Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-03-21 19:36:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Bearanyoztad a szombati napon 🥰😊
Ilyen napok miatt imádok itt lenni 🤩❤️
Köszönöm kedves 😘❤️
Találkozunk még 😄🥰!!!

Beszámoló Marcsi +36703159115 109223 szexpartner

milky01 a 2021-03 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Az egyik kedves 'beszi császár' kolléga ajánlására került Marcsi hirdetése időközben a kedvenc hirdetőim közé, akinek aztán egyszercsak gondoltam egyet és egy hétköznap délutánján írtam is egy Vtr-t. Nagyon gyors, kedves választ kaptam erre és el is fogadta az általam javasolt hétvégi időpontot, amit aztán egy előző esti megerősítést követően tutivá is tettünk. Kedves, szimpatikus és gyors kommunikáció: ezek a szavak jellemzik legjobban a kapcsolatfelvételünket.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belvárosi épületet könnyedén meg tudtam találni, pláne, hogy a pontos címet kaptam meg. Frekventált környék minden téren.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy Erzsébet híd közelében lévő régebbi építésű ház, szépen felújított, nagyobbacska polgári lakását kell a szemünk elé képzelni. Ahol a mosolygós Marcsi mellett diszkrét fények, tisztaság és igényesség fogad, sneaker-em a konyha ajtajához készített széken ülve vehetem fel- illetve le, a kicsi előszobában pedig fogasra akaszthatom dzsekimet, sapimat. Majd apró, csini vendéglátómat követve egy nagyobb nappalin/szobán keresztül haladva érkezünk meg a végállomásunkra, az együttlétünk csendes és nyugis helyszínére, egy közepes nagyságú, de mégis kellemesen tágas szobába. Itt, középen egy jó nagy franciaágy kispárnákkal és tiszta ágyneművel szépen, kulturáltan megvetve várja, hogy hancúrozhassunk rajta, mellette egy éjjeliszekrény az ilyenkor szükséges randi kellékekkel és egy kislámpával, ami lágy fényével világított meg minket az önfeledt pajzánkodásunk közben. A jó levegő és kellemes hőmérséklet csak még tovább növelte a komfortérzetemet, miközben cuccaimat egy kis fotelbe hajtogathattam össze. A szépen tisztán tartott fürdőszoba az előszobából nyílik, itt egy kádban zuhanyozhatom le magamról a számtalan tusfürdők egyikét, úgy, hogy közben még egy zuhanyfüggöny is védelmezi a helyiséget a zuhanyrózsa zabolátlan 'vízáradatától'... Szájvíz a csap szélére készítve egy nagy üvegpohár társaságában várja, hogy használatba vegyem és egy összehajtogatott puha, frissen mosott törölközővel szárítkozhatok meg szaporán, hogy mielőbb Marcsi karjaiban köthessek ki...;)
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon kedvesen mosolygó, pici, fiatal lány vár a résre nyitott ajtó mögött, aki egy "Szia, Marcsi vagyok"-kal mutatkozik be arin elpirulva, amivel szimpátiámat egyből el is nyerte. Aprócska és bűbájosan piros fogadóruciján a szemem láttára át-átsejlik kacéran a kis sexy testalkata, ami már a belépésemkor felkeltette a figyelmem. Fehérneműje ugyanis nagyon izgalmas, kerek ciciket rejt, amik szinte azonnal a kezeimbe kívánkoztak és szuperül lehetett markolgatni őket! De Marcsi a kicsike, formásan ringó popsijával szintén elvarázsolt, csakúgy ahogy az ápolt és tetkók nélküli bőrével és a simogatni valóan mutatós combjaival is. Pici pocija egyáltalán nem volt feltűnő és zavaró, plusz nagyon tetszett a kicsike és ápolt kézfeje(i), amit mint kiderült, ráadásul nem is akármilyen ügyesen tud használni...;) Arca szép és nőiesen kerekded, de leginkább a mélybarna szemei szépsége az, ami magával ragadott; nagyok, kifejezőek és csillogóak, mindenféle műszempilla-díszítés nélkül a lágy és minimális sminkje tökéletesen kiemelte a természetes valójukat. A kb. vállig érő sötétbarna haját pedig kicsi copfban összefogva viselte a randink alatt szinte végig, egyszer viszont kibontotta kíváncsi kérésemre.

Kérnem mást nem is kellett, mert Marcsi remek vendéglátó és igazán szeret a hozzá betérő randi-lovag kedvére tenni. Minden téren... Házias, kedves, mosolygós és barátságos. Intelligens, kommunikatív de mégis szerény és egyáltalán nem hivalkodó, természetes stílusa nagyon szimpi volt.
Hamar egymás hullámhosszára hangolódtunk és sokat nevettünk, ami jól mutatja Marcsi pozitív és derűs személyiségét; igen rövid időnek tűnt az a több mint egy óra, amit társaságában tölthettem. Szereti a kedveskedést, amit imád viszonozni is, nagyon szereti megélni a pillanatot és jól érezni magát partnerével. És meg is tesz mindent azért, hogy mindketten jól érezzük magunkat a randink alatt, egy szuper csajszival találkozhattam szombaton...:)
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 109223 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 109223 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-03-21 19:36:07 erotikus masszázs 1092235. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-03-21 19:36:07 erotikus masszázs 1092236. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-03-21 19:36:07 erotikus masszázs 109223
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Már a zuhanyzás előtt, a fürdőszobában is finom csókokat váltunk, ruciján keresztül finoman a cicijeire markolva, amit angyali mosolyával nyugtázott. A gyors, de alapos tisztálkodásom után mindezt az ágy mellett állva folytatjuk tovább, kedves mosolyokkal meg-megszakítva a huncut, nyelves csókolózásunkat. Aztán az ágyra térdelünk, Marcsi hamar ledobja piros melltartóját, nyakam lágyan átkarolja én pedig a kicsi, szintén piros, csipkés bugyijába kapaszkodom és így csókcsatázunk gyengéden, barátnősen, ezután kíváncsi bal kezemmel, cicijei majd puncija simijével folytatom a kívánatos testének felfedezését. Nagyon izgi volt, ahogy a szoba teljesen intim csendjét a simogatásunk nesze és a csókjaink halk cuppanásai megtörik... Miközben cickóit kezembe veszem, finoman rájuk csókolok, majd Marcsi lehajol, farkam szájába veszi én pedig az előttem kerekedő popsijára rámarkolok és finom csípőmozgásommal segítem ajkainak puhán ölelő munkáját a rudamon. De én is szeretném őt kényeztetni, ezért fekve pettingelünk tovább; bugyikájából kibújtatom a szendén mosolygó Marcsit és hosszú csókjaink után, nyakán, mellein és kicsi, de annál érzékenyebb bimbóin keresztül haladok nyelvemmel és apró csókesőmmel. Mígnem csinos kis combjai között kötök ki és ekkor a hívogató puncija kényeztetésébe kezdek, fürge nyelvem játékos dancing-jével a harmatos kisajkai között... Zamatos és egyre nedvesebb cunit ízlelhettem kedvemre, ami közben Marcsi édesen lehunyja szemeit, karom cirógatja, teste hamarosan ívbe feszül és finoman a cicijeire markolok, majd ekkor csípőjét jól megemeli és apró remegésekkel röppen el, halkan, kicsiket sóhajtozva, a fejem pedig immár két kezével simogatva közben... Belső combjaira, majd pocijára csókolok lágyan, így vezetve le csodás kis orgazmusát. Ő pedig ezután mosolyogva, csillogó szemekkel hajol csókokért ajkaimra, aminek egy hosszú csókolózás lett a vége és ezután cserélünk csak helyet.

Marcsi szájába veszi az éledező farkam, végignyalja és gyengéd franciázásba kezd. Kértem, hogy nyugodtan használja a kezét is, amit pazarul csinált, majd végigcumizgatja, nyelvét nagyon ügyesen a makkomon táncoltatva és miután a kellő keménységet eléri, néha meg-megállva, mosolyogva húzza fel- és le finoman a bőrt a cerkámon. Majd a heréket is dédelgeti, nyálasan, én pedig ismét handjob-ra biztattam, mert gyönyörűen mutatott az immár teljesen merev farkam a pici kezében, amivel aztán jó hosszan kényeztet nagy örömömre; de úgy, hogy még a combjaim is megremegtek időnként a kéjtől, mindeközben persze az egyre erősödő sóhajaim kísérik a fantasztikusan izgató kézi-tevékenységét... Mesés volt és szét dicsértem őt közben:) Komolyan elgondolkoztam, hogy egy órás, csak kézimunkára is visszatérek Marcsihoz! Végül pedig rendkívül finoman pihe-puha ajkai közé illeszti az ellilult makkom és egyre mélyebbre engedi, majd szájának és kezének mozgását olyannyira fenségesen és ritmusosan kombinálta, hogy menten latexes védelemért kiáltottam...

Ami rutinosan fel is került, majd a mindkettőnknek nagyon kedves misszire esett a választásunk. Marcsi lágy ívben széttárt lábai közé térdelek és roppant óvatosan csusszanok a nedves puncijába, miközben huncut tekinteteink izgatóan össze-össze találkoznak... Lábait finoman felhajtom és így tempózok kellemes csípőmozdulataimmal, közben csókolózunk, és ezt a felállást variálgatjuk izgalmasan, aminek egy idő után kivételesen megálljt kellett hogy parancsoljak... A finom és rendkívül szűk nuncus ugyanis meglepően hamar kimasszírozta a teli tölténytár amúgy is mindvégig célegyenesben lévő hófehér gyümölcsét, a hosszú és baromi kellemes pettingnek is köszönhetően. De annyira, hogy nem is jutottunk más pozitúráig, csak egy villámgyors szétcsatlakozásra és gumi levételre maradt egy röpke pillanatom, majd a puncikája felett 2-3 húzás után hatalmasat spricceltem Marcsi arcára, pocijára, cicijére és gyakorlatilag mindenhová került a gejzírként feltörő spermából, amin mindketten jót kuncogtunk a végén...;) "Wow...bocsi...." ziháltam halkan, csukott szemeimmel, orgazmusom kéjes tűhegyén éppen nagylábujjammal egyensúlyozva.

Ahonnan percek után izzadtan pottyanok le, vissza az ágyra és közösen tisztogatjuk meg Marcsi aprócska testét nedves törlőkendőkkel, aki ezután nagyon készségesen egy pohár gyömbért is hoz nekem, amivel tökéletesen eltalálta az ízlésemet és persze igen jól esett. A fennmaradó nem sok időt pedig az ágyon összebújva töltjük egymást simogatva, nevetgélve, sokat és gyengéden csókolózva, természetesen a halk dumálgatásunk, sztorizásunk közben. Még a nyelveinkkel is játszunk egy picit, igencsak mosolygósan...:) Majd együtt zuhanyozzuk le huncutkodásunk nyomait a meleg víz alatt, érzéki nyelves csókjaink kíséretében. Törölközés után az időt már rég túllépve dumcsizunk erről-arról, miközben gyorsan magamra kapom a ruháim, majd az ajtóban állva csókokkal veszünk búcsút egymástól és hát ekkor... felöltöm a láthatatlan, éjfekete szamuráj szerkót és szó szerint elpárolgok a hatalmas lépcsőház sokat látott falainak ódon félhomályában. Persze csak miután gondosan emlékeimbe csomagoltam az újonnan szerzett szuper élményeimet!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Maximálisan megérte az a bőven budapesti átlag alatti rózsacsokor, amit a randi elején tettem Marcsi éjjeliszekrényére. Amihez még kaptam a Vtr bejelentkezés miatt plusz negyedórát is.
Rózsacsokor
milky01 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Aki egy nagyon kedves és csini, pici fiatal lánnyal szeretne egy annál kellemesebb randevút eltölteni, az ne sokat tétovázzon a felkeresésével... Ajánlásom maximális. Nagyon jól éreztem magam veled, Marcsi és 100%, hogy talizunk még! Köszi mindent!

milky

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2021-03-23 09:47:44
Micsoda odafigyelés, szex után még gyömbér. Jól megírt, nem kétséges.

2021-03-22 13:03:27
Ment a jól megírt a Sneakeres Szamurájnak. :) Köszi a beszámolót!

2021-03-22 11:32:42
Ez igen, Barátom! Szóval csak elmerészkedtél végre az oldal új csillagához,a bájos Marcsihoz! Milyen jól tetted,mert nincs is felemelőbb érzés, mint amikor egy bájos Tündérke felmossa Veled a padlót!Így legalább gazdagabb lettél a szépséges Marcsi jóvoltából egy szenzációs élménnyel,mi pedig egy kiválóan megírt élmény beszámolóval. Nektek a pazar randihoz,köszi a megosztást!
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 35db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.