Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-02-25 23:51:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kátya +36306797288 108912 szexpartner

halloich1969 a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés a randi napján, telefonon történt. Kátya nagyon hasznosan kiírja adatlapjára mikor van telefonnál, illetve az adott napon mettől meddig elérhető. Kora délelőtt láttam az adatlapján, hogy hívható. Pár csöngés után felvette, és kérésre tájékoztatott az általa nyújtott lehetőségek részleteiről. Nagyon kedves, barátságos volt a telefonban, rögtön tudtam is aznap estére egy órás időpontot foglalni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kátya a Fehérvári út és Kondorosi út kereszteződésének környékén található új építésű lakópark egyik lakásában rendel. A lakóparktól nagyon közel több villamos, illetve ha jól tudom busz is megáll, így a tömegközlekedők részére a helyszín nagyon könnyen megközelíthető. Én személy szerint szintén tömegközlekedtem odafele, parkolásról a környéken nem tudok nyilatkozni, bár ahogy láttam ez is megoldható lenne.

A helyszínre megérkezve a pontos cím szintén könnyen megtalálható. A külső kapuhoz megérkezve hívtam Kátya , aki megadta a szükséges információt a bejutáshoz. Kátya pontos útbaigazítására tekintettel nem nagyon lehet eltévedni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Ahogy fentebb említettem, Kátya egy új építésű lakópark emeleti lakásában rendel. A lakás modern, tiszta, kellemes, a célnak tökéletesen megfelel. A lakást nem jártam be, de a hangok alapján Kátya mellett úgy tippelem egy másik leányzó is fogadhat vendégeket. Action egy szép nagy méretű szoba kényelmes franciaágyán zajlik. A szoba hangulatosan van berendezve, nekem bejöttek a piros színek. Fürdőszoba szintén nagyon rendben van, zuhanyzáshoz többfajta tusfürdő áll rendelkezésre, illetve szájvíz is biztosított.

Egyetlen apróbb kritikám, hogy a randi elején, kb. 5 percig a másik leányzót, illetve vélhetően az ő csörgő telefonját hallottam a folyosóról beszűrődve a szobába. De ez az apróság a randit egyáltalán nem befolyásolta.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kátya egy rendkívül kedves, értelmes lány, aki mellesleg leírhatatlanul szép is. Amikor fogadott az ajtóban, pár pillanatig nem tudtam mit mondani, annyira ledöbbentem milyen vonzó. Egy piros melltartó és bugyi, valamint fekete harisnya kombinációban fogadott, ami még jobban fokozta már az ajtóban a vágyamat iránta.

Részletesebben kifejtve Kátyának szép arca, selymes, ízlésesen szolizott bőre, számomra tökéletes méretű mellei, valamint borotvált, finom illatú és ízű puncija van. Ami viszont a legjobban megfogott, azok a csillogó szemei.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 108912 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 108912 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-02-25 23:51:38 erotikus masszázs 1089125. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-02-25 23:51:38 erotikus masszázs 1089126. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-02-25 23:51:38 erotikus masszázs 108912
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A lakásba megérkezve, fentebb részletezett megdöbbenésemet követően Kátya beinvitált a szobájába, ahol lepakolhattam. Kátya kedvesen megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni, és míg én levetkőztem a fürdéshez, kiment a konyhába az innivalómért. Mire levetkőztem, Kátya visszatért az innivalómmal, valamint egy friss törülközővel. Miután ittam, Kátya kikísért a fürdőhöz, és meg is várt, míg nem végeztem. Lefürödtem, szájvízet használtam, majd követtem Kátya vissza a szobába.

Szobába beérve Kátya kibújt a melltartó bugyi kombinációjából, majd engem átölelve, még állva elkezdtünk csókolózni. Csókja nagyon finom, már-már függővé tevő, egész randink alatt egyfolytában csókolozni akartam vele, annyira jó volt. A csókolózás meg is tette a hatását, a farkam elkezdett merevedni, amit Kátya is észlelt, aminek hatására levette rólam a törülközőt, és a farkamat elkezdte magához dörzsölni. Fantasztikus volt.

Kis idő után Kátya javasolta, hogy folytassuk az actiont az ágyban, amire nem tudtam nemet mondani. Az ágyon hanyatt kényelmesen elhelyezkedve Kátya elkezdte bemutatni felsőfokú franciatudását. Sikerült megtalálnia azt a fajta franciázást Kátyának, ami engem nagyon hamar harckész állapotba állított. A makkomat kényeztetve, kevés kezezéssel, a farkamat időnként teljesen elnyelve érte ezt el. Rég nem volt ilyen jó franciában részem.

Franciázást követően, megfelelő időpontban Kátya javasolta a gumihuzást, amibe készségesen belementem. Gumit profin ő adta fel rám, nekem csak az volt a feladatom, hogy maradjak kemény ami nem volt nehéz :) Gumihúzást köetően kértem, hogy missziban hatolhassak a puncijába, mivel csókolózni szerettem volna vele az aktus közben. Így is lett, kis síkosító alkalmazását követően szemből támadtam be. Puncija kellően szűk, így érezhettem Kátyát belülről gumin keresztül is. Ugyanakkor gond nélkül fogadta be farkamat puncija, így az aktus nagyon gördülékenyen ment. Fergeteges élmény volt Kátya puncijába be-ki járatni farkamat, miközben ajkaim tapadtak az ő ajkaira. Őszintén szólva nem is bírtam pár percnél többet, hiába próbáltam késleltetni a dolgot, belerobbantam a gumiba missziben.

Kátya nagyon kedvesen miután elélveztem hagyott megnyugodni, és így megvárta míg én csatlakoztattam le magamat róla. Ezt követően aranyosan letisztogatott, majd kértem, hogy feküdjön mellém, amit meg is tett. Egy picit féltem attól, hogy nem tudunk majd miről beszélgetni, és kínos csend lesz, de ez teljesen alaptalannak bizonyult, mivel nagyon könnyen sikerült megtalálni vele a közös hangot, így egy kellemeset beszélgettünk.

Természetesen nem bírtam magammal sokáig, így rövidesen újból megkívántam Kátyát. Tekintettel arra, hogy az első körben kimaradt Kátya kényeztetése, így javasoltam, hogy a francialeckét most én adnám, amit Kátya örömmel el is fogadott. Csókolózást követően lejjebb barangoltam, és rövidesen meg is találtam Kátya illatos, finom punciját, amelyet elkezdtem először finoman, majd egyre határozotabban nyalni. Kis időt követően a nyalakodást kiegészítettem egy, majd két ujjammal történő ujjazással. Sikerben nem vagyok biztos, de Kátya pozitív visszajelzései, apróbb élvezetet kifejező nyögései alapján remélem, hogy tudtam némi örömöt okozni neki.

Kátya kényeztetését követően Kátya kedvesen újból önzetlenül felajánlotta, hogy engem szájjal kényeztet, aminek nem tudtam nemet mondani. Ugyanakkor rövidesen megtörtént ami nagyon ritkán, csak különleges randikon szokott, márpedig az, hogy rövid időn belül harckész állapotba kerültem újból, készen egy második bevetésre. Kátya kihozta belőlem a maximumot, így rövid franciázás után kellőképpen kemény lettem. Kértem is újból a gumit, amit Kátya újból profin gyorsan rámadott, és kezdődhetett is a második kör. Kátya most doggyt javasolt, ami kitűnő ötlet volt. Rövid bevezetés után egy hatalmas csattogás következett. Felváltva Kátya toltra rá ütemesen punciját farkamra, illetve én húztam őt magamba. Ment is ez a kemény reszelés egy jó negyed órát, aminek kövezkezményeképpen szépen le is izzadtam. Elélvezni sajnos a második körben már nem tudtam, de így is felejthetetlen szexben volt részem.

Fentieket követően lecsatlakozás, tisztítás, egy rövid de újból kellemes beszélgetés, majd irány a fürdő. Drága Kátya megint a fürdő előtt várt rám míg elkészülök. Fürdés után felöltöztem, majd könnyes búcsú. Távozás előtt Kátya még megkínált egy édességgel, ami nagyon kedves volt tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kátyának csak egy extrája van, a szájba élvezés, amit a mostani randinkon nem vettem igénybe, egyébként tudtommal minden más benne van az alap díjban. A telefonon közölt összeget, picit kiegészítve adtam át az action után. Szerintem nagyon megérte.
Rózsacsokor
halloich1969 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kátyával egy fantasztikus órát töltöttem el, nagyon örülök hogy elmentem hozzá, és megismertem őt. Köszönöm Kátya , remélem hamarosan újra találkozunk!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2021-02-28 08:59:10
Nyugodtan helyettesítheted a lány nevét személyes névmással vagy akár el is hagyhatod néhány mondatban mert tudjuk kiről írsz.

2021-02-26 20:05:57
Nagyon kellemes randirol írtál egy korrekt beszámolót.

2021-02-26 17:53:37
Kétségtelenül jó írás, tetszik. Felejthetetlennek titulált élményed azért be is biztosítottad (tényleg ne tudd elfeledni), ha már harmincnyolcszor le is írtad a nevét. Köszi, hogy olvashattam!
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-10-20) : És igen, egyáltalán nem véletlen a Francia királynő jelző... Egyszerűen tökéletes! Kéz nélkül, jó technikával, abszolút ráérezve hogy mi a jó nekem, így kerültem erős izgalmi állapotba!

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése