Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2020-12-21 22:52:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 108094 szexpartner

tk23 a 2020-12 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
Egyeztetés
Itt az oldalon érdeklődtem először néhány dologról majd telefonon is megbeszéltem vele néhány dolgot majd vtr segítségével jelentkeztem be hozzá ahol minden információt megkaptam a bejutáshoz is.
Megközelítés
Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.
Helyszín
A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.
Szolga lány külseje
A képek alapján egyből felismerhető a 3 számú fotón szereplő testruhában fogadott a fenekében egy nagy méretű tágítóval. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 108094 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 108094 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2020-12-21 22:52:21 erotikus masszázs 1080945. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2020-12-21 22:52:21 erotikus masszázs 1080946. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2020-12-21 22:52:21 erotikus masszázs 108094
Action
Érkezésem után ajándékozás majd irány a fürdőszoba ahová kis idő múltán követtet majd a kádban elém térdelve várta ,hogy a szájába vizeljek amit le is nyelt miközben a punciját simogatta.Majd szopni kezdett erősen vadul a faszom tövig nyelve erre nekem se kellet több így kényszeresen torkába nyomva ,fejét teljesen ráhúzva szopattam dugtam a száját mígnem a szájába torkába arcára nem élveztem.Fürdést befejezve az ágyra kerültünk ahol a punciját nyaltam vadul ami nagyon tetszett neki ,majd a tágítót a fenekéből kihúzva ekkor láttam meg milyen vastag kis ékszeres volt benne.Most ezzel játszót am kicsit majd újra a szájába vettem a farkam és saját magától tövig nyelve ismét vad szopás vette kezdetét amibe besegítve sokszor kényszeresen torkába tartva élveztem ajkai játékát.Sokszor egész sokáig lent tartva mozogtam a torkában mígnem újra bele nem élveztem melyet egy sima nagy vigyorral az arcán élvezett ő is. Most elém pucsitva várta ,hogy el fenekeljem amit jutalomként kapott a nagyszerű szopás után majd megfordítottam és a puniját is megcsapkodtam ami szintén tetszett neki. Ismét punciját nyaltam majd rá tértünk a fausztra ami könnyen ment mivel elég tágulékóny a puncija így elég hamar be csúszott az öklöm amit aztán kedvemre mozgathattam benne ki be mindenféle pozícióba forgatva így aztán elég rendesen meg lett dugva ököllel a pinája ami rendesen kitágult.Majd a popsiját kezdtem tágítani amit szintén élvezett hamar kitágult így volt ,hogy 5 ujjam is a seggében járt egyszerre ezt már valószínűleg a szomszédok is hallották mert igencsak megjött a hangja.Ezután a tágító újra vissza a popsiba majd újra fenekelés ,gumi húzás majd szemből irány a punci amit nagy élvezett volt dugni úgyhogy a fenekében volt a nagyméretű tágító.Eztán anál tágító ki farkam be és keményen adtam neki szemből majd fordultunk és most hátúról kúrtam a seggét miközben magasra kinyomta a fenekét.Ha nem én mozogtam akkor ó nyomta rá magát a farkamra majd hasra feküdt és így dugtunk tovább ebből fordultam rajta farkammal a seggében 180 fokot majd így mozogtam benne tovább.Innen felálltunk és hátulról keféltem tovább a popsit miközben az ágyon megtámaszkodott a kezeivel így lehetett nagyokat lökni rajta majd egy kis punci popsi oda vissza járatás után újra csak seggbe dugtam de most állva majd előre nyúlva a lábainál fogva megemelve basztunk tovább.Ezt azért sokáig nem lehetett bírni így újra letettem és most a cölöp verő pózba forgatva dugtam tovább az immár annyira kitágult popsiját hogy az már egyáltalán nem zárult vissza hanem szépen nyitva maradva tátongva várta az újabb behatolást végül így is élveztem el benne hangosan élvezve.Ezután még megbeszéltük ki hogy érezte magát ,majd egy gyors tus . Öltözés közben még azért bekapta és hagyta ,hogy keményen szopassam egy kicsit de sajna az idő már jócskán lejárt így végül ezt már nem fejeztük be.De így is nagyszerű élménnyel távoztam tőle.
Elszámolás
Előre rendeztük a telefonon megbeszéltek szerint ,extrák nincsenek csak csomag ár ami szerintem nagyon kedvező.
Rózsacsokor
tk23 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az írásom sajnos nem tudja vissza adni teljesen a kapott és átélt élményt de itt biztos lehetsz benne ,hogy a szürke mind az ötven árnyéka meg elevenedik. Szolga lány is nagyon élvezte az alá rendelt szerepet de azt mindenki vegye figyelembe ,hogy itt is van egy bizonyos határ amit nem szabad átlépni és ha így teszel akkor hatalmas élményben lehet részed.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2021-01-18 07:37:30
Elég részletes, a beszámoló alapján kedvet kaptam a lányhoz ;)

2021-01-16 14:35:49
Meg kell mondjam, kolléga, nekem inkább obszcén volt a beszámolód, mint erotikus vagy pornós. A szöveg tagolásának hiánya pedig sokat rontott az olvashatóságon. Persze az nem kérdés, hogy nagy - nagy köszönet jár a randi megírásáért.

2021-01-05 11:18:52
Végülis részletes és benne van minden, de a helyesírás és fogalmazás borzalmas.

2020-12-30 22:42:54
Nem is értem milyen határokról van szó, az írásban ilyesmiről szó se volt. Két felnőtt ember a randi előtt megbeszéli, hogy mit szabad aztán ha az igények találkoznak akkor létre jön a randi. Az pedig alap, hogy ha két ember előzőleg valamit lebeszélt ahhoz tartják is magukat. Bakancslistán van a hölgy.

2020-12-25 11:24:12
Nem tudom alább meg lettem-e szólítva, de lehet egy kis kiegészítésre szorul akkor a bejegyzésem. Nem gondolom, hogy a határok betartását megkellett volna említenem, hisz egy szolgáltatásról van szó, egyben két ember között létrejött kapcsolatról. Tehát ez az elvárt alap és minden esetben megbeszélés tárgyát képezi. Amikor azt írom hogy „lehet róla tárgyként beszélni”, nem arra hajaztam, hogy ellehet nyomni a csikket a hátán, hanem azt, hogy ez a hozzáállás ennek a műfajnak egy játékos része.
Nem gondoltam, hogy a hozzászólásom kikell majd egészítenem, mert maximálisan alap, hogy minden jellegű kapcsolatot az emberi oldaláról közelítünk meg. Ha valaki ezt nem így gondolja (remélhetőleg nincs ilyen), az nem erre az oldalra való.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 13db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 9db
(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

: 23db
(2024-04-15) : Kényszer francia mélytorok közben egy játékszer a punciba vagy a popsiba ezt időnként cserélgetem. az első körben így élveztem az arcára. Szünetben csevegtünk, hiszen régen nem találkoztunk így volt mit kérdezni.

(2024-01-12) : Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával.

(2024-01-05) : Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán.