Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LINETT

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-05-20 11:51:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Gyuri!

Én pedig köszönöm neked ezt a csodás beszámolót!
Jó érzéssel tölt el a tudat, hogy sikerült örömet okoznom a számodra.
Szeretettel várlak legközelebb is. :)

Beszámoló LINETT +36306793729 109955 erotikus masszázs

Gyurii75 a 2021-04 hónapi randiján történteket írta meg LINETT hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés teljesen rugalmasan történt, sőt a tervezett időpontban pont szabad is volt, így nem kellett további időpontokat nézni.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Mivel a közelben voltam, így gyalog mentem, könnyen megtalálható - ehhez hozzáfűzném, hogy saját hibámból elnéztem a címet, de telefonos segítséget kaptam Linettől, újraterveztem és így már könnyen odataláltam . Ha kocsival mennék, akkor se lenne gond a parkolás, van hely az épület közelében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta, a célnak kialakítva, sejtelmes fényekkel megvilágítva, tisztaság, rendezettség - ezek voltak az első benyomásaim. A fürdő is pöpec állapotban volt, több tusfürdő közül is válogathattam, szájvíz is volt, egy rossz megjegyzésem se lehet.
LINETT külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Első ránézésre mintha kicsit félénk lenne, de pár másodperc után már jött is az elragadó mosolya, amit a kellemes csipkelődő humora egészített ki. Számomra tökéletes testű, huncut mosolyú..... embere válogatja, hogy a művies cicababákra bukik, vagy a természetes szépségre. Én a természetes szépséget szeretem. Linett kinézete és kisugárzása levett a lábamról, élveztem minden érintését, minden mozdulatát.
1. LINETT +36306793729 beszámoló Budapest 109955 erotikus masszázs
3. LINETT +36306793729 beszámoló Budapest 109955 erotikus masszázs4. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-05-20 11:51:34 erotikus masszázs 1099555. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-05-20 11:51:34 erotikus masszázs 1099556. LINETT +36306793729 beszámoló 2021-05-20 11:51:34 erotikus masszázs 109955
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Utolsó vendégként, késő délután sikerült találkozunk. Telefonos egyeztetésünkkor éreztem valamit vele kapcsolatban, megfogott hangja és a kedvessége és az ilyen megérzéseimre hallgatni szoktam és most is bejött. Én fáradt voltam, rajta is éreztem egy kis fáradtságot, de ennek ellenére 1,5 órát kértem tőle. Kezdeményező volt, de mint említettem is, hogy éreztem rajta egy kis fáradtságot, felajánlottam, hogy viszonoznám én is a masszázst, amit el is fogadott és ezt követően már felváltva masszíroztuk, izgattuk egymást. A tusolóból visszaérve egy utolsó egyeztetést ejtettünk, miközben a masszázs ágyra támaszkodtam levette rólam a törölközőt, finoman érintett .... és már itt kezdtem elveszteni a fonalat. Finom érintésekkel, apró puszikkal ismerkedtünk ami ölelésben folytatódott, ajkaink is megtalálták egymást. Nem erre számítottam, sokkal kevesebbre, de tetszett ez a fajta szeretett masszázs-előjáték.
A kölcsönös masszázst a tatamin kezdtük. Bekentük egymást olajos krémmel majd nekem háttal helyezkedett el, hogy úgy tudjuk majd egymást masszírozni, Elsőre nem értettem a helyeztet, de mikor hátranyúlt és a lábaimat kezdte simogatni, majd közelebb hátrál még felém, hogy a fenekét az ölemben éreztem, már értettem. Az ő egyik speciális csúszka masszázsa volt, hogy kerek fenekével masszíroz úgy hogy mögötte guggolva a combomtól egészen az ágyékomig csúszkál. Eközben én a hátát, nyakát masszírozhattam, majd átölelve őt a melleit, combját is. Kis idő után kértem, hogy feküdjön hasra hogy csak én masszírozzam őt. Először hasra feküdt, bekentem olajjal és nyaktól fenékig masszíroztam, de leginkább simogattam. Sajnos a combfix maradt, ezért a lábait nem masszírozhattam meg. A masszázsom egyre jobban a fenekére és a kelyhére összpontosult, hasonló jóban szerettem volna részesíteni, mint amit reméltem tőle is kapni. Mikor már úgy éreztem kezeimmel megfelelően felizgattam, kértem emelje meg csípőjét hogy nyelvemmel is kényeztethessem hátulról, majd kértem forduljon meg és szemből folytattam. Csak a orgazmus határig kényeztettem, kicsit húzni szerettem volna, kicsit játékba vinni, hogy minél hosszabb ideig tartson az "élmény". Folytatásképen masszírozni kezdtem a hasát, melleit, vállait, karjait, majd megfogta a nyakam és csókra invitált. Hosszan és édesen csókolt. Csókolóztunk összefonódva és az idő mintha megállt volna. majd kérte, hogy most akkor már ő is masszírozhasson engem. Gondoltam is, hogy a játékunk folytatódik. A hátamra feküdtem és ő következett. Lábaimtól újból bekent és finoman masszírozott egyre feljebb haladva. A farkamnál megállt és már nem csak kézzel, hanem ajkaival is izgatott. Továbbra se tudtam melyik bolygón vagyok, élveztem az érintéseit, izgatását, na és a látványt amiben a falon elhelyezett tükör is sokat segített.
De szerintem már nagyban a kényeztetés részben voltunk......
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
1. Nehéz volt elkülöníteni a kényeztetést a masszázstól, de ahogy észrevettem Linett programja annyira rugalmas, amennyire azt a partner igényli a határok keretein belül. Közben is és utána is azt éreztem mintha egyedi személyre szabott "masszázst" kapnék, rám figyelt, érezte mit és hogyan tegyen velem. Mondhatni a kémia működött köztünk, teljesen barátnő feeling volt.
Szóval éreztem, hogy belement a játékba és hosszan kényeztetett, felváltva használva az ajkait és kezét, de mikor érezte hogy közeleg a végem, kicsit lassított.Tetszett ez a játék, a sok mosolygós összenézés. Egyszer csak kérte hogy cseréljünk hogy őt masszírozzam. Hasra feküdt, felkínálta magát és én nem ellenkeztem. Mivel már eléggé síkosak voltunk ráfeküdtem és az én olajos csúszkámmal masszíroztam, közben vállait és kezeit is simogatva. Ez a közelgés már sok(k) volt számomra és nehezen tartottam magam, ezért feljebb csúsztam és formás farpofái között kezdtem el csúsztatni a farkam, miközben gyönyörű masszőzöm csípőjét kicsit kiemelve és bepucsítva segített a minél nagyobb izgalmakhoz. Nem bírtam és nem is akartam tovább kínozni magam és a fenekére robbantam. Ő hátranyúlva simogatta még lüktető farkamat és kérte feküdjek rá amíg megpihenek.
Kis idő elteltével felajánlotta, hogy megmasszírozna és a masszázságyra fektetett. Miközben elhelyezkedtem, ő visszahúzta a bugyit és a melltartót is. Újból bekent olajjal és puha mozdulatokkal a nyakamtól a boámig átmasszírozott. Aki a csontropogtatós masszázst szereti, az nem nála fogja megtalálni a számítását. A masszázsát inkább szeretett masszázsnak nevezném, amivel is ellazított majd ismét felizgatott. A fordulást követően rövid időn belül ismét éreztem hogy a tatamin kellene folytatnunk amit szóvá is tettem. Felültett az ágyon és a legnagyobb természetességgel átölelt, amit természetesen viszonoztam és finom csókokkal érintettük egymást. Ismét megszabadítottam a melltartójától, majd a bugyit is lesegítettem róla (a combfix maradt) és így helyezkedtünk el ismét a tatamin

2. Felajánlotta a speciális csúszkáját, elhelyezkedtünk és ..... és megint csak megszűnt az idő! Nem tudom meddig voltunk így összefonódva, de vannak bevillanások ahogy csókolom a hátát, a nyakát, ahogy hátrafordulva csókot ad a számra, ahogy szorosan ölelem és simogatom mindenhol, ahogy ujjaimmal a csiklóját izgatom.... Ami megmaradt, az az érzés! A bőrének a melege, az érintései, a teste ahogy egymáshoz öleljük egymást - ismét kaptam egy tökéletes szeretett masszázst aminek a következménye megint csak egy nagy robbanás volt a hátára. Sajnos nem tudom, hogy neki tudtam e örömet okozni, de úgy éreztem hogy a végén kölcsönös volt az orgazmus. Percekig még összeölelkezve maradtunk amíg lecsendesedtünk.... teljes volt a tantra érzés.
Ezt követően sajnos már lejárt az időm, de nem siettetett. Felálltunk, megtöröltük egymást, utolsó ölelések és irány a tusoló.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom milyen extrái vannak még, vagy hogy vannak e egyáltalán, erről nem is volt szó, de ismét csak azt kell mondjam hogy úgy éreztem egyedi kezelésben részesültem.
A díjazás a megbeszéltek szerinte volt, amit elégedettségem jeléül megtoldottam. Mivel első alkalom volt nekem az ilyen masszázs, nincs összehasonlítási alapom. De végig úgy éreztem magam, mintha a barátnőmmel lennék, éreztem a kémiát köztünk.
Rózsacsokor
Gyurii75 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fáradtan érkeztem, feltöltődve és mosolyogva távoztam. Kell ennél jobb bizonyíték, hogy mennyire tetszett amit Linett "művelt" velem?

Köszönöm Neked Linett ezt a csodás élményt!
Amint tehetem visszatérek hozzád.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LINETT erotikus masszázs beszámolójáról


2021-05-22 22:36:41
Köszönöm! Pont ahogy írtad is: Linett egy igazán kedves és szerethető lány!

2021-05-22 13:57:50
Itt aztán volt sodró lendület. Kétszer is átolvastam a történet szálait pontosítandó... de mindkétszer az jött ki hogy Linett egy igazán kedves és szerethető lelkű lány, aki imádja a kedves és finom vendégeket, ért hozzájuk, ráadásul jól masszíroz. !
Mutasd mindet

FunkciókLINETT legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

(2023-08-31) : Linettet, pedig kértem, hogy üljön a számra. Ezt meg is tette, arccal a farkam felé. Naná, majd kimarad a medveölés látványából? Kis levegőhöz jutva hörögtem, hogy most fogok elélvezni. Na, akkor megyek osztozkodni, mondta Linett.

felejthetetlen: 19db
(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

nagyon jó: 13db
(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

(2023-09-11) : Ügyesen bánik a kezével, most itt ne valami svéd-masszázsra kell gondolni, inkább képzeld el azt, hogy egy modern kori gésa van melletted aki lágyan-közepesen gyúr, foglalkozik a testeddel, egy cm2-sem kihagyva.

: 13db
(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot