Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-05-10 11:18:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 109798 szexpartner

keke a 2021-04 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Bővebb infó és VTR, meg kell mondjam, ennél nincs kényelmesebb dolog a magamfajta telefonfób egyedeknek. Bár nyilván sokan mondanátok, a telefonban sok minden kiderül, de ez nem igaz. Ráadásul sokszor csak azt hiszed, hogy magával az illetővel beszélsz. Előző nap VTR-en nagyon könnyen elértem, hamar reagált, egy apró időpontmódosítást kért, ez nekem még belefért, így könnyen meglett a terv.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, GPS jól iseri. Újépítésű (ún. "rehabilitációs") környék. Autóval mentem, a közvetlen környéken 2 hely is volt, de ezt puszta vakszerencsének veszem, a mai állapotokat ismerve készüljetek fel, hogy a Lurdy parkolójából átsétáljatok (kb 5 perc) - jobban megéri, mint negyedórákat keringeni a környéken, sikertelenül. BKV is van, nem sok, a Lurdynál persze több is, mint mondtam: némi séta.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Lift, lakásba bejutás könnyű, bár a házban a térerő elég szar, így az utólsó eligazításkor (kapukód emelet ajtó) számítsatok nagyon rossz hangminőségre. :-(

A lakás tökéletes. Nem túl kicsi, nem túl nagy, fürdő mérete is éppen ideális, fürdőkádas. "Legénylakás" mondanám, de ebből csak annyi igaz, hogy Fanni valóban ott lakik. Bár Ő szabadkozott, szerintem rendben volt minden. Ja, VAN tusfürdő. Szép nagy franciaágy, célnak tökéletesen megfelel.
Fanni külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek a testalkatát illetőleg nem hazudnak. Ha valaki kifejezetten vékony lányt keres, máshol keressen. Egyébként nagyon arányos, szép alkatú. Legnagyobb különbség a képekhez képest: sok tetkó. Én nem vagyok ennek híve, de Fanni esetében nem zavart: személyisége és arca mellett még a tetkóit is megkedveltem. Merthogy az arca - s ahogy a hosszú haja körbefogja az arcát - egészen gyönyörű! Ez is fontos különbség a képekhez képest, ott ugyanis (ahol nincs is kitakarva) ez a gyönyörűség egyáltalán nem feltűnő.

Fanni nagyon őszinte, udvarias és korrekt, rögtön a legelején ŐSZINTÉN megkérdezi, hogy megfelel-e. Mármint Ő. Persze hogy megfelelt!
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 109798 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 109798 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2021-05-10 11:18:10 erotikus masszázs 1097985. Fanni +36203267583 beszámoló 2021-05-10 11:18:10 erotikus masszázs 1097986. Fanni +36203267583 beszámoló 2021-05-10 11:18:10 erotikus masszázs 109798
Action
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Mint írtam, őszinte, igaz ember, a vendégeskedés ideje alazz az első szavától az utolsóig. Így hamar "biztonságban" éri magát az is, aki a helyzet miatt esetleg izgulna. Udvarias vendéglátó.

Mivel siettem, hamar levetkőztem és lefürödtem, utána finom csókolózásba és simogatásba kezdtünk, még állva. Úgy éreztem, azonnal rám hangolódott, és ez jó érzés volt.

Lefeküdtem és - nem szeretnék nagyon udvariatlanul hangozni, de nem másként történt - "fekínáltam" magam. Mellém térdelt, finoman végig csókolt és hamar a lábam között volt. Némi kényeztetés után apró mozdulatomból rögtön tudta, hogy a popókényeztetést is szeretem. Felváltva kaptam finom franciát, zacsinyíalást és popókényeztetést, és bár a legutóbbinak vagyok fenenagy rajongója, de ki kell emeljem, hogy Fanni zacsikényeztetése egészen megdöbbentően finom volt, ilyenben még nem volt részem. Nem tudnék semmit "tettenérni", egészen egyszerűen hihetetlen finom volt.

"Hagytam magam" egy ideig :-) aztán közös megegyezéssel beöltöztettük a Főnököt és missziben behatoltam. Alkalmi barátnőm meglehetősen hamar igen intenzív hanghatásokat hallatott, aminek teljes igazságtartalmát illetőleg kissé szkeptikus voltam, de egyrészt felettéb izgató és serkentő volt, másrészt Fanni annyira jó volt hozzám minden pillanatban, hogy őszintén remél(t)em, hogy azért ő is élvezte ténykedésemet. Néhány intenzívebb hullámban rohamoztam szemből (hanghatások...), közben simogattam, ahol értem, többek között csiklóját és melleit. Aztán a valahanyadik rohamban még intenzívebben nyögött, amitől ösztönösen még intenzívebben adtam neki, majd a forrósodó szituban egyszer csak telelőttem a gumit.

Utána pihenés, nagyon kellemes, őszinte beszélgetés. Ha nekem nem volt kedvem valamiben megnyílni, ő mesélt magáról. Nem volt sem tolakodó, sem zavarbaejtő.

Mikor magamhoz tértem, gyors zuhany és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Fanninál, ami van, az alap. Bővebb infó gomb mindent elmond, ennél egyszerűbb nem is lehetne. Utólag rendeztem, pedig először voltam nála. Hangsúlyoznom kell, a mai átlaghoz képest a rozsaszálak száma igen-igen baráti.
Rózsacsokor
keke nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fanni természetétől fogva egészen rendkívüli beszélgetőtárs, akivel jó együtt lenni, s akivel nagyon jó a szex is. Franciás szolgáltatásai egészen rendkívüliek, különösen a zacsiápolás. Ezért, ha valakinek az az ideája, az SOS franciát is bátran tudom ajánlani nála. Kezdőknek is ajánlom Fannit kellemes személyisége miatt, természetesen csak akkor, ha a képek alapján az alkata tetszik és a tetkóktól nem idegenkednek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2021-06-12 23:16:50
Nekem tetszett a reszletes leiras. Jo benyomast keltett Fannirol!

2021-05-10 18:24:06
Pompás realista beszámoló, normális keretek között.
Érdemes volt megnyitni.

2021-05-10 16:29:29
Van benne egy kis irodalmi fíling, nemcsak leírja az aktust, hanem néhány ritkábban használt kifejezéssel színesíti.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 64db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.