Kiemelt
Most hívhatod!
NORINA(22+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LOTTI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-02-16 05:30:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Laller! 😊

Akárhányszor elolvasom a beszamolód, mindig belepirulok...☺
Tanítani kellene azt, ahogy Te bókolsz. Köszönöm szépen a látogatásod, imádtam Veled minden percet. Örülök, hogy vannak még olyan Férfiak, akik tudják hogy kell bánni egy Nővel 😉.
Csókollak mindenhol,
Lotti 😊😘

Beszámoló LOTTI +36707096567 108775 erotikus masszázs

Tipon a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg LOTTI hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt,az oldalon bukkantam rá Lotti hirdetésére. Adatlapja,és beszámolói átolvasása után gyorsan be is került a kedvencek listájába. Egy szép napon lekértem Lotti bővebb infóját, majd nagyfiús bátorsággal belső üzenetben tájékoztattam Őt pajzán vágyaimról, és rákérdeztem egy vizit lehetőségére.
Gyorsan válaszolt is, jelezve,hogy szívesen fogad. Ezután elküldtem Neki a telefonszámomat,majd mikor már láttam a dolgaim kedvező alakulását,felhívtam, és rákérdeztem a táncrendje foglaltságára . Kedvesen tájékoztatott a fontos tudnivalókról, már itt elvarázsolt érzéki hangjával, ezért gyorsan választottunk is magunknak egy közeli csillagot. Majd Vtr-n megerősítettem szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét, amire gyorsan jött is a kedvező válasz az e-naplómban. Így már csak türelmesen számolni kellett a hátralévő perceket.
Lotti minden csatornán könnyen, gyorsan elérhető volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lotti szentélye Budán található, épp most,a napokban költözött új helyre,mely a régitől csak pár lépésnyire van.
Vtr-n kapott címet GPS ismeri,gond nélkül odairányít. Parkolás jelen pandémiás helyzetnek köszönhetően grátisz, ennek megfelelően baromi nehéz. Erre a célra legyszerűbb a közeli pláza garázsa lehet, ahonnan pici sétával máris megpillanthatjuk Lotti rejtekhelyét.
Közösségi közlekedéssel érkező kalandorok számára legjobb opció a BKK sárga csodája,mely szinte a ház előtt áll meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lotti kuckója egy társasház nem túl magas emeletén található,hová lift repíti a vándort.
Lakás több szobás,szemlátomást célirányosan funkcionál, diszkréció maximális,erre gondosan ügyelnek a Hölgyek.
Masszoba célnak megfelelően van kialakítva, sarokban fotel a ruháknak,kis asztalka az apróságoknak, falon tükör fokozza a vizuális élményeket.
A szeánsz érdemi része a földre helyezett , megfelelő keménységű tatamin zajlik, kellemes háttér zene igyekszik tompítani az esetleges kiszivárgó hangeffekteket.
Fürdőben beépített , modern tusolófülkében fürödhetünk, tusfürdő készlet kielégiti mindenki igényét. Kifröccsenő víznek jól záródó üvegajtó állja az útját,több-kevesebb sikerrel. Tusolás után tiszta, száraz kilépőre állva törölhetjük szárazra magunkat a nagyméretű, puha törölközővel.
Mosdóhoz készítve szájvíz a pohárkákkal. Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokollhoz.
Összességében a helyszín randi céljára tökéletesen megfelelő,diszkréció maximális.
LOTTI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Lotti húszas éveiben járó, elbűvölő NŐ. Kb 170-s magasságával arányos testalkatú, kimondottan nőies, erotikus kisugárzással van megáldva.

Adatlapján mindig friss képek találhatók. Itt ugyan arckitakarással hirdet,de nem kell megijedni, mert ez csak az inkognitó miatt van. Haja világosbarna, arca kimondottan szép.Csókra álló ajkak,igéző barna szempár,mely ki nem mondott ígéreteket sugall.

Vonzó testének méltó díszei ruganyos,telt keblei, csúcsukon finom bimbóival,melyek élénk nyújtózkodással hálálják meg a kényeztetést.
Dereka karcsú,selymes tapintású, popsija kemény, formás, mágnesként vonzza a mohó tekintetet.
Izmos lába, kívánatos vádlija van. Csókolni való combjai közt kíváncsian bújik meg simára borotvált illatos kincse.

Ez a csodálatos szépség egy kedves, intelligens ,jókedvű Nőt takar, akivel élmény volt a randink minden pillanata,hiszen a számomra jóleső kezelése mellett megismerhettem egy kellemes beszélgető partnert is.

Összességében Lotti egy csodálatos, nagyszerű Nő, aki után gyorsan visszafordulnak az utcán a férfiak.
1. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 108775 erotikus masszázs
3. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 108775 erotikus masszázs4. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-02-16 05:30:39 erotikus masszázs 1087755. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-02-16 05:30:39 erotikus masszázs 1087756. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-02-16 05:30:39 erotikus masszázs 108775
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Érkezéskor a megszokottnak mondható telefonos beléptetés működik. Lifttel felmentem a megadott szintre, majd libbentem is Kedvesünk ajtaja elé.

Ajtó feltárult,belépve a szívemhez kaptam Lottit megpillantva. Kedvesem bájosan mosolyogva, mindössze egy falatnyi tangában, és elöl kacéran nyitva hagyott fehér ingben fogadott,melyből hívogatóan kandikáltak ki gyönyörű keblei.

Mikor ettől a férfivadító látványtól magamhoz tértem, és már képes voltam elmakogni néhány szót önerőből is, bemutatkoztam,cipőm ledobtam ,és kocsányon lógó szemekkel követtem csinos vendéglátómat a rendelkezésünkre álló tetthelyre.

Rövid ismerkedő beszélgetés közben leszórtam a gönceimet,majd Lotti törcsit nyomott a kezembe,és elkísért a fürdőbe.
Gyorsan,és alaposan letudtam a tusolást,szájvizezést,majd iparkodtam vissza a leány szobába, picit aggódva,nehogy nélkülem kezdődjön el a foglalkozás...

Lotti közben feltűzött hajjal,csupán egy szál tangában várt , majd megkért,hogy feküdjek hasra a tatamin. Szót fogadtam Neki, bár nem volt egyszerű feladat álló répával hasalni,de egy jó masszázsért mindent! :-)

Lotti szépen mellém kuporodott és felhívta a figyelmet a szemben lévő tükörre.Bokáimnál megkezdte áldásos tevékenységét, lassan felfelé haladva az egész testemen. Illatmentes krémmel történt a kezelés, alaposan átgyúrta végtagjaimat,ahol problémás helyet észlelt,ott behatóbban átnyomkodta sajgó izmaimat. Közepes erősséggel masszírozott, én közben teljes erővel moziztam a tükörben megrezzenő formás kebleit,és gondolatban már máshol jártam.

De vissza térve a lényegre. Teljes testre kifejtett alapos kezelést kaptam,aminek a végére szinte újjá születtem. közben jól elbeszélgettünk, bár időnként elakadt a szavam, mikor a combjait közt történt néhány véletlen(?)benyúlás zacsi simivel egybekötve, amivel Kedvesem szinte felvezette a következő fejezetet.
Majd végre elhangzott a várva várt utasitás...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
... megfordulhatsz!
Itt következne a kényeztetés, levezetés fejezet, amiről,mint tudjuk úriember nem beszél.

De szerencsére én,mint piszok csirkefogó , eléggé messze vagyok az úriember fogalmától, így nyugodtan beszélhetek... :-)
Szóval,fordultam is a hátamra, közben épp elcsíptem a pillanatot, ahogy Tündérkém egy laza,erotikus mozdulattal megszabadult tangájától, és elém tárult kendőzetlen, természetes szépsége.

Mellém térdelt,és látványosan elkezdte figyelemre méltó kebleit beolajozni,ezzel egyidejűleg nálam a látvánnyal agyi vérszegénységet okozni,mivel az összes vérem lezuhant a megfelelő helyre...

Megkérdezte,hogy szeretnék-e egy kis csúszka masszázst, amire válaszoltam,hogy természetesen nem,ezért aztán csodálatos ikreivel elkezdtett rajtam csúszkálni , előbb szép óvatosan, majd kicsit gyorsított.

Közben igyekeztem a kezeimet minél jobban összeolajozni, ahogy Lotti kebleit ,bimbóit simogattam.
Hirtelen azt vettem észre, hogy a csúszás egyre inkább Dél felé irányul,majd váratlanul (?) Kispajti fejebúbján éreztem Kedvesem gyémánt kemény bimbóit, majd csodás keblei közé szorítva játszott vezéremmel. Aztán kezével végigsimított a ficánkoló Kispajtin,majd megcirógatta a zsákos családot is.

Pici kézijátékot követően kis puszikat adott virgonckodó asszisztensemre, majd egy lágy mozdulattal ajkai közé vette rudamat. Lágyan,ráérősen játszott foglyával, érezhetően nem a gyors kivégzés, hanem az öröm elnyújtása volt a célja.

De mivel szeretem az örömömet megosztani Partneremmel , ezért megkértem bájos vendéglátómat,hogy helyezze magát kényelembe,hogy viszonozhassam a kapott kedvességet.

Lotti engedelmesen elhelyezkedett, és arcán kacér mosollyal várta a fejleményeket.
El is indultam a számomra oly kedves Déli tájat felfedezni. Először is tiszteletemet tettem Lotti olajtól csillogó ruganyos ikreinél,körbecsókolva , nyalogatva a csodás dombokat, lelkesen járattam nyelvem a kihegyesedő bimbókon, közben megállapítva,hogy bizony az olaj nem épp a legnemesebb itóka...

Majd lassan otthagytam a kellemes cici-élményparkot,és tovább vándoroltam Déli irányba ,csókokkal,és simogatásokkal kísérve utamat.

Célpontomhoz érve egy frissen borotvált, illatos kelyhet találtam. Köszöntés képpen apró csókokkal hintettem meg az elém tárt virágos kertet, majd Kedvesem sóhaját hallva a szirmok közé nyalintottam, ahol már kellemes nedvességet találtam. Előbb csak lassú mozdulatokkal, majd a reakcióit érezve kicsit tempósabban kényeztettem csinos házigazdám kincsét.

Jóleső ténykedés után Lotti finoman eltolta a fejem, és jelezte,hogy visszatérne magára hagyott játékszeréhez, ezért megkértem, hogy helyezkedjünk az egyetlen olyan számba,ami elvileg páratlan, de csakis párosan az igazi.

Mosolyogva bólintott,és máris 69-ben találtuk magunkat. Miközben édes kelyhét arcomra tapasztotta, éreztem, hogy bűntárssm ismét Lotti mohó ajkai fogságába került, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

Iparkodtam én is Kedvesemnek örömet okozni, ezért lelkesen merültem el kinyíló szirmai között ,közben Lotti is szorgalmasan igyekezett csodás szájával elvarázsolni. Hamarosan éreztem,hogy vége lesz a dalnak, majd néhány pillanat múlva meglepetésemre ajkai közé irányította örömöm bizonyítékát.

Hagyott lenyugodni, majd egy pillanatra kiszaladt, azután közösen eltakarítottuk a romokat. Kedvesen innivalóval kínált, majd egy új törcsivel a kezemben a fürdőben rendbe szedtem magam, öltöztem, és egy Felejthetetlen élménnyel gazdagodva elbúcsúztam a csodálatos Lottitól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Lotti bokrétájának a pontos paraméterei megtudhatók telefonon és/vagy bővebb infóból. Mérete átlagos, közhely szerűen egy átlag feletti élményért cserébe, ez nagyon korrekten a helyszínen sem változik.
Szokásom szerint érkezéskor adtam át csokromat , mert nem szeretném ezzel megtörni a pillanat varázsát.
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy igazán jól sikerült szeánszon vagyunk túl a bájos Lottival. Úgy érzem,hogy nagyon jól döntöttem, mikor Őt választottam partneremnek, mert nemcsak egy kiváló masszőzt, hanem egy csodálatos Nőt volt szerencsém megismerni. Kérni is fogom a felvételemet a Lotti Rajongói Klubba!
Természetesen ajánlom Lottit minden kedves úriembernek,aki szeretne felfrissülni egy csodálatos Nő társaságában.

Kedves Lotti!
Boldog vagyok,hogy megismerhettelek,élmény volt Veled minden egyes pillanat! Részemről biztos a folytatás.
KÖSZÖNÖK MINDENT!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról


2021-02-17 16:22:53
Ez a lány! Nem semmi.

2021-02-17 07:03:41
Én már attól tartok, hogy sok lesz neked a kényeztetés ből és mellék hatások jelentkeznek majd a későbbiekben, :-) Jó érzékkel nyúlsz mindig egy tuti program lehetőségébe, amiről remek beszámolóidban minket is tudósítasz. Köszi és !

2021-02-16 23:52:52
Egy újabb Laller buli, a szokásos színvonalon megénekelve. Lottit valóban szépen tálaltad, Csak tudok...

2021-02-16 19:20:30
Megint egy szuper beszámolót sikerült ide karcolnod, mindkettőtöknek:)

2021-02-16 19:19:59
Hát Laller, az egyik legjobb írásod olvashattam most tollad jóvoltából! A kedves stílusú és szellemes, izgalmas beszid igazán tetszett, a tali hangulatát pedig mint mindig, most is kiválóan adtad át nekünk, kíváncsi olvasótáborodnak. Egy remek masszázs beszit köszönhetünk Neked ! Nagyon köszi, hogy felhívtad figyelmem a csini Lotti-ra:)
Mutasd mindet

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-08-07) : A lényeg, gyorsan zajlik. Erről senki nem tehet! Masszázs, légyatoppon, óóócsakteddmárbe! :) itt már csak az érzés számít... talán egyszer fordulót kérsz.. Lotti szépem csendben átveszi az uralmat! Nem számít hogy mit szeretnél, mert nem ezen múlik majd. Csak élvezd!

(2021-12-22) : megbeszéltük, hogy mi lesz a program, én egyszerű pasi vagyok, csak egy francia-doggy-francia kombót kértem, amit úgy teljesített, mintha be akarna vágódni nálam. sikerült is. a vsz-t finoman, csúszósan csinálta, eszméletlen volt! Inkább barátnős élmény. utána még egy szaloncukrot is kaptam,

(2021-04-25) : Lotti szépen lábaimhoz telepedett és finoman jelezte, hogy műsor közben ér ám a tükörben mozizni. Kérésemre illatmentes krémmel végezte a kezelést ,bokáimtól kezdve felfelé alaposan átgyúrta végtagjaimat , és ahol valamilyen problémás helyet észlelt,ott kicsit keményebben nyomkodta át letapadt izmaimat. Lotti közepes erősséggel masszírozott, én pedig teljes erősséggel lestem a tükörben ringó, formás kebleit.Időnként elcsíptem egy-egy kacér mosolyát,amivel nyugtázta , ahogy falánk pillantásokat vetek gömbölyű ikreire.

felejthetetlen: 5db
(2022-04-24) : Először természetesen megálltam,hogy üdvözöljem ruganyos kebleit. Alaposan végigcsókoltam, simogattam az elém tárt selymes bőrfelület minden pontját, majd elakadtam Kedvesem immár harciasan előremeredő bimbóiban,melyek olyanok voltak, mint két málna szem a kis cukorgallérral. Lelkesen pörgettem nyelvemet a két kőkemény csúcson,majd lassan elköszöntem játszótársaimtól és továbbhaladtam eredeti célomhoz. Lassan meg is érkeztem a csodás völgybe,ahol az előzmények hatására Lotti nedvesen csillogó ,frissen borotvált illatos kelyhével találtam szembe magam.

(2022-01-19) : A lift jó, a ház nagyon rendezett. A lakás szépen berendezett, szerintem még valaki dolgozik ott, erről nem beszéltünk, csak egy pár csizmával több volt, amikor távoztam. Nagyon adnak a higiéniára, rendre, ez látszik. Ennyire szakszerűen fertőtlenített törölközőt még nem kaptam sehol.

(2021-08-07) : Erős keze van, amit én kifejezetten szeretek, sőt igénylem is, így nagyon jól esett a masszázs. Ami még jobb, hogy közben beszélgettünk is rengeteg mindenről, főként a tükörben tartva szemkontaktust. Kaptam egy újabb megerősítést arról, mennyire kedves, vagány lány Lotti. Cserfes, érdeklődő, őszinte, beszólós, vicces - élveztem a beszélgetést legalább annyira, mint a masszázst.

nagyon jó: 12db
(2022-05-02) : A tatamin fekve gumis franciával indítottunk, aztán szemből támadtam.Húzott magába, kellemes együttlét volt, csókolózás szimpátia függően szerencsémre működött. Az első menet ebben a pózban ért véget barátnősen. Szünnetben beszélgettünk kicsit, aztán sikerült újra hadrendbe állnom, ismét tökéletes gumis franciát kaptam, majd beleült.

(2022-03-13) : Hanyatt feküdtem, és elkezdte a mágiát. Először kézzel, aztán szájjal kezdte el ápolni legnemesebb testrészemet. Közben simogatott, és nem hagyta ki a csatolt részeket sem. Nekem is jutott a jóból, úgy helyezkedett, hogy könnyedén elérjem, így amíg ő a kishaverral játszott, én combját, fenekét, hátán és később mellét simogatva élveztem a helyzetet.

(2021-12-26) : Ahogy a feneke feszül a markomban két mély lovaglás üteme között, ahogy a mellei táncolnak az orrom előtt, ahogy a harisnya simul a combjain, úristen, itt meg kell halni újra és újra. Thermopülai csatának éltem meg azt a helytállást ahogy végül nem mentem el minden egyes alkalommal amikor rákezdett a fenekével arra twerkelő mozdulatsorra amit jópárszor beprodukált a zászlórúdon táncolva.

: 15db
(2022-07-08) : Ezt követően Lovaglásra váltottunk ,ebben is nagyon ügyes ,egy párszor rám is szorított azzal is majdnem kivégzett .Ez után kértem ,hogy feküdjön hasra és hátulról támadtam be :D. Így folytattuk még percekig és utána így is lett végem. Hagyott egy kicsit lenyugodni utána kaptam törlőkendőt és letisztogattam magam .

(2022-07-01) : This lasted for several minutes but I wanted more. She turned into 69 position and I could admire her beautiful pussy and ass (check again the picture 2). First, I tasted the fruit then I licked intensively and pushed my tongue in to squeeze out all the nectar into my mouth.

(2022-06-21) : Óvatos egybeolvadás majd Lassan kezdett meglovagolni közben fogtam azt a csodálatos, kerek popsiját. Ciciket is óvatosan megmarkoltam, lehetetlen ellenállni ennek a két testrésznek. Hirtelen gondolattól vezérelve rám dől és rendesen elkezdi rázni, brutális lovaglás. Ezen a résznél ember legyen aki bírja sokáig. Ezzel be is vallottam, hogy itt lett végem, teljesen kivégzett. Azt hittem érzi ő is, szégyelltem szólni neki, hogy itt a vége.