Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
NORINA(22+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tekla(43)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-11-23 12:59:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hello devil69! Még egy csodás meglepi beszámoló:)
Úgy tűnik egy ilyen ördögi pasi is jól tudja érezni magát a társaságomban:) Csak el ne bízzam magam, hogy ilyen inspiráló vagyok:)) Szuper beszi lett, nagyon szeretem! :) Köszönöm Szépen💙

Beszámoló Berni +36205284383 107827 erotikus masszázs

devil69 a 2020-11 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
Egyeztetés
Még a hősidőkben történt amikor este nyolckor még nem volt pizsi osztás az egész országnak. Telefonon hívtam, beszélgettünk  vagy tíz percet, elmondta mire számíthatok és én is elmondtam, hogy bármennyire is fantasztikus a hangja ez nekem így kevés lesz sajnos. Ekkor láss csodát megdicsért, hogy milyen jó hogy van olyan férfi aki tudja, mit akar és azt is tudja, hogy nem ezt akarja. Megköszöntem és azt mondtam szerintem lesz rá alkalom, hogy ezt a fajta szolgáltatást fogom igényelni amit ő nyújt, de még nem most. Nem is hittem volna, hogy ez ilyen hamar eljön a mi időnk és pár hétre rá mint minden felelősséggel rendelkező vagy arra törekvő férfi fókuszba kerül számára a biztonság. Egy szó mint száz olyan igényes valódi masszőzt kerestem akiben meg lehet bízni, biztonságos, de egyben erotikus, intelligens és erre tökéletesen alkalmas Berni személyisége, bővebb infója és csengő határozott személyisége meggyőzött hogy találkoznunk kell. VTR-en jelentkeztem be majd meg is kaptam a visszaigazolást.
Megközelítés
Kocsival mentem, érdemes jó pár percet rászánni a parkolásra, mert kaotikus most az ingyenes parkolás miatt. Tömeg közlekedve egyszerűbb, de ez máskor is és most is preferenciámon kívül esik.
Helyszín
A helyszín tökéletes, szerintem nagyon diszkrét. Régi bérház alsó lakása ami nagyon ötletes megoldásokat tartalmaz mind masszázsra mind egyéb szépészeti beavatkozásokat tekintve. Mivel én elég meleg vérű vagyok ezért pont kellemes volt számomra, hogy nem banánrohasztó hőség fogadott, én ezt szeretem.
Berni külseje
Berninek a külső szépségét  oly sokan megénekelték már, hogy nem érdemes ebből a szemszögből megközelíteni. A hölgynek stílusa van, már ahogy fogad, ahogy tartja a kezét, szálfa egyenes tartás, a szeme, ahogy végig mér, egyáltalán nem tolakodóan, de látszik rajta, hogy minden észrevesz ami fontos. Nagyon-nagyon csinos, számomra erotikus a fehér mini köpeny amit viselt , fiatalkorom fodrász hölgyét  juttatta eszembe. Határozott személyiség, aki tudja mit akar, de érződik az auráján a titokzatosság is egyben az igazi NŐi személyiség Szerintem  minden egészséges férfi ember szeretné azt ... Mármint a kezei közé kerülni.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 107827 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 107827 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2020-11-23 12:59:46 erotikus masszázs 1078275. Berni +36205284383 beszámoló 2020-11-23 12:59:46 erotikus masszázs 1078276. Berni +36205284383 beszámoló 2020-11-23 12:59:46 erotikus masszázs 107827
Erotikus masszázs
Zuhanyzás után belépve a szobába hasra feküdtem  a masszázs ágyra, majd leterített előmelegített törölközővel és elkezdődött a szakszerű masszázs. Lábamtól kezdte különböző kínzó eszközökkel segítette a csomók kilazulását a vádlimban. Mondhatnék és irhatnék itt bármit, most ezért mentem így nem csak hogy türelemmel hanem élvezettel adóztam szakszerű kezeinek. Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.
Levezetés
Erről most mit írjak :)? Bármennyire is furcsa az én számból ilyet mondani, most nem ez volt a fő szempont amiért Bernit felkerestem. Vágytam egy igazi NŐ érintésére aki tud masszírozni és akinek kellemes a társasága és megbízható. Bernivel a végjáték már szóban elkezdődött a masszázs során, elmeséltem mit szeretek ő csak mosolygott ős is hozzátette gondolatait azon én mosolyogtam. Így ment ez... Olyan típus vagyok aki először berúgja az ajtót és utána nézi meg, hogy ki volt-e nyitva, ez itt  nem jó taktika. Itt nem te vagy a főnök, Berni esetleg elfogadja a mellérendelt szerepet, de az alárendeltet nem. Ez a helyzet már  önmagában izgató számomra, édes  kihívásokkal teli.  Nem mellékesen szerintem az egyik legerotikusabb tényező az a női intelligencia a és a verbális kommunikáció, nekem ez volt itt az előjáték. Nem kérdés, hogy Berni  a legszakavatottabbak egyike mondjuk úgy mestere ennek. Szeretek vadászni és szeretem  ha én tartom a puskát a vadra, itt azért volt amikor én voltam a vad és Berni a vadász, de a lényeg, hogy a puska elsült ott és akkor amikor kellet. Úgy hogy senki nem sérült, ellenben megvolt a fárasztás az endorfin hormonok is felszabadultak és  a vadász és vad is mosolyogva távozott a viszontlátás örömével a tudatalattiban.
Elszámolás
Minden információ publikus én másfél órás  kezelést vettem igénybe, ha csak masszázs történt volna akkor is azt mondom hogy maximálisan megérte, az egyik leg szakavatottabb masszőz aki ezen az oldalon hirdet.
Rózsacsokor
devil69 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mint mindenben ebben a körülöttünk lévő  elcseszett helyzetben is van valami jó, ha más nem is, de annyi mindenképpen, hogy ha  ez nem lett volna akkor sosem ismerem meg Bernit, így viszont kaptam egy lehetőséget tőle amivel éltem  és nem visszaéltem,  javaslom a VTR-t mert ő szereti tudni, kinek mi az előélete és sokkal jobban tud "kezelni" a szó szoros és tágabb értelmében is ha tudja milyen a stílusod, mit szeretsz és milyen vagy te magad.  Ha Berni csak és kizárólag a masszázs nyújtana akkor is rengeteg vendége lenne, mert egyszerűen szakszerű és profi, már csak ezért  megéri meglátogatni. Aki ismer tudja, hogy nagyon ritka második vendég vagyok, de itt már ez is megtörtént, pedig nem én vagyok a célközönség.  Minden önmagára is igényes férfi embernek maximálisan ajánlani tudom, az ő esetében valóban igaz a régi szólás, hogy mindig a nő választ és sok apró csodát kaphatsz ami felvillanyozhatja megfáradt tested és elméd. Javaslom , hogy ne elvárásokkal menj hanem nyitott szellemiséggel és meglátod nem fogsz csalódni. 

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2021-01-11 18:25:31
Ha beszámolót írsz, akkor ahogy a műfaj neve is mutatja be kéne számolnod valamiről, azaz információkat átadni a megélt dolgokról. Nos ez itt nem sikerült, Nagyon nem.

2020-11-30 09:10:40
Nekem tetszett a beszámoló. Nem az itt sokszor kívánt részletekbe menő, dokumentarista novella, hanem a hangulatot megjelenítő, érzéseket sejtető írás. Persze mindenki annyit ért meg belőle, ahol tart. A többi felejtős. az élményhez.

2020-11-29 15:42:13
@Kspisti11.
Igaz, az előadàsra késve érkeztél, milyen jó, hogy foglaltam Neked helyet.🙂
Véleményed a beszámoló tartalmáról jól érthetően megírtad, tiszteletben tartom.
Ha figyelmesen elolvastad a hozzászólásokat, könnyen megérthető volt a számodra, az érdemi vita, a beszámoló tartalmáról szólt. Voltak szemrélyeskedès irányába hajazó beszólások, engedtem had menjen.
Egyet és mindenkorra tisztázzunk, ismét egy véleményem.
A beszàmoló, nekünk vendégeknek készül, nem másnak és ez nem csak az oldal, sokunk elvárásai is.
Az író munkásságának elismerése, ha meg írjuk véleményünket, akár kritikusan, ugyan úgy jogunk, mint Neked.
Kérdem én, hol van itt a bili, a benne levő viharról nem is beszélve?🙃

2020-11-29 14:47:38
Nem is értem a kialakult vitát. Egy jó beszámoló íródott. Informatív volt, Érzelmes is volt. Teljesen szavahihető is volt. Köszi, hogy megírtad. és egészségedre :-) Srácok, szerintem ez a vita egy kicsit vihar a biliben jellegű.

2020-11-28 22:14:57
@Pussoholic.
Szerintem jogodban àll eldönteni, mikor, mennyit írsz ebben a fórumban, főleg, ha betartod az ide vonatkozó szabàlyokat, valóban felesleges a magyarázkodás.😉
Az eltérő vélemények vitákat "szülhetnek", ami addig nem problèma, míg nem fordul át személyeskedő üzengetésbe.
Ebben nincs kivétel, legyen az vendég, vagy akár hirdető.
Korrektebbnek tartom, ha az èrtékelő indokolja, miért nyomott átlagos, vagy akár lehetne jobban megírt gombot, mint, ahogy sokan teszik, csendben tovább ballagnak.
Legyetek jók és rosszak.😇
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

felejthetetlen: 16db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2023-12-04) : Jól befűtötte a szobát, kifejezetten meleg van és a takaró is meleg, amit rám terít, hogy aztàn lassan lehúzza a kezelendő testrészekről. A kókuszolaj is meleg, amit rám folyat, hogy bőrömbe masszírozza.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított