Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2020-11-16 12:21:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Laller22!
Köszönöm a besorolást,örülök hogy jól
érezted magad és az első találkozásunk alkalmával sikerült a kis "ismerkedés" egy csodás óra keretében!
Visszavárlak legközelebb is,hogy újabb élményekkel gazdagodjunk!
Puszi ;)))

Beszámoló Lotti +36702195569 107746 szexpartner

Tipon a 2020-11 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Lotti hirdetésével itt találkoztam az oldalon. Miután átolvastam adatlapját, és néhány beszámolóját,gyorsan landolt is a kedvencek között.
Egy szép napon rádöbbentem,hogy Lotti rendelője nincs is messze a ,,mókahelyem''-től,rámtört a kínzó vágy, hogy ezt a szépséges tündérkét mielőbb meg kell ismernem.
Ezért aztán privát üzenetben megírtam Neki a vele kapcsolatos pajzán vágyaimat, melyre gyorsan meg is jött a kedvező válasz. Ezután postagalamb hiányában inkább telefonért nyúltam, és pár pillanat múlva már hallottam is Kedvesünk bájosan csilingelő hangját,amivel teljesen levett a lábamról.
Tájékoztatott az ilyenkor szokásos tudnivalókról, majd megbeszéltük táncrendje elfoglaltságát.
Hogy megerősítsem szándékaim komolyságát,és tisztességtelenségét,még küldtem neki egy vtr-t is, melyre hamar megérkezett az e-naplómban a jóváhagyás. Nem maradt más dolgom,mint türelmesen számolgatni a randinkig háralévő másodperceket...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kedvesünk rejtekhelye fővárosunk Újbudai részén található .
Vtr-n kapott címet GPS ismeri,ház elé vezet. Parkolás jelenleg grátisz a pandémia miatt, bár ahogy láttam,eléggé nehézkes így a késő délutáni órákban. Talán a közeli kereskedelmi egység parkolója is opció lehet.
Közösségi közlekedéssel érkező vándor busszal,és villamossal is jöhet, ház közelében lehet kirúgni magunk alól a járművet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lotti rendelője a társasház nem túl magas szintjén található. Barátságos kis garzon lakás,mely szemmel láthatóan célirányosan funkcionál.
Fürdőben zuhanykabin van csúszásgátlóval, mely ugyan nem túl tágas,de nem is itt szeretné az ember tölteni a teljes randit. Tusoláshoz elegendő tusfürdő áll rendelkezésre,fürdés végeztével tiszta,száraz kilépőre állva törölhetjük szárazra habtestünket a jó nedvszívó, puha törölközővel. Természetesen nincs hiány szájvízből és hozzávaló pohárkákból sem. Minden tökéletes egy sikeres higiéniai protokoll elvégzéséhez.
Játszószoba , mely a konyhával közös légtéren osztozkodik nem túl nagy,de a lényeg megtalálható.
Kis szekrényke az elkövetkező órácska kellékeivel, levetett ruháknak szék, kellemes,diszkrét zene,mint alapzaj. A 18+ -os események nagyméretű ,kényelmes franciaágyon zajlanak.
Összességében a tetthely diszkrét,kitűnően megfelel egy nagyszerű pásztor óra eltöltéséhez a ház csinos úrnőjével,a bájos Lottival.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedvesünk a húszas éveiben járó, szemtelenül csinos leányzó. Kb 165 centi magas,formás,karcsú alkatú. Adatlapján bőséges portfólióban gyönyörködhetünk,az arckitakarástól sem kell megijedni,festett félhosszú szőke hajkoronája elragadó,bájos arcot keretez.
Ajkai csókra állnak,igéző,kék szemei csillogásában könnyű elveszni.
Formás alakjának szemet gyönyörködtető díszei a ruganyos, kerek keblei,a kényeztetésre hevesen reagáló bimbókkal.
Feszes popsija gyorsan odavonzza a kíváncsi tekintetet, formás vádlija,cuki lábujjai láttán még az is bűnbe esik,aki nem lábfetisiszta.
Kívánatos combjai rejtekéből elővillan kincse,mely mindig simára borotvált, jó illatú,meghálálja a vele való törődést.
Összességében Lotti egy olyan ízig-vérig belevaló, csinos fiatal Nő, akiért odaadnám bárki félkarját, és legszívesebben hazavinném,ha utána nem kellene tartanom a felém irányuló kellemetlen kérdésektől.
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 107746 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 107746 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2020-11-16 12:21:43 erotikus masszázs 1077465. Lotti +36702195569 beszámoló 2020-11-16 12:21:43 erotikus masszázs 1077466. Lotti +36702195569 beszámoló 2020-11-16 12:21:43 erotikus masszázs 107746
Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
5.
Telefonon jeleztem érkezésemet,majd a kapott infók alapján már diszkrét nyálcsorgatással iparkodtam is a tetthelyre,hogy Kedvesemet mielőbb szemügyre,majd karjaimba vehessem.

Ajtó feltárult,Lotti előbújt mögüle,én pedig abban a pillanatban elvesztettem a harcot a szemkontaktus fenntartásában,ahogy megláttam csinos vendéglátómat. Ugyanis bájait mindössze egy leheletnyi tanga rejtegette kíváncsi szemeim elől, miközben formás ikrei,a két Lotti ruganyosan, harciasan előremeredő bimbókkal próbálták elvenni az eszemet, jelentem,teljes sikerrel!

Mikor már önerőből eltudtam makogni két egyszerű mondatot is,bemutatkoztam,és illedelmesen kérdeztem,hogy maradhatok-e. Mire Kedvesem átölelt, és fülembe súgta:- képes volnál itthagyni?
Naná,hogy ezek után nem volt min gondolkoznom, gyorsan ledobtam topánkáimat a kijelölt parkolóba, majd gyors kézfertőtlenítés után átadtam Lottinak apró ajándékaimat,a bele rejtett rezsi hozzá járulásommal együtt.

Leszórtam gönceimet, majd gyorsan meglátogattam a fürdőt,hogy némiképp randikomformossá hozzam magam.
Tusolás,szájvizezés után iparkodtam vissza a hancúrszobába,azon aggódva,hogy Kedvesem el ne kezdje nélkülem a szeánszot.

Azt hiszem,beégett a retinámba,ahogy Lotti,immár a fogadószettje nélkül,csupán egy kacér mosolyba öltözve,oldalára fekve várt a franciaágyon, és hívogatóan hellyel kínált maga mellett.

Gyorsan ledobtam a törcsit, mellé bújtam, és néhány kellemes puszi kíséretében gyorsan megbeszéltük a programot. Közben kezeink már elkezdték egymás felfedezését,Kedvesem gyorsan rá is markolt a kapaszkodóra,én pedig még simogattam,nem tudván eldönteni, hogy popsiját,vagy inkább a szépséges ikreket részesítsem előnyben.

Kedvesem lágyan megcsókolt,ezzel szabad utat adva érzéki ajkaihoz,én meg élve a felkínált lehetőséggel,csókolni kezdtem málnaszáját,amit lelkesen viszonzott is, igazi, barátnős csókokkal.

Lassan elindultam,hogy felfedezzem a számomra oly kedves Déli tájakat. Először elakadtam a szépséges ikrekben, ahol kedvemre kiélhettem ,,kisbabás'' vágyaimat, lelkesen simogattan,csókolgattam a két Lottit, természetesen nem kihagyva a már szúrósan kemény bimbókat sem. Vidáman köröztem nyelvemmel az érzékeny csúcsokon, közben hallottam Lotti elégedett sóhajait.

Jóleső játszadozás után elszakadtam újdonsült ismerőseimtől,és tovább folytattam a kalandozást Dél felé,utam során az elém bukkannó felületeket alaposan megcsókolgatva.

Megérkezve a Csodák Völgyéhez, Lotti széjjelebb tárta formás combjait,és picit megemelte csípőjét,mintegy szabad jelzést biztosítva illatos kincséhez.

Én azonban gonoszkodva továbbhaladtam lefelé,végigcsókolva karcsú lábait, majd tiszteletem tettem kecses lábfejénél, és ujjacskáinál is.
Majd lassan vissza tértem a ,, véletlenül'' kihagyott csuporkához,amely már nedvesen csillogva várta az őt megillető törődést.

Nyelvemmel lágyan végigsimítottam a nedves szerelem nyíláson, megcsókoltam a sima vénuszdombot,majd óvatosan nyalogatni kezdtem a szinte már arcomba tolt illatos kelyhet. Érezve a kedvező fogadtatást, nyelvem hegyével óvatosan mélyebbre hatoltam,majd érezve a mézízű örömnektárt, intenzívebb tevékenységbe kezdtem.

Kitapintottam a rejtekéből megduzzadva előbújó kéjgyöngyöt,majd finoman kényeztetni kezdtem. Igyekeztem minél jobb benyomást tenni az idegennyelv tudásomról. Ha teljes célt így első alkalommal nem is értünk el, mindenesetre jó úton haladtunk.

Ezután Kedvesem jelezte, hogy engedjem Őt is érvényesülni, ezért engedelmesen a hátamra feküdtem, párnát tett a fejem alá,és csókcsere után a mellkasomat végigpuszilgatva lassan odaért a türelmetlenül ficánkoló Kispajtihoz.

Finoman körbenyalta a makkot, majd lefelé haladva végighúzta kíváncsi nyelvét a rudazaton. Lent markába kaparintotta a tölténytárat, majd éreztem,hogy a golyszik felváltva , lassan eltűnnek ajkai közt. Lelkesen cuppogtatta zsákmányát, közben kezével a rudat simogatta,vagy a kupolát dörzsölgette,nekem meg mér a szemem szikrázott az édes kíntól,mint a zárlatos villanykörte.

Majd lassan levegőre kerültek a zacsilakók,Kedvesem pedig immár ,,hegymenetben'' nyalogatta cerkámat. Mikor felért a tetejére,körbepuszilta, majd egy pillanattal később ajkai közé vette bűntársamat. Forró ajkai lassan,kényelmesen szánkáztak vezéremen fel-le,mintegy a saját örömére játszott foglyával. Időnként kiengedte szájából,felkúszott egy- két csókra,majd folytatta a jóleső kényeztetést.

Mivel nem akartam csúfosan rövid randit, ezért gumiért sóhajtottam.
Lotti mosolyogva rám nézett,és pillanatok alatt kabátot varázsolt a mit sem sejtő Kispajtira. Kérdezte, hogy melyik pózban szeretném,erre azt feleltem,hogy bár igen hasznos állat a kutya,de mint tudjuk, a magyar lovas nemzet, ezért jó hagyományőrzők lévén lovacskázzunk egy kicsit.

Kedvesem elhelyezkedett a nyergében, és lassan forró öle mélyére eresztette asszisztensemet. Előbb lassan,óvatos mozdulatokkal kezdett rajtam mozogni, majd egyre fokozta a ritmust, bűntársam vidáman csúszkált ki-be a szűk selyemalagútban. Közben igyekeztem Kedvesem kemény popsiját markolászni, simogatni, vagy az előttem táncoló kerek ikreket csókolgatni,kényeztetni.

Időnként Lotti pihenésként rámhajolt, ilyenkor igyekeztem én adni alulról s tempót,miközben jót csókolóztunk.
Majd lassan megkérdeztem Kedvesemet, hogy el tudna-e vinni csodás szájával a beteljesülésig .

Mosolyogva igent mondott, leszállt lováról, levette a vv-t,majd kérésemre elhelyezkedett a nekem szintén nagyon kedves 73-4 pozícióban.

Zamatos kincsét a számhoz illesztette, majd éreztem, amint cerkámat lágyan ajkai közé ereszti,miközben a csatolt részeket simogatja.

Közben vidáman kényeztettem Kedvesem nedves szerelemnyílását,duzzadt kéjgyöngyét. Időnként,mintegy véletlenül,elkalandoztam a csábító popsihoz is, nyelvemmel tisztelemet téve a hívogató rózsájánál, mely a hanghatásokból ítélve,Kedvesemnek sem volt ellenére.

Csinos vendéglátóm egyre vehemensebben játszott közben a ,,szorult''helyzetben lévő rudammal,így lassacskán önző módon abbahagytam Lotti kényeztetését,mert nehéz egyszerre kétfelé figyelni. Jeleztem Neki,hogy mozgolódnak az ifjoncok,mire Ő még hevesebben folytatta a tevékenységét.

Mivel egyszer minden jónak vége szakad, megadtam magam a sorsnak, és útjára engedtem a vulkán kitörést,melyet meglepetésemre Lotti az utolsó cseppig a szájába irányított, majd az egész ovit leküldte a pocijába. Hagyott ajkai közt lenyugodni,majd, mivel itt már tisztogatásra nem volt szükség, barátnősen hozzám simult.

Némi folyadékpótlást követően kedvesen felajánlott egy levezető masszázst,amit el is fogadtam. Illatmentes krémmel jólesően megmasszírozott,majd miután órámra pillantottam, engedélyt kértem a fürdő használatra.

Tusolás, öltözés után külön-külön elbúcsúztam a két Lottitól is,és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodva a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Virágcsokor mérete bővebb infóból, vagy telefonon megtudható, mely korrekten a helyszínen sem változik . Magam részéről csinos vendéglátóm személyén kívül más extrát nem vettem igénybe.Bokrétámat,mely csupán egy szál legnemesebb virágból állt,szokás szerint érkezéskor bíztam házigazdám gondjaira, hogy később ne kelljen megtörni vele a pillanat varázsát. Egy átlagon felüli élményt kaptam, átlagos csokorért cserébe.
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A debütáló randink szenzációsan sikerült. Együttlétünk során Lotti végig az elégedettségemet kereste,úgy éreztem magam,mintha csak a barátnőm szeretne elvarázsolni,miközben persze elveszi a saját jussát is,hogy kerek legyen a történet
Természetesen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek, aki szeretné magát jól érezni egy intelligens,csinos,magas szexkultúrával rendelkező fiatal NŐvel.

Kedves Lotti!
Örülök, hogy megismerhettelek, nem is értem,hogy miért is vártam ennyit vele. Nagyon jól éreztem magam a társaságodban, személyemben új rajongóra találtál. Részemről biztos a folytatás,ha Te is így gondolod!
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

felejthetetlen: 34db
(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

(2024-01-30) : Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. M

nagyon jó: 60db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

: 134db
(2024-03-16) : Leheveredtem mellé, rögtön kezelésbe vette, már az álló farkam. Ezt követően megbeszéltük a fordított 69,én voltam felül, hogy könnyen hozzám férjen, pontosabban az anuszomhoz, mert ezért is jöttem.

(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.