Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

LOTTI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-02-04 17:05:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Ronin! 😘

Bárcsak úgy bánnék a szavakkal, mint Te...én inkább a tettek embere vagyok. Azt hiszem ezt tapasztaltad is. Köszönöm, hogy az Istennőd lehetek, megtiszteltetés...nem is kicsi. ❤️
Tudod, hogy bármikor szívesen újra látlak.
Csókol,
Lotti 😚

Beszámoló LOTTI +36707096567 108638 erotikus masszázs

Ronin. a 2021-01 hónapi randiján történteket írta meg LOTTI hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Hol is kezdjem? A lényegi rész ment, mint a karikacsapás. Telefon, időpont/cím, VTR, visszajelzés, randi. Ami viszont ezt megelőzte az több mint 7 év. Még masszőzként jártam kezei között, aztán szexpartner lett, és bár nagyon csábított a lehetőség, de ez épp az absztinens éveimre esett, így ez kimaradt. Mióta viszont visszajött, kerülgetem, mint cica a forró pitét. Váltottunk sok sok üzenetet, udvarolgattam neki nyíltan és kevésbe nyíltan. A végső elhatározás szokásomhoz híven olyan spontán jött, hogy egy tárgyalás szünetében csörgettem meg. Lotti egy rém vendégbarát hölgy, igyekszik lehetőségeihez képest elérhető lenni, ha pedig épp nem rá, megoldja, hogy ne kelljen sokszor hívnunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedés gyakorlatilag az ajtajában tesz le. Mármint a ház ajtajában. Autóval bizonyos időszakokban kihívás a Margit körút egyik legforgalmasabb mellékutcájának megközelítés is, a parkolás arrafelé pedig mindig. Na most nekem úgy sikerült 2 házzal arrébb szabad helyet találni, hogy oda lendületből fordultam be. Amikor ezt elmeséltem Lottinak, lenyomott egy laza taslit. Neki ugyanis negyedórás keringés után sem sikerült a mutatvány, elment végül is valahova a búsba parkolni.
Környéken gyakran járó kollégák tanácsa a közeli pláza mélygarázsa, onnan pedig egy laza séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szép, tágas lakás. Igényessége, berendezése tükrözi vendéglátóm személyiségét is. Randiszoba minden praktikummal felszerelve, talán a tükröket lehetne 10 centivel alacsonyabbra rakni. Mindig emelgetni kellett a fejem, ha kukkolni akartam. A fürdőben illik vigyázni, mert a kádnak csak a felén van pacsálás elleni védelem, így gyorsan el lehet úsztatni mindent. Tusfürdő fanatikusoknak részleteket nem tudok mondani, csak annyit, hogy sok van. Szárítási szakembereknek pedig jó hírem van. A törülköző nagy és nedvszívó.
Ahogy haladok a korral, úgy szeretem egyre jobban a tisztaság illatát. Hát most jó nagyokat szippantottam a levegőbe. Aztán közelbe jött Lotti nyaka, és más illatra terelte a figyelmem.
LOTTI külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Mikor 2013-ban találkoztunk egy aranyos kislány volt. Kereste a helyét, kereste a nőiességének határait, kereteit. Jelentem, megtalálta. A nagybötűs élet megformálta, de zseniálisan dolgozta fel ezeket a tapasztalatokat és lett belőle egy életvidám, mosolygós, kacér, jóhumorú csaj. Úgy tud nevetni, hogy attól engem is a nevetés fog el, így azért volt pár erotikusnak induló pillanat, suta bók, ami komolytalanságba fulladt. Nem bántam! Van az az ember típus, aki mellett úgy töltődsz föl, mint zöldrendszámos autó a házzal szembe telepített töltőállomáson. Lotti ilyen személyiség.
Jah, a külső. Majd elfeledtem. Teltkarcsú testalkat, ugyanakkor kemény, izmos mindene. Nagyon formás, gömbölyű popsi. Arányos mindene. Viszont nem oly régen írta valaki róla, hogy tenyérbe illő keblekkel van megáldva. Hát nem. Hacsak nincs péklapát méretű mancsa valakinek. Nekem kettő kellett, hogy egy halmot kézbe fogjak.
Kacér a szeme, kedves a mosolya, bájos az arca. Tip-top NŐ.
1. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 108638 erotikus masszázs
3. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 108638 erotikus masszázs4. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-02-04 17:05:24 erotikus masszázs 1086385. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-02-04 17:05:24 erotikus masszázs 1086386. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-02-04 17:05:24 erotikus masszázs 108638
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Szakszerűség:
5
Volt az is. De nem azzal kezdtük. Masszázs azután volt, miután a viszontlátás, és az erotikus izgalmak okozta csúcsokon túl voltunk. Picit pihegtünk, bújtunk, aztán Lotti emlékezve nagy nyögéseimre hajlongásnál, fordulásnál, felajánlotta, hogy megmasszíroz.
Kevésbé lényeges részeket kihagyta, ennek majdnem az úri alfelem is áldozatául esett, de időben szóltam, így azt is megdögönyözte. Nagyobb figyelmet fordít a gerincoszlopra, lapockára, nyakra és vállakra. Érdekes volt. Miközben azt éreztem, hogy szinte csak simogat (persze nem), amint letapadt izomcsomóra akadt, rögtön felerősödött a mozdulat, de nem hüvelykujjal a csomóban vájkálva, hanem határozott és szakszerű fogásokkal lazít. Közben van időnk az elmúlt hét év történéseit nagyvonalakban megbeszélni. Meglepően megnyílt, mesélt szép és rossz dolgokról is. Megtisztelő volt az őszintesége.
Sok összetevője van annak, hogy elégedetten távoztam Tőle, az egyik mindenképp az, hogy azóta nyak ropogás nélkül forgolódok minden nekem érdekes és fontos személy/dolog után. Erősen érződik rajtam az edzőtermek őszi bezárása, így nagyon hálás vagyok neki ezért az érzéki megkönnyebbülésért.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Húúú, az nagyon finom volt. A viszontlátás örömét csókokban mérve, azt hiszem, nagyon örültünk egymásnak. Fürdőből visszaérkezve, állva összebújtunk, felfedezett mindkettőnk minden neki érdekes és izgató dolgot, közben pedig tinikésen, zihálósan, ajakharapdálósan vesztünk egymásba és csókolóztunk, mintha nem lenne holnap. A kémia működött, ennek kézzel tapintható és szemmel látható jelei voltak, így partnerem kedvesen térdre ereszkedett és franciázni kezdett. Vagy Ő nagyon profi, vagy engem áldott meg az élet könnyen eltüntethető mérettel, de szinte minden harmadik ütemre koppant egyet a nózija a hasamon.
Roppant módon élveztem ezt a fajta kényeztetést, de egy idő után rájöttem, hogy egy úriember, még ha külvárosi zsivány is, viszonoznia kell a kedvességet, így amikor a tatamira invitált, egy laza bodicsekkel felborítottam, kényelmesen elrendeztem a kisasszonyt és nekiláttam a másik féle franciás örömszerzésnek. Kaptak a cicik is kényeztető masszázst (itt jöttem amúgy rá, hogy nem! tenyérbe illőek a keblek), élvezettel figyeltem a mellbimbók folyamatos változását. Hol megduzzadt, hol üvegvágósra keményedett, én mindenesetre úgy éreztem, hogy hangolódunk egymásra. Újfent. Ennyi év kihagyás után. Miután jól kiélveztem magam a ciciken, lejjebb kúsztam és punciját kezdtem kényeztetni. Amúgy jó, hogy elég gibbonszerűek a karjaim, mert a cicik még mindig kezem ügyében lehettek.
Szép, ráérős felvezetést produkáltunk, nem kapkodva, csak arra koncentrálva, hogy egyre jobb legyen. Aztán egyszer csak ki-kihagyott a lélegzete, a kezeimet letúrta a cicik szélére és finoman mellbimbóját izgatta, megjött hangja, végül a két kezembe kulcsolva a kezét, combjaival satuba fogta a fejem, és cukin káromkodott egyet, hogy húúb…meg ez nagyon jólesett.
Vigyorogtam, mint pék kutyája a meleg bucira.
Magához térve engem feltérdeltetett, Ő négykézlábra ereszkedett és franciázni kezdett. Minden környező testrész kapott bőven a jóból, mégis azt a látványt emelném ki, hogy ebben a fordított kutyus pózban Lotti úgy mozgott a farkamon, mintha fordítva „szeretkeznénk”. Mindeközben a háta mögött lévő tükörben a csillogóan csatakos puncin gyönyörködtem, kezeimmel pedig a méretes kebleket markoltam. Hullámzottak a cicik, popsi, én meg a tökéletes franciától és az izgalmas látványtól bekerültem a visszafordíthatatlan spirálba. Hullámokban csak élveztem és éreztem, hogy száll le a köd, hallottam magam, hogy nyögök, mint aki. Mint aki épp élvez.
VigyoriLotti (hogy tud egy nő tele szájjal ilyen csábosan mosolyogni, én nem tudom) az utolsó cseppig tisztára pucolt, majd elindult tisztálkodni, de szeme sarkából még látta, ahogy eldőlök, mint az ólajtó, mire kezét a szájára tapasztva, visítva kirohant a szobából. Bocsi!
Bújás volt soron sok sok érdekes témával, s következett a fenti rész.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annyi amennyi, Sem nem sok, sem nem kevés. Mint Mátyás király és a szolgálólány mesében. Egy ilyen viszontlátást egyszerűen nem lehet méricskélni. Valami átlagot lehetne emlegetni, de aki tényleg annyira félénk, hogy megkérdezze, nyomjon egy bővebb infót. Mikor beléptem, csak ööö meg aaa meg úúú jutott eszembe. Na most erre mondja meg valaki, hogy az mit ér.
Régi bizalom okán a végén, jól látható helyre, jól láthatóan tettem le. Szó sem esett róla a 100 perc alatt.
Rózsacsokor
Ronin. nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lottim, Csudilány vagy Te.
Tudod milyen volt viszontlátni? Mintha nem telt volna el ennyi ménkű sok idő. Magamon persze látom és érzem, hogy eltelt. Rajtad csak annyi látszott, hogy szebb lettél, meg bölcsebb. Ami maradt - ahogy emlékeimben felidézlek - az a kajla komolytalanság, a mindenen nevetni tudás, a cserfes riposztolás.
Tudsz adni, de szeretsz kapni is, ezt a tulajdonságod soha ne hagyd el.
Tudod most már, miről szól ez a szakma, mégis megőriznél abból a bájos ártatlanságból egy picit, amivel képes vagy egy bókra akár el is pirulni!?
Jó emberismerő vagy, így akit tényleg kedvelsz, azt lazán kézen fogod és besétáltatod a „menyországodba”. Maradj ilyen, s elég, ha a többieket kezeled mosolygós távolságtartással.
Jah, arról a gurgulázó, feneketlen jókedvet sugárzó és generáló nevetésedről se szoknál le!? Elfele menet eszembe jutott, amin nevettél, s a szomszéd építkezésen dolgozók legnagyobb megdöbbenésére hangosan felnyihogtam.
Hát ilyen vagy Csudilány. Felejthetetlen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról


2021-03-30 07:35:32
Auuu! Nem csak jól megírt - hanem remekül! Szimpi a lány! és köszönet!

2021-02-18 12:11:37
Bizony lélekemelő dolog ha ennyire klappolnak a dolgok. Te pedig
remekül meg is tudod örökíteni.

2021-02-17 10:36:31
Remek beszire nagyon irígylésre méltó reagot kaptál, nem kicsit vagyok irigy!

2021-02-09 21:06:27
Köszi, hogy megírtad. és egészségedre :-)

2021-02-09 16:40:44
Klassz beszamolo, a legjobb, amit a jatek keretein belul eddig olvastam.
Lottit visszahelyeztem a kedvencek koze, ahonnan azert kerult ki, mert sok esetben nem fajditom a szivemet azzal, hogy csupa jo dolgot olvassak es lassak olyan lanyokrol, akikhez csekely esellyel jutok el. De ez talan egyszer Lotti eseteben is mashogy lesz. Ki tudja? Ilyen kedves lanyok mellett nehez nem atcsabulni a vidam oldalra.
Mutasd mindet

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-08-07) : A lényeg, gyorsan zajlik. Erről senki nem tehet! Masszázs, légyatoppon, óóócsakteddmárbe! :) itt már csak az érzés számít... talán egyszer fordulót kérsz.. Lotti szépem csendben átveszi az uralmat! Nem számít hogy mit szeretnél, mert nem ezen múlik majd. Csak élvezd!

(2021-12-22) : megbeszéltük, hogy mi lesz a program, én egyszerű pasi vagyok, csak egy francia-doggy-francia kombót kértem, amit úgy teljesített, mintha be akarna vágódni nálam. sikerült is. a vsz-t finoman, csúszósan csinálta, eszméletlen volt! Inkább barátnős élmény. utána még egy szaloncukrot is kaptam,

(2021-04-25) : Lotti szépen lábaimhoz telepedett és finoman jelezte, hogy műsor közben ér ám a tükörben mozizni. Kérésemre illatmentes krémmel végezte a kezelést ,bokáimtól kezdve felfelé alaposan átgyúrta végtagjaimat , és ahol valamilyen problémás helyet észlelt,ott kicsit keményebben nyomkodta át letapadt izmaimat. Lotti közepes erősséggel masszírozott, én pedig teljes erősséggel lestem a tükörben ringó, formás kebleit.Időnként elcsíptem egy-egy kacér mosolyát,amivel nyugtázta , ahogy falánk pillantásokat vetek gömbölyű ikreire.

felejthetetlen: 5db
(2022-04-24) : Először természetesen megálltam,hogy üdvözöljem ruganyos kebleit. Alaposan végigcsókoltam, simogattam az elém tárt selymes bőrfelület minden pontját, majd elakadtam Kedvesem immár harciasan előremeredő bimbóiban,melyek olyanok voltak, mint két málna szem a kis cukorgallérral. Lelkesen pörgettem nyelvemet a két kőkemény csúcson,majd lassan elköszöntem játszótársaimtól és továbbhaladtam eredeti célomhoz. Lassan meg is érkeztem a csodás völgybe,ahol az előzmények hatására Lotti nedvesen csillogó ,frissen borotvált illatos kelyhével találtam szembe magam.

(2022-01-19) : A lift jó, a ház nagyon rendezett. A lakás szépen berendezett, szerintem még valaki dolgozik ott, erről nem beszéltünk, csak egy pár csizmával több volt, amikor távoztam. Nagyon adnak a higiéniára, rendre, ez látszik. Ennyire szakszerűen fertőtlenített törölközőt még nem kaptam sehol.

(2021-08-07) : Erős keze van, amit én kifejezetten szeretek, sőt igénylem is, így nagyon jól esett a masszázs. Ami még jobb, hogy közben beszélgettünk is rengeteg mindenről, főként a tükörben tartva szemkontaktust. Kaptam egy újabb megerősítést arról, mennyire kedves, vagány lány Lotti. Cserfes, érdeklődő, őszinte, beszólós, vicces - élveztem a beszélgetést legalább annyira, mint a masszázst.

nagyon jó: 12db
(2022-05-02) : A tatamin fekve gumis franciával indítottunk, aztán szemből támadtam.Húzott magába, kellemes együttlét volt, csókolózás szimpátia függően szerencsémre működött. Az első menet ebben a pózban ért véget barátnősen. Szünnetben beszélgettünk kicsit, aztán sikerült újra hadrendbe állnom, ismét tökéletes gumis franciát kaptam, majd beleült.

(2022-03-13) : Hanyatt feküdtem, és elkezdte a mágiát. Először kézzel, aztán szájjal kezdte el ápolni legnemesebb testrészemet. Közben simogatott, és nem hagyta ki a csatolt részeket sem. Nekem is jutott a jóból, úgy helyezkedett, hogy könnyedén elérjem, így amíg ő a kishaverral játszott, én combját, fenekét, hátán és később mellét simogatva élveztem a helyzetet.

(2021-12-26) : Ahogy a feneke feszül a markomban két mély lovaglás üteme között, ahogy a mellei táncolnak az orrom előtt, ahogy a harisnya simul a combjain, úristen, itt meg kell halni újra és újra. Thermopülai csatának éltem meg azt a helytállást ahogy végül nem mentem el minden egyes alkalommal amikor rákezdett a fenekével arra twerkelő mozdulatsorra amit jópárszor beprodukált a zászlórúdon táncolva.

: 16db
(2022-07-08) : Ezt követően Lovaglásra váltottunk ,ebben is nagyon ügyes ,egy párszor rám is szorított azzal is majdnem kivégzett .Ez után kértem ,hogy feküdjön hasra és hátulról támadtam be :D. Így folytattuk még percekig és utána így is lett végem. Hagyott egy kicsit lenyugodni utána kaptam törlőkendőt és letisztogattam magam .

(2022-07-01) : This lasted for several minutes but I wanted more. She turned into 69 position and I could admire her beautiful pussy and ass (check again the picture 2). First, I tasted the fruit then I licked intensively and pushed my tongue in to squeeze out all the nectar into my mouth.

(2022-06-21) : Óvatos egybeolvadás majd Lassan kezdett meglovagolni közben fogtam azt a csodálatos, kerek popsiját. Ciciket is óvatosan megmarkoltam, lehetetlen ellenállni ennek a két testrésznek. Hirtelen gondolattól vezérelve rám dől és rendesen elkezdi rázni, brutális lovaglás. Ezen a résznél ember legyen aki bírja sokáig. Ezzel be is vallottam, hogy itt lett végem, teljesen kivégzett. Azt hittem érzi ő is, szégyelltem szólni neki, hogy itt a vége.