Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2021-02-28 15:31:07

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 108939 szexpartner

tk23 a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
Egyeztetés
VTR -en ez így egyszerű gyors és biztonságos és jó előre le tudom foglalni a kívánt időpontot.
Megközelítés
Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.De ha véletlenül nincs akkor a közeli aldi parkoló is megteszi.
Helyszín
A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.Ruháimat egy székre pakoltam a terülj terülj asztalkám mellet. :)
Szolga lány külseje
A képeknek teljesen megfelelő nincs semmi különbség a képeken látottakhoz képest. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.Bár most egy picit le volt pirosodva a szolárium miatt .Fogadásomra magassarkú cipőben,amiben egy magasak lettünk, fekete combfixben egy falatnyi fekete tangában és egy fekete szexi melltartóban készült.. Nyakán a nyakörv és póráz, lábain és csuklóin az össze bilincseléshez használható bőr pántok.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 108939 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 108939 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-02-28 15:31:07 erotikus masszázs 1089395. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-02-28 15:31:07 erotikus masszázs 1089396. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2021-02-28 15:31:07 erotikus masszázs 108939
Action
Mielőtt fürdeni mentem levettem a kis tangáját ,hogy a kis puncija szabadon legyen addig is míg vissza érek. És hogy megbizonyosodjak róla ,hogy valóban nincs a popsijában a kedvenc tágítom amiért pedig tudja ,hogy büntetés jár!Így miután végeztem a fürdőben az ágyra térdeltettem és és utasítottam húzza szét a popsiját amit jól kinyaltam ,majd síkosítás után bedugtam neki a nagy méretű anál tágított.Ezután a pórázon vezetve az asztalhoz mentünk ahol előre kellet hajolnia az asztalon megtámaszkodva és így kellet maradnia míg tenyérrel elfenekeltem. A fenekelés után rá adtam a szopó álarcot majd a kezeit hátra bilincseltem és pórázon vissza vezetem az ágyszéléhez ahova leülve kezdetét vette a kényszer szopatás és kőkemény szájba dugás.Birta rendesen szokás szerint de mielőtt végem lett volna még kiszabadítottam a kezeit és levettem róla az álarcot és a melltartót. Hátára fektettem és a punciját nyalva kezdtem kényeztetni miközben az anál tágított ki be húzogattam de csak annyira hogy ne jöjjön ki teljesen.Ez tetszett neki mert egyre nedvesebb lett így most már a tágított bent hagyva a pináját ujjazva nyaltam tovább.Majd egyre több ujjal játszva benne addig tágítottam míg nem már az egész kezem siklót benne mindenféle mesterséges síkosítás nélkül.Itt már Izának is megjött a hangja és kérte basszam meg jól az öklömmel miközben a nyelvemmel a csiklóján nyalakodok.Kis idő múltán sikerült is egy kirobbanó orgazmust elérnem így melynek keretében nem csak meg remegett de fröcskölt is egy kis punci nedvet.Ezután már én is fröcskölésre éheztem így következett az ágyról fejlógatós póz.Oda térdelve dugtam a száját torkát ami meg se kottyant neki csak folyt a nyála rendesen.Mikor már fuldokolt akkor kicsit mindig kivettem ilyenkor a nyála végig folyt vissza felé az arcán amit a faszommal szét is kentem rajta csak úgy a látvány miatt,meg hát tetszett is így mondtam is Izának egy részét az arcára fogom küldeni de nem volt ellen vetése. Így hát durranáskor az első lövés az arcán a többi pedig a szájában torkában landolt.Ezután kis tisztálkodás ,neki egy kicsit azért nagyobb :)Kis pihenés után újra szájába vett és vadul torkozva szopót majd jöhetett a védelem amit egy pillanat alatt varázsolt fel majd felajánlotta .hogy meg lovagolna aminek nem mondhattam nemet.Kis ideig így csináltuk majd felvettem mi lenne a ha ki próbálnánk az asztalon amire felcsillanó szemel mondott igent. Gyorsan lekapkodtuk a számtalan játékszert és már feküdt is fel rá lábait széttárva hatoltam puncija mélyére és erőből dugva keféltem,lábait ide oda lehetett pakolgatni.Néha kicsit kivettem és az asztal másik oldalánál a szájába adva hagytam szopja egy kicsit majd vissza a pinájába.Mielőtt végem lett volna még a popsit is meg szeretem volna járatni így újra az ágyra kerültünk és hátulról kis síkosítás után merültem el az anál szex élvezetes mivoltába.Itt már nem cifráztuk derekát keményen átfogva dugtam amíg végem nem lett.
Elszámolás
A végén rendeztük a ki írt információk szerinti csokor került átadásra. .A csokor mértéke abszolút megéri!Nincsenek extrák csak fixen benne van minden ami egy ilyen másnak perverznek tűnő randin belefér.Szerintem nagyon baráti ár a maga műfajában.
Rózsacsokor
tk23 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Profi mindenben amit vállal és egyben páratlan is a maga műfajában így még sokszor teszem majd látogatásomat nála.Itt tényleg szinte csak a fantázia szab határt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2021-03-09 16:04:42
Jó lenne ez, de a helyesírás miatt kínkeserves olvasni.

2021-03-01 22:39:15
Én is csak annyit vetnék ellen, mint az előttem szóló kolléga: kár, hogy copy/paste megoldással készítettél néhány bekezdést, de legalább, te a saját írásod használtad föl. Egyébként jó beszi, ahogy a másik is tetszett. Jár a jól megírt.

2021-03-01 14:54:37
Itt ott felfedezhető ebben az írásban a február 7-én beküldött beszámolód.

2021-03-01 09:45:26
Alapvetoen ez nem ez en vilagom, de a beszamolok alapjan meg jott hozza a kedvem!
:)
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 14db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 9db
(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

: 22db
(2024-04-15) : Kényszer francia mélytorok közben egy játékszer a punciba vagy a popsiba ezt időnként cserélgetem. az első körben így élveztem az arcára. Szünetben csevegtünk, hiszen régen nem találkoztunk így volt mit kérdezni.

(2024-01-12) : Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával.

(2024-01-05) : Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán.