Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Alexa

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2021-05-01 10:52:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alexa +36308769466 109704 szexpartner

Omede a 2021-04 hónapi randiján történteket írta meg Alexa hirdetővel
Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Találkozásunk napján írtam neki egy sms-t amira azonnal választ és fix időpont kaptam. (gyors pontos egyeztetés)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem korábban érkeztem ezért a közeli bevásárlóközpontnál (bevásárlást intéztem) és itt találtam is ingyenes parkolót. Bevásárlás után séta közeli utcába ahol a parkolás nehézkes lett volna, és fizetős is. Nem használtam GPS-t aélkül is megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A hölgy egy régi bérház földszinti lakásában szolgál. A lakás fel van újítva kultúrált fürdőszoba van szájvíz + tusfürdő felhasználásra kikészítve. A szoba jól berendezett ruhainas, szekrény, franciaágy.
Alexa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Nekem Alexa nagyon bejött már az ajtónyitás után tudtam szuper egy óra elé nézek. Az adatlapon szerepltő adatok megfelelnek az általam látottakal. A képek róla készültek tökéletes alak szép arc (kitakarás inkább az inkognitó miatt lehetséges)
1. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 109704 erotikus masszázs
3. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 109704 erotikus masszázs4. Alexa +36308769466 beszámoló 2021-05-01 10:52:36 erotikus masszázs 1097045. Alexa +36308769466 beszámoló 2021-05-01 10:52:36 erotikus masszázs 1097046. Alexa +36308769466 beszámoló 2021-05-01 10:52:36 erotikus masszázs 109704
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az ajtónyitáskor Alex fehérneműben fogadott így rögtön láthattam fenomenális szexi megjelenését már ekkor ráhangolodtam. A szobába érkezéskor ajándék átadása után elkezdtem tisztálkodáshoz készülődni már ekkor egymás feltérképezésével voltunk elfoglalva (rajta még mindig fehérnemű volt) ölelkezés apró puszik. Ezek után elmentem volna zuhanyozni azonban jelezte, h a lakásban nem ketten vagyunk ezért várjak egy picit amig megnézi szabad-e a zuhanyzó ill. az odavezető út, pici várakozás után mehettem. Visszatértemkor fél percre még magamra hagyott fürdőben volt gondolom tisztálkodott ő is. Aztán ott volt már a fehérneműből nagyon gyorsan közösen kihámoztuk ölelések és csókok közepette. Nagyon hamar az ágyon landoltunk amikor is megkérdezte milyen pózban járhat a kedvemben. Mondtam mit szeretnék = három - négy póz váltása után végem is lett majd kaptam tisztálkodáshoz törlőt. Következett számomra a lazítás része egy nagyon finom olajos masszázst kaptam tőle nagyon jól csinálta szerintem igazi profi. Megkért forduljak meg így is folytatta a masszázst lábamon hirtelen ágyékomhoz érve kézi majd franciás kényeztetéssel hozzásegített a második levezetéshez. El zuhanyozni, öltözködés, búcsú. Az ajtón kilépve láttam, h három - négy percel korábban fejeztük be a megbeszéltekhez képest, de más állapotban lehettem -> még a maszkot is elfelejtettem felrakni (az utcán furcsán néztek). Alexa köszönöm az együtt töltött idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem kértem az adatlapján alapként szereplő dolgokat megkaptam tőle megbeszélés nélkül mintha érezte volna mit szeretnék. Az sms-ben írt ajándék ki volt neki készítve (külön a zsebemben) amikor beléptem a szobába átadtam neki ami az kisasztalon volt távozásomig.
Rózsacsokor
Omede nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Először voltam Alexánál pozitívan távoztam ja és persze fel fogom keresni megint.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról


2021-05-03 09:43:14
A tusolás körülményeit nagyon jól leírtad. A többi? Hááát...

2021-05-03 08:18:27
Kíváncsi lennék mi kifogásod volt Alexa fogadószettjével kapcsolatban? Csak 4-re értékelted. Ismerve Őt mindig nagyon szép fehérneműket visel...
Mutasd mindet

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-01-26) : El is kezdtem simogatni puszilgatni azokat a részeket amik közel voltak hozzám. Mivel az órát menet közbe sajnos nem sikerült hosszabbítani így a viszonylag rövid, de egy órához mérten hosszú bevezető ismerkedés miatt az Action részre már nem túl sok idő maradt...De már a látvány és kedves érzéki simogatás hatására megindult lent a férfiasságom így nemsoka rá már gumírozhattuk is. És már lovasleckéket is kezdett Lexi bemutatni nyergemben.

(2021-04-28) : Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között.

(2021-02-10) : Ezt követően Lexie kezelésbe vette az ezredest, ingerlően szopogatta, közben a golyókat is ingerelte és simogatta és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott. A hangulatot egy nagyon ingerlő melles csúszkával fokozta, amelynél a kemény mellei kiemelkedő szerepet kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni, gumit kértem, amit szájacskájával a megfelelő helyre illesztett. Ekkor már libegő érzés fogott el, de még

nagyon jó: 5db
(2021-08-18) : Alexa rendesen csókolt, nem csak puszilgatott és a nyakamat, mellkasomat is kényeztette. Már éppen komolyabbra fordította volna a dolgot, amikor kértem, hogy inkább ő feküdjön le és én kényeztetném egy kicsit. Némi további smárolás után kicsit a cickókkal is foglalkoztam, de aztán felvettem a pozitúrát a kölcsönös franciához.

(2021-06-23) : Jó technikával csinálta, lágyan, kéz nélkül, néhol apróbb mélyebb megmozdulásokkal is, jó élmény és látvány volt. Kérdezte egy idő után, hogy jöhet-e a gumi, de kértem, hogy először váltsunk szerepet és is meg szeretném kóstolni. Így hátára feküdt én meg megízleltem ápolt punciját, néhol kis ujjazás is belefért, de nem volt se elég hosszas , se sikeres ténykedésem,

(2021-02-28) : A lábaim közé telepedett, majd egy kellemes franciázást kaptam tőle miközben kedvem támadt őt alulnézetből is megcsodálni, így kérésemet követően készségesen fölém helyezkedett, s immár békaperspektívából nézve is kigyönyörködhettem magam a puncijában, miközben néhány puszit adtam rá.

: 20db
(2022-04-01) : Kényeztetni való, finom minden porcikája amit lelkesen meg is tettem. Mikor éreztem hogy lassan vége a mókának, hasra fordítottam és hátulról a lábát kicsit szétfeszítve, derekát letolva a matracra, lassan, mélyen beléhatolva egy pár mozdulat után lett végem. Izgató volt, ahogy Lexi markolja lepedőt, ahogy a farkam beléhatol ez a látvány is hozzájárult az orbitális orgazmushoz ,

(2022-03-08) : Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes. Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is. Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

(2022-02-13) : Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen