Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-12-02 05:30:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 107888 szexpartner

Souldance a 2020-11 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Standart. Üzenet váltás, telefon, vtr. Ki írt időkben gond nélkül hívható, üzenetekre is válaszol, én mindig könnyedén el tudtam érni. Mennyire rugalmas? -nem tudom mert mindig napokkal előre egyeztetek vele, így ez nem okoz gondot. Egyet azonban tudok, szigorú szabályai vannak és a szava ül, senki kedvéért nem változtat. Hívásokat Ő kezeli. Mikor kiírja, hogy hívható akkor biztosan felveszi, ha épp nem beszél valakivel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Talán a csertő parkhoz tartozik a csendes kis utca, mi jól megközelíthető bármivel. Házszám látható az épületen, így eltéveszteni nem lehet. Parkolni mindig van ingyen, bár most ez a home office meg ingyen parkolás lehet kicsit nehezít, de nem okozhat nagy gondot. Alacsony panel épület, parkra néző lakás. Gps is tudja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon kellemes kis peco, maximálisan tiszta rendezett, minden szükséges dologgal felszerelve a tusolós fürdőtől a nagy francia ágyas hancur szobáig. Még a kedvenc dezodorom is megtaláltam ahogyan a tusfürdőt is a széles választékból. Tia szerintem nagyon ügyel a részletekre. Sorolhatnám, pl. a fehér törölköző és lepedő a kedvencem. Nagyon jó összegyűrni vele és cuki ahogy utána megigazgatja mielőtt visszaheveredünk. Kellemes illat és szűrt természetes fény van a lakásban.
Tia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
No meg egy természetes, csodás adottságokkal megáldott Nő. Királykék bébidollnak mondanám amiben fogad, alatta semmi. A látvány sem piskóta de amit az összkép kivált az nagyon ... Sokadjára látom már de még mindig gerjedek az első pillanattól kezdve. Számomra kedves mosolyát gyöngy fogsora teszi még elbűvölőbbé és közép hosszú vörös haja keretezi. Nem pici leányzó viszont roppant nőies, Mindig elbűvölnek a mellei, természetesek, nagyok, formásak, súlyuk ellenére sem ereszkedettek. Bimbik csodálatosra tudnak duzzadni a megfelelő kényeztetés hatására. Hasa lapos, dereka karcsú és az a popsi!! ...kerek, tényleg kemény és csuda szép. Hosszú, izmos combjai, kecses vádlija, és a kis 38 as piskoták már csak ráadás. Nem csak alakja mozgása, tartása is roppant elegáns, nőies. Cefetül bííírom.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 107888 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 107888 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2020-12-02 05:30:19 erotikus masszázs 1078885. Tia +36307539086 beszámoló 2020-12-02 05:30:19 erotikus masszázs 1078886. Tia +36307539086 beszámoló 2020-12-02 05:30:19 erotikus masszázs 107888
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Régen írtam már az én kis hercegnőmről, bár látogattam. Randink a megszokott módon indult. Belépve először is az illatát szívtam magamba majd Tia kedves mosolya, látványa, csókja zárja ki a külvilágot a jelenből. Lecuccolás után dumcsizunk kicsit, de ismeretségünk éveinek múlása sem változtat a dolgon, hogy sokáig nem birok magammal mert a közelsége, érintése máris komoly helyhiányt okoz bizonyos területen.
Pancsolás után szobában állva csókolgatom körbe mint koldus a kétforintost. Hátulról ölelem, cerka farpofák közt, képemet illatos hajába túrom, nyakát csókolgatom. Nem tudok betelni vele. Most sokáig elvagyunk így, Ő meredező brét teszteli, én a ciciket gyúrom, bimbókat dagasztom szép nagyra és fincsi csókokat váltunk. Összesímulós, ajak ízlelgetős, nyelvjátékos finom petting ez.

Idővel úgy alakul hogy ágyra keveredünk és mellette térdelve ajkai közt találom magam. Nyelvecske pörög buksin,
csúszik rá néha egészen mélyre eltűnők, időnként rámarkol de alapvetően csak max. tövénél támasztja meg. Gyönyörködök simogatom néha kicsit finoman ráfogok a fejecskére, combok közt matatok csak úgy kívülről, amit szabad, aztán oldalt borulva bebújok a táruló combok közé. Gyönyörű borotvált punciját csókolom, nyalom csatakos pofával.
Hátamra fekszek és magam fölé kérem 69-be a már szépen nyílt kelyhét. Pazar a feltáruló kép. csikója mesésen nagyra nőtt, így rázúdítom minden szeretetem, minek intenzívebb popsi mozgás majd végül megremegve, hüvelyének ütemes pulzálása lett az eredménye.
Tia, nem igazán hangoskodik, csak egyéb jelekből lehet tudni mikor holt tart. Azt hiszem talán nem tévedek, hogy egy szép élvezésnek lehettem szemtanúja, szerencsére elég közelről.

Lassan letolat rólam, hagyja hogy közben hasát, duzzadt bimbóit csókolgassam, majd mellem térdelve tovább folytatja bré hergelését.
Sokáig már nem bírom, akarom őt. Felszerszámoz és most a kedvenc belegugolós figurát kihagyva simán csak fölémkerekedik, beilleszt és már járja is táncát csodás posija . Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

Tudja , hogy szeretem a fullos látványt, ezért kapok egy függőleges V alakban nagyra széttárt láb kompozíciót. Isteni közéjük telepedni és érezni testének melegét kívül, belül. Csókoljuk egymást, ciciket hergelem és kimért tempóban mártogatom brét. Lábak kerülnek nyakba majd oldalra fordítva, élvezem, gyönyörködők. Ám, mint tudjuk ezzel a visszatartom marhasággal nem mindig a kívánt célt éri el az ember gyarló gyermeke. Kis lazulás jeleit észlelem magamon ezért kérek egy kutyus pózt. Én ágy szélénél állva, Tia terpeszbe térdelve tárja elém ölének kincsét. Hosszan járatva változó tempóban szeretgetem a csodálatos két félgömb között. Simogatom , markolom csípőjét, csattogunk kicsit. Ihlet közeli állapotban ledobom a kabátot és szájacskájára bízom a befejezést. Fejét kissé oldalt fordítva, hogy láthassam, fogadja kitörő öröm.

Én némileg ingatag térdekkel botorkálok utána a fürdőbe, majd vissza heveredve dumcsizunk még kicsit, de sajnos hamar eljön a tiplizés ideje. Fincsi kis szeánsz volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Új pesti átlagnak mondható. Mindig az elején teszem a komódra kis nasi alá. Nem cifráznám, azt kapod amit látsz, profi minőségben.. Talán ezúttal a megbízhatóságot és higiéniát emelném ki.
Nincsenek extra vállalásai és követelései sem. Nekem bejön.
Rózsacsokor
Souldance nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egészen biztos vagyok benne, hogy megérintettem a szívét. ;) - Na jó csak a kőrnyékét és csak a kezemmel, de így is pazar élmény volt. Tényleg jó vele lenni, már évek óta. Nem számolhatok be extrém dolgokról, nem is volt ilyen törekvés, csak simán azt akartam, hogy jól érezzük magunkat egy újabb röpke órácskában. Ez részemről sikerült és remélem Tia is legalább egy kicsit hasonlóan gondolja. Köszönöm az újabb lehetőséget. :*

Jaa, a besorolásról csak annyit, hogy nem írok túl gyakran, de ehhez képest is 7 beszámolót buktam, tisztalap, kiregisztrált stb. miatt. Ezért korlátozottak a lehetőségeim :(

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2020-12-10 11:21:35
Charly1 !
Sajnálom, én csak ilyen sablonosan tudok írni, de szívesen fogadom a tanácsaidat hogyan lehetnék rövidebben, olvasmányosabb.
Látom, Te profi vagy ebben:)

2020-12-05 17:32:10
A besorolási problémádat teljes mértékben átérzem. A többi meg: kiváló. Köszi, hogy megírtad. és egészségedre :-)

2020-12-02 16:21:40
Hát barátom!!! A lélegzetem elakadt. Aki volt már Tiánál az tudja, hogy mit írtál
és azt is tudja, hogy tűzön vízen keresztül vissza kell menni hozzá.
Kissé irigykedve, de nagyon mindkettőtöknek :)))

2020-12-02 12:45:58
Olvasni utálóknak igazi kínszenvedés. Nekem meg egy baromi jól megírt beszámoló.

2020-12-02 11:56:14
Épp tegnap írtam a csevibe hogy remélem te is látogatod Tiát. Na hát ennél jobb és frappánsabb választ mint ez a beszi nem is adhattál volna. :))) Naná hogy jól megírt!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.