Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-04-13 13:19:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm kedves az élményt , nagyon jól indult a reggel 🥰❤️
Több ilyen reggel kellene 😄😘😘
Most is imádtam veled lenni, csodás vagy 🥰

Beszámoló Marcsi +36703159115 109470 szexpartner

Tipon a 2021-04 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Marcsi hirdetésével itt az oldalon találkoztam.
Nemrégiben volt egy remekül sikerült debütáló randink,úgy éreztem, hogy ideje lenne egy ismétlésnek.
Mivel Marcsival a randi óta tartjuk a kapcsolatot,nem okozott nehézséget az újabb találkozó megszervezése.
Napközben belső üzenetben rákérdeztem a táncrendje alakulására, majd este telefonon leegyeztettük a másnap ,, hajnali'' randit,amit vtr-n is megerősítettünk
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Marcsi búvóhelye a belvárosban található.
Közösségi közlekedéssel érkező vándor számára egyszerű a megközelítés,hiszen szinte a kéjlak ajtaja előtt állnak meg a BKK kék csodái, és majd a metró is, ha elkészül a folyamatban lévő felújítás.
A Vtr-n kapott címet a GPS ismeri,könnyen odairányít.
Viszont a parkolás, belvároshoz méltón,bár most ingyenes,de pokoli nehéz. Talán egyszerűbb a közeli parkoló házak egyikét igénybe venni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kedvesünk rejtekhelye egy régi építésű ház lépcsőzéssel is könnyen elérhető,nem túl magas emeletén szemmel láthatóan életvitelszerűen használja csinos gazdasszonya.
A lakásban egyedül fogadja a kéjre éhes vándort, így kizárt a kínos összefutás lehetősége másokkal, diszkréció adott,és maximális.

Játszószoba egy tágas nyílik,itt találunk egy fotelt a ruháknak,falat tévé díszíti, egyik oldalt beépített szekrény foglalja el.Apróságokat polcra helyezhetjük, kisszekrénykén előkészítve a következő órácska kellékei.
A randi érdemi,18+ -os része nagyméretű, kényelmes ágyon zajlik,ami azonban kicsit reagál a hevesebb mozgásokra.

Fürdőszobában tisztaság uralkodik. Tudolni kádban lehet, bár a tusfürdő mániás kalandorokat el fogom szomorítani, mert ugyan nem túl nagy a választék,de azért van elegendő készlet.
Kifröccsenő vizet zuhanyfüggöny igyekszik kordában tartani, tusolás végeztével illatos,puha törölközővel száríthatjuk magunkat.
Mosdó szélén szájvíz a kis pohárkákkal elő van készítve.
Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

Összességében a helyszín tökéletesen megfelel egy kellemes pásztoróra diszkrét eltöltésére.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Marcsi egy csinos,szemtelenül fiatal kis Tündérke.
Adatlapján arcos képekkel hirdet,ezért nagy meglepetés nem érheti a vendéget, bár őszintén szólva fotói nem adják vissza természetes báját.
Alacsony, arányosan formás testalkatú. Elbűvölő,barna szemét, csókolnivaló eperajkát, bájos mosolyát sötétbarna félhosszú hajkorona foglalja keretbe.
Bőre fehér,selymes tapintású.Hívogató keblei feszesek,szép formájúak. Rózsaszín bimbói nem túl nagyok,de meghálálják a velük való foglalkozást.
Van egy pici pocija is, ami a szememben természetessebbé, szexisebbé varázsolja.
Finom tapintású a lába,vádlija karcsú,combjai rejtekében megbújó zárt kincse illatos,frissen borotvált.
Marcsi egy természetes szépségű, mosolygós intelligens fiatal lány, picivel túl a tinikoron, annak minden hamvasságával, bájával.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 109470 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 109470 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-04-13 13:19:08 erotikus masszázs 1094705. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-04-13 13:19:08 erotikus masszázs 1094706. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-04-13 13:19:08 erotikus masszázs 109470
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Külső kapu nyitva volt érkezéskor,így már csak egy akadályt kellett leküzdeni, hogy ismét karjaimban tarthassam Kedvesemet, aki a nyitott ajtó mögött állva, mosolyogva fogadott.
Formás testét csupán egy fekete selyem köntös takarta mohó tekintetem elől.
Belépve átadtam csekély ajándékomat,majd topkánkáimat az előszobában hagyva követtem Marcsit a játszószobába.

Miközben a fotelba szórtam feleslegessé vált ruháimat,néhány szóval átbeszéltük az elképzeléseinket, majd egy puha törölközővel a kezemben elrobogtam a fürdőbe, hogy lerendezzem a higiéniai protokollt.

Babaszobába visszatérve Marcsi az ágy mellett állt, szépséges idomait már csupán egy falatnyi tanga és melltartó igyekezett sikertelenül elfedni kíváncsi pillantásom elől...
Hozzá léptem, és egymást átölelve forró csókokkal üdvözöltük egymást.

Tündérkém csókolózás közben lassan megszabadult a cicifixtől,miközben óvatosan lesímogattam róla az utamban lévő falatnyi tangát. Feltérképeztük egymást kezeinkkel, majd egy váratlan(?) pillanatban éreztem,hogy Marcsi elmarkolta a gyanútlanul ficánkoló Kispajtit, és megkért,hogy helyezzem magam kényelembe,mert Ő kezdené a játszadozást.

Engedelmesen a hátamra feküdtem, majd kíváncsian vártam a fejleményeket.
Marcsi játékosan megsimogatta ,csókolgatta mellkasomat,majd lefelé haladva megérkezett virgonc tettestársamhoz. Először körbenyalta Kispajti fejebúbját,majd a száron lefelé húzta izgató nyelvét.
Leérve forró csókkal üdvözölte a zsákos családot, majd ismét felfelé haladt a rúdon.
Simogatva, nyalogatva kényeztette cerkámat, majd hirtelen hammbekapta!, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

Nem vette túl mélyre,de lelkesen dolgozott rajtam, közben gyakran rám pillantva fokozta a hatást.
Fiatal létére hihetetlen érzékkel kényeztetett,mindig ráérezve,hogy nekem hogy kellemesebb.Hamarosan éreztem,hogy megindul a maghasadás,ezért jeleztem is a kitörést,mire pajzánul rámkacsintott, és ajkai közé irányította örömöm bizonyítékát. Hagyott ajkai közt lenyugodni, majd olyan tisztán adta vissza rudamat, mint ahogy ,, elrabolta''.Az utódokat nem láttam viszont.

Ezután én kértem meg Tündérkémet,hogy feküdjön a hátára, mert ezt a kapott élményt illik viszonozni. Mosolyogva kényelembe helyezte magát,én pedig jóleső csókváltás után nekiálltam felfedezni a vágyott Déli irányt.


Először meglátogattam tinisen kemény,formás kebleit,alaposan nyelvügyre vettem a finom kis bimbókat, amik óvatosan hegyesedtek ki az ,,inzultálás'' hatására, közben hallottam Kedvesem elégedett sóhajait.
Majd elszakadtam a finom cickóktól, és folytattam utamat eredeti célom felé.

Megérkezve a célponthoz,már egy óvatosan nyiladozó, illatos, selymes simaságú kelyhet találtam.
Köszöntésképpen lágyan megcsókoltam a kis dombocskát,majd apró puszik elhelyezése óvatosan a hívogató,nedves nyílásba nyalintottam. A kedvező fogadtatást érezve,és Marcsi reakcióit hallva élénkebben kényeztettem kincsét, rejtekéből óvatosan előmerészkedő kéjgyöngyét. Mézédes örömnedve egyre bőségesebben csordogált,
Kedvesem sóhajai is egyre erősödtek.Lelkesen lefetyeltem nedvét,mint kismacska a talált tejfölt, közben Marcsi is egyre jobban illesztette ölét a nyelvemre , majd teste hevesen megremegett eltolta kelyhétől a fejemet,elröppent, jelezve,hogy picit érzékeny lett...

Némi folyadékpótlás után ismét simogatni kezdtük egymást,majd Marcsi hirtelen megkérdezte,hogy tudom-e,mi a kutya kötelességem?
Naná,hogy tudtam, ezért gyorsan fel lett szerszámozva Kispajti, Marcsi pedig felém pucsítva kitolta igéző popsiját.

Áhitatosan letérdeltem mögé, alaposan megnyalogattam az elém tárt finomságokat,majd szorosan mögé helyezkedve rudamat óvatosan a lüktető nedves nyílásba csúsztattam. Lassan haladtam előre a szűk alagútban, közben éreztem,hogy Marcsi is igyekszik nyársra húzni magát
Először csak finoman mozogtam, majd kezdtem egyre fokozni a tempót, amihez Kedvesem is lelkesen asszisztált.
Dugattyúzás közben simogattam popsiját,előrehajolva cirógattam ruganyos cickóit,csókolgattam tarkóját,íves nyakát. De mivel minden jónak egyszer sajnos vége lesz,így megkértem Kedvesemet,hogy szájával vigyen el a végéig.
Kihúztam vezéremet, lekaptam róla a vv-t,Marcsi elém térdelt,és máris falánk ajkai közt találtam magam.
Nem volt már nehéz dolga velem,mert rövid idő múlva megindult a láva kitörés,amit ismét pocijába rejtett.

Nem maradt más hátra,mint közös romeltakarítás után zuhany, öltözés,némi üditő elfogyasztása,és érzékeny búcsú után egy szenzációs élménnyel a tarsolyomban a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kedvesünknél egyszerű a matek,mely adatlapon, telefonon,bővebb infóból is megtudható, korrekt módon a helyszínen sem változik. Nagyon régi méretű bokrétáért cserébe átlagon felüli élményben lesz részünk.
Szokásomhoz híven érkezéskor fejeztem ki hálámat némi kis boldogság hormon kíséretében, hogy ne kelljen később megtörni a pillanat varázsát.
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól sikerült, felejthetetlen randink volt ismét Marcsival.Nála maximálisan adott a barátnős érzés. A randi során végig figyelmes, kedves volt, az elégedettségemet kereste. Nagyon jól érzi,hogy mire van szükségünk ,és nem ijed meg a ,,kihívástól'.
Természetesen erősen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek, aki egy igazi,cserfes fiatal lány bájaira vágyik .

Kedves Marcsi!
Örülök,hogy tudtunk ismét találkozni, miként az előző alkalommal,úgy most fantasztikusan éreztem magam!
Részemről biztos a folytatás,hiszen vannak még itt elvarratlan szálak...
KÖSZÖNÖM A MAI RANDIT!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2021-04-16 06:20:28
bandoasz kolléga! Ebben a besziben Nálad mi volt átlagos???
Amit már 60 olvasó jónak tart, szerintem nem lehet véletlen...
Légyszi írj már jobbat, szeretnék én is tanulni!! Köszi,pajtás!😄

2021-04-16 06:17:14
Tetszetős beszámoló egy igazi kis Tüneményről!
Szívesen olvastam volna még tovább,de nagyon rövidre fogtad az élményeid megosztását!😄😄
Grat Nektek!!

2021-04-14 22:41:40
Az ilyen beszikre szokták mondani, hogy hosszú volt, de én inkább azt mondom, hogy élménydús beszámolót tártál ismét elénk, sajátos stílusban megfogalmazva. Persze tudom azt is, ha Marcsiról van szó egyszerűen nem tudunk leállni az írással, mert ez a lány igazi tartalommal tölti meg a vele tölthetett időnket, és páratlan a barátnős hozzáállása.

2021-04-14 19:37:51
Szeret Téged az élet, no meg ahogy látom a lányok is. Könnyű dolgod van ilyen jó kis randi után itt sziporkázni, ezért nem is dícsérlek tovább. nektek.

2021-04-14 19:06:24
A “kutya fáját” Druszám, te ilyen kis kötelesség tudó lennél?! Csak úgy sitty és sutty, beugrasz a belvárosba, Kedvesedet megleped egy dupla adag reggelivel és elvonulsz beszit írni. Valahogy így kell ezt, van mit tanulnunk tőled! és köszi nektek! 🤣
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

(2022-08-30) : Marcsi rögtön elértette, és megsimogatta a keményedő farkam az alsónadrágon keresztül. Majd rögtön le is húzta rólam egyetlen ruhadarabom, és hogy nehogy az ezredes megfázzon, szájába kapta. Szopogatta, nyalogatta, szívogatta, amire rendesen megkeményedett. Kányszer franciát nem vállal a Hölgy, de ingerenciám támadt, hogy kicsit mélyebben a szájába toljam.

felejthetetlen: 23db
(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

(2022-10-13) : Nagyon élveztem és mézédes volt a csókja, ami nagyon tetszett. Ezután megkérdezte, hogy mit csináljunk. Kaptam tőle egy nagyszerű franciát, ami első osztályú, és annyira élveztem, hogy hagytam végig franciázni

nagyon jó: 34db
(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

(2022-12-23) : After a while, she came back to the front and continued to suck me. After a while, i felt it's a good time to move on so I put on a condom, and after a slight lubrication, i penetrated her in a doggie position. Her pussy was tight and wet and she pushed herself back and forth on my dick. Awesome! Later we changed to a riding position and after a while we changed again to a side-fuck. In all the positions, we was into the game, and gave a wonderful GFE feeling.

: 42db
(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.

(2023-01-17) : Kicsit le kellett állítanom, nehogy gyorsan vége legyen, de ő vette a lapot, váltott, és a zacskót kezdte kényeztetni a nyelvével és a kis kezével. Ez fantasztikus volt, de tudta még fokozni, kezdeményezte a popsinyalást, amit nagyon lelkesen csinált, hátrahúzott lábakkal, "döglöttbogár" pózba vágtam magam, és nyalattam vele a se..em rendesen. Aztán cseréltünk, ő került alám, néhány puszit leheltem a combja belsejére és a puncira, de már nagyon kívántam az aktust (és egyébként sem akartam húzni az idejét), így a gumi felhúzása után szemből kértem be magam a puncijába.