Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-04-17 04:33:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm édes én is nagyon jól éreztem magam várlak vissza puszi Kátya!;)

Beszámoló Kátya +36306797288 109520 szexpartner

BadB a 2021-04 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Hét elején történt telefonon az információ gyűjtés, majd randi előtti nap érdeklődés és pontosítás, végül a tökéletes időpont pedig VTR-en lefoglalva, Kátya által elfogadva :)
Mindig felvette a telefont, és kedvesen elmondott minent es a VTR-t is egész hamar visszaigazolta!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedve érkeztem, ami a 4-es metrót dobta fel, gyorsan oda is értem, majd hívtam is randi előtt. Kért még egy kis időt, majd csörgetett. Egy icipicit megváratott de mindent jóvátett és kárpótolt korrektül és az időm sem volt kevesebb! Mondta a bejutásom kulcsát és hogy merre találom az ajtaját, ahol egyből ott voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Talán egy sarki épület, magas belmagasságú régebbi de szépen felújított egyik kis lakása. Az ajtón belépve balra tértünk be ő hozzá ahol nagyon kellemes, meghitt közeg várt. Színes romantikus fények és mècsesek, falon 2nagy tükör az ágy körül, kis asztal az ágymellett a telefonnak és még egy még a szobába lépve két székkel a holmiaidnak.

Fürdő a lakás végében, zuhanykabinnal, egy tonna tusfürdővel, sok szájvízzel, puha száraz kilépővel, nagy tiszta törülközővel!
Kátya külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Kátya nagyon nagyon elbújt az ajtóban, de mikor megláttam egyből fülig ért a szám, annyira tetszett nekem. Fehér megkötős vékony anyag volt felül és egy világos kék csipkés bugyi, nagyon szekszi kombó volt! Haja szép sötét hosszú, arca csoda szép, nagy ragyogó szempárral, mellei tökélete formájúak, puhák, finomak, tenyérbe illőek, vékony test formás csípő, markolászható hibátlan popsi es tökéletesen sima nedves meleg punci!
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 109520 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 109520 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-04-17 04:33:11 erotikus masszázs 1095205. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-04-17 04:33:11 erotikus masszázs 1095206. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-04-17 04:33:11 erotikus masszázs 109520
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Fürdőből vissza érve megálltunk egymás előtt, kérdi csókot szeretnék e, és a nyakamba is borult es csokolózni kezdtünk, simogatás feltérképezés majd textil le és még egy csokolózós, test végig simizős körrel kezdtünk, majd ágyra fekvés.
Itt is egy-két puszika majd hátra dőlés és hirtelenjében már puha ajkai közt voltam. Egyből egy ritmusos kellemes kevés kezezős franciát mutatott be nekem ami nagyon jól esett ami egyre mélyebb és bőnyálasabb lett. Hát érztem h bírom így csak élveztem a pillanatot, gyönyörködtem a tükörben is de legtöbbször a hosszú szemkontaktust tartva néztük egymást eközben!
Gumihuzás és a síkosítás is megtörtént és már nyeregben is volt, felpattant rám és el is kezdte diktálni az iramot!
Szép látvány volt magam felett látni csodás testét, melleit végig is csókolgattam ízlelgettem, majd lehajolt hozzám és csókolózva dugtunk tovább az őrült tempónkban.
Megbeszéltük szereti a kutyust is, így megfordultunk -és tükörben szemezve szemből és oldalról is- dugtunk tovább. Jó érzés volt így is benne lenni, széplátvány volt, főleg ennyi irányból egyszerre!
Eddig minden szép és jó volt majd valahogy a férfiasságom részéről egy végtelennek tűnő megmakacsolás jött.
Látva a küszködésem egyből mondta kényeztet újra és már oda fordulva a szájában is voltam, popsija a tükör felé így újra gyönyörködhettem testének minden gyönyörűségében, utána 69be fordultunk és úgy élvezkedhettem kicsit de részemről még mindig makacsolás volt, ami mar nagyon bosszantott ilyen csodás lány társaságában!
Utána ágy mellé térdelt én ágyon ülve vagy épp felállva vártuk a sikert, ami végül eljött :)
Ágyon hanyat feküdt én felé kéredszkedtem és forró nedves punciját simogatva/ujjazva farkammal a szájában végre felcsillant a remény az arcra élvezős befejezésre amit nagyon szépen vezetett le, nyelvvel izgatva verte és engedte magára az örömöm. Itt tértem vissza az életbe újra majd ettől a látványtól megint elszálltam teljesen. Hagyott hosszan megnyugodni es addig is teljesen összekent mosolygós szájjal csillógó szemeivel nézett föl rám végig tartva a szem kontaktus.
Csak ezután távozott egy gyors arc lemosásra, amiből vissza érve még az ágyra dőltünk és dumcsiztunk még picit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A legvégén történt mar teljesen felöltözve, az előre leegyeztetett összeg az előre megbeszélt extrával kiegészítve. Talán így picit már az átlag felettinek mondható, de úgy láttam ez kezd lenni az új átlag, ám nem érdemes ilyenen aggódni mert nagyon megérte!
Rózsacsokor
BadB nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kedves, nagyon korrekt lány Kátya, mindent megtett hogy boldogan távozhassam tőle és ez sikerült is neki összehoznia, nem is akárhogy, fantasztikus képekkel az emlékemben eltárazva minden pillanatról, távoztam tőle. Még az ajtóban is teljesen csupaszon hozzám bújva csókolózva búcsúztunk el egymástól!
(Ha lesz alkalmam akkor remélem egyszer még eljutom hozzá)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 35db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 30db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése