A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-03-15 20:55:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon jól éreztem magam ❤️
Köszönöm az élményt 😘 csodás vagy 🥰
Várlak vissza 🥰 sok csók kedves ❤️

Beszámoló Marcsi +36703159115 109140 szexpartner

milf1 a 2021-03 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Két nappal a randi előtt kértem VTR-en időpontot amit rövid időn belül vissza is igazolt. Mivel, hogy ismerjük már egymást így nem láttam értelmét a hívásmak csak reggel mikor megérkeztem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolni nem ott parkoltam le az autót, mert a környéken elég macerás lenne így a Blahán a Corvin parkolójában tettem le az autót, onnan pedig busszal mentem. Így volt a legegyszerübb megközelíteni Marcsi lakosztàlyát. A BKV buszok pont a ház előtt állnak meg. Éppen ezért a GPS-t nem teszteltem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín annyit változott, hogy lejjebb költözött egy emelettel, amióta nem jártam nála. Most egy tágasabb lakásban szintén egyedül rendel így nincs semmilyen zavaró körülmény. A higiénia itt is teljes mértékben meg volt. A fürdőben most volt több féle tusfürdő a kedvencem is majdnem, mert nem kék színű hanem talán szürke színű volt annyira nem figyeltem meg. A kifröccsenő vizet zuhanyfüggönnyel lehet a kádban tartani, hogy ne fröcsögjük ki. Volt szájvíz is odakészítve egy üveg pohárral. Most egy nagyobb törölközőt kaptam a múltkorinál, de ez is jó nedv szívó hatású volt és puha. A szobában ami egy nappaliból nyílik egy kényelmesebb nagy méretű ágy volt ahol a látogatásom érdemi része zajlott. Tökéletes búvóhely az ilyen légyottokra.
Marcsi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Egy csinos, fiatal gyöngyszeme az oldalnak. Bízom benne, hogy még sokáig élvezhetjük kedves társaságát.
Mivel arcos képekkel hirdet,nagy meglepetés nem érhet senkit azt kapja amit a képeken is lát. Így a csalódás teljesen kizárt.
Vékony alacsony, de mivel én se vagyok egy langaléta alkat így teljesen rendben van ez is.
Bőre szép finom tapintású. Tini ikrei vannak, amik pont tenyerébe illenek formásak és kemények.
A bimbói ha foglalkoznak velük jól reagálnak. Igéző barna szemei, csókos szája, szép mosolya barna félhosszú haja teszi teljessé a látványt.
Összkép egy természetes szépség mosolygós fiatal lány és nem utolsó sorban jó beszélgető partner is.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 109140 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 109140 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-03-15 20:55:21 erotikus masszázs 1091405. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-03-15 20:55:21 erotikus masszázs 1091406. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-03-15 20:55:21 erotikus masszázs 109140
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Most is sikerült picit hamarabb érkeznem pár perccel hívtam és mehettem, bár volt egy kis gond a bejutásnál, mivel nem volt működőképes a kapunyitás, mert nem volt áram benne így le kellett jönnie, hogy beengedjen a házba a belső kapunál, mert a külső kapu az nincs bezárva. Nem volt semmi probléma ezzel, mert ami elromolhat az el is romlik (Murphy törvénye).
Bejutás után fellépcsőztünk a emeltre, ami nem túl magasan van. A lakásban csókokkal üdvözöltük egymást nagyon örültünk a viszontlátásnak.
Cipő le vétele után beinvitált a szobába, ahol a szeánsz fog zajlani. Letettem a ruháimat egy kicsi nem figyeltem mi talán egy szekrényre pedig lett volna egy fotel is ahová tudtam volna tenni. Irány a fürdőszoba, egy gyors tusolás végeztével tértem vissza a szobába, ahol a kedves már várt. Egy forró csókkal kezdtük még állva az ágy előtt ezt a reményeim szerint felejthetetlen szeánszot. Javaslatomra az ágyra telepedtünk és lekerült róla a fehérnemű együttes is. Újabb csókkal folytattuk, ami nagyon finom érzéki lágy volt. Majd elindult felfedező útra, ahol már vigyázz állásban várta csókos száját, miközben én az ikreit simogattam nagyon jól reagáltak bimbói jelezve, hogy tetszik neki. Mielőtt kivégzett volna jeleztem a Drágának, ő vette az jelzést újabb csókkal folytattuk hosszasan csókolóztunk. Fordultunk egyet és most már én voltam felette, folytattuk a csókolózást. Most én indultam felfedező útra a ikreivel kezdve majd délebbre a mézédes kelyhe felé ahol sikerült elidőznöm, aminek meg is lett a gyümölcse és mély sóhajokkal sikerült az édes nedűt előcsalogatni. Ami annak a jele, hogy jó munkát végeztem még az ujjammal is besegítettem még a popóba is kaptam engedélyt finoman ujjammal. Munka végeztével elindultam csókos szája felé az ikreinél kicsit megpihenve, de megérkeztem újabb hosszú csókolózásba bonyolódtunk. Majd ismét átadtam neki a terepet Drága újra kezelésbe vette barátomat, ami szemlátomást tetszett neki. Miközben én az ikreit simogattam, de most már eljött az idő a beöltöztetésnek a bohócruhát megkapva a lovagló pózt választottuk, mert neki ez a kedvenc póza és nekem is jó mivel én szeretek minden pózt. Így legalább tudtam az tenyérbe illő ikreit is simogatni, még csókolózni is tudtunk. A terv az volt m hogy kutyusban teljesedünk ki véglegesen, de annyira jó volt a szűk punciba lenni, hogy erre már nem került sor, mert barátom nem bírta és eldurrant. Kicsit hagyott puncika melegében közben csókolóztunk, mivel kihagyhatatlan a csókja. A bohócruha eltávolítását rám bízta volt nedves törlőkendő, amivel sikerült tisztába tennem magamat. Felöltöztem és mentem a dolgomra. Köszönöm szépen a kora reggeli órát fantasztikus volt. Csókollak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Most mindent utólag rendeztünk pesti átlag alatti rózsascsokrot tettem le a neki vitt boldogsághormonok közé téve.
Rózsacsokor
milf1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Most is fantasztikusan éreztem magam ebben a röpke egy órában, végig kedves, figyelmes volt csak rám koncentrált. Remek partner normál kereteken belül.
Köszönöm szépen rugalmasságodat az időpont miatt. Csókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2021-03-16 12:34:25
Ez igen, Barátom! Sumákolsz két hétig,eltűnsz,mint manó a ködben,most meg egymás után tolod itt a besziket! Örülök,hogy a tündéri Marcsi így ellátta a bajodat, a pazar élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 42db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.