Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-04-29 16:47:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36204534927 109684 erotikus masszázs

SimpleMa a 2021-04 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés telefonon történt, rendkívül kedves hangja már ekkor feltűnt. Szerencsém volt, még aznap talált helyet számomra.
Érkezéskor hívni kell, a további útmutatásért. Azonnal felveszi, kedves, és segítőkész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A belvárosi célpont a kérdéses időpontban könnyen megközelíthető volt, és közvetlenül a társasház előtt találtam is parkolót. A pandémia alatt ingyenes volt a parkolás, egyébként fizetős, és gyaníthatóan nehezebb, ha az élet a rendes kerékvágásban folyik.
Könnyen megtalálható, bizonyára BKV-val sem bonyolult.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás kifogástalan, a cipőtárolón leszámítva, ami elég árulkodó, belépéskor olyan, mintha egy átlagos otthon. Tiszta, kellemes illat, és intimitás. Rögtön a saját kis szentélyébe vezet, ahol elmondja a játékszabályokat az újoncoknak, és előkészít a fürdőhöz. A fürdő makulátlan, minimum 10 felé tusfürdő, szájvíz - hozzá eldobható pohár. Hibátlan. Ezt fokozza azzal, hogy két törölközővel készül, és mosható papucsot ad rád. Nincs tapasztalatom, ez volt az első, de olvastam, hogy azért ez nem általános. Kis szobája szintén tiszta, rendezett. Kellemes illatok, tatami a földön, és egy kényelmes kis kanapé, ahol elférnek a cuccaim
Halk zene, ahogy kell. Kissé sötét van, de első alkalommal voltam, legközelebb talán jelzem, hogy egy vizuális típusú embert pici fénnyel nagyon boldoggá tudna tenni.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépéskor elámultam. A képek egyáltalán meg sem közelítik az élőben látottakat, a kisugárzásával, hangjával kiegészülve egy hihetetlenül vonzó, és édes pici nővel találkoztam. Volt is hebegés... Kis köntösben fogadott, puszival köszönt, és egy meleg kézfogás is volt. A keze is roppant pici. :)
Miután megbeszéltük amit meg kell, átadtam neki az átadni valót, némi csemegével kiegészítve, aminek nagyon örült, előkészítette számomra a szükséges felszerelést, és elküldött a fürdőbe.
Fürdés után a lekerülő köpeny alól az én ízlésemnek a legjobban megfelelő idomok bukkantak elő, végképp idiótára csökkentve a beszédkészségem. Nem soványka, igazán nőies formákkal húzza ki az realitás talaját alólad, a gyönyörű cicikre figyelsz rögtön, ők mind méretben, mint formában beteljesítették vágyaim, bár első áldozóként ekkor még csak a szemeimet kényeztették. Van egy kis poci, ami szerintem őrülten szexi. Kis bugyi takarta ekkor még az elsődleges erogén zónát, de a fenekét azért már ekkor is sikerült szemrevételezni. Erősen a hűha kategória! Combok, karok, lábak minden tökéletes. És nagyon bájos arca van, nehogy elfelejtsem elmesélni. Gyönyörű mosoly, szép bőr, és az a csillogó tekintet. Nálam ő 12 pont a 10ből. Hihetetlenül fantasztikus nő.
1. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 109684 erotikus masszázs
3. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 109684 erotikus masszázs4. Dóri +36204534927 beszámoló 2021-04-29 16:47:47 erotikus masszázs 1096845. Dóri +36204534927 beszámoló 2021-04-29 16:47:47 erotikus masszázs 1096846. Dóri +36204534927 beszámoló 2021-04-29 16:47:47 erotikus masszázs 109684
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Első alkalommal voltam ilyen jellegű látogatás részese, talán nem lesz valami profi a leírás, és nem gyengén vagyok elfogult se.
Ahogy jelezte előre, nem egy gyúrós masszázs kaptam, hanem inkább egy kellemes, lazító jellegűt, ahol is sokszor váltott simogatásra ez az angyal. Ha kifejezetten masszázst vár az ember, talán nem a kellő mértékben gyúr át, de nekem kicsit a lelkem is kellett gyúrni, így alakult ki a maximális hatékonyság a részemről. Kellemes hőmérsékletű olajjal elébb a lábaim vette kezelésbe, hason fekve. Persze én próbáltam mozizni, mert nehéz betelni vele, de gyengéden utasítást kaptam hogy egyenesen tartsam a fejem, eljön az az idő is. Ekkor vettem észre, hogy nincs bugyi, vagy ekkora fogtam fel. Közben lazításra is kaptam felszólítást, és tovább folytatta a tevékenységet. Roppant kellemes volt, időnként csak a körmeivel cirógatott, hát ez eddig nekem kimaradt, pedig....! Aztán jött a hátam, ahol is szét kellett tennem egy kicsit a lábam, hogy ő be tudjon térdelni közé. Nagyon élveztem, ahogy egyre több ponton érintett meg, értünk össze.
Folytatódott a masszázs-kényeztetés a hátamon, simogatás, és körmös cirógatás felváltva, néha bele bele gyúrva a vállamba, derekamba. Érezte, hogy még mindig nem tudtam magam elengedni, úgyhogy előre hajolva a fejem mellett lévő kezeim vette kezelésbe, és eközben időnként a melleit éreztem a hátamon, véletlenszerűen. Nagyon kedvesen próbált ellazítani szóban is, és talán itt kezdtem el igazán élvezni a dolgot, és átadni magam teljesen. Közben végzett a másik kezemmel is, ekkor már jobban érezhettem kebleit, egyre jobban kizárva a tudatos énemet ebből a kellemes időtöltésből. Még volt masszázs újra a lábaimon, aztán egyre közelebb, és közelebb kerültek a kezei az ágyékomhoz, simogatta a fenekem, picit alá alá nyúlt a csipőmnek, combbelsőmnek. Valamennyi idő után, mert időerzékem itt már nem volt, szólt, hogy fordulhatok.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Leállt aggyal, elsőre nem is fogtam fel szó szerint, hogy mit mondott, csak sejtettem, hogy fordulni kell. Ekkor folytatta az egész testemen a korábbi műveletet, megváltozott helyzetemnek köszönhetően újra kényeztetni kezdtem a szemeim, úgy hogy megint megkaptam a finom dorgálást, hogy csukjam be, és lazitsak, eljön még az idő arra is. Roppant nehezemre esett szót fogadni, ugyanakkor hálás is vagyok, mert így nem maradtam le azokról az érzésekről, amikről a kis titok mozi elvette volna a figyelmem.
Első alkalommal egy órára van lehetőség, úgyhogy Dorihoz legalább 2x kell elmenni, mert az említett tevékenységből nem elég ennyi idő! Igazi csúszka itt sem volt, gyanítom ez is az első alkalom okán, de ezt nem igazán volt időm hiányolni, piciny édesem teljesen kikapcsolt mindent bennem.
Ezután szóban, és tettekben jelezte, hogy véget ért az első felvonás, és jöhet e a kényeztetés. Mivel egy ideje a legjobb barátom is kapott némi ismerkedést, próbáltam mondani, hogy igen jöhet, de csak egy bologatást sikerült összehozni, mint egy mesüge...
Mindkét kezét bevetve vette kezelésbe a szerszámom, és a hozzá közel álló egyéb részeim, és úgy játszott rajtam, mintha évek óta ismerne. Megkérdezte aztán, szeretném e, ha franciával is boldoggá tenne, itt kicsit kizökkentem, mert nem értettem a kérdést. Van aki nem?
Ekkor nagyon finoman a szájába vett, én tátott szájjal bámultam, kezei szaporan segítették a csodás élmény okozásában. Kis idő múlva szólt, hogy ha mennék ne fogjam magam vissza, akár mi is van. Majd ő figyel.
Na de hát, azért ez nem megy olyan könnyen, mikor az ember kicsit zavarban van, mert én már csak ilyen vagyok. Úgyhogy némi kitartó franciázás után kézimunkára váltott, amit szintén fantasztikusan művel. Időközben kezeim elvándorolhattak, sőt ő maga helyezte egyre izgalmasabb helyekre, ami sokat segített hogy maximálisan kiélvezzem a helyzetet.
Egyáltalán nem pornó feeling, inkább az a nagyon kedves, odaadó.
Aztán szóltam, hogy én a érzékenyebb fejű fiúk közé tartozom, de meg is érezte valahogy, mert nem is kellett végig mondanom, és így indultunk el a rohamra.
Kezdtem elveszíteni a fejem, kezeimben mindenhol Dóri, nem tudtam betelni a kebleivel, bársonyos bőrével.
Közeledve a megérdemelt győzelmhez, mondtam, mit mondtam, hörögtem, hogy most egy kis franciát szeretnék még, és miután ő készségesen nekilátott, és megfeszülve elengedtem magjaim.
Te jó isten...
Tudni kell, hogy vagy 2 éve szerettem volna elmenni hozzá, de mindig haboztam.
Ha bárki ebben a cipőben jár: Ne tedd! Azonnal hívd fel ezt a kedves lányt!
Törölgetés, magamhoz térés után, újfent kértem pár másodpercet, hogy vizuálisan is megpróbáljak betelni vele,ajd feltérdelve egy utolsó öleléssel véget ért ez a csodálatos óra. Fürdőbe el, majd gyors öltözés, kis csevej, amikor is megbeszéltük, hogy lesz következő, és akkor szeretnék aktívabb résztvevő lenni, és kölcsönös franciát is megélni vele, puszi, majd balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom mik az árak, hiszen ez volt az első.
De az bizonyos, hogy egy sima masszázshoz képest jóval intenzívebb élmény. Maximális elégedettséggel távoztam.
Kölcsönös franciát olvastam, de korrekt volt, hiszen már az egyeztetés során jelezte, hogy első alkalommal csak egy óra, és nincs minden.
Mindenképp korrekt hölgy, profi, kedves, és ezzel egy újabb rajongót szerzett magának.
Rózsacsokor
SimpleMa nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Időnként éreztem pici távolság tartást, de gondolom ez normális, első alkalommal, mint fentebb is írtam Dóri profi, ezt alig lehetett észrevenni. Fülig érő vigyorral távoztam, és azóta sem múló élményt okozott nekem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


2021-08-14 10:00:41
Jól megírt, a részletekre is kitérő beszámoló. Ez alapján én is kedvet kaptam Dóri meglátogatásához.

2021-04-30 16:07:25
Korrekt, hangulatos vágykeltő írás. Ráadásul mint első beszámoló, csillagos ötös. Szóval ilyen 5* !

2021-04-30 13:26:50
Köszönöm. Egyébként a masszázs élmény volt az első, ez a 2. beszi. Sokat olvastam 😊

2021-04-30 07:23:27
Szépen megfogalmazott korrekt írás. Ebből is látszik, hogy nem a rang számít egy kiváló beszi megírásához. Yoss.🙂

2021-04-30 06:53:41
Nem látszik az íráson, hogy ez az első beszámolód. Csak így tovább. 😉
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 4db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-11-18) : Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát

(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

nagyon jó: 15db
(2024-02-12) : Kicsit átbeszéltük, hogy milyen masszázst szeretnék, és kezdetét vette a finom olajos közepes erősségű és cirógatós kényeztetés. Közeledve a félidőhöz már a cicik is szerepet kaptak a műsorban

(2022-10-04) : Masszázs során először a hasamra feküdtem, majd ő levetkőzött (teljesen) és elkezdett maszírozni. Először a lábaimnál majd a hátamon, illetve szépen lassan mindenhol, ahol ért. A masszázs során egyre gyakrabban jöttek, erotikusabb odanyúlások a combomnál, illetve a mellei is egyre többet értek hozzám. Elég nehéz volt a hasamon maradni és megállni, hogy ne forduljak meg, de sikerült elég jól ellazulni, így igazán kellemes volt a masszázs része.

(2022-04-29) : A hátam elég sűrün beszokott állni,meg kitapintott valami csomót is,ezért ott alaposan elidőzött. Fordulás után sok maszírozásban már nem volt részem,mert mire beolajzott,addigra a kezem is kezdett elkalandozni,ezért kértem,hogy szabaduljon meg az utolsó textilektől is,és következzen a csúszka rész.

: 20db
(2024-02-18) : Majd zuhanyzás fergeteges tusfürdö választék.Ha végeztem résnyire nyitva kellett hagynom az ajtott és vissza kisért a szentélybe.A masszázs finom kellemes inkább lazító mint kemény simogató hatott.

(2023-07-27) : Onnan tudja ,hogy kész vagyok. A szobába érve lekerült rólam a türcsi és hasra feküdtem. Közben ő is megszabadult a textiltöl. Bekent olajjal és alaposan átmaszírozott mindenhol. Közben sokszor megkérdezte, hogy jó e. Aranyos volt.

(2023-03-08) : A masszázs során az hasonfekve az egész testemet átmasszírozta ami igazán kellemes volt. Miután megköszöntem kérte hogy forduljak át és kezdetét vette a masszázs izgalmasabb része.