Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-02-03 09:58:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 108624 szexpartner

lollo29 a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A múltkori randink után rögtön egyeztettem is a következőt, ment a VTR, majd személyes üzenetben is kommunikáltunk.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Lehel térnél van a tetthely, szóval nagyjából minden eszközzel megközelíthető,szerintem a parkolás sem veszélyes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon jó kis hangulatos lakás, Alice itt is lakik. Előszobából nyìlik a fürdő ahol függönnyel ellátott kádbam van lehetőség felfrissűlni. Tusfürdőből is van válszték, száraz kilépő a törülköző friss ropogós, jó nedvszívó.
Alice itt él tehát nem kell félni hogy az ember összefut egy idegennel a lakásban 😉
A szobában hatalmas franciaágy, ami kicsit nyikorog ugyan, de jól bírja a strapát.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A kis szőkeség ismét egy fekete kötött ruhácskában fogadott, ami testhezálló, szomszédlányos benyomást kelt. Az arca szintén...szerintem szépnek mondható, mosolygós, nevetgélős. Picit plussz felment a pocira az elmúlt időben az egyetlenegy képhez képest amivel hírdet de ez mit sem.vesz el az élményből. Puha bőre van, nagyon érzékeny, sima, frissen borotvált punci, ami szintén jól ingerelhető.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 108624 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 108624 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2021-02-03 09:58:27 erotikus masszázs 1086245. ALICE +36307482875 beszámoló 2021-02-03 09:58:27 erotikus masszázs 1086246. ALICE +36307482875 beszámoló 2021-02-03 09:58:27 erotikus masszázs 108624
Action
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ház előtt hívtam, bár az ajtó nyitva volt, és én már lifteztem is fel hozzá. Az ajtó már nyitva állt és egy hatalmas mosoly mögött ott állt Alice, és egy szájrapuszival fogadott ami olyan barátnős hogy az ember szinte elhiszi hogy a barátnőjéhez ugrott fel egy kis időre.
Cipőt levettem a kabátomat addig felakasztotta, és már invitált is be a szobába...mivel hosszabb időre mentem gondoltam hogy most kicsit jobban ismerkedünk, csevegünk, de ezt Alice teljesen átértékelte!
Ahogy a szobába értünk rögtön csókolni kezdett ,szapora lélegzetvételekkel simogatott, ingerelt, és már vette is le a felsőmet. Közben a szája nem eresztett. Énis kezdtem kicsomagolni a kis egyberuhácskából ami nagyon gyorsan a földre kerűlt. Ő sem volt rest kezdte kigombolni az ingem, a nadrágom, és már húzta is le. Egy alónemű választott el csak tőle ahogy a fenekét tolta rám és közben csókolgattam ahol értem, hatalmas sóhajokkal adta tudtomra hogy kívánja és alig várja hogy hancúrozzunk.
A törcsi felmarkolása után nagyon gyorsan letusoltam, kellő higiéniai kör után egyenesen rohantam a szobába majd ahogy az ajtó mögöttem becsukódott, azonnal folytatódott tovább a csókolózás de mostmár megsimogattam a puncit is , kicsit izgattam, incselkedtem vele. Hátat fordított, a fenekével ismét izgatott , csúszkált a farkamon, közben simogattam ahol értem, majd egy gyors mozdulattal feltérdeltettem az ágyra, bepucsított és én elkezdtem nyelvvel izgatni, nyalni a sima punciját ami már érezhetően nagyon nedves volt...
Ezt folytattam egy darabig amit sóhajokkal nyugtázott és markolta közben a lepedőt!
Hirtelen megfordult magához húzott, csókolt és a hátamra parancsolt. Ezután jött az a rész amiért legtöbb esetben Alice-hoz megs az ember, egy olyan mélytorkos francia hogy levegőt is alig kapsz. Folyamatosan tolja le a farkamat a torkán, közben levegőért kapkod, én nem adok neki csak rányomom a fejét, közben érzem ahogy "öklendezik". Nem nagy a méretem de azért megvan a kellő hatás. Ezt csináljuk egy darabig amikor gumit javasol, és belém ült.
Elején óvatosabb majd a tempót egyre jobban fokozva kezdünk igazán kefélni. Néha csókol, az ujjamat szopogatja ami folyton az arcán, nyakán, cicijein puhatolózik. Néha ráfogtam óvatosan a nyakára amire meglepően jól reagált...úgy vettem észre hogy az adott szituációban ez pozitívan stimulálja, és egyre jobban gerjeszti. Így csináltuk egy jó darabig, miközben ő elélvezett, lehet hogy nem is egyszer de meg nem álltunk.majd egy keményebb roham után így lett végem.

Megtisztogatott, letörölgetett, majd hozzám bújt és simogatni kezdett, közben beszélgettünk, csókolóztunk, mintha tényleg a barátnőd lenne. Aztán érzem hogy a keze ismét a farkanhoz kalandozik, ingerli, simogatja.
Anikor látja hogy ismét meredezni kezd, ismét elkezdi a hihetetlen mélytorkozást, átmenetet nagyon nem is érzékelek csak azt hogy folyamatosan hörög és tolja le a farkamat a torkán. Az orra a hasamat ütögeti de nekem csak élvezni kell a látványt és a hanghatásokat.
Közben úgy fordúl hogy ujjazhatom egy-,majd két ujjamat is bevetve. Érzem hihetetlen nedves punciját amitől nagyon begerjedek, majd hirtelen megfogom, az ágy széléhez húzom, fejet lelógatjuk majd így csinálja tovább a mélytorkost amit nem lehet szavakkal leírni. Hatalmas élmény és érzés meg a látvány amit nyújt az szinte elképzelhetetlen.Azt megint védőfelszerelést kapok, kicsit még letolja párszor a torkán a farkamat majd megfogom, a szekrény mellé állítottam és így kezdtünk el szexelni erős hanghatások kíséretében. A teste megfeszűlt nyögött nagyokat én meg csak élveztem ahogy csattogunk és lassan kifulladunk.
Átfordultunk az ágyra, kutyusba ugyanúgy csináltzk tovább közben hol térdeltem mögötte hol meg felguggoltam, hihetetlen érzés és látvány volt...ahogy belefúrja az arcát a párnába, markolja a lepedőt, most is beleborzongok.
Váltottunk misszibe, itt sem finomkodtunk, közben csókolózás intenzíven, néha szopogatta az ujjam mikor a szája közelébe került, egyszerűen fantasztikus élmény volt. Szerintem itt is elélvezett, de már nem tudom megmondani, annyira magunkkon kívül voltunk mindketten...csak egyszerűen élveztük.
Megkérdeztem hogy befejezi-e franciával amire természetesen igennel felelt, itt megint mélytorok, kis kézi rásegítéssel, nyálcsorgatással, zacsinyalással, környék kényeztetéssel, de a kis fickónak nem akart megjönni a kedve, pedig Alice megtett mindent. Aztán beláttuk hogy ez most nem fog menni, de Alice mindent megtett, nem rajta múlott
Ezek után gyors tusolás még pár mondatot váltottunk majd szomorú búcsú és a mihamarabbi viszontlátás reményében kiléptem a külvilágba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Picit magasabb az átlagnál de gondolkodás nélkűl megéri. Amit kapsz cserébe az felűl múl mindent. Extrákról nem tudok, de szerintem ezek után nem is nagyon kell 😉
Rózsacsokor
lollo29 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alice egy nagyon jó partner, nyitott mindenre, hihetetlen szexuális kisugárzással és odaadással fordúl...legalábbis felém ez történt. Ha megvan az a kicsi szikra amitől még jobban beindúl akkor hihetetlen élményben lesz része az emberfiának.
Ezúttal is köszönöm az élményt és találkozunk még ezt tudom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2021-05-23 09:19:46
Nagyon jó kedvcsináló írás. és egészségedre!

2021-04-19 10:18:42
Azon csodálkozom, hogy képes voltál minden élményelemet ilyen részletességgel visszaidézni... nekem ugyanis ilyenkor, főleg a legszuperebb lányok esetében, kikapcsol az agyam :-) Köszönet és !

2021-02-03 19:31:39
Alice a csodaországba juttatja minden vendégét. Ez szemmel látható és köztudott. Nagyon jól megírtad. és egészségedre :-)

2021-02-03 10:53:45
Köszi hogy megírtad, nekem is hasonló élményem volt nemrég nála, de nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni.

Nálam a végén némi puncinyalás és kézi rásegítés volt a megoldás, mert ALICE közölte, hogy "mi is azt szeretnénk hogy elmenjetek, nálunk ez a visszajelzés, hogy jól csináltuk".
És ő tényleg mindent meg is tesz azért, hogy jól csinálja.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.