Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-11-22 22:22:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves , Sármos lovagom !
Nagyon köszönöm izgalmas szavaid ... és külön élmény Csak Veled Szeretkezni a hálószobámban , mivel azt még senki mással nem próbáltam ki ... isteni szerető , sármőr , beszélgetőpartner vagy nekem ... élvezem minden percét a “ Szeretkezésünknek “ sok mindenre megtanítottál engem ... imádom a páratlan méreted :) , ölelésedet ..... remélem sok időt töltünk együtt még ... bárhol is lesz a randink :) csók Larád ... nagyon várlak ....!!

Beszámoló Lara +36303883483 107824 szexpartner

Shinrai a 2020-11 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
A mi egyeztetéseink már nagyon könnyen mennek. Én aznap küldök egy üzenetet, amit ő kis idő elteltével visszaigazol vagy javasol egy másik időpontot. Amiben megállapodunk azt VTR-ben is megerősítem amire visszaigazolást kapok. Már csak ki kell várnom a randi időpontját, amikor mehetek hozzá.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A randink helyszíne a Mechwart tér, Batthyány tér, Széll Kálmán tér háromszög középpontjában található egy új építésű házban, annak is magasabbik emeletén. Megközelíthetjük villamos, busz, metró járataival, aminek megállóitól 5-10 perc sétával érhetjük el a bejáratot, amihez a bejutásához a kódot SMS-ben kapjuk. Délutáni időpontban mentem, autóval GPS pontosan odavisz és még szerencsém is volt mert a ház előtt várt rám egy üres parkolóhely. Ez sajnos nem általános mert ebben az időszakban több körös próbálkozásra sem találhatunk mindig helyet, amivel számoljunk többletidőt érkezésünkkor.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás előszobájába lépve levehetjük cipőnket a nagy tükrös szekrény előtt, majd a rövid folyosó végén balra található az amerikai konyhás nappali, amiben egy nagy kényelmes franciaágy található, amin akcióink zajlanak. A konyhai részben egy asztal, székek társaságában, ahol frissítővel kínál vendéglátónk. Ebben a részben található még két fotel, amire a ruháinkat is tehetjük. A nappalitól balra a bejárattal szemben egy kisebb szoba található, ahova tudomásom szerint még senki sem kapott bebocsátást. A nappalival szemben található a fürdőszoba minden szükséges eszközzel felszerelve, ami a tisztálkodásunkhoz szükséges. Puha nagy nedvszívó törölköző már kikészítve vár ránk. Kádban tisztálkodhatunk elválasztó plexivel védve a kicsapódó vizet, amit körbevesznek a tusfürdők, amiből választhatunk kedvünkre megfelelőt. Szájvíz kis poharakkal kikészítve, ami mellett fogkefe fogkrém is található, de kedvesünk még dezodorokat is kitett, akinek szüksége lenne rá. Mindenhol rend és tisztaság.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy igazi gyönyörűség formás alakkal kézbeillő keblekkel markolni való popsival szép íves lábakkal szexi kacérkodó tekintettel. Egy testhez passzoló szexi bordó csipkés, pántos felsőben fogadott hozzáillő tangában és az elhagyhatatlan hozzáillő magas sarkú cipőben. Szép arcát szőke haja keretezi, amihez őszinte kedves mosolya társul. Komolyan mondom sok húsz éves megirigyelné alakját. Nekem egy ízig vérig szexi, érzéki bombanő!!!
1. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 107824 erotikus masszázs
3. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 107824 erotikus masszázs4. Lara +36303883483 beszámoló 2020-11-22 22:22:27 erotikus masszázs 1078245. Lara +36303883483 beszámoló 2020-11-22 22:22:27 erotikus masszázs 1078246. Lara +36303883483 beszámoló 2020-11-22 22:22:27 erotikus masszázs 107824
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után cipőlevételt követően a nappali konyhai részében ültünk le beszélgetni kivel mi történt az elmúlt időben. Ezt követően elvonultam a fürdőszobába letudni a tisztálkodási köröket szájvíz használatot sem kihagyva. Mikor végeztem kihívtam a fürdőszobába és amint belépett magamhoz húztam finoman csókolva száját, ami nyelveink összegabalyodásában csúcsosodott ki miközben kezeim bejárták formás testét markolva fenekekét, amire természetesen férfiasságom felvette merev ágaskodó alakját, amit kedvesem is észrevett, leguggolt hozzá szájába venni annak is legmélyére ameddig csak tudta. Szopta folyamatosan meg nem állva, nyalta oldalról nyálasan én meg amikor szájában voltam fogtam fejét húztam finoman farkamra dugva száját mindezt a tükörből mozizva.

Ezután mivel más terveim is voltak az előszobába mentünk és kértem gumit majd miután felapplikálta rám. Ezután kértem forduljon a bejárati ajtó felé hajoljon előre, amit meg is tett én lehajoltam benyalni puncija mélyére előnedvesíteni azt. Mikor eléggé benedvesedett felálltam puncijához illesztettem merevségem majd egy határozott, de nem durva mozdulattal hatoltam annak mélyére lassan mozgatva ki be. Sóhajai mélyek voltak élvezte minden mozdulatom erősebb lökéseimnél kéjesen nyögött mondata is dugjam meg keményen. Mi se mondjak megtettem és ezt is az előszobai szekrény tükréből mozizva parádés élményt nyújtva mindkettőnknek. Mikor kicsit fáradtunk megkérdeztem bemehetnénk e a tiltott területre a kisebb szobába, hogy ott folytassuk, amire meglepő módon igent mondott megjegyezve ott még nem volt senkivel.

Bementünk pár ruhát odébb tettünk az ottani szintén nagy franciaágyról majd lefektettem háttal, hogy missziben folytassuk élvezetes együttlétünk. Kicsit felhúzta széttett lábát miközben behatoltam kelyhébe gyengéd érzéki nyelves csókjaink közepette. Dugtam az édest hallgatva további sóhajait miközben mondta ez az ne hagyd abba adj a kis puncikának én meg, mint szófogadó gyerek megtettem minden tőlem telhetőt majd mikor nyakába csókoltam éreztem remegését, ahogy elélvezett alattam.

Hagytam kicsit lenyugodni, de nem itt akartam befejezni mert terveimben minden helységben szerettem volna vele lenni így bementünk a nappalis részbe, de mivel az asztalon már voltunk korábban ezt most kihagytuk és az ágyon folytattuk. Most én feküdtem hanyatt és kértem lovacskában csússzon farkamba, amit meg is tett mondva ki nem hagyná mert élvezi farkam nagyságát. Lassú mozgással kezdett az elején meg megállva lehajolt hozzám, hogy érzéki csókban forrjon össze szánk, amikor kicsit mozgatta csípőjét élvezve merevségem, akkor már tocsogó puncijában egészen magában engedte. Ezt egy erősebb vágta követte mikor megmarkoltam popsiját, csattogtattam magamon, amire sóhajai nyögései felerősödtek majd egy pillanatra megállt gyengéd remegéssel élvezve el újból. Míg élvezett simogattam melleit számba vettem bimbóját szoptam finoman. Már közel voltam én is, hogy végem legyen ezért kértem forduljon kutyusba mert ezt a pózt nem szerettem volna kihagyni, amit meg is tett én meg hátulról hatoltam fenséges igen nedves puncija mélyére. Simogattam markoltam popsiját miközben dugtam rendesen adtam az ütemet derekánál fogva húztam magamba, sóhajai közepette majd, hogy fokozzam gyönyörünk ujjam dugtam popsijába, amivel éreztem mozgásom édes kelyhében, de ezt már nem lehetett tovább bírni kivettem farkam levettem a gumit majd kedvesem oldalra fordulva szájába vette lövésre kész fegyverem. Előtte még megemlítette érezni akarja spermám ízét majd dugtam száját úgy, hogy egyik kezemmel fogtam fejét mozgattam, húztam merevségemre a másik kezemmel simogattam popsiját majd egyik ujjamat popsijába másikat meg puncijába csúsztattam és ez együtt olyan erős inger volt aminek már nem tudtam ellenállni és az első lövésem szájába érkezett, ami után kivéve szájából farkam melleire irányítottam oda is juttatva örömömből és a maradék utolsó cseppeket arcán kentem szét , ami után visszacsúsztatta, szájába, de mivel nem nyeli le ki is folyt egy kicsi az ágyra. Hagyott lenyugodni majd kivettem szájából a még merev farkam és izzadva kimerülve feküdtem el az ágyon. Mikor az erő kezdett visszatérni belénk kaptam nedvestörlőt, amivel megtöröltem magam, amit kedvesem is megtett magával majd elment szájat öblíteni az utódok után majd megjegyezte ennyire jólesően egész nap nem fáradt el. Kicsit még visszafeküdt mellém odabújt, mint egy kedves barátnő én meg simogattam gyönyörű testét, miközben beszélgettünk egy jót.

De időm már fogytán volt ennek ellenére engedélyt kaptam egy gyors zuhanyra, ami után felöltöztem megittam a nekem kikészített frissítőt. Kis ideig még beszélgettünk majd távoznom kellett egy szájra adott puszi kíséretében. Az ajtón kiléptem kielégülve, mosollyal az arcomon és egyből azon gondolkoztam vajon ezt még hova lehet fokozni, de nem félek ettől mert vannak még ötleteim. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag rendeztem a csokrot, ami nagyon kedvező mértékű úgymond átlag alatti virágszálakkal kell számolni, de az élmény mindig átlag feletti. Ennek pontos mértéke a "Bővebb infó"-ban és az oldalon is ki van írva. Az adatlap szerint egy extra van a popsi, de mivel nekem ez nem megengedett méretem miatt ezt már fel sem vetem neki mert elmondása szerint kisebb méreteket enged csak be eme szűkös helyre.
Rózsacsokor
Shinrai nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A fent leírtakból látszik egy mindenre nyitott hölgy vár minket, de ezt a bizalmat ki kell érdemelni mert nem jár mindenkinek alapból. Vendéglátónk mindent megtesz azért, hogy jól érezzük magunkat és kielégülve távozzunk tőle. Kedvessége bája utolérhetetlen és ami még rátesz egy lapáttal, hogy nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Az ott eltöltött idő alatt csak te létezel senki más neked szenteli minden figyelmét. Külön köszönöm, hogy most minden helységben élvezhettem formás testét és bemehettem abba kis szobába gyönyört átélni vele, ahol még senki sem járt előttem és ígéretéhez híven ez a tetthely csak kettőnknek marad meg örökre. A hölgy nagyon ajánlott kategória, de vigyázat függőséget okoz odaadásával figyelmével és hogy az ágyban mindenre nyitott. Mindig biztat minket verbálisan is és hogy keményem tegyük oda magunkat, de elárulom a finomságokat gyengédséget sokkal jobban szereti. :) Nem kérdés visszamegyek hozzá, mint mindig mert olyat élek át vele, mint senki mással.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2021-04-06 12:24:23
Csodálatos a lány, ez úgy néz ki egy extra kapcsolat is egyben Nektek - válaszából ítélve :) Köszönet a megosztásért!

2020-11-24 19:54:20
Nagyon jól leírtad milyen nagyszerű élményeket lehet át élni Laránál.
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-01-04) : rögtön viszonozni akarta, kezdve egy kis franciával, majd egy jó lovaglással, ami eddig az elmúlt alkalmakkor valamiért kimaradt. Jó döntés volt: csodás kilátás... kemény tempó! Az iramot próbálva tartani cseréltünk így-úgy amúgy: egy kemény dugás ment itt kérem.

(2020-03-20) : Majd egy vibrit helyezett a nedves puniba ,igy mar csak a farkam kellett a szajaba tolni es igy a minden lyukban van valami jelszom ervenyre kelt.Majd szuk lucskos pinuskajaval is megismerkedtem igaz tobb idot szantam volna ra de partneremrol atjott ,hogy szeretne ,hogy popsiba tegyem szep farkam.

felejthetetlen: 24db
(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

nagyon jó: 32db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 54db
(2024-03-13) : Egy kis előjáték a melleivel csók és aztán olyan franciát nyújt neked hogy azért imátkozól hogy ne duranj el a szájába!

(2024-01-25) : Finom csókolózás közben megszabaditottam a ruhájától (a combfix és a magassarkú szigorúan maradt :)) és a melleit kezdtem simogatni, de hamar megtalálta a már éledező férfiasságomat. Az ágyon helyeztük magunkat kényelemben és érzéki natúr franciával folytatta én pedig simogatta, ahol értem. Kértem, hogy legyen ez a kényeztetés kölcsönös, így fölé térdelt és így folytattuk 69-ben.

(2023-12-23) : Végre bejutottunk a kádba itt kezdődött a fergeteges francia, kicsit megmosta épp, hogy leoblitette és máris bekapta elképesztő szopás indult, nem bírtam magammal csak üvöltöttem, hogy még még, ő csak szopott és szopott, később monda is,

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 12db
(2024-01-18) : Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki.

(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?