Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-01-08 22:27:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 108292 szexpartner

Draquar a 2021-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
4
Hétfőn, az oldalon keresztül, személyes üzenetben tettem fel neki kezdetben egy tapogatózó kérdést, amiből egy udvarias beszélgetés kerekedett 2 napon keresztül. Egyszer megpróbáltam telefonon is elérni, de nem sikerült; később viszont már nem volt időm szóban próbálkozni. Mindkettőnk nagyobb megelégedésére a VTR bizonyult megfelelő eszköznek, itt gyorsan le is fixáltunk egy péntek esti időpontot.
Nyilvánvaló nagy közönségkedvenc Fanni, úgyhogy minden MT-nek javaslom a VTR-t ha biztosra akar menni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Parkolásról nem tudok nyilatkozni, továbbra sem használok randizáskor autót.
BKV szempontjából 3 nagy villamosvonal is van a közelében, külterületi buszok, HÉV, amit csak akar a jónép. A ház több lépcsőházból áll, de azok jól érthetően és olvashatóan vannak kiírva, így nem okozhat gondot a pontos címet megtalálni (plusz a VTR is megadja).
Aki nagyon nem ismerős a környéken és olvasni is nehezen tud, az kövesse a szimatát, a közeli étterem nyomra fogja vezetni.
Érkezéskor megcsörgettem, megkaptam a csengő kódját és az útbaigazítást az emelet-ajtó tekintetében és a portásnak nagyot köszönve elindultam. Nem kell liftezni, de egyszerűbb volt mint a lépcsőházat keresni. Az emeleten aztán érdemes a kiírást követni és a többitől különböző lábtörlőt vagy az ajtószámozásokat figyelni.
Fanni az ajtó mögött szokott várakozni, így ha vakond lennél mint én és túlmennél, a nyíló ajtó még megsegíthet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás újépítésű "Barbi-lakás" a tulajdonosa szerint, azaz pici és nőies. Szép rend van, állítólag nem volt felporszívózva de én ezt nem vettem észre.
A szobában egy masszív kinyitható kanapé szolgál az akció színhelyéül, ami meg sem nyikkan ha az ember belemelegedik a testmozgásba, az elé terített szőnyeggel együtt bőven elég játéktér van ahhoz, hogy két ember jól érezze magát.
A folyosó és a fürdő isteni (Buddha-szerű) testalkatomnak még éppen megfelelő, lapjával mindenhol elfértem. Vékonyabb kollégáknak nem lesz gondja a kádban forgolódással sem. Tusfürdőből 4 féle, üvegpohár és lila szájvíz a csap mellett jól látható helyen. A törölköző először a kanapén vár, hotelekben díszítésként megszokott masni-formába hajtogatva; méretét és anyagát tekintve kifogás nem lehet.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lassan 200 beszámolónál jár Fanni, így ezt a részt nem húzom nagyon.
A képeken ő van, a cicik valóban méretesek, a popsija feszes és kerek, akció közben hatalmas élmény fogni és magadra húzni de a gravitációnak semmiképpen sem engedelmeskedik. Tetoválások vannak a testén, főleg a végtagokon, számomra még nem zavaró mennyiségben. A haja szép hosszú, színe és hossza is mint a képeken.

Az arca nekem nagy meglepetés volt - régebben voltak arcos képei, azokhoz képest egy picit talán változott és most NAGYON hasonlít egy távoli rokonomra. Annyira, hogy mikor beléptem egy pillanatra le is vert a víz, hogy itt bizony bukta lesz; de szerencsére második pillantásra már voltak különbségek és nem lett gond. A szokásos fekete köntösben fogadott, hogy bugyi volt-e azt az előbbiek miatt nem is néztem.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 108292 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 108292 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2021-01-08 22:27:34 erotikus masszázs 1082925. Fanni +36203267583 beszámoló 2021-01-08 22:27:34 erotikus masszázs 1082926. Fanni +36203267583 beszámoló 2021-01-08 22:27:34 erotikus masszázs 108292
Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Másfél órára érkeztem, ezt majdnem koppanásig ki is töltöttük – nem néztem az órát, érzés alapján így volt kerek a randi.
Érkezésemkor jött ugye részemről a meglepetés az arcát illetően, de vitt befelé a lendület így nem volt időm lefagyni. Belül már kicsit megnyugodtam hogy nem ismerőssel találkozom, mire Fanni rákérdezett, hogy "Nem találkoztunk-e mi már régen", egy másik kerületben. Mivel számomra az egy kerülendő helyszín, mondtam, hogy biztosan nem és kértem egy kis időt amíg levetkőzöm - meg összeszedem magam az első ijedtségből és átadom neki a kis gyümölcsös-rózsaszálas ajándékcsomagot. Ezután picit beszélgettünk, maradhatok-e, mit hova tegyek, mivel foglalkozom, stb. Volt közös téma, így gyorsan oldódott a hangulat, így törölközőt felmarkolva elinaltam a fürdőbe.

Visszatértemkor vált meg a köntösétől és egy kaján mosoly kíséretében megkérdezte, hogy mit szeretnék. "MINDENT" - gondoltam magamban, de jólnevelten csak elsoroltam a három kívánságot, ami általában történni szokott: a spéci Fanni-féle furulyázást, némi viszonzást a részemről és az aktust mindezek megkoronázásaként.
Állva kezdtünk, apró puszikkal majd némi csókkal - aminél nem tudom, hogy tényleg kedveli és ebben is inkább a gyengédség és visszafogottság a kulcs hozzá, vagy zavarta a szakállam, vagy csak a kettőnk között lévő "sebesség-különbség" volt az ok; de úgy érzem, ebben nem tettem igazán a kedvére. Viszont egy tündér volt és ezt nem mondta, sőt egyszer sem tiltakozott mikor ezzel próbálkoztam - pedig volt ilyen, mert nagyon jól csókol.
Mivel a korábbi beszámolóiból tudtam, hogy nagyon érzékeny a nyaka és a gerince, ezért gyorsan mögé kerültem és így kezdtem el kényeztetni - ő pedig farkamat gyorsan megfogva a fenekéhez igazította és tekeregve izgatni kezdett. Mivel ez nem a legkényelmesebb pozíció, megkértem, hogy feküdjön hasra és hadd kezdjem én a mókázás. Végig simogattam a hátát, haját, nyakát; meggyúrtam finoman a fenekét, miközben ő sóhajtozott és combjai finoman libabőrösek lettek. Miután szóban s tettben is jelezte, hogy kedvére van ügyködésem, kezemmel némi felfedezőútra indultam ölének mélyére, ahol a nagyajkakon éppen picit túlnyúló és már nagyon nedves virágszirmokat találtam. Szorgos méhecskékhez hasonlóan kezdtem ügyködni és alkalmi kedvesem virágát még több nektár termelésére ingerelni. A kulcsszó itt is a finomság és a lassúság volt, szerencsére Fanni apró sikkantásokkal és nyögésekkel terelgetett a számára megfelelő úton. Szerintem ha valaki a füle után megy nála és figyeli a reakcióit, akkor nagyon könnyű dolga lesz vele.

Nem nagyon számolgattam hogy hány hullámon haladtunk át együtt, csak arra koncentráltam hogy ezzel a csupa gyönyört adó lánnyal minél többször jussunk el a közös megelégedés édes állapotába. Egy ponton túl a fülébe súgtam, hogy van még egy trükköm, ha megfordul, megmutatom azt is. Így már bőven volt lehetőségem a kezem mellett a nyelvemet is bevetni. Először két - mostanra már igen érzékennyé vált - mellbimbóján kezdtem, és egyik ujjammal a punci, másikkal a popsi bejáratánál, nyelvemmel Fanni csiklóján körözve végeztem. Mivel Fanni tényleg nagyon érzékeny volt, így én nem is mertem ennél tovább menni, de szerencsére ő tolta rá a punciját az ujjamra, mikor késznek érezte magát annak befogadására.
Nála nem divat az idő nézegetése, így nem is tudom, meddig játszottunk így egymással - mígnem egyszer megkért, hogy adjak neki egy kis pihenőt, mert már mindenhol olyan érzékeny, mint a csiklójánál. És amúgy is, mi lenne ha most már az ő műsorszáma jönne?!

Lelőtt vadkanként terültem el a fekvőhelyen, miközben kedvesem összeszedte magát és fenekét és hátát kezeim ügyébe helyezve lágyan nyalogatni kezdte a combomat, majd a gátam környékén és a zacsikat is. Korábban még nem volt részem hasonló nyelves-popsis mókában - nagyon nem az én világom - de azt gondolom, Fanni ebben is nagyon profi, aki éli az ilyet, nyugodtan keresse fel. Én jeleztem neki, hogy inkább a bőnyálás-mélytorkos őrületre váltanék jegyet, amit zokszó és késedelem nélkül teljesített is. A "bőnyálas" esetünkben nem elcsépelt eposzi jelző volt, ahogy a "mélytorkos" és a "kényszerfrancia" sem - tankönyvi, mintaszerű, észvesztő. Igen, ezekkel lehet talán megfelelően leírni amit ez a lány az ajkaival és az orális technikájával művel.
Annyira megtetszett ez a móka hogy kértem, felállva folytassuk hogy lássam is a ténykedését és a szép szemeivel incselkedni tudjon közben vélem. Itt is volt nyálcsorgatás, torokra engedés, pici öklendezés és elégedett sóhajtások, plusz féloldalas felnézés miközben nyelvével a makkot ingerelve, két kézzel dolgozott a farkamon.
Ennek hatására annyira felizgultam, hogy lehajolva csókot loptam tőle és közös nyálcserénk egy részét a puncijára és popsijára kenve második körös nyelvtámadást intéztem ellene.

Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak, vagy amikor a vágta hevében rád borulva a mellkasodnak nyomódnak és Fanni a füledbe liheg, az tényleg tutajos egy élmény.
Mondhatnám, hogy előzékenységből kértem a pózváltást, nehogy nagyon kifáradjon - de igazából tudtam hogy a doggy az egyik kedvence és nagyon reménykedtem hogy a fránya gumi ellenére úgy engem is több inger fog érni és elkerülhetem a lankadást. Fanni mintaszerű megadó-pózba vágta magát, ilyen szép rózsaszín és kerek segget már nagyon régen pipáltam, így egyből megjött a kisfickó kedve is az újabb menethez. Nagyon jó partner volt ebben a pózban is, az elején finoman diktálta a mélységet és a tempót, utána pedig jelezte hogy mikor kéri erősebben vagy gyengédebben a törődést. Próbából a hüvelykujjam is benedvesítettem és az ánusza körül kezdtem incselkedni vele, szerintem részéről kevés eredménnyel. Az én hangulatomon viszont ez, és hogy közben hátranyúlva előbb az én heréimet, majd a saját punciját kezdte ingerelni, igen sokat dobott.

Elsülnöm viszont nem igazán akaródzott és miután Fanni újfent szólt, hogy most az érzékeny periódusa jön, hát lassítottunk kicsit és hasonfekvős-szeretkezős pózba váltottunk. Ez a lassítás és a gumi együtt feladta nekem a leckét, plusz bármennyire is belemerültünk egymásba, a fejemben motoszkálni kezdett hogy mennyi időnk van még hátra. Rákérdeztem Fanninál, aki nagyon kedvesen mosolyogva és kipirulva csak annyit mondott hogy azzal egyáltalán ne foglalkozzak, nem véletlenül nincs kint óra, ezt nem az én dolgom figyelni.
Kérésemre azért megmondta, én pedig felvetettem: mi van, ha én ma itt nem megyek el? Mondani semmit nem mondott ugyan, de az arcán eléggé látszódott hogy NEM örülne ennek az eshetőségnek, így megállapodtunk hogy némi pihegés után azért megpróbálkozunk a dologgal. (Részemről egyébként itt tette fel a koronát az emberséges bánásmódjára; kevés olyan lány van aki TP helyett azt mondja, hogy márpedig a vendég akkor is érezze jól magát minden tekintetben, ha emiatt koppra is végzünk.)
Így aztán némi ölelkezős-öklendezős-kéznélküli-mélytorkozós felvezetés után a tekintélyes méretű ikrekre táraztam ki, amit kedvesem csillogó tekintettel és jóllakott megelégedéssel nyugtázott.

Mivel tényleg nagyon a randi végén jártunk, én a fürdésről lemondva szedelőzködni kezdtem, a randi elején kikészített pohár vizet felhajtottam, de éreztem, hogy vissza kell ülnöm az ágyra, mert olyan voltam mint a kocsonya. Fanni is tett-vett egy kicsit, majd ő is mellém rogyott, hogy hát nem nagyon tud most megállni a lábán. Jót kuncogtunk azon hogy így "elbántunk" egymással és hogy legalább jól kezdődik a hétvége.
Nagy mosolygások és puszik közepette váltunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban megtalálható a pontos csokor mérete, ez a helyszínen sem változott. A kapott élményekhez és az étlaphoz képest kiváló ár-érték arányú; pláne hogy egy okos, kedves ÉS szép szexpartnerrel töltheti el cserébe az ember az időt.
Rózsacsokor
Draquar nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Aki imádja a gyengéd és érzéki együttléteket, az ne is keressen tovább, Fanninál a legjobbat kapja ebből a kombóból!
(Számomra bár elképesztően szexi volt a műsor, de már túl lágy is.)
Azért a végére egy vallomás:
A randi után kóvályogtam, mint az őszi légy és csak azt néztem, hogy mi a francot sasolnak rajtam az emberek? Csak nincs a fejem fölött egy tábla, hogy "Az imént jöttem a helyi szexistennő karjai közül". Hát az tényleg nem volt, de a maszkot is elfelejtettem felvenni. Így egy év sulykolás után után azt hiszem, ez mindent elmond arról, milyen hatással volt rám Fanni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2021-02-22 20:46:14
Ez minden igényt kielégítő beszámoló volt, gratulálom.
Azt hiszem nem szabad kihagyni Fannit.

2021-01-11 13:58:58
Ez nagyon átjött! mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.