Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-03-29 12:09:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 109299 szexpartner

Igenjó a 2021-03 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
darázs derék
fergeteges francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Már régóta szerettem volna eljutni Alice-hez , de teljes tévúton jártam, úgy tudtam már nem hirdet az oldalon. De a beszélgetésünkből kiderült, hogy csak pont abban a 2x kb 2 hónapban kerestem az elmúlt 2 évben, amikor épp nem rendelt.
Amint láttam, hogy elérhető, azonnal SMS-ben be is jelentkeztem, sajnos nem tudtam telefonálni. Semmi problémát nem okozott.
De másnap beszéltünk is a részletekről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Cím egyértelmű, el sem lehet téveszteni.
Az épületbe könnyű bejutni, tiszta, a lift váratlanul gyorsan repít. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kellemes meleg színekkel dolgozik az előszoba és a fő helyszín is.
Az előtér inkább barna, fehér (itt helyeztem el a csokrot és az ajándékot a ruhafogas alatti pulton, melyet magunkkal hozott a fő helyszínre), a "háló" narancs színekben úszik. Hangulatvilágítás pipa, halk kellemes zene pipa.
Néhány puszi váltás és érintés után, törcsi a kézbe és kaptam is az iránymutatást a fürdőhöz, amely tiszta, minden egyértelmű helyen van, nincs fölös flanc, minek is az oda, nem ide jelentkeztem be :).
ALICE külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Alice helyes, kifejezetten kedves a mosolya. A testén látszik, hogy munkálkodott vele.
Egy szál fekete könnyen fel-le vehető hálóingben fogadott.
Elejtette, hogy szerinte nem az igazi a mostani sportosság mértéke, de ez emiatti esetleges kételyeket a ledobott textil eloszlatta gyorsan. Nem láttam kivetnivalót és, hát a karantén nekem is hozzávágott a testzsír %-hoz. Ki lennék én, hogy régi képek hiányában ítélkezzek. Csinos, a popsija viszi magával az ember szemét. A punci íve hivogat, szinte visszaszámoltam fejben.
Kellemes illata volt, bár a fűszeresebb női parfümökért nem rajongom annyira.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 109299 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 109299 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2021-03-29 12:09:15 erotikus masszázs 1092995. ALICE +36307482875 beszámoló 2021-03-29 12:09:15 erotikus masszázs 1092996. ALICE +36307482875 beszámoló 2021-03-29 12:09:15 erotikus masszázs 109299
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Amint visszatértem a fürdőből mosolycsókcsatánk közben elhelyeztem Alice-t az ágyon, mert az a popsi+ punci kombó igencsak meghozza
az ember étvágyát. Végigmértem nyaktól lefelé a négyzetcentiket kezemmel, nyelvemmel, mígnem elértem a kéjzónát.
A punci illatos, finom, érzésre felcsigázta az alkalom.
Itt elidőztem, nagyon jó reakciókat kaptam munkálkodásomra, ennek örülvén nem tudom meddig maradtam :D.
Ezután egy gyenge oldalra dőlést irányozott nekem ,hogy ő oldalról "hozzám" férjen, de milyen jól tette. Ajj az a lelkes kevés kezes amit kaptam, úgy dolgozott rajtam, mintha kötelező lenne, bár minden másodperccel úgy éreztem, hogy ha abbahagyná kötelezővé is tenném azonnal. Ezt jeleztem némi nyomás gyakorlással, de nagyon jó lendületet vett ő magától is. A mély torok technika nagyon patent, bár állítása szerint volt , hogy jobban is ment neki. Részemről semmi panasz, pedig korrekt kihívást jelent a hancúrléc általában (semmi nagyzolás, csak már nem a nagy levegő, meglátjuk próbák mezeje).
Itt gondolkoztam el, hogy lehet maradni kéne ennél a felállásnál, elég hulla voltam a hétvégétől, de azért hajtott a kíváncsiság. Kölcsönösen izgattuk így egymást még egy darabig, ami nagyon jó adok kapok játékra adott lehetőséget.
Kértem gumit, amit hát mivel minden nedves volt főleg Aliec-en, alul miattam, felül miatta ;), így jóval tovább tartott kibontani, mint szokott.
Ezalatt kicsit elhagyott a lendület, amit Alice egy gyors rápattanással kiküszöbölt.
Nem ám kényelmesen ráülés, meg ringás ide oda, egyből guggolva a mélyére kérdezett a helyzetnek, ez meghozza az ember életkedvét.
Pár perc után kértem, hogy ismét franciázzon, mert kezd elhagyni a "lendület" (végül is ez volt a fő szempont nem mellesleg amiért jöttem), amit készséggel folytatott is, azonban olyan jó szögben, vagy módon, nem volt időm figyelni ( mert nagyon tetszett), hogy végem is lett.
Hagyott lenyugodni, letisztogatott készségesen, majd összebújva beszélgettünk kicsit.
Hamarosan vettem egy új fürdő kanyart és visszatértem a szobán kívüli világba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kicsivel a pesti átlag fölött kell készülni a látogatáshoz, de Alice mindent elkövet, hogy ez az embernek eszébe se jusson.
Rózsacsokor
Igenjó nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon is kielégítő élmény volt Alice-el tölteni ezt az órát. Kellemes társaságot nyújt és nagyon odaadó.
Igyekszem minél hamarabb újralátogatni, mert van még itt egy két kipróbálatlan dolog.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2021-03-30 10:52:54
Ez hihetetlen. Tegnap délután igen intenzíven gondoltam Alice-re, mert egy ugyanolyan vehemenciájú másik lánynál jártam, akire ugyanúgy ráillik a "Szőke Ciklon" név, mint Alice-ra annó, amikor nála jártam vagy 3 éve. Szóval abba a tegnapi masszázslányos beszimbe majdnem azt írtam, hogy ugyanazt a lendületet tapasztaltam, amelyet csak Alice-nál éltem át eddig. Erre megjelenik a Te beszid. Köszi. és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 52db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.