Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-02-07 18:49:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kátya +36306797288 108670 szexpartner

JohnJack a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam, kellett pár próbálkozás, de végül sikerrel jártam. Nagyon kedves volt, megbeszéltük a lehetőségeket és árakat, és egyeztettünk is egy másfél órás randit fél óra múlvára.
Megközelítés
Jól ismert lakópark a Kondorosi útnál, jár arra villamos meg asszem busz is. Parkolni közvetlenül a ház előtt nem egyszerű, de pár perc sétára van egy Reál, ahol úgy láttam, ingyen lehet parkolni.
A bejutás nem volt zökkenőmentes, mert elsőre nem vette fel, majd pár perc türelmet kért, így a megbeszélt időpont után kb 10 perccel érkeztem meg a lakásba.
Helyszín
Szép, rendezett újépítésű lakás, Kátya szobája a bejárattal szemben van. Szép tágas, van benne egy kellően nagy ágy, és szobainas is a ruháknak. Van egy hosszú és nem túl magas komód is, ami így utólag belegondolva pont jó magasságban lehet ahhoz, hogy a ruhája helyett Kátyát rakja fel rá az ember. Na majd legközelebb ellenőrzöm :)
A fürdőszoba is tágas, káddal ellátva, tusfürdőből is van választék.
A hirdetéssel ellentétben nem egyedül dolgozik a lakásban, de ennek csak annyi nyoma volt, hogy mielőtt a szobából kiléptem volna, mindig ellenőrizte, hogy szabad-e a levegő. Ha volt is ott épp makktárs, nem hallottam.
Kátya külseje
Kátya egy combfix-harisnyakötő-bugyi-melltartó összeállításban fogadott, és egyből tudtam, hogy jó helyen járok. A róla fent lévő képek nem retusáltak, és a valóságot adják vissza: magas, vékony lány nagyon formás popsival, amiről alig tudtam levenni a kezem. Arca nagyon szép és kedves, biztos nem ér senkit sem csalódás az arckitakarás miatt. Keblei nagyobbak, mint amire számítottam a képek alapján, és szép formásak, játékra hívogatják az ember fiát.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 108670 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 108670 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-02-07 18:49:50 erotikus masszázs 1086705. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-02-07 18:49:50 erotikus masszázs 1086706. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-02-07 18:49:50 erotikus masszázs 108670
Action
Miután megérkeztem, vízzel kínált, amit köszönettel elfogadtam. Némi beszélgetésen után elmentem zuhanyozni, majd miután visszaértem,Kátya gyorsan megszabadult a bugyitól és a melltartótól, helyeslésem és éhes pillantásaim közepette. Megkérdezte, hogy csókolozunk, amire én vevő voltam - jóhogy - , az eredmény azonban inkább szájrapuszi volt. Ez van, ha minden lány ránézésre menthetetlenül belém zúgna, nem innen keresnék dugópajtit :) Ezzel együtt egy nagyon közvetlen lányt ismertem meg Kátya személyében. Leheveredtünk az ágyra, elindultam felfedezőútra a gazellatestén. A cicik kicsit érzékenyek, de azért örömmel fogadták ténykedésemet. Lejjebb már kevésbé érzékeny, nyalakodásomat jól fogadta. Idővel átfordultunk 69-be, remek látvány tárult a szemem elé, miközben Kátya igen ügyes fuvolaszólamokba kezdett. Volt benne változatosság, időnként csak a végével játszott, néha mélyebben bevette. Idővel kértem, hogy kicsit álljunk le, különben gyorsan vége lesz a dalnak. Ekkor az ágyon négykézláb ereszkedett, én pedig elkezdett a popsiját és punciját nyalni, utóbbiba az ujjaim is betévedtek kicsit. Amikor már kicsit lehiggadtam, kértem egy gumit, majd az ágy mellett állva, hátulról hatoltam be a továbbra is négykézláb álló Kátyába. A formás popsi hatása nem múlt el, hatalmasat élveztem.
Miután letisztogattam magam, elmentem felfrissülni a zuhany alá, majd visszatérve az ágyra heveredtem Kátya mellé. Jót beszélgettünk, sok közös témát találtunk. Közben nem tudtam távol tartani a kezemet Kátya idomaitól, így felvetette a második felvonás ötletét, amit újfent örömmel fogadtam. Kérésemre a hasára fordult, és kicsit megmasszíroztam, amit persze elég hamar a kezem helyett a nyelvemmel végeztem. Ismét jött némi francia és 69, de a tizedes bemondta az unalmast, és Kátya igen kitartó próbálkozása ellenére sem lettem harcképes. Nem rajta múlt, elég fáradt voltam, ráadásul a randi előtt kaptam egy rossz hírt is. Végül közöltem Kátyával, hogy úgy tűnik, ma esélytelen egy második menet, így inkább lezuhanyoztam és távoztam.
Elszámolás
Az elején letettem az aszalra, amikor kiment vízért, nem esett róla szó. Picivel a mostani átlag alatt vannak, extrával (NFVSZ + lenyelés) már minimálisan fölötte.
Rózsacsokor
JohnJack nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kátya személyében egy nagyon helyes és kedves lányt ismertem meg, élmény volt a vele töltött másfél óra. Az ár-érték arány bőven megéri, nem rajta múlott, hogy a második durranás elmaradt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-10-20) : És igen, egyáltalán nem véletlen a Francia királynő jelző... Egyszerűen tökéletes! Kéz nélkül, jó technikával, abszolút ráérezve hogy mi a jó nekem, így kerültem erős izgalmi állapotba!

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése