Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2021-02-01 21:28:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Vénkecske!)

Mint arra az írásodból is fény derül,nem új keletű a személyes

ismeretség kettőnk között.:) Minden alkalommal repesek,ha tudom hogy hamarosan

újfent találkozhatunk.) Köszönöm kitüntető figyelmedet a női nem iránt,illetve irányomban is.

Volt időnk feltérképezni egymást,így játszi könnyedséggel fokozva a légyottok forró cselekményeinek

apró; ám annál tartalmasabb momentumait.)

Ami örömömre, ismét monumentális extázissá alakult át.

Nagyon köszönöm,hogy a sok túlóra ellenére időt tudtál szánni élményünk publikálására;)

Csók: Valéria*

Beszámoló Valéria +36706536591 108607 szexpartner

vénkecske52 a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam, pár percen belül visszacsengetett. Ismét megcsörgettem, éppen pizzát evett, biztosan finom lehetett, mert a hangja is olyan kivánatos volt... Nem tudok betelni vele.Na nem csak a hangjával. Szóval ismét kívántam, jobban mint egy pizzát, sikerült is pár napra rá találkoznunk. Természetesen itt az oldalon az időpontot levében is megerősítettem. Már csak hármat kellett aludnom rá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS is, de én is már behunyt szemmel odatalálnánk, remek helyen van a kuckó,csendes egyirányú utcában, a közelben van bőven parkoló. Akár villamossal, akár metróval is megközelíthető. A közismert Nagyvárad téri csomópont.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egyik legfőbb szempont számomra a lakás. Ez esetben maximális pontot adhatok rá. Új, tágas, fényes, csendes, nem átjáróház,csak ketten vagyunk.
A tetthely amerikai konyhás, a fürdőszoba nagy, kád zuhanyfüggőnnyel, túsfűrdők választéka, tiszta és száraz kilépők sora vezet a tükörig, ahol a
kézbe kapott illatos nagy törölközővel, majd a kikészitett szájvízzel rendbetett de már kellően felajzott férfi igyekszik is ki a franciaágy irányába. Ami a szoba dísze is lehetne, keresztben is használható akár egy remek hancurozó...Rajta friss terítő, kispárnák,a szokásos kellékek, kis éjjeli asztalkán halk zene szólt. Kellemes meleg, az asztalon víz, üdítő, édesség fogadott, no meg Valéria.
Valéria külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Számomra egy aranyos kicsi Hölgy(én sem vagyok már egy délceg ifjonc), aki tetszik. Külön nem írnám le az alkatát, fotói bőven visszaadják, valóban olyan... Csinos, arányos, semmi mű, tetkót sem láttam, ha mégis kiemelném valamilyét,az a feneke. Roppant kívánatos ! Arca érthető, hogy ki van takarva, szerintem szép, mosolya ráadásul roppant csábító. Mindig másként fogad(ruhában) , sokat ad arra, hogy illatosan, szolid sminkkel fogadjon. Mondhatni ebben is profi.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 108607 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 108607 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2021-02-01 21:28:16 erotikus masszázs 1086075. Valéria +36706536591 beszámoló 2021-02-01 21:28:16 erotikus masszázs 1086076. Valéria +36706536591 beszámoló 2021-02-01 21:28:16 erotikus masszázs 108607
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Több évi ismeretségünk ma eljutott egy olyan szakaszába, ami mondhatni egy fajta megkoronázása a számtalan találkozóinknak. Ismervén egymás testét, minden esetben remek randik kerekednek ezekből. Annak ellenére, hogy ritka kivétellel, de mindig van némi izgalom is egyúttal. Most sem volt másképp, csak pár perccel előttem ért a lakáshoz, így a készülődése is jelenlétemben zajlott le. Nem várakoztatott meg a kapun kívül, amit ezúton is köszönök neki. Nekem olyan természetes volt,hogy előttem tette a dolgát,készülődött. Együtt tussoltunk, de mégis külön, a java később jön. Túljutván ezen a részen, hamar a szobába találtuk magunkat. Rögtön egymásnak estünk! Bár nincs két hete, hogy élvezhettem kegyeit, de Valika megunhatatlan. Számomra legalábbis, mindig más megíratlan koreográfia szerint történnek a dolgok. Egyikünkön sem lévén semmi, nem volt akadálya, hogy egymást megöleljük.... Csak úgy pőrén. Közben csókok özöne, simogatások főleg az altájon, remek indítás. Bátran kijelentem a legjobb franciatanárnőm, precíz, mindenre kiterjedő korrepetálásában volt részem, amit szerény tudásommal próbáltam viszonozni, jelen esetben valódi sikerrel, ami egy ritka kegy...Ahogy az is, ha egy Nő valóban mélytorkosan akar örömet szerezni neked. Állítom, ma megtapasztalhattam, milyen hogyha mindketten szeretjük.Nem mindenkinek van a repertoárjában, vagy csak ott van... Vele ez valódi. Szinte leírhatatlan a 69 mikor is felette lévén elmélyedek a puncijában,ahol a változó íz jelzi, hogy neki is jó, közben a falloszom lassan ki be jár csodás kis szájában, majd kellő idő után lejjebb csúszik. Eszméletlen! Mindeközben golyóim is kicsiny kezeiben morzsolódtak, máskor ők kerültek forró szájába melegedni, miközben most kezei gátamat, fenekemet simogatták. Egymás testének kölcsönös izgatása, hosszan, változatosan, már-már Kámaszútra jellegű poziturákban, felejthetetlen élményt nyújtott mindkettőnknek.Nekem biztosan, s mint láttam neki is.
Egyszerre gondoltunk a folytatásra, immáron gumisan. Jellemzően semmit nem beszéltünk meg, minden csak úgy jött, lassan rám ereszkedett és elkezdődött a tényleges szeretkezés. Nem sietett, nem vágtatott, élvezkedett vele, benne én is. Teljesen kitöltöttem, ám Ő még jobban rámereszkedett, tekert, riszált, hátradőlt, látványnak sem volt akármi. Csókoltuk egymást, kezemben dereka, feneke, keblei, az övében golyóim. Nem akartam így végezni, a miszi a kedvencem, ami most egy vad dugásba ment át, semmi nem számított, csak az élvezett. Randink csúcspontját jelentette mindkettőnk egyszerre megélt orgazmusa. Fenomenális élvezetben volt részem, hála ennek a kis tündérnek. Köszönöm neked!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérkezésemkor kis édességgel kiegészítve szoktam rendezni. A szokásos tiszteletdíj, mely alulról súrolja az átlagot.Mindig kerekítem. Amit Valéria nyújt, esetemben az erotika csúcsa, kiváltságos helyzet annak aki elnyeri a *kegyét*.
Rózsacsokor
vénkecske52 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Úgy érzem ennyi év és randi után, nálam méltó a legkedveltebb Hölgy helyére. Tudom, hogy "tele a padlás", de fogad el tőlem : Köszönöm a sok-sok élményt :)))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 31db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 27db
(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

: 34db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

(2022-07-08) : Egy igazi mélyrehatoló Valéria-féle franciával kedveskedett amit nagyon szeretek. Bár picit nagyobb a méretem de ez sem okoz neki gondot soha, nagyon szépen eltüntetett. Első körben a szájában lett végem, az utódok közül egyet se láttam, mind a pociba eltűntek. Gondosan megtörölgetett, pihenésképpen beszélgettünk egy kicsit. Rövid időn belül viszont újra éledezni kezdtem melyet Valéria is észrevett.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.