Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-02-12 10:36:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 108731 szexpartner

Akella a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tiát telefonon, vagy privát levelezésben szoktam elérni. A telefont jobban szeretem, mert már a hangját hallani is élmény.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Évek óta autóval járok Tiához. Nagy arrafelé a BKV-s forgalom, de ennek nem ástam a mélyére. A házat könnyű megtalálni. A GPS simán odavisz, habár én már csukott szemmel is odatalálok. A parkolás inygyenes és nem volt még arra példa, hogy a ház bejárata előtt 10 m-nél távolabb kellett volna a lovamat kikötni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás ugyan egy régi típusú panelben van, de minden szempontból kifogástalan, mint az úrnője. Rend, tisztaság mindeütt. A fürdőszobában egy zuhanykabin és nem is sorolom, teljes ellátottság mindenből amire szükség lehet.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem hazudnak. Aki volt már Tiánál tudja. Akik még nem voltak azoknak mondom, hogy azok a képek bizony a valóságot mutatják. Tián minden természetes. Nincs rajta sem egy pirszing, sem egy tetkó sem bármely orvosi beavatkozásnak a nyoma. Tia úgy káprázat, ahogy van. Ami nem látszik, azok a csodás keblek, Tia arca és lényének kisugárzása.Kedvesség báj és minden ami miatt ő egy igazi királynő.
A jelenlegi képsorozatból nekem az első kép tetszik a legjobban. Hát az a stoki egyszerűen zseniális. Régi emlékek özöne zúdult rám. Az elmúlt évszázad 70-es éveiben volt pechem lehúzni több mint két évet sorkatonaként a Néphadseregben. Pontosan ilyen stokija volt mindenkinek. A kölönbség, hogy annak három lába volt. Ennek itt a képen csak kettő :))). Na de MILYEN KETTŐ!!!
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 108731 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 108731 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2021-02-12 10:36:20 erotikus masszázs 1087315. Tia +36307539086 beszámoló 2021-02-12 10:36:20 erotikus masszázs 1087316. Tia +36307539086 beszámoló 2021-02-12 10:36:20 erotikus masszázs 108731
Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ez a 12. beszámolóm, amit Tiáról írok. Hogy elfogult vagyok-e? Naná hogy az vagyok, de attól még lehetek tárgyilagos.
Tiát először kb. 10-12 éve látogattam meg. Akkor még Nati néven hirdetett. Gyönyörű volt és már akkor is nagyon elegáns. Talán még nem volt annyira kiforrott, vagy túl fiatalnak találtam, vagy a csuda tudja, de nem mentem vissza hozzá. Igaz másfelé is kalandoztam. Aztán kb. három éve megláttam Tia hirdetését. Hiába hirdet most is arctakarással, 7-8 év távlatából is azonnal felismertem benne Natit! Arctakarással is felismerném1000 nőből, mert ilyen tökéletes alak és elegancia nem sok van.
Nevezetes napon mentem Tiához. A születés napomon. Ez már a harmadik volt egymás után, amikor Tiával emeltem a nagy nap fényét. Ráadásul ez egy kerek évforduló volt. Nagyon készültem.
Megérkezve, felszaladtam a megfelelő szintre és már nyílt is az ajtó. Az ajtó mögül az arcán két kis gödröcskés csodálatos mosolyával, smaragdzöld szemeivel, elém lépett az én királynőm.
Valami tündéri kék kombiné szerű dolog volt rajta és én ennyi év után is lehidaltam a látványtól. Egy dísz-zacsiban átlóbáltam ajándékom Tiának, majd átöleltük egymást. Magamhoz szorítottam és csókóltam a nyakát, száját vállát, meg ahol értem, mert nagyon régen nemláttam őt. (A fene ezt a járványt)
Aztán kibontakoztunk az ölelésből. Kabát cipő le, és irány a fürdőszoba kezet mosni. Tia már hozta is a törülközőt. Szobába be, leültünk és beszélgettünk egy kicsit. Aztán elkezdtem lelapátolni magamról a göncöt, hogy megcélozhassam a fürdőszobát. Mielőtt elindultam, kértem Tiát, hogy most maradjon rajta az a kis pihekék cucc. Fürdőszobából visszaérve megint összegabalyodtunk. Állva csókolóztunk, simogattuk egymást. Közben szépen lekerült a „lepel” és szabaddá váltak a keblek. Az 1. képen látszik nagyon jól, hogy ott méretes dombok vannak ám. A kebel gyönyörű körte formája, a szépséges bimbók és az a rugalmas tapintás mindent visz. Gondolkozás nélkül rácuppantam. Járt az arcom ide-oda a tesók között, a bimbók meg szépen kihegyesedtek. És akkor irány az ágy.
Egymással szemben összeölelkeztünk és nagyon gyengéd percek következtek. Később megindultam lefelé. Lassan, négyzetcentiméterenként, semmit ki nem hagyva élvezettel csókolgattam a tökéletes szépséget.
Leértem. Semmit nem kapkodtam el. Csókolgattam, lehelgetem nyalogattam a kehely környékét, majd azt a gyönyörű, nyiladozó kelyhet. Aztán felmentem. Csókok és simik közepette megkérdeztem, hogy 69? Naná hogy igen! Hanyatt feküdtem és felvettük a pozíciót. Hát mit mondjak?......mámor. És már éppen javaslatot akartam tenni, amikor megszólalt a telefonom. A cégprofilom miatt azt éjjel nappal fel kell, hogy vegyem. Kibontakoztunk és telefon. Nem tartott sokáig, de Egon elkezdett nyugovóra térni. Diát kértem, hogy akkor most hívjuk segítségül Orálkát. Szépségem oldalról pozíciót vett fel és a már sokak által is megénekelt csodás technikáját csillogtatva Egonba lelket lehelt. Gondoltam boldogság!.... és már a következő fázishoz készültem, amikor az a dög telefon megint rázendített. Hát ezt nem hiszem el. Aztán visszatértem. Egon megdeglett. Tia szorgalmasan próbálkozott az elsősegéllyel, de semmi. Nem segített sem szépség, sem báj, sem szakértelem. Na brávó. Rohan az idő. Már kedden csütörtök lett.
Tia édesen vigasztalgatott, én meg kiakadtam. Megszeretgettük egymást aztán összeszedtem magam és elkullogtam. Nem így képzeltem el a "nagy napot."
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen a szokásos módon történt az elszámolás. Szóra sem érdemes.
Rózsacsokor
Akella nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tia mindenben tökéletes volt. A hiba az én kéaszülékemben bújt meg. Szakadó esőben perkeltem észak felé az elkerülőn. Egymás után hagytam le a kamionokat. Hálából átláthatatlan vizpermettel borították el az autómat. Sötét felhők, sötét gondolatok. Hazaérve semmi levezető pia, csak gubbasztás. Aztán mostanra kisütött a nap :)) kék lett az ég :)) Eszembe jutottak aranykoszorús ismeretlen költőnk, mindenki által ismert, a férfinépet harcba invitáló szavai. Idézemí. "Rövid az élet, hosszú a sír mindenki dugjon amíg csak bír!" És akkor bevillant: Több évtizeden átívelő
áldozatos munkásságom :)) erdménye így végződjön? Hát nem! Még a temető kapujára is az van írva, hogy Fel! Támadunk! Repülök egy néhány gyakorló kört és vissza a Királynőmhöz :)) Csak ő lehet az a NŐ akivel ebben az életemben utoljára szeretkezem. (Ha Ő is úgy akarja)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2021-02-16 07:01:03
Azért ne sajnáljatok annyira. Bárkinek lehet rossz napja. Azért vannak olyan területek pl. mentősőkön, vagy tűzoltókon kívül is ahol fel kell venni a telefont, akár virrad, akár nem. Ez rosszkor jött. Egyébként az írásaimból is kitűnik, hogy alapból egy vidám fickó vagyok. Ha olyan a csapat, akkor dől belőlünk a hyülyeség, mint tehénből a tránya.

2021-02-16 04:55:11
Zseniális, de egyben végtelenül szomorú és depressziós Kedves írónk egy nyílt típusú börtön lakója Megéri ?

2021-02-15 19:38:34
Nagyon jó kis iromány lett, szó se róla. Amennyiben nem fagyott be a kút, akkor befagyasztom, hogy ne dőlj a kardodba...:)) Egyébként elhiszem, hogy ilyen a munkád, de nem gondolnám, hogy létezne olyan dolog, mely nem várhat egy órát vagy kettőt, főleg ilyen alkalommal. Isten éltessen így utólag is!

2021-02-15 14:05:15
Nagyon jó kis beszi kerekedett újfenti látogatásodról,Tiáról, mondhatnám könnyű a jóról jót írni. Sajnálatos, hogy még mindig ezerrel a cégért kell hajtani a te korodban.Esetedről nekem inkább Hoffi jutt eszembe:" próbálj meg lazítani....."

2021-02-15 12:41:35
Köszönöm srácok az együttérző szavakat. Úgy döntöttem, hogy mégsem ugrom a kútba. Mekkora pofáraesés lenne, ha az is befagyott. :))
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 27db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.