezett benne. Rábuktam ismét a csiklóra, téptem, szívtam, nyalogattam. Iza egyre hangosabb lett. Bekentem a kezeimet és szép sorban feltoltam a punciba az ujjaimat. Ki-be mozgattam, újabb kenés és a következő mozdulatra teljesen eltűnt az öklöm. Megnyalintottam a csiklót, majd elkezdtem a csuklómat ki-be mozgatni. Egyre gyorsabban mozgott, Iza egyre hangosabb volt. A plug hirtelen kicsúszott a popóból, de nem hagytuk abba. Addig mozgattam a kezem, míg Iza elhalkult, lelassult. Pá csók még a csiklóra, és kihúztam a kezeimet. Kicsit megtörölköztem, majd befeküdtem Iza combjai közé. Szorítottam a fejét, csókoltam, lenyalattam vele az ujjaimat is.
Ebben a helyzetben játszadoztam a mellekkel, kicsit megcsapkodtam a bimbókat a pálcával. Kis idő után elővettem egy közepes vibrátort és azt csúsztattam a hüvelybe. Mozgattam kicsit, majd úgy gondoltam izgalmasabbá teszem a helyzetet. Ismét Iza fejéhez térdeltem. Ő rögtön rábukott a szerszámomra, tövig elnyelve azt. Közben a vibrátort mozgattam a punciban. Időnként teljesen ráfeküdtem a fejére és újra dugtam a száját.
Ideje volt már hogy én is bekéredzkedjek abba a punciba. Gumi fel, betérdeltem a combok közé és elmerültem benne. heves csókok, dugás. Feltérdeltem és elgondolkodva néztem a vibrátort. Vajon befér még? Izának nem volt kétsége efelől, segítségével másodpercek alatt tövig merült az eszköz a punciban, mellette pedig a főnök játszadozott. Izgalmas helyzet volt, egyre gyorsabban mozogtam, Iza ismét egyre hangosabb lett és végül már nem tudtam visszafogni magam és hatalmasat élveztem.
Percekig tartott, míg kihúztam magam. Megtörölköztünk és elheveredtünk az ágyon. Beszélgettünk mindenféléről. Kis idő után Iza felvetette, megpróbáljuk-e ismét a játékot. Mondtam, hogy kicsi az esélye (jellemzően egylövetű vagyok), de azért a próbálkozás mindig örömet okoz. Iza lelkesen dolgozott a szájával, remek technikával, mindent bevetve, de egy idő után jeleztem, hogy szerintem nem érdemes tovább fárasztania magát. Így folytattuk a beszélgetést, majd mikor már úgy láttam, hogy idő van, kivonultam a fürdőbe. Öltözés, technikai ügyintézés, kis beszélgetés még aztán távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden alap, teljesen korrekt. Rengeteg olyan lehetőség, ami máshol extra (extrém és nem annyira extrém) itt benne van. És Iza nem csak teljesíti, de élvezi is ezeket. Nem is tudom egyszerre mindet kipróbálni, bár igyekszem.
Rózsacsokor
cowboy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Másodszor voltam Izánál, de még nem értem az ötleteim végére. Remek partner, egyszerre barátnő és extrém pornós. Ezúttal is hatalmasat élveztem vele, de muszáj még visszajönni újabb lehetőségekre. Tökéletesen elégedett voltam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2021-05-29 10:49:37
Szolga lány beszámolóit mindig élvezettel olvasom, de valamiért még nem mertem meglátogatni. Talán attól félek, mit hoz ki belőlem.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 13db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 7db
(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

(2021-10-19) : A kanapéra ülve ráhúztam az ezredesre. Tövig kapta, illetve úgy éreztem, kicsit még tovább is. Szinte kiharapta a farkam tövét, hogy még mélyebbre kaphassa be. Felkaptam és az ágyra fektettem hanyatt. Fejét lelógva dugtam meg, torokig. De mint egy előttem író kolléga írta, nála a kényszer francia értelmezhetetlen, mert úgy kap rá magától, hogy beszippant és eltűnsz benne.

(2021-03-15) : Mosolyogva nyugtázta a dolgot. Így mikor éreztem, hogy jön a vég, kirántottam a fenekéből a farkam, lehúztam a gumit, ő közben gyorsan hanyatt fordult, én fölé térdeltem terpeszben, mellkasára ültem és az engedelmesen tágra nyitott szájába, kinyújtott nyelvére csorgattam az anyagot.

: 23db
(2024-01-12) : Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával.

(2024-01-05) : Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán.

(2023-11-10) : Ezután átfordultunk 69 be, így is élvezkedtem egy darabig itt már ujjakat is felhasználva, míg ő mohón szívta magába legkedvesebb testrészem. Egszercsak kiengedte torka szorításából a velem egykorút és nekem szegezte halkan : nem akarsz már meg..szni?! Dehogynem , minden lyukacskádat!!