Kiemelt
Lili(39)
Budapest XIV.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Zsófi(22)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-05-11 14:41:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36306078824 109819 erotikus masszázs

dgab a 2021-05 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Látogatásomat Bellához már régóta tervezgettem, de valahogy eddig mindig úgy alakult, hogy amikor nekem lett volna jó, akkor pechemre a hirdetése nem volt aktív, amikor pedig újra hirdetett nekem voltak elfoglaltságaim. Ezért sajnos a találkozónk így halasztódott, de azért próbáltam résen lenni, hátha egyszer szerencsém lesz, ami most végre be is teljesedett. A találkozónk egyébként nem mostanában, már több hete történt.
Telefonon reggeli időpontban hívtam Bellát, amikor villogott a most hívható felirat és elsőre sikerült elérnem.
Innentől kezdve már nem csak a szexi fotói, hanem a kedves hangja is teljesen elbűvölt. Nem egy gyors telefonos egyeztetés volt, hanem kellemesen és jókedvűen elbeszélgettünk, majd részletes tájékoztatást is kaptam a randi programját illetően, ami rendkívül csábító volt :) és az időpontban is elsőre sikerült megállapodnunk. Bella kérése még annyi volt a beszélgetésünk végén, hogy a randi napján reggel 9-ig sms-ben erősítsem meg az érkezésemet, amit természetesen meg is tettem.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
II. kerület forgalmas környéke, a Margit körút - Mechwart liget a célpont.
A legjobb és legegyszerűbb megközelítésre a BKK járműveit javasolnám. A körúti villamos megállója a címtől kb. 1 perces sétára van, tehát pofon egyszerű a megközelítés, de az autóval érkezők számítsanak a parkolási nehézségekre. Ahogy láttam az utcában való parkoláshoz óriási mázli kell, talán a környező utcákban nagyobb a lehetőség.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy régebben épült körfolyosós polgári ház. A házszámozás a bejárati ajtón jól látható, eltéveszteni szerintem nem lehet, a bejutásom is könnyen és diszkréten zajlott.
Én társasházban lakom, ezért nekem ezek a régebbi polgári lakások mindig nagy meglepetéssel szolgálnak. A lakás hatalmas, bár minden részét nem láthattam, de így is érzékelhető volt, hogy nem pár négyzetméterről van szó.
A lakásban sok szoba és helység van hatalmas beltérrel. A hancurszoba viszonylag közel van a bejárati ajtóhoz, hangulatosan besötétített, mondhatni kellemesen erotikus feelinget kölcsönöz. A szoba központi részén egy hatalmas tatami található közvetlenül a fal mellett, amin hosszában egy nagy tükör díszeleg, ezáltal tökéletes rálátást kapunk mindenre.
A szoba szemközti részén van egy sarkok kanapé…izgalmas fekhely, bár ezt most nem vettük igénybe, valamint a szobában található még egy massz.pad is, ami úgyszintén használaton kívül maradt, mert Bellával a közös programunk mindvégig a tatamin zajlott.
A fürdőhöz pár lépéssel át kell nyargalni a lakáson, de Bella természetesen mind az oda-és visszavezető úton kísért engem…mosolyogva meg is jegyeztem neki, egyedül lehet el is tévednék :)
A fürdőnek is több ajtaja van, gondoltam a tusolás alatt magamban, kész labirintus ez a lakás, de igyekeztem persze ugyanazon az ajtón is kimenni, mint amelyiken bejutottam. A fürdő zuhanyzós sok-sok tusfürdővel és természetesen az elmaradhatatlan szájvíz is megtalálható.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát igen az első legérdekesebb pont, gondolom mindenki számára :)
Bella szebbnél szebb fotói már előre sejtetik, hogy aki meglátogatja őt bizony nem akármilyen szépségű és adottságú Hölggyel fog találkozni. Már sokan megírták Belláról, hogy a fotói és az élő találkozás élménye szoros párhuzamban vannak egymással, amit most ezúttal én is megerősítek.
Nagyon szép, gyönyörű Nő! Mikor megpillantottam rögtön ezek a szavak futottak végig a fejemben. Ahogy mosolyogva kedvesen rám nézett és bemutatkoztunk egymásnak azonnal éreztem, hogy nem mindennapi élményben lesz vele részem. Egy dekoratív, nagyon csinos 30-as évei derekán járó szépséges Nő állt velem szemben csípőjénél egy lazán összehúzott fekete selyemszerű köntösben, amely szexi dekoltázzsal hívogatóan kiemelte a piros melltartója alá rejtett hatalmas kebleit. Formás lábain fekete combfixet, hozzá vadítóan szexi harisnyakötőt és egy vékonyka fekete csipke bugyit viselt…gyönyörű látványt nyújtott…és ahogy lépkedett kecsesen előttem a magassarkú cipellőjében egyszerűen szemet gyönyörködtető volt.
Hosszú Dús hullámos haját kiengedve hordta, a randink alatt is csak részben fogta össze, ami kifejezetten tetszett nekem, mert így a bársonyos illatos tincseit nagyon sokszor érezhettem magamon, a hátamon, a nyakamban, a mellkasomon, az ágyékomon és a combjaimon… :)
Arca nagyon szép, mikor mélyen egymás szemébe néztünk olyan érzés kerített hatalmába, mintha csak a fotóiról lépett volna elém. Sminket minimális mértékben viselt, sötétbarna csillogó szemecskéi folyamatosan keresték az én pillantásaimat, már a tekintetével is igazán nagy erotikus vágyat tud az emberben ébreszteni.
Nagyon szexi és.. inkább úgy jellemezném…csókolni való telt ajkai vannak. Volt szerencsém azokat a finom puha és izgató ajkait csókolni is, mert ahogy Bella is mondta, a szimpátia és a kémia nagyon jól működött köztünk :)
Közvetlen, érdeklődő típus. A randink alatt végig éreztem, hogy folyamatosan igyekszik a kedvemben járni, bújt hozzám, ölelt, csókolt, kérdezte mit és hogyan szeretnék, mi jó nekem, egyszóval felejthetetlenné varázsolta számomra a vele töltött időt.
1. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 109819 erotikus masszázs
3. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 109819 erotikus masszázs4. Bella +36306078824 beszámoló 2021-05-11 14:41:13 erotikus masszázs 1098195. Bella +36306078824 beszámoló 2021-05-11 14:41:13 erotikus masszázs 1098196. Bella +36306078824 beszámoló 2021-05-11 14:41:13 erotikus masszázs 109819
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A könnyed bejutásomat követően nagyon hamar a lakásban voltam.
Kis ismerkedéssel, beszélgetéssel indítottunk, közben a ruháimat a kanapéra tettem, majd vettem egy gyors fürdőt.
Mikor visszaértem Bella még a fogadó szettjében volt a szoba közepén egymással szemben állva összeölelkeztünk és gyengéd simogatásokkal és puszikkal kedveskedtünk egymásnak.
Bella fantasztikusan finom illata rendkívüli vágyakat ébresztett bennem, majd egy mozdulattal levette köntösét és megcsodálhattam a melltartón keresztül is hatalmas kebleit. Simogattam a csodás cickókat Bella pedig az egyik kezével a farkamat kezdte masszírozni, majd szinte egyszerre döntöttünk úgy, hogy ezt folytassuk inkább tovább a tatamin.
Bella megkért feküdjek hasra, majd nagyon erotikusan, mint egy bújós cica hozzám simult.
A fülemet puszilgatva erotikus sóhajok mellett halkan megkérdezte, hogy szeretnék-e kétszeri kényeztetést, amit persze rögtön igent mondtam.. tehát kényeztetés – masszázs – kényeztetés volt a programunk menete.

2…az első fantasztikus élményű felvezető kényeztetésemet követően szinte mámoros állapotban feküdtem hassal hosszában a tatamira és Bella nekilátott a finom masszázsának. Ha a vendég úgy óhajtja, lehet kérni erős, akár sport masszázst is, de minden előzetes kérésem nélkül Bella ráérzett, hogy én milyen erősségű masszázst szeretek és annak megfelelően masszírozott meg.
A lábaimtól indult a kezelés kellő mennyiségű olaj használatával. Ügyes mozdulatokkal az amúgy elég csiklandós talpamat is kellemesen megmasszírozta, majd a vádlik és a combok következtek.
A lábizmaim tökéletes fellazítását követően az ügyes kezeit már a hátamon éreztem. Ekkor a tenyerét sokszor az alkar használatával váltotta fel, időnként kellemes fájdalmat kiváltva vele a hátamban. Nagyon jól, szinte frissítően hatott mindenemre a finom masszázsa. A vállaim a kezeim és a hátam gyúrásakor Bellától nagyon kedves bókokat is kaptam, örültem nagyon, egy ilyen szép Nőtől ez nagyon jól esett :)
A masszázs alatt sokat beszélgettünk, sport, lányok, munkahely, napi élet…szinte minden témát érintettünk, Bella nagyon jó beszélgető partnerem IS volt ebben.
A masszázs végén azonban szerettem volna a finom érintéseit viszonozni, szeretek én is masszírozni és ha minden igaz, nem is vagyok ügyetlen benne ;) ahogy lehet, igyekezni szoktam ezzel a partneremnek is kedveskedni, de ezt most Bella tüneményes varázsa nem tette lehetővé…talán majd legközelebb ;)
Egymáshoz szorosan összebújva elnyújtóztunk a tatamin, simogattuk, csókolgattuk egymást, majd Bella engedélyével én kezdetem az ő kényeztetésébe…3
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
1…miután egyeztettük a randink menetét, Bella a nyakam és a fülem gyengéd puszilgatását követően, a tükörből figyelve láttam, hogy levette a melltartóját és a hatalmas kebleivel szorosan a hátamhoz simult. Lassan fel és alá kezdett csúszkálni a hátamon, nagyon izgató érzés volt a kemény cickóit érezni, ahogy végigsiklik bizsergető élményt okozva a gerincemen, majd ahogy rajtam teljesen felkúszva az arcával a nyakamhoz ért a mámorító csókjaival kápráztatott el újra. Puszilgatta a nyakamat, belecsókolt a fülembe, közben az egyik kezével hátulról a combjaim közé nyúlt és gyengéden a zacsimat kezdte masszírozni.
Ahogy éreztem a finom csókjait az arcomon és a nyakamon, a mámorítóan finom illatát, a fülembe lehelt erotikus sóhajait és a masszírozó kezét a combjaim között a zacsimon a vágyaim pillanatok alatt az egekbe szöktek. Éreztem, hogy duzzad a férfiasságom, automatikusan megemeltem a csípőmet és Bella azonnal kézbe is vette az ágaskodó farkamat. Finoman masszírozta közben csókolgatott, tökéletes izgatást kaptam felsőfokon.
Mialatt Bella a bal kezével izgatta a farkamat a nyakamtól indulva érzéki csókokkal elindult rajtam lefelé egészen a fenekemig. A kezdeti puszik mellé egyre gyakrabban kezdte a nyelvét is használni, eszméletlen finom érzés volt, ahogy a nyelves csókjaival haladt végig a gerincemen egészen a derekamig és az alá a fenekem felső részéig. Ritka finom és kellemes érzés volt, ilyenben még nem igazán volt részem. Ezután olajat kent a hátamra és közben levette a bugyiját is, majd a hátamhoz simult, a jobb combomat a lábaival közre fogta és gyengéden csúszkálni kezdett rajtam. A forró puncija izgatóan simogatta a jobb combom hátsó felét közben szenvedélyesen csókolt ahol csak elért, egyszerűen őrjítő volt minden mozdulata.
Ezután halkan a fülembe súgta, hogy forduljak meg. Már nagyon vártam ezt, minden vágyam az volt, hogy ezek után végre a hátamon fekhessek :)
Bella szemből finoman hozzám simult, a cickóit a mellkasomnak nyomta és a fülemet, arcomat kezdte újra csókolgatni, keze közben izgatóan járt a farkamon.
Lassan a puha ajka az arcomat végigpuszilva egészen a számhoz ért és pár nagyon finom és izgató csókot is váltottunk, de a nyelvemet ekkor még nem küldtem játékba, mégsem akartam azért ajtóstúl rontani a házba.
Ezt követően Bella a mellkasomat csókolgatva lassan elindult rajtam lefelé egészen az ágyékomig.
Forró nyelvével izgatóan végignyalta az ágaskodó farkamat, aztán finoman a kezével azt tovább simogatva a zacsimat kezdte ajkaival és a nyelvével kényeztetni. Szinte bénítólag hatott rám az a csodálatos érzés, ahogy kényeztetett, hirtelen nem is tudtam eldönteni, hogy a tükörből, vagy inkább élőben nézzem.
A zacsim kényeztetése után aztán a finom nyelve a farkam szárán újra végigcsúszott, majd a makkomhoz érve a forró ajkaival elnyelte a férfiasságomat. Szinte kezezés nélkül csak az ajkaival kényeztetett, lassan-gyengéden-érzékien szopogatott, pont úgy, ahogy szeretem. Bella nagyon tudja, hogy mi kell egy férfinak! Éreztem, hogy most, ami csak az övé, nagyon tetszik neki, simogatta dicsérgette, majd aztán újra bekapta és egyre csak nőtt a vákuum az ajkai szívásának ereje, engem pedig ezzel teljesen egy másik dimenzióba küldött.
Pár perc után lassan be is köszönt nálam a vég, az előző csodálatos élmények hatására már nem tudtam magam tartani, mondtam Bellának, ha tovább folytatja, robbanni fogok, de ő csak szopogatott tovább lendületlenül, aminek a végén egy hatalmasat élveztem az ajkai között. Miután elszálltam, finom ajkaival még hosszasan kényeztetett, majd a fürdőbe ment megválni a srácaimtól.
Ezek után kellett nekem is pár perc szünet, amíg újra normálisan tudtam kommunikálni :)

…Pihenés képen következett Bella nagyon finom és hatásos masszázsa, lásd fent…2.

3…Lassan csókolgatni, simogatni kezdtem testének finom bársonyos bőrét, amit Bella nagy örömmel fogadott.
A cickókkal óvatosan kell bánni, mert a bimbók nagyon érzékenyek, csiklandósak, így ezt figyelembe véve gyengéden csókolgatva kényeztettem formás kebleit. A cicik kényeztetése közben többször felkúsztam Bellához és az ajkunk ekkor újra egymásra talált. Csókoltam puha húsos ajkait, amit Bella izgatóan viszonzott, majd az ajkai egyre csak nagyobbra nyíltak és így már a nyelvünk is csatlakozhatott a finom csókokhoz. Mennyei élményű finom nyelves csókokat váltottunk, nagyon-nagyon élveztem :)
Aztán Bella a hátára feküdt én pedig célirányosan rengeteg csókot adva testének minden pontjára, a puncija felé vettem az irányt.

Gyengéden lassú nyalintásokkal dugtam nyelvemet szépséges illatos puncijába, figyelve Bella reakciójára, majd növeltem a tempót. Légzése és sóhajai ezt követően egyre szaporábbá váltak, nyelvem finom masszírozó érintésére a csiklója nagyra duzzadt és puncija nagyon benedvesedett. Bella örömében hangosan sóhajtozott, mindkét kezével masszírozta cicijeit, csípője folyamatosan hullámzott az arcom előtt, majd a popsija alá nyúlva a punciját még jobban a számra húztam és végül egy intenzív orgazmussal a csúcsra jutott. Bevallom ez nekem is fantasztikus élmény volt.
Bella ezután felkönyökölt és nézte, ahogy a combjai között fekszem és ahogy levezetés képen csókolgatom combjai belső felületét, majd szeméremdombját közben a homlokomon éreztem, hogy még mindig milyen szapora a légzése. Pár perces pihenőt követően Bella visszafeküdt a tatamira én ez idő alatt mindvégig a combjai között maradtam és hol a combjait, hol pedig a combfixes lábait csókolgattam.
Miután éreztem, hogy Bella kipihente az előző intenzív élmények hatását lassan újra a puncija felé közelítettem. A nunija ekkor szinte már úszott az örömtől, duzzadt csiklóját azért még lassan és gyengéden érintettem a nyelvemmel, de éreztem, hogy mehet a dolog és egyre mélyebb nyalintásokkal indult is a második kör.
Bella combjait-csípőjét átkarolva a számat a puncijára tapasztottam és lelkesen nyaltam, kényeztettem csiklóját. Váltakozva lassú és gyors nyelvjátékkal igyekeztem örömöt szerezni többször mélyen egészen a popsijáig eljutva, amit Bella nagy-nagy örömmel fogadott. Popsiját ekkor a tatamiról elemelve még nagyobb teret engedett nekem a kényeztetésnek, amit lelkesen ki is használtam.
Hosszasan nagy élvezettel nyalakodtam, Bella szexi sóhajai újra betöltötték a szobát és kezünket szorosan összekulcsolva folytattam a kényeztetést. A második csúcs pillanatában Bella a testét ívben megfeszítve derekát a tatamiról a magasba kidomborította, csak a popsija és a vállai érintették a matracot, közben hatalmas erővel szorította mindkét kezemet, majd a puncijával a számon újra nagyon boldog lett.
Bella nunija nagyon érzékeny lett, mondta, hogy most had pihenjen, majd lassan felült és szorosan átölelt. Dicsérgetett, folyamatosan osztogatta a puszijait, aztán újra a finom nyelves csókjait élvezhettem, közben a fülembe suttogta: Köszönöm, és hogy nem is gondolta volna, de az, amit most tőlem kapott felejthetetlen marad a számára. Csodálatos bók volt ez tőle, nagyon-nagyon örültem én is :)

Majd újra átölelt, csókolt, simogatott és a kezével a farkamat kezdte izgatni. Lassan a hátamra fektetett és a bal oldalamra helyezkedve az ágyékomat finom csókokkal halmozta el. A farkam pillanatok alatt ágaskodni kezdett, majd Bella gyengéden a szájába is vette. Finoman szopogatta, nyalta a farkamat egyre lendületesebb tempóra váltva, közben a kezével folyamatosan ingerelte a zacsit és a golyóimat. Bella az egész randi alatt óriási izgalomban tartott, nagyon jól egymásra hangolódtunk, tökéletes volt az összhang, így a szuper franciájával rövidesen el is értem az izgalmam tetőfokát, majd amikor a combjaim közé hajolva a zacsimat nyaldosta és a kezével masszírozta a farkamat hatalmasat élveztem magamat teljesen beterítve.

Ezzel ekkora már az erő is távozott belőlem, frenetikus élmény volt, amivel Bella megajándékozott.
A tisztogatást követően, még egy picit beszélgettünk segítve ezzel is a „visszatérésemet” pótoltam a folyadékot és mivel az időm is lejárt egy gyors tusolásra még a fürdőbe elvonultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonos egyeztetésünk alkalmával tájékoztatott Bella a választott programomnak megfelelő tiszteletdíjáról, ami az élményt tekintve számomra minden tekintetben megérte.
A randink végén adtam át a Bellának hozott ajándékommal együtt, aminek nagyon örült.
Rózsacsokor
dgab nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem tudtam sajnos a beszámolót rögtön a randinkat követően megírni, csak picivel később, de rögzítettem magamban az eseményeket és úgy érzem maradéktalanul sikerült is visszaadnom.
Nagyon jó hangulatú, szuper élményekkel teli találkozóm volt Bellával. Amit vele kapcsolatban igazából vártam, azt mind megadta nekem.
Bella köszönöm Neked ezt a csodás élményt, nagyon örültem a találkozónknak.
Bízom benne gyakran elérhető leszel még, mert szeretnék majd hozzád visszatérni.
Pussz. G.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról


2021-05-23 12:55:46
Aki már ismer az oldalról az tudja, hogy a te beszámolóidra rá kell szánni az időt és végig kell olvasni, mert megéri. Egyrészt mindig részletgazdag olvasmány, sok információval szolgál a vendéglátóról. Randi pedig teljesen átjön olvasás közben. .

2021-05-15 08:55:53
Nagyon jol megirt es reszletes. Szerintem jol elkepzelheto mi tortent.

2021-05-13 14:32:04
Olvasni nem szeretők rémálma.
Nekem tökre bejött..
Talán a hölgy dicséreteit, elismerését Feléd kicsit szűkmarkúbban továbbítsd legközelebb nekünk.

2021-05-13 08:43:59
Túl hosszú ,nincs ember aki végig olvassa,hacsak nem nagyon unatkozik.

2021-05-12 21:27:42
Ez Bellához méltó igényesen összeállított regény lett.
Mutasd mindet

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-11) : Mikor a combomnál jár óvatosan gátamhoz ért, látva a pozitív reakciókat ezt egyre többször megtette, ánuszum is bevonva, néha nyelvével is feszítve a húrt. Inkább az izgatásomra került a hangsúly, belenyalt a fülembe és kérte h forduljak

(2021-05-01) : A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman,

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 7db
(2021-04-28) : Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.

(2021-04-26) : Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég.

(2021-04-21) : Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után.

nagyon jó: 11db
(2023-01-07) : A melle allatt maradt egy vékony fekete pántos mellrögzitő (nem tudom ez e a pontos megnevezése) amit az érzékenysége miatt hord de ettől még szexibb ahogy feszesen állnak a cickók.A kis üdvözlő ölelkezés után hasra fordulok jön egy rövid olajos masszázs lábamnál kezdi majd feljebb folytatódik finom ténykedése .

(2021-02-27) : Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt,

(2021-01-09) : Érkezéskor puszi puszi, és adott nekem egy törölközőt és fürdés,. A masszázs egyszerűen nagyon jó volt, kellemesen éreztem magam és közben beszèlgetünk minden féle tèmàról és közben le került róla a melltartó is. És folytatta a masszázst lágy keze van nekem tetszett amit csinált.

: 6db
(2021-06-05) : A masszázs kellemes volt, olajjal csinálta, azt választottam. A talpaimmal kezdte, nagyon jól esett. Aztán a lábak és egyre feljebb a hátamon egészen a nyakamig végigmaszírozott. Nem professzionális masszázs, de kifejezetten jól esett, kellemesen ellazított és hát ugye, nem is ez a fő atrakció egy ilyen esemény kapcsán. :-)

(2021-06-02) : Erre csak egy válasz tudok "ISTENI" még most is beleborzongok ha rá gondolok. Igaz ehhez hozzájárult az is, hogy régen nem volt alkalmam hasonló helyzethez. Nagyon hamar a csúcsra juttatott, finoman érzékiesen vette kezelésbe a már kissé bepókhálósodott férfiasságom. Írhatok Én bármit ide, egy a lényeg ezt meg kell tapasztalni! Köszönöm Bella édes itt is ezt a csodás órát. 5

(2021-04-30) : Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól.