Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2020-11-29 16:00:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blair +36707407062 107872 szexpartner

Souldance a 2020-11 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Kalandos esemény sorozat volt, mi telefonbeszélgetéssel indult majd levélváltás és vtr lett a vége, de objektív okból ez sem lett fix végül is. Gond nem volt vele
korai egyeztetésről lévén szó nem okozott problémát a változtatás. Végig nagyon korrektül zajlódott és egyszer csak összejött. Már a beszélgetés során jó benyomást keltett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Cím pontos, az épületeken ki van írva a szám és a betű jelzés. Frissített GPS tudja. Bkv szerintem a Budafoki út felől működik, plusz kis séta. Kapuban telcsi és kapod is a kódot. Parkolást legegyszerűbben a Dombovári bejárat után jobbra eső ház aljában lévő parkolóban legegyszerűbb megoldani, bunti nélkül némi apróért, amit visszatéréskor a bejáratnál lehet az automatában kipengetni. Innen csak egy percet kell caplatnia kapuig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Zsír új, trendi kis amcsi konyhás lakás a kopaszigát telepen. A keco készültségi foka kb. háromnegyed stádiumban, de funkcionálisan teljesen rendben van. /Bekfejezés, beköltözés alatt/ engem nem zavart, később kifejtem miért terelődött a figyelmem fontosabb dolgokra. Nappaliban van egy kis tuncs westi elbarikádozva, ki vehemensen üdvözöl, ám ha kellő tisztelettel bánsz a gazdijával később elszunnyad :) Fürdő kényelmes, káddal és minden egyéb kellékkel felszerelt ami kell az általános elvárásoknak megfelelően. Szobában francia ágy, kétoldalt éjjeli szekrény /polc/ mit secperc majdnem romokba tudtam dönteni :/ szemben viszonylag keskeny tükrös szekrény.
Blair külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Fekete bugyi, melltartó, combfix volt a fogadó szett, miben érkezésem után nemsokkal hozzám simult és megölelt . Első benyomásom is az volt, hogy otthonos barátságos természetes környezetbe csöppentem de ez a gesztus csak megerősített ebben az érzésben. Lehet hogy szeretem a bújós, dorombolós csajokat !? Leila természetes, formás arányos testel bír, kedves arccal, szép formás cicikkel, és néhány nagyobb tetkóval. Bőre ápolt, hibátlan, bársonyos. Alapvetően nem is a külsővel voltam elfoglalva hanem a szinte tapintható kellemes bájjal ami kőrül lengi lényét. Teccett ez így.
1. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 107872 erotikus masszázs
3. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 107872 erotikus masszázs4. Blair +36707407062 beszámoló 2020-11-29 16:00:20 erotikus masszázs 1078725. Blair +36707407062 beszámoló 2020-11-29 16:00:20 erotikus masszázs 1078726. Blair +36707407062 beszámoló 2020-11-29 16:00:20 erotikus masszázs 107872
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Érkezés után dumcsiztunk, Leila megkóstolta az ajesz csokit, én tappancsal játszottam egyet, kaptam frissítőt majd kis ölelgetés után együtt mentünk a furibe. Én tusolni partnerem fogat mosni, közben csacsogtunk mint akik éppen összefutva egy kis huncutkodásra készülnek. Olyan volt mintha a barátnőmnek vagy a feleségemnek mondanám, hogy kicsim mit szolnál ha összetennénk amink van. Jó, benne vagyok.
Ő előbb végez én kocogok utána a szobába és lám csak hanyatt fekve könyökén támaszkodva felhúzott, tárt lábakkal, huncut mosollyal az arcán vár az én kis partnerem. Azon nyomban félárbocra emelem a derekamra tekert törölközőt amit aztán rögtön el is dobok. "Az anyám kenyerét, ez ám a vendégvárás"

Hirtelen nem is tudom hova huppanjak. Mellé telepedve megöleljük egymást majd kellemes ízlelgetős nyelves csókok közben kezeink kalandoznak mindenfele. Kisvártatva én indulok módszeresen lefelé, szép kis bimbik kikeményítése után a szemérmetlenül kitáruló combok közé. Pillangós punci fogad már félig nyitottan. Kényeztetem teljes virágzásig, finoman egy két ujjamat is bevetve, hálásan ontja nektárját.
Ezután mellé térdelek és bré is kéjeleghet ajkai játékában ölelésében, Nincs különösebb extra, finom nyelv és ajak masszázs, bólogatás illetve inkább én tologatom finoman néha kicsit mélyebre is.

Idővel gumit kérek mit egy mozdulattal felrak és már tolom is szemből a csatakos szúk punciba. Szorosan ölelkezünk, később lába is kulcsol. Jó érezni testének hevét és karjainak, bőrének érintését. Ügyesen működünk együtt. Majd kibontakozva föltérdelek és a teljes panorámát kiélvezve tolom brét tempósan csutkára. Lábak felhúzva vagy éppen oldal fordítva mindkettőt, szeretgetjük egymást.

Ezután kérek egy szép pucsítást az ágy szélén, én állva kapaszkodok csípejében és bőszen csattogunk. Előre nyújtott karokkal tartja, tolja rám magát. Mozdulatai, hangja nem hagynak kétséget, hogy élvezi a szeretgetést, el is vagyunk így jó darabig, ám azt hiszem én előrébb járok így magamat nem türtőztetve ledobom a felszerelést, Ő fordul es kisvártatva kicsi szájában ér el a gyönyör.
Édesen kivárt míg lelassulva, magamhoz térve kihátrálok.

Itt meg kell még említsem, hogy kifejezetten ügyes, kivégzős technikával járatta csúcsra az eseménysort.
Rendrakás után még volt kis idő simizgetős kellemes beszélgetésre, aztán puszi és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Két szent király és egy gróf került borítékba, mit az elején egy csoki alá csúsztattam. Csak a csoki került ellenőrzésre.
Rózsacsokor
Souldance nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 35, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Itt is, mint az előzőekben a végtelenül természetes, barátságos, odaadó hozzáállást tudom kiemelni, minek eredménye képen igazi felüdülés a Leila-val töltött idő. Akinek ez is fontos a testi örömökön kívül, annak kifejezetten ajánlott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-25) : Lekerült a gumi és szájába vette újra hímtagomat és kitartóan szopott, de kértem újra üljön bele, majd megint hátulról dugtam és mikor éreztem kezd elérni a vég, kértem térdeljen elém és egy hatalmasat élveztem a szájába miközben a lábaim beleremegtek. Hagyott lenyugodni és nem rohant el egyből, hanem szopta tovább még,

felejthetetlen: 12db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

(2023-01-11) : She said "69?. I agreed! We moved into position and she sucked me expertly while I ate her delicious pussy. I felt my orgasm start to build and I suggested we fuck. on with a condom and she lowered herself onto to me in cowgirl.

nagyon jó: 27db
(2024-03-18) : Aztán elém térdelt a szájába vette a hímtagomat és kaptam egy isteni orális kényeztetést.Megfogta és lágyan kezdett hozzá,finoman nyalogatta jobbról-balról.Hátra húzta a bőrt és csak a makkomat szopogatta,

(2024-02-10) : A tükör előtt letérdelt elém a szájába vette a nemi szervemet és egy szuper franciás kényeztetést kaptam.Megmarkolta és úgy szopogatta,majd Én fogtam meg és csak a makkomat adtam a szájába,úgy játszadoztam vele.

(2023-10-28) : Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem. Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált.

: 30db
(2024-02-05) : Aztán szerencsétlenkedtem kicsit a farkammal a cicik között, és kértem a franciát. Nekem pont jó az erőssége, ahogy csinálja. Nem tünteti el teljesen, de ez nekem nem számít.

(2024-01-05) : A szobába érve levette a melltartót és feltárultak csodás mellei. Szájjal és kézzel vizsgáltam meg, mindkettőnek örömet okoznak. Közben ő sem tétlenkedett, hol lábbal, hol kézzel simogatta a farkam.

(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A